vagelispyro Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 file mou ego to poulao.einai se aristi katastasi xromatos mple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 παιδες αν πουλαει κανενας το U600 του ας μου στειλει ενα ΡΜ...ευχαριστω file mou ego to poulao.xromatos mple kai se aristi katastasi.oxi oti den eimai euxaristimenos alla thelo na paro kinito me gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 file mou ego to poulao.einai se aristi katastasi xromatos mple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 νταξ το καταλαβαμε! θες να το σκοτωσεις!.. αν κ πρεπει να φυγουν τα ποστς αγοραπωλησιας-ανταλαγης κινητων για αυτο υπαρχουν κ τα PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 sorry katalathos mou vgikan tosa post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Στη σελίδα 58 θα βρεις απάντηση μου σε κάποιο φίλο που είχε το ιδιο πρόβλημα .Θες κανονικό Sound Editor για να έχεις σωστή αύξηση της έντασης Ο.Κ.Σ'ευχαριστω πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Δεν ξέρω με τι εργαλείο του Nero το κάνει ο alfa3delta πάντως μπορεί να γίνει και με το Nero Wave Editor. Πας Volume -> Αλλαγή έντασης και αυξάνεις από εκεί τα db. Εγώ το έχω κάνει και έχει μια χαρά αποτέλεσμα! Αυτο ακριβως κανω, αλλα συνηθως δεν μπορεις να αυξησεις πανω απο ορισμενα db γιατι μετα "μπουκωνει", κι ετσι το αποτελεσμα εξακολουθει να μην ειναι ικανοποιητικο. Συμπεραινω πως φταιει το ηχειο γιατι ο ιδιος mp3 ηχος ακουγεται πολυ δυνατα σε αλλα κινητα (S.E.,Nokia) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πρόβλημα παιδιά! Πήρε η αδερφή μου πριν κάνα μήνα το εν λόγω κινητό.Ορισμένες φορές τρώει κάτι φλασιές και δεν λέει να ξεκολλήσει.Αυτές μεταφράζονται στο εξής:γράφει μήνυμα και ξαφνικά το κινητό κολλάει την ώρα εκείνη και κάνει επανεκκίνηση!Αυτό όμως μπορεί να φτιάξει μετά πό πχ 20 επανεκκινήσεις!Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Αυτο ακριβως κανω, αλλα συνηθως δεν μπορεις να αυξησεις πανω απο ορισμενα db γιατι μετα "μπουκωνει", κι ετσι το αποτελεσμα εξακολουθει να μην ειναι ικανοποιητικο. Συμπεραινω πως φταιει το ηχειο γιατι ο ιδιος mp3 ηχος ακουγεται πολυ δυνατα σε αλλα κινητα (S.E.,Nokia) Ο λογος που συστησα το GoldWave sound editor (μιλαω για την δικη μου version ) ,ειναι ακριβως αυτος . Ελεγχεις το dynamic range και δεν μπουκωνει . Το ιδιο προβλημα ειχαμε με τις φωνητικες οδηγιες του Destinator στο Μιο Α701 . Αλλαξα τις εντασεις και τωρα ακουγεται δυνατα και καθαρα σε κινηση με ανοιχτο το παραθυρο του αυτοκινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Ο λογος που συστησα το GoldWave sound editor (μιλαω για την δικη μου version ) ,ειναι ακριβως αυτος . Ελεγχεις το dynamic range και δεν μπουκωνει . Το ιδιο προβλημα ειχαμε με τις φωνητικες οδηγιες του Destinator στο Μιο Α701 . Αλλαξα τις εντασεις και τωρα ακουγεται δυνατα και καθαρα σε κινηση με ανοιχτο το παραθυρο του αυτοκινητου Λοιπον φιλε geobas εχεις δικιο.Εχει και το sound wave editor του nero dynamic processor.Το χρησιμοποιησα σε "μπουκωμενο" κομματι και τα αποτελεσματα ηταν τελεια!:D Σ'ευχαριστω και παλι.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tplas Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πήρα κάρτα μνήμης για το κινητό. Επειδή για κάποιο διάστημα (θα πάω στρατό) δεν θα έχω πρόσβαση σε pc με το pcstudio πήρα μια κάρτα 2GB(trancsed). Η samsung επίσημα δηλώνει στο site της ότι την υποστηρίζει. Αυτό που παρατήρησα είναι : 1)ενώ για να ανοίξει φωτογραφία απο την μνήμη του κινητού θέλει 2-3 sec από την κάρτα μνήμης θέλει περίπου 5-6sec:wacko:. 2)κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα mp3. Οι απορίες μου είναι: 1) Το κάνει και σε μικρότερες κάρτες αυτό; 2) Μου δείχνει ότι υπάρχει κάρτα μνήμης στην κεντρική οθόνη. Αυτή η ένδειξη μπορεί να φύγεί; 3)Υποφάκελους στην κάρτα μνήμης μπορώ να δημιουργήσω; Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πήρα κάρτα μνήμης για το κινητό. Επειδή για κάποιο διάστημα (θα πάω στρατό) δεν θα έχω πρόσβαση σε pc με το pcstudio πήρα μια κάρτα 2GB(trancsed). Η samsung επίσημα δηλώνει στο site της ότι την υποστηρίζει. Αυτό που παρατήρησα είναι : 1)ενώ για να ανοίξει φωτογραφία απο την μνήμη του κινητού θέλει 2-3 sec από την κάρτα μνήμης θέλει περίπου 5-6sec:wacko:. 2)κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα mp3. Οι απορίες μου είναι: 1) Το κάνει και σε μικρότερες κάρτες αυτό; 2) Μου δείχνει ότι υπάρχει κάρτα μνήμης στην κεντρική οθόνη. Αυτή η ένδειξη μπορεί να φύγεί; 3)Υποφάκελους στην κάρτα μνήμης μπορώ να δημιουργήσω; Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε . 1)Στην 1GB sandisk που έχω εγώ κολλάει αλλά όχι τόσο πολύ(2-3s) 2)Μάλλον όχι 3)Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πρόβλημα παιδιά! Πήρε η αδερφή μου πριν κάνα μήνα το εν λόγω κινητό.Ορισμένες φορές τρώει κάτι φλασιές και δεν λέει να ξεκολλήσει.Αυτές μεταφράζονται στο εξής:γράφει μήνυμα και ξαφνικά το κινητό κολλάει την ώρα εκείνη και κάνει επανεκκίνηση!Αυτό όμως μπορεί να φτιάξει μετά πό πχ 20 επανεκκινήσεις!Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν; Παιδιά....από χθες είναι τραγική η κατάσταση τελικά!!!Ειδικά σήμερα δεν μπόρεσε να γράψει κανένα μήνυμα!!!Τι στο καλό συμβαίνει;Κανείς καμιά ιδέα;;;;;Κάτι; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tplas Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Το δικό μου έχει κολλήσει 3 φορές σε έναν μήνα, για διαφορετικούς λόγους (όχι σε μηνύματα) αλλά δεν χρειάστηκε επανεκκίνηση (τίποτα το σοβαρό). Δεν είναι φυσιολογικό να καλλάει. Αν θέλεις δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και γίνει τίποτα. Διαφορετικά πήγαινε σε service point (δεν ξέρω που είναι και ελπιζω να μην χρειαστεί να μάθω....). Καλό κουράγιο και καλή τύχη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Δεν είναι ότι κολλάει απλώς!!!ΟΣΕΣ επανεκκινήσεις κι αν κάνω δεν λέει με τίποτα να γράψει μήνυμα!Κολλάει και κάνει μόνο του επανεκκίνηση!Αν κάνω επαναφορά δεν θα χαθούν οι επαφές και τα δεδομένα από την μνήμη του τηλεφώνου; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Δεν είναι ότι κολλάει απλώς!!!ΟΣΕΣ επανεκκινήσεις κι αν κάνω δεν λέει με τίποτα να γράψει μήνυμα!Κολλάει και κάνει μόνο του επανεκκίνηση!Αν κάνω επαναφορά δεν θα χαθούν οι επαφές και τα δεδομένα από την μνήμη του τηλεφώνου; χμμ .. πιστευω δεν θα το χαλαγε 1 φλασακι στο firmware η ΟS .. αληθεια μπορουμε να του κανουμε?.. (εννοω στο σπιτι μας .. μονοι μας..ανεξαρτητα αν χανουμε εγκυηση κ τετοια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 χμμ .. πιστευω δεν θα το χαλαγε 1 φλασακι στο firmware η ΟS .. αληθεια μπορουμε να του κανουμε?.. (εννοω στο σπιτι μας .. μονοι μας..ανεξαρτητα αν χανουμε εγκυηση κ τετοια) Μπορείς και ότι σου χρειάζεται είναι εδώ. Έχει προαναφερθεί και ποιο πίσω. Πάντως καινούργια ελληνική έκδοση δεν υπάρχει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Παιδια πηρα το U600! Yπαρχει τιποτα σημαντικο σχετικα με το κινητο που πρεπει να ξερω? (οχι τπτ αλλα που να καθομαι να διαβαζω τοσες σελιδες..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and_tony Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 καλημερα σε ολους! Σημερα το πρωι μου ηρθε το screen protector της brando που μας το ειχε προτεινει καποιος φιλος απο εδω μεσα. Λοιπον το συνιστω σε ολους ανεπιφυλακτα. Δεν αλλοιωνει στο ελαχιστο ουτε την ποιοτητα της οθονης ουτε την αισθητικη του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 καλημερα σε ολους! Σημερα το πρωι μου ηρθε το screen protector της brando που μας το ειχε προτεινει καποιος φιλος απο εδω μεσα. Λοιπον το συνιστω σε ολους ανεπιφυλακτα. Δεν αλλοιωνει στο ελαχιστο ουτε την ποιοτητα της οθονης ουτε την αισθητικη του κινητου Παρότι είναι πολύ ακριβότερο απο τα απλά αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 τελικα με τα Java τι γινεται μπορουμε να περασουμε κανενα παιχνιδι και πως? ειναι ευκολο? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki1287 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 καλησπερα σας! μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να αγορασω to screen protector της brando??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and_tony Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 η σελιδα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 tony poso sou kostise telika k poses meres meta sou hr8e? Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and_tony Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 kostise 10 dolaria, peripou diladi 7.5 euro kai ekane 7 meres na mou erthei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts