clarckent Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Επισης ..η σταθεροτητα του slide οντως ειναι περιεργη..βεβαια μενα απο την αρχη ειχε λιγο τζογο. τωρα αν κ δεν εχει αυξηθει εχει γυρω στο 0.8 του χιλιοστου τζογο οταν ειναι κλειστο αλλα μονο προς τα αριστερα κ χαμηλα (στο υψος του naviKey ,οπως το κραταμε κλειστο κ το πιεζουμε το πληκτρο) παρολα αυτα δεν ειναι ενοχλητικο ...γιατι μαλιστα οταν το πηρα πρωτη μετα ειπα: "κοιτα να δεις ..'παιζει' οταν ειναι κλειστο κ δεν κουνιεται οταν ειναι ανοιχτο" Ακριβως ετσι ειναι και εμενα. Δεν το θεωρω προβληματικο ομως. Σαν φυσιολογικο μοιαζει. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 παιδια επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω αυτο το κινητο θελω να μου πειτε ως προς το ηχειο και την ενταση που ακουνται τα mp3 τι λεει? εχει δυνατο ηχειο? οταν λεω αν εχει δυνατο ηχειο δεν εννοω οταν σε περνουν τηλεφωνο αλλα οταν θελεις να ακουσεις ενα τραγουδι.. ακουγεται δυνατα το τραγουδι η ειναι οπως τα sony ericsson που πρεπει να βαλεις το κινητο μεσα στο αυτι σου για να ακουσεις??? πειτε μου θετικα πραγματα!!! thanksssss Μακάρι να μπορούσα να σου πω θετικά πράγματα αλλά δεν...Είναι αρκετα χαμηλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 παιδια επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω αυτο το κινητο θελω να μου πειτε ως προς το ηχειο και την ενταση που ακουνται τα mp3 τι λεει? εχει δυνατο ηχειο? οταν λεω αν εχει δυνατο ηχειο δεν εννοω οταν σε περνουν τηλεφωνο αλλα οταν θελεις να ακουσεις ενα τραγουδι.. ακουγεται δυνατα το τραγουδι η ειναι οπως τα sony ericsson που πρεπει να βαλεις το κινητο μεσα στο αυτι σου για να ακουσεις??? πειτε μου θετικα πραγματα!!! thanksssss Το " προβλημα " του ηχειου που πηγαινοερχεται στο φορουμ δεν υπαρχει . Εξαρταται απο αυτη καθ εαυτη την ενταση του mp3 . Σε καποια κατα τη δημιουργια τους βαλανε υψηλο volume και ακουγονται δυνατα , αλλα οχι . Μπορεις να αυξησεις οσο θελεις την ενταση με καποιο sound editor , και το ηχειακι θα σου βγαλει δυνατο και ποιοτικο για κινητο ηχο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 3. Εχω πρόβλημα (γενικώς, αλλά δεν το κάνουμε θεμα τώρα...:X) με τα ακουστικά-ψείρες. Είναι παντελώς αδυνατο να μου σταθούν στα αφτιά! Υπάρχουν άλλοι τύποι ακουστικών ή κάποιος τρόπος να μετατραπούν με χρήση κάποιου αξεσουαρ; Απορω που τις ειδες τις ... "ψειρες"!Αυτα τα ακουστικα μονο για ανθρωπινα αυτια δεν φτιαχτηκαν.Με δεδομενο λοιπον το οτι πρακτικα ειναι αχρηστα, εγω τα εκοψα και προσαρμοσα θηλυκο 3.5 mm jack, οπου βαζω τα δικα μου ακουστικα.Δουλευει τελεια! Βεβαια μπορεις να βρεις στο e-Bay και ετοιμο adaptor αλλα ειναι μονο για ν'ακους ενω αν το κατασκευασεις οπως σου ειπα θα εχεις και hand's free για απαντηση σε κλησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Απορω που τις ειδες τις ... "ψειρες"!Αυτα τα ακουστικα μονο για ανθρωπινα αυτια δεν φτιαχτηκαν.Με δεδομενο λοιπον το οτι πρακτικα ειναι αχρηστα, εγω τα εκοψα και προσαρμοσα θηλυκο 3.5 mm jack, οπου βαζω τα δικα μου ακουστικα.Δουλευει τελεια! Βεβαια μπορεις να βρεις στο e-Bay και ετοιμο adaptor αλλα ειναι μονο για ν'ακους ενω αν το κατασκευασεις οπως σου ειπα θα εχεις και hand's free για απαντηση σε κλησεις. μηπως θα μπορουσες να μας περιγραψεις λιγο τη συνδεσμολογια, ωστε να προσαρμωζουμε τα δικα μας ακουστικα και να δουλευει και το hands free? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Λοιπον παιδια,το adaptor ειναι σχετικα ευκολο στην κατασκευη του: πρωτα απ'ολα αγορασα ενα θηλυκο jack 3.5 mm απο καταστημα ηλεκτρονικων. Μετα εκοψα τα καλωδια των ακουστικων σε ισο μηκος αφου το ενα ειναι μακρυτερο(δοκιμασα να ανοιξω το "κουτακι" με το μικροφωνο για να παρω κατευθειαν απο την πλακετα αλλα δεν ανοιγε ευκολα και δεν ηθελα να το χαλασω). Αφου "γυμνωσα" τα καλωδια τα κολλησα στο jack και ετοιμο!Βεβαια εδω θελει λιγο προσοχη γιατι τα καλωδιακια ειναι πολυ λεπτα.Το περιφερικο συρμα απο το καθε καλωδιο ειναι η "γειωση" και κολλιεται αφου τα "ματισεις"μαζι και απο τα δυο καλωδια στο κεντρικο σκελος του jack ενω τα πρασινο και κοκκινο καλωδια ειναι το (+) δεξι και αριστερο καναλι ηχου. Τωρα μην με ρωτησετε ποιο ειναι ποιο γιατι μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου στα ηλεκτρονικα.Τα εβαλα στην τυχη (το πολυ να ακουω δεξι καναλι στο αριστερο αυτι,αλλωστε το ραδιο ειναι mono). Το αποτελεσμα ειναι αυτο που φαινεται στη φωτο (ελπιζω να διακρινεται καθαρα) και ειναι τελειο αφου σου δινει παροχη για να συνδεθεις οπουδηποτε :ενισχυτης stereo σπιτιου, αυτοκινητου κ.λ.π. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 :respect::respect::respect: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Σωστος.. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Σωστότατος ο φίλος μας!!! :respect: Πές μας, απο ένταση πως πάει? Η ποιότητα? Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Σωστότατος ο φίλος μας!!! :respect: Πές μας, απο ένταση πως πάει? Η ποιότητα? Η ενταση ειναι ιδανικη, το ιδιο και η ποιοτητα. Εννοειται βεβαια πως η ολη κινηση γινεται για να μπορεσει κανεις να βαλει τα δικα του ακουστικα τα οποια σαφως προσφερουν καλυτερη ποιοτητα ηχου. Το εχω δοκιμασει και με ακουστικα τυπου "κασκα" και τα πηγε περιφημα!Δεν συζηταω για συνδεση με στερεο...ειναι απαιχτο!! Το μονο που με φοβησε στην αρχη ηταν μην καψει κανενα κυκλωμα εξοδου,αλλα σκεφτηκα οτι στο k750i που εχω το ιδιο εξαρτημα (αγορασμενο ετοιμο αφου κυκλοφορει στην Ελληνικη αγορα)δεν εχει συμβει κατι.Μεχρι στιγμης ουτε και αυτο μου δημιουργησε κανενα προβλημα τοσους μηνες που το χρησιμοποιω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 ευχαριστω! καποτε ειχα φτιαξει ενα τετοιο για το SL45i μου μονο που ηταν λιγο πιο δυσκολη η κατασκευη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Μπηκα κ εγω στη παρεα σας παιδια!!! Μετα το Ε900 τωρα εδω! Τι γινετε με την προσθηκη λεξεων στο Τ9???:mad: Πηγα να ασχοληθω λιγο οταν πηρα το Ε900 αλλα το παρατησα,πιστευα οτι σ'αυτο θα μπορουσα αλλα μπααααα!!Εκτος κ αν δεν το βρηκα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 se mena otan grafw mia le3h k meta apo kapoio shmeio de thn exei vgazei eikonidio gia pros8hkh..patas ekei th vazeis k ola ok...dokimase na grapseis kati asxeto gia na sou emfanistei.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 se mena otan grafw mia le3h k meta apo kapoio shmeio de thn exei vgazei eikonidio gia pros8hkh..patas ekei th vazeis k ola ok...dokimase na grapseis kati asxeto gia na sou emfanistei.. Εισαι σιγουρος γι'αυτο; Γιατι εμενα οσες φορες δεν γνωριζε μια λεξη και την εκανα προσθηκη την αποθηκευε μαλλον... καπου αλλου ( ας μην πω γιατι υπαρχει και moderator ). Δοκιμασες αφου εκανες προσθηκη μια καινουρια λεξη να την ξαναγραψεις μετα; Το δικο μου παλι δεν την εχει στο λεξικο, που σημαινει οτι το "προσθηκη" ειναι μονο για να συμπληρωσεις την λεξη στο κειμενο και οχι για να την αποθηκευσεις στο λεξικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 dikio exeis...molis to dokimasa...k mallon einai mono gia mia fora h pros8hkh k oxi gia monimh apo8hkeush...!!!! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 dikio exeis...molis to dokimasa...k mallon einai mono gia mia fora h pros8hkh k oxi gia monimh apo8hkeush...!!!! Μαλλον αυτο συμβαινει.:(: Ετσι τι να το κανω????Το γυρναω σε abc κ το γραφω!!!!Γ....το!!! Τοσο δυσκολο ηταν να το φτιαξουν να το αποθηκευει μια για παντα? Πιο εξυπνοι ειναι στη Nokia κ στη se??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Μαλλον αυτο συμβαινει.:(: Ετσι τι να το κανω????Το γυρναω σε abc κ το γραφω!!!!Γ....το!!! Τοσο δυσκολο ηταν να το φτιαξουν να το αποθηκευει μια για παντα? Πιο εξυπνοι ειναι στη Nokia κ στη se??? εγω εχω κανει μια πατεντα εχω καταλαβει οτι αποθηκεύει σε αγγλικους χαρακτήρες και μιας και γράφω με κεφαλαία τα σουμουσου όσες λέξεις ταιριάζουν με αγγλικα γράμματα τις γράφω ετσι και στην προσθήκη τις αποθηκεύει. βέβαια ολο αυτο δεν λειτουργεί εκει που πρέπει να μπει στην λεξη ελληνικός χαρακτήρας εκει τέλος κανει μονο προσωρινή προσθήκη Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 εγω εχω κανει μια πατεντα εχω καταλαβει οτι αποθηκεύει σε αγγλικους χαρακτήρες και μιας και γράφω με κεφαλαία τα σουμουσου όσες λέξεις ταιριάζουν με αγγλικα γράμματα τις γράφω ετσι και στην προσθήκη τις αποθηκεύει. βέβαια ολο αυτο δεν λειτουργεί εκει που πρέπει να μπει στην λεξη ελληνικός χαρακτήρας εκει τέλος κανει μονο προσωρινή προσθήκη Γενικα με το λογισμικο η Samsung ειναι φειδωλη.Απο την αρχη αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με την απουσια διαχειρησης κλησεων με το ΒΤ car kit.Δεν μπορεις να επιλεξεις που θα παει η εισερχομενη κληση οταν εισαι συνδεδεμενος.Ετσι αν π.χ. εισαι στο περιπτερο και το αμαξι απεναντι , αλλα εντος εμβελειας , οταν χτυπησει το κινητο ή πρεπει πριν απαντησεις να μπεις στο μενου να κανεις αποσυνδεση ή να πας στο αυτοκινητο να κλεισεις το car kit. Δλδ "πιας τ'αυγο και κουρευτο".Συνηθως βεβαια αυτο που συμβαινει ειναι να μην θυμηθεις οτι εισαι συνδεδεμενος με το car kit και εσυ να φωναζεις "εμπρος" μεσ΄τη μεση του δρομου και ο αλλος στην καμπινα του αυτοκινητου.:chair::shoot::rocket::fool::w00t: Τελικα μ'αυτο το τηλεφωνο ολο στη πατεντα και το συμβιβασμο πρεπει να εισαι!!! Εχει χαρη που ειναι κουκλι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Από σήμερα το μεσημέρι κι εγώ στην παρέα!!! @alfa3delta: Σ' αυτό με το συμβιβασμό, εξαρτάται από το τι είχες πριν... Κι εγώ αν το συγκρίνω με το Ρ3600 μου σίγουρα δεν έχει σχέση από άποψη δυνατοτήτων αλλά κ από άποψη... μέγεθος επίσης δεν έχει σχέση!!!!! Αν είχες smartphone πριν φαντάζομαι πως όντως μερικά πράγματα θα σου φαίνονται το λιγότερο σπαστικά!!! Επειδή εγώ είχα D500, D600 & D900, έχω να πω πως πέραν του ότι είναι εξαιρετικό από θέμα εμφάνισης, η Samsung έχει βελτιώσει και σε μεγάλο βαθμό το λογισμικό σε σχέση με το D900! Έμεινα έκπληκτη! Είναι πολύ καλύτερο! 1) Ήχος κλήσης για μηνύματα 2) Προεπιλογή για αποθήκευση βίντεο & φωτογραφιών απευθείας στην κάρτα μνήμης 3) Ξεχωριστό μενού για το ΒΤ 4) Ξεχωριστό πλήκτρο για κλείδωμα-ξεκλείδωμα πληκτρολογίου 5) Μετρητής μηνυμάτων 6) Διατήρηση τελευταίων παραληπτών στα μηνύματα 7) Αυξημένος χώρος για εισερχόμενα μηνύματα (από 200 έγιναν 1000!!!) 8) Δημιουργία φακέλων για κατηγοριοποίηση μηνυμάτων τα πρώτα και τα πιο χτυπητά που παρατήρησα στις λίγες ώρες που το έχω... Ε, δεν είναι κ λίγες βελτιώσεις από το D900 που είχε το μέχρι τότε καλύτερο firmware! Μπορεί πολλά από τα παραπάνω σε άλλα κινητά να ήταν αυτονόητα αλλά στα Samsung δεν ήταν! Βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς και μου αρέσει πολύ, γιατί η ποιότητα και η εμφάνιση των τηλεφώνων της συνεχίζει να με κερδίζει! στα συν εννοείται το ραδιόφωνο... αυτό για τον χαμηλό ήχο δεν ισχύει, εκτός αν κάποιος θέλει.... ντουντούκα!! Μια χαρά νορμάλ είναι! Εκτός αν είναι χαμηλό το mp3. στα πλην... 1) δεν εμφανίζει τον αριθμό του καλούντος αλλά μόνο το όνομα κάτι που η σειρά D δεν το είχε.. κάτω από το όνομα σου έδειχνε κ τον αριθμό! 2) Το ότι έβαλαν το "C" στο ίδιο κουμπί με το πλήκτρο απόρριψης το οποίο είναι κ αφής και μπορείς πολύ εύκολα αντί για ένα χαρακτήρα να σβήσεις όλο το μήνυμα! Θέλουν συνήθεια αυτά τα πλήκτρα! Έχω την εντύπωση ότι σε απόκριση είναι ένα κλίκ λιγότερο από τις "παυλίτσες"! Το μενού μια χαρά γρήγορο αν και ίσως ελαφρά πιο αργό από του D900. Αλλά μπορεί να είναι κ ιδέα μου! Αυτά τα........ λίγα για αρχή!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Από σήμερα το μεσημέρι κι εγώ στην παρέα!!! @alfa3delta: Σ' αυτό με το συμβιβασμό, εξαρτάται από το τι είχες πριν....Αυτά τα........ λίγα για αρχή!:) Φυσικα etsele αν το συγκρινω με το A-100 ,S-300,E-700, της ιδιας εταιριας, που εχω, σιγουρα εχει κανει προοδους (με αργο αλλα σταθερο ρυθμο) η Samsung με εξαιρεση την διαρκεια μπαταριας που εξακολουθει να κινειται στα χαμηλωτερα επιπεδα της αγορας σ'αυτη την κατηγορια παντα κινητων (οουπς ...πρωτο σοβαρο μειον!). Η συγκριση ομως γινεται με αλλα κινητα της κατηγοριας, παλαιοτερης κυκλοφοριας (S.E. k750i,Nokia 6111,ακομα και Motorola Κ1 & 620!!!) και δυστυχως γενικα η samsung υστερει σε πολλα : Τ9, υποστηριξη Ελληνικων, αδυναμο ηχειο,ασταθες slide,αργος επεξεργαστης (να συνεχισω;!!!) και ολα αυτα που κατα καιρους διαβαζουμε στο thread. Αυτο που με στεναχωρει ισως στην Samsung ειναι που απο το ξεκινημα της δινει ολο το budget για το design και δεν περισσευει απ'οτι φαινεται τιποτα για αναπτυξη firmware.Αποτελεσμα, απο αυτη την πλευρα, ο κατοχος τους να ειναι παντα λιγο πισω απο την εποχη του και τον ανταγωνισμο.(Ολα αυτα που αναφερεις σαν βελτιωσεις τα αλλα κινητα τα εχουν στο λογισμικο τους 2-3 χρονια πριν.Ακομα και το ραδιοφωνο που ανεφερες ειναι μονοφωνικο για παραδειγμα!!!). Τωρα βεβαια θα μου πεις, αφου εχουν τοσα μειονεκτηματα, τοτε γιατι επιμενεις κι αγοραζεις Samsung;Η απαντηση ειναι απλη : στη ζωη ολα ειναι συμβιβασμος, ετσι αν αυτο που θελεις πιο πολυ ειναι το design, τοτε αυτο παιρνεις και δεν δινεις σημασια στα υπολοιπα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Σίγουρα εξαρτάται από το τι θέλεις.. Αλλά όσον αφορά το slide σε μένα δεν είναι καθόλου ασταθές - τουλάχιστον τώρα, δεν ξέρω αν μετά από καιρό αντιμετωπίσω πρόβλημα. Και σ' αυτόν τον τομέα η συγκεκριμένη εταιρεία θεωρείται κατά γενική ομολογία ότι υπερτερεί! Το slide του 6111 είναι άθλιο για τα γούστα μου οπότε δεν το συγκρίνω καν!! Και το ηχείο το θεωρώ μια χαρά. Τώρα για Τ9, μάλλον έχεις δίκιο αλλά δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν με ενοχλεί!!! Η μπαταρία είναι ένα θέμα αλλά επειδή είχα το D900, την είχα πάρει εκεί την ψυχρολουσία!!!! Ελπίζω να μην είναι χειρότερη! Αν και από ότι διαβάζω όλες οι slim συσκευές έχουν αρκετά αδύναμη μπαταρία!! Ως προς το τέλος έχεις δίκιο! Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Πρεπει να εγκαταστησω ξανα το pc studio παιδια ή ειναι το ιδιο με το Ε900 που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Καλησπέρα, σκέπτομαι την αγορά του U600 και θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε η έκδοση Sensation White θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και αν μπορώ να το προμηθευτώ από κάπου αλλού αλλά με ελληνικό μενού. Ευχάριστο. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Καλησπέρα, σκέπτομαι την αγορά του U600 και θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε η έκδοση Sensation White θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και αν μπορώ να το προμηθευτώ από κάπου αλλού αλλά με ελληνικό μενού. Ευχάριστο. Μπορείς να το προμηθευτείς από όπου θέλεις και να το flashaρεις στα ελληνικά! ;) Στην Ελλάδα δεν έχει έρθει σε άσπρο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ουτε φωτογραφια δεν το εχω δει σε λευκο... Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts