manolissinger Δημοσιεύτηκε May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 1, 2007 exete agorasei kati,megalhs axias kurios pou na to xete metaniosei kai merikes fores na klegate ta lefta sas??:lol: apo kinhto mexri pda mexri autokimhto mexri akinhto:D :D EGO Pantos metaniosa pou phra to motorola mpx200:lol: otan bghke. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 εγω μετανιωνω για την αγορα ενως ipod 4gb (230€ + 30€ ο φορτιστης) .. απο την αποψη οχι οτι δεν ηταν καλο..αλλα οτι,το πηρα για να το παρω χωρις ουσιαστικα να το χρειαζομαι..το χρησιμοποιουσα τους 2 πρωτους μηνες και αυτο ελαχιστα και μετα καθοταν..και στο τελος οταν το πουλησα,βγηκα και χαμενος 140€.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εγω μετανιωνω την αγορα ενος sharp gx10 αντι ενος Nokia 7650. Ευτυχως τωρα εχω και τα 2 :D Οποτε δεν πιανεται :p Επισης πολυ κακη αγορα ενα νοκια 9300 communicator (το οποιο πηρα απλα για να μου φυγει η απορια περι s80 και το εδωσα γιατι δεν το αντεχα αλλο την ελλειψη καμερας, εφαρμογων, κακου mp3 και ταχυτητας) και επισης ενα 6260 (με το οποιο ανταλλαξα το 9300) το οποιο ειναι απλα απαραδεκτο. Το εχω και καθεται τωρα. Επισης μια τιμονερια, την οποια χρησιμοποιησα πολυ λιγο οταν την αγορασα - αλλα τωρα αρχιζω και παιζω συχνα πυκνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εγω μετανιωσα που εδωσα 1900 ευρω για λαπτοπ..... Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 εγώ μετάνιωσα που έδωσα 9.000 ευρουλάκια για ένα γάιδαρο που δεν πέρνει τα πόδια του!!! Γκρρρ Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 εγώ μετάνιωσα που έδωσα 9.000 ευρουλάκια για ένα γάιδαρο που δεν πέρνει τα πόδια του!!! Γκρρρ Εγώ πήρα έναν μεταχειρισμένο με 2000 και δεν το μετάνιωσα... Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Θα συμφωνήσω με τον Kostakiss, η πιο άχρηστη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια ήταν το ipod :mad: :mad: Το έχω δύο μήνες και το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Δυστυχώς "κλαίω" τα 220 ευρώ μου.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εγώ πολλές φορές όχι ακριβώς κλαίω τα λεφτά μου απλά μετανοιώνω για λεφτά που δίνω σε ρούχα και παπούτσια. Τις περισσότερες φορές δε τα χρειάζομαι απλά τα αγοράζω επειδή τα βλέπω στη βιτρίνα και με πιάνει πλεονεξία.. Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εγώ μετάνιωσα που αγόρασα πριν 2 χρόνια τα Χριστούγεννα από το Λονδίνο μία καμπαρντίνα Burberry's πανάκριβη (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο αλλά σε ευρώ σίγουρα πάνω από 800 ευρώ)΄, η οποία αν και πραγματικά υπέροχη δεν μου έχει δοθεί ποτέ η ευκαιρία να τη φορέσω...:( :rolleyes: Από τη μία δεν τα λυπάμαι τα χρήματα γιατι τα άξιζε (:happy: ), από την άλλη όμως έχει μείνει στη ντουλάπα... Για το ipod πάλι δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Επειδή δουλεύω και μένω στο κέντρο (συνεπώς δεν πολυχρησιμοποιώ αυτοκίνητο) είναι ότι πρέπει για το μετρό! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Μετανοιωνω για την αγορα discman-mp3 της napa, τοτε που τα εφερνε το πλαισιο το 2003. Απο τα πιο αχρηστα προβληματικα αντικειμενα που εχω αγορασει. :mad: Μετανοιωνω για το lacoste μπλουζακι που αγορασα χθες και ειχε 79 ευρω :X Δε μου'ρχεται κατι αλλο. Συγχωροχαρτο απο που παιρνουμε;;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Καλημέρα σε όλους.Μετάνιωσα για την νέα σύνδεση που έκανα στο δίκτυο της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Έναν υπολογιστή VAIO που πήρα 2300 και 2 μήνες πριν τελείωσουν οι δόσεις του κάηκε η οθόνη! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ...δεν εχω μετανοιωσει για τιποτα.....:p .... ..καθομαι παντα και το διπλο...τριπλο...τετραπλο....σκεφτομαι πριν αγορασω κατι...:) ...ασε δε που ολα μετα δουλευουν μια χαρα....:cool: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 H χειροτερη αγορα που εχω κανει και εγω ηταν ενος mp3 player το οποιο σπανια το χρησιμοποιω...Κριμα 88ε. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Λυπάμαι τα χρήματα μου που έδωσα για Nintendo DS με 3 παιχνίδια για 320 ευρώ :( Μετά από ένα χρόνο το πούλησα με όλα τα παιχνίδια και πήρα 70 ευρώ :( Επίσης για το cd της Paris Hilton 23 ευρώ Αυτά, προς το παρόν που θυμάμαι. Όμως, δίνουμε πάρα πολλά λεφτά για πράγματα που δεν τα χρειαζόμαστε και το χειρότερο μετά τα βαριόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Καλημέρα σε όλους.Μετάνιωσα για την νέα σύνδεση που έκανα στο δίκτυο της cosmote.+1. Και εχω και 12μηνη δεσμευση :( Παλευω να μην μετανοιωσω για την αγορα του ν91..:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μετανιώνω που αγόρασα ένα ΝΟΚΙΑ 6288 310€:X (Λες και αξίζει!!!)ένα mp3 σαν το ipod αλλά winbell με 60 ευρώ(:X :X :X :X και πάλι:X)μιά ψηφιακή olympus FE-140 ΧΩΡΙΣ να περιλαμβάνεται στο ΠΑΚΕΤΟ κάρτα μνήμης...Αυτά προς το παρόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Η πιο άκυρη αγορά μου, ένα φορητό cd/mp3 player. Μια εβδομάδα μετά μου έκαναν δώρο το 3300 με 1 γιγα μνήμη. Αλλά έτυχε έτσι τότε, γενικά αν δε θέλω κάτι, δε το παίρνω. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 nokia 6600,nokia 6288,nokia n90,δεν μπορω να θυμηθω καποιο αλλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ή μόνη αποτυχημένη αγορά μου ήταν η ψηφιακή μηχανή (Casio EX-P505) που έδωσα 485 ευρώ και μόνο για φωτογραφική δεν κάνει :mad:… το μόνο καλό που έχει τραβάει άπαικτο βίντεο mpeg4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Μακράν η πιο αποτυχημένη αγορά μου ήταν το Motorola V3X Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Μια και μονη αγορα: Το sharp gx20...Το πηρα με συνδεση,συνολικα μου "εφυγαν" πανω απο 700€ (για μια συσκευη αξιας 250€,τοτε...Με ξεχ...ζε κι ο πατερας μου για τους μηνιαιους λογαριασμους...) και το τηλεφωνο το ειχα τους μισους μηνες στα service...Aναθεμα την στιγμη που το πρωτοειδα και το αγορασα.... Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 οι χειροτερες μου αγορες ειναι ενα mp3 creative zen v plus 2gb το πηρα 150 ευρο.... επισης ενα νοκια 7650 που το πηρα μολις ειχε βγει 588ευρο :X αυτα..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Sharp GX-20 οταν πρωτοβγηκε με τιμη καπου στα 600 ευρω αν θυμαμαι καλα.. Την αγορα του ipod σε αντιθεση με πολλους φιλους που ειπαν πριν, οχι μονο δεν την μετανιωσα, αλλά θα την εκανα ξανα και ξανα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 otan eixe bgei to sharp kai go to xa parei kai fusika meta apo 3 bdomades otan mphkan ta xristougenna kai eida na diafimizetai to p900 arxisa na @@@@@@@@@:lol: entaxei to kinhtaki eixe tromerh quality apo photos alla oute mp3 oute leitourgiko periorismeno java mias kai h kolovodafone to xe kleidosei na dexetai mono dika ths java mh xeso kai to xeirotero no memory card.eno fusika eno oi fotos htan exeretikes to video maaaaapa.Kai 600 euro giati??????? giati htan ap ta prota kinhta pou xan video??? to 3650 eixe video kAI oloklhro symbian alla ekane 400 euros oxi kai etsi... APATEONES:X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts