clarckent Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου με πεζά ελληνικά; To εκαν αεγω μεσω του προγραμματος της Samsung Suite< οταν το αγορασα το τηλεφωνο. Τις επαφες τις βλεπεις κανονικα (σαν γραμματοσειρα), αλλα δεν δουλευει η ευρεση, αφου μαλλον το λογισμικο δεν "καταλαβαινει" τα πεζα Ελληνικα.... :O Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soares11 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ρε παιδια που και πως μπορω να πουλησω το u600 μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ρε παιδια που και πως μπορω να πουλησω το u600 μου? briskis enan tuxero kai tou les exo ayto to til na eisai sygouros pos tha to paroun poli eykola edo poli psaxnoun fili moy metaxirismena u 600 an les alitheia giati prosopika den se pisteyo ta les poli mperdemena ektos kai oti les ligi blakies gia na sigkrinis to k 750 me to u 600 poy to ena einai 2 xronia prin ..telos panton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Δεν εχεις εγκαταστησει το συνοδευτικο pc studio 3;Με το multimedia manager κανεις πανευκολα την μετατροπη οποιουδηποτε video εχεις στον υπολογιστη σου σε 3gp ή mp4 (εχει και επιλογες ποιοτητας,fps,κ.λ.π.) και το φορτωνεις αυτοματα στο κινητο σου. Αααααα δεν ηξερα οτι μπορω να το κανω και απο εκει..Ευχαριστω πολύ για την ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soares11 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω .το Κ750 κατα τη γνωμη μου ηταν απο τα καλυτερα κινητα που εχουν βγει(για εναν απλο καταναλωτη σαν και εμενα).εχοντασ το κ750 χαλασει(2 χρον) επρεπε να παρω αλλο και με συμβουλευσαν αναμεσα σε νοκια και samsung αλλα νοκια ουτε που να την βλεπω(οπως τον ολυμπιακο ενα πραμα),ετσι συγκρινα τιμεσ με χαρακτηριστικα και κατεληξα στο υ600.το ερωτημα που δεν με καταλαβες ειναι αν θα νιωσω την ιδια σιγουρια και ικανοποιηση με το υ600 οπως με το κ750?επειτα απο ωρων διαβασμα για τα -και τα + κατεληξα στο οτι για 2-3μην.εινΙ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ G600 που θα ειναι θεσπεσιο για αυτο και η ερωτηση για το πωσ + που θα το πουλησω.ακουω κριτικη:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 se brisko poli sosto se ayto ontos to k 750 htan to pio petyximeno modelo tis se. to Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω .το Κ750 κατα τη γνωμη μου ηταν απο τα καλυτερα κινητα που εχουν βγει(για εναν απλο καταναλωτη σαν και εμενα).εχοντασ το κ750 χαλασει(2 χρον) επρεπε να παρω αλλο και με συμβουλευσαν αναμεσα σε νοκια και samsung αλλα νοκια ουτε που να την βλεπω(οπως τον ολυμπιακο ενα πραμα),ετσι συγκρινα τιμεσ με χαρακτηριστικα και κατεληξα στο υ600.το ερωτημα που δεν με καταλαβες ειναι αν θα νιωσω την ιδια σιγουρια και ικανοποιηση με το υ600 οπως με το κ750?επειτα απο ωρων διαβασμα για τα -και τα + κατεληξα στο οτι για 2-3μην.εινΙ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ G600 που θα ειναι θεσπεσιο για αυτο και η ερωτηση για το πωσ + που θα το πουλησω.ακουω κριτικη:wacko: Καταρχάς και μόνο για το boldαρισμένο κείμενο σε συγχαίρω!!!!!!:lol: Όσο για τα υπόλοιπα, να σου πω πως δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεσαι από τώρα για το αν και που θα το πουλήσεις. Περίμενε να πάρεις στα χέρια σου τη συσκευή και το βλέπεις μετά! Αφού προέρχεσαι από SE στην αρχή ίσως σε ξενίσουν κάποια πράγματα από πλευράς firmware στο Samsung. Μόλις συνηθίσεις το μενού πιστεύω πως δεν θα θες να το πουλήσεις! Όσον αφορά τη "σιγουριά" που λες, μια χαρά σίγουρος θα είσαι. Είναι σταθερά τηλ. τα Samsung και δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το τελευταίο firmware που έχει κυκλοφορήσει ποιο είναι παιδιά;;; Το είχα πάει στο service και ο εξυπνάκιας μου είπε ότι η εταιρεία δεν βγάζει καινούριες εκδόσεις firmware!!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω .το Κ750 κατα τη γνωμη μου ηταν απο τα καλυτερα κινητα που εχουν βγει(για εναν απλο καταναλωτη σαν και εμενα).εχοντασ το κ750 χαλασει(2 χρον) επρεπε να παρω αλλο και με συμβουλευσαν αναμεσα σε νοκια και samsung αλλα νοκια ουτε που να την βλεπω(οπως τον ολυμπιακο ενα πραμα),ετσι συγκρινα τιμεσ με χαρακτηριστικα και κατεληξα στο υ600.το ερωτημα που δεν με καταλαβες ειναι αν θα νιωσω την ιδια σιγουρια και ικανοποιηση με το υ600 οπως με το κ750?επειτα απο ωρων διαβασμα για τα -και τα + κατεληξα στο οτι για 2-3μην.εινΙ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ G600 που θα ειναι θεσπεσιο για αυτο και η ερωτηση για το πωσ + που θα το πουλησω.ακουω κριτικη:wacko: Μπράβο ρε φίλε, χίλια + στα γούστα σου! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγω να σου πώ πως εδώ και χρόνια που εγκατέλειψα τις παντόφλες της ΝΟΚΙΑ που ήθελάν καθε τρεις και λίγο αναβάθμιση, έτρεχες συνέχεια και στηνουσία κινητό ΔΕΝ είχες, μπήκα στην οικογένεια της Samsung και δε ξαναεπισκέυτηκα service! Σκυλιά σκέτα μιλάμε! Και τα κινητά μου δε τα έχω για διακοσμητική χρήση, τα χρησιμοποιώ σκληρά. Ούτε θήκες, πάμπολες πτώσεις... Κανένα πρόβλημα! Το μόνο μείον τους είναι η σχετικά με άλλες επιλογές αδύναμη μπαταρία τους. Απο τα Ε700, Ε800, D500, D600,που περάσανε απο τα χέρια μου, εχω ακόμη το Ε800 που μπήκε στον τέταρτο χρόνο ζωής του και το έχω δώσει στην μάνα μου, ενώ χρησιμοποιώ και το D600 με δευτερο νούμερο που έχει κλείσει στα χέρια μου δυόμιση χρόνια! Τα άλλα πουλήθηκαν στον χρόνο που τελείωσε το συμβόλαιο, και μάλιστα το D500 σε γνωστό που το έχει ακόμη. Κράτα το κινητό σου... Να βγεί το G600... και μετά βλέπεις! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω... θα νιωσω την ιδια σιγουρια και ικανοποιηση με το υ600 οπως με το κ750? Για ποια σιγουρια μιλας φιλε μου;Το εχω 2,5 χρονια και εχει φαει τεσσερις αναβαθμισεις.Συνεχεια bugs.Το χειροτερο ηταν αυτο που σου εκλεινε το τηλεφωνο μολις καποιος σε καλουσε και πριν αυτο κουδουνισει.Οταν το επερνες χαμπαρι ηταν πια αργα, ειχες χασει μιση μερα κλησεις!!!(Ριξε μια ματια και στο αντιστοιχο thread).Ασε που πολλες φορες οταν εκλεινε δεν ανοιγε ουτε κι αν εβγαζες την μπαταρια, παρα μονο οταν ηθελε αυτο μετα απο καμια ωρα.Αυτα με τη Samsung τα ξεχνας.Ας μην μιλησουμε για SAR, τα S.E. τηγανιζουν αυγο στα δυο μετρα! Δεν λεω το k750i ειναι δυνατο τηλεφωνο (γι'αυτο πουλαει ακομα) αλλα αμα πιασεις στα χερια σου το U600 ειναι αλλη αισθηση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soares11 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 παιδια τι να πω εσεισ με τισ διαβεβαιωσεις σας με κανατε να νιωσω τη σιγουρια που χρειαζομουν (βεβαια αν το κοιταξεις απο την προοπτικη της καταναλωσης ειναι ανουσιο θεμα ..ποιος αλλος αλλωστε χανει τον υπνο του για ενα κινητο ..τη δουλεια του να κανει-εκτος και ΑΝ ΕΙΝΑΙ η δουλεια του )...(ωστοσο βρε παιδια 280ε δεν ειναι και λιγα για εναν φοιτητη οποτε ελπιζω να καταλαβατε ως προς τι η ανησυχια μου)ευχαριστω παντως για την κριτικη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sihainas Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Από χθες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός U600 αλλά έχω ένα μικρο προβληματάκι... πέρασα που λέτε μερικά mp3s σε αυτή την κάρτα μνήμης: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=56583853&product=993352 Αλλά όταν πάω στον player να τα παίξω...είναι απελπιστικά αργός... δηλαδή πατάω το play και το κομμάτι θα ξεκινήσει μετά από 6-7 δευτερόλεπτα... το έχει κι άλλος αυτό το πρόβλημα; ps.όταν τα έχω στη μνήμη του τηλεφώνου όλα είναι μια χαρά... ps2. sorry αν έχει ξανα-αναφερθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το έχουμε πεί φίλε μου, η θύρα microSD είναι πολύ αργή όταν η κάρτα είναι μεγάλη, παραφορτωμένη, και γραμμένη απο άλλο μέσον εκτός του τηλεφώνου... Τηλέφωνο είναι, δεν ειναι mp3 player... Δοκίμασε με μια κάρτα 1 Gb και αν μπορείς να βρείς κάποια, να έχει "γρήγορα" χαρακτηριστικά... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sihainas Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το ξέρω ότι δεν είναι mp3 player αφεντικό και δεν το πήρα γι'αυτό το λόγο...απλά μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο αργό... thanx πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 kalispera.eimai neos stin parea tou myphone.exo to ericson v630i.mporo na po oti sixathika ta ericsson.polla problimata.exo kanei aitisi gia metafora sindesis stin cosmote opote tha agoraso kai ena kinitaki.eimai anamesa sto nokia n70 music edition kai to samsung u600.kleino bebaia pros to samsung giati kai poio kainourgio einai kai poio designato.diabasa polla post alla ayto pou thelo na rotiso einai posa fps video trabaei?einai kalitero apo ta nokia sto video?kai an einai eukolo sti xrisi kinito? eyxaristo prokatabolika:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ... Τηλέφωνο είναι, δεν ειναι mp3 player... Το ξέρω ότι δεν είναι mp3 player αφεντικό και δεν το πήρα γι'αυτό το λόγο...απλά μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο αργό... Δε συμβαίνει μόνο με τα mp3 αυτό, συμβαίνει και με τα βίντεο, τις φωτό, και γενικά με ότι έχεις (παρα)φορτωμένο στην μνήμη! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 sti selida tis samsung leei oti pernei mexri 2gb.uparxei microsd 2gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 sti selida tis samsung leei oti pernei mexri 2gb.uparxei microsd 2gb? Πολλες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Πολλες! se eyxaristo file gia tin pliroforia.ean telika katalikso sto u600 to skeftomai gia 2gb logika tha einai poio aneto se kolimata afou poli diskola tha gemizei i mnimi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 se eyxaristo file gia tin pliroforia.ean telika katalikso sto u600 to skeftomai gia 2gb logika tha einai poio aneto se kolimata afou poli diskola tha gemizei i mnimi Καλη η σκεψη σου αλλα...λαθος! Η δικια μου ( SunDisk 2GB ) ειναι μισογεματη ( ή μισοαδεια, οπως το δει κανεις :lol: ) και αργει σχεδον απελπιστικα, οχι σαν του sihaina ( 6-7 sec ), αλλα 2-3 sec τα θελει!Και για να περιηγηθεις στα τραγουδια (γυρω στα 220) ο ρυθμος ειναι 1/sec. Φαντασου απο το τραγουδι 1 να θες ν'ακουσεις το 110 :cry: Θες περιπου 2 min για να το παιξει!!! Παντως,αξιζει να αναφερω οτι και στο k750i εχω μια SunDisk 1GB και για να μου ανοιξει το φακελο με τις φωτο (εχει καμια 50αρια μεσα στην υψηλη αναλυση) θελει γυρω στα 7-8 sec!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ακόμα ένα κάτοχος U600 εδώ... Καλώς σας βρήκα! :D Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις σύντομα... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 kalispera.eimai neos stin parea tou myphone.exo to ericson v630i.mporo na po oti sixathika ta ericsson.polla problimata.exo kanei aitisi gia metafora sindesis stin cosmote opote tha agoraso kai ena kinitaki.eimai anamesa sto nokia n70 music edition kai to samsung u600.kleino bebaia pros to samsung giati kai poio kainourgio einai kai poio designato.diabasa polla post alla ayto pou thelo na rotiso einai posa fps video trabaei?einai kalitero apo ta nokia sto video?kai an einai eukolo sti xrisi kinito? eyxaristo prokatabolika:) Φίλε μου, από φωτο το U600 λέει πολλά , (οχι όμως αν περιμένεις ζουμ και μεγεθυνση) όμως από βίντεο, μην περιμένεις ..... ειδικά αν το συγκρίνεις με κάποια μεσαία Νοκια.(δε μιλάμε για Ν95 ή Ν93 ή Ν93ι) Αν όμως το βίντεο δε παίζει για σένα σημαντικό ρόλο.... το U600 είναι ένα αξιολογότατο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ...όμως από βίντεο, μην περιμένεις ..... ειδικά αν το συγκρίνεις με κάποια μεσαία Νοκια.(δε μιλάμε για Ν95 ή Ν93 ή Ν93ι) Θα διαφωνήσω φίλε μου μαζί σου. Το βίντεο που τραβάει το U600 όταν το ρυθμίσεις στο mp4 format είναι ένα απο τα καλύτερα που μπορείς να δείς απο κινητό τηλέφωνο! Πέρασέ το στον υπολογιστή να το δείς και θα καταλάβεις! Αντιθέτως, αρκετοί έχουν παράπονα για την φωτογραφία του (εγώ πάντως όχι) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Θα διαφωνήσω φίλε μου μαζί σου. Το βίντεο που τραβάει το U600 όταν το ρυθμίσεις στο mp4 format είναι ένα απο τα καλύτερα που μπορείς να δείς απο κινητό τηλέφωνο! Πέρασέ το στον υπολογιστή να το δείς και θα καταλάβεις! Αντιθέτως, αρκετοί έχουν παράπονα για την φωτογραφία του (εγώ πάντως όχι) Μπορεί και να έχεις δίκιο.Μάλλον στο δικό μου δεν είχα κάνει την κατάλληλη ρύθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Υπάρχει ο παραμικρός τρόπος για ανάκτηση δεδομένων (επαφές τουλάχιστον..) μετά από hard reset?? :cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts