mobile_89 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Paidia yparxei kapoios pou na exei parei prosfata to en logw kinhto kai na mhn tou exei dhmiourghsei problhma me ta plhktra??????? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Paidia yparxei kapoios pou na exei parei prosfata to en logw kinhto kai na mhn tou exei dhmiourghsei problhma me ta plhktra??????? Πολλοι το εχουν παρει και δεν εχουν προβλημα,αλλοι το εχουν και εχουν προβληματα. ειναι να μην σου κατσει :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Paidia yparxei kapoios pou na exei parei prosfata to en logw kinhto kai na mhn tou exei dhmiourghsei problhma me ta plhktra??????? Μια κοπέλα που το πήρε που ξέρω δεν έχει αντιμετωπίσει... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 rwtaw giati thelw na to parw alla dn exw oreksi na trexw synexeia sthn vodafone gia service...den exw synithisei na exw problhmata me ta kinhta pou agorazw!!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 rwtaw giati thelw na to parw alla dn exw oreksi na trexw synexeia sthn vodafone gia service...den exw synithisei na exw problhmata me ta kinhta pou agorazw!!! Μπορείς να πάρεις αγοράσεις τη συσκευή και να πεις κάποιον να σου παραγγείλει από ebay 2 ζυγάρια πλήκτρων (φθηνά είναι,6€ το ένα) έτσι,για καβάντζα! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Μπορείς να πάρεις αγοράσεις τη συσκευή και να πεις κάποιον να σου παραγγείλει από ebay 2 ζυγάρια πλήκτρων (φθηνά είναι,6€ το ένα) έτσι,για καβάντζα! Kalo mou akougetai auto...tha dw ti tha kanw...thanks gia thn symboulh!!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Εγω το εχω αυτο το κινητο. Μου εχει διαλυθει!!! Τα πληκτρα εχουν σπασει, το πισω καλυμμα εχει ξεκολλησει, το κεντρικο πληκτρο τριζει...!!! Βεβαια το χρησιμοποιω παρα πολυ!!! Εχω στειλει 2200 μηνυματα. Ο αδερφος μου εχει το ιδιο μοντελο και δεν του παρουσιασε προβλημα!!! Και οι δυο το πηραμε μαζι το Σεπτεμβριο...! Ειναι φοβερο κινητο, αλλα δεν ειναι για να το χρησιμοποιεις...!!! Εγω δεν θα εκανα το ιδιο λαθος να το ξαναγορασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 den kserw ti na pw...eimai poli berdemenh...thelw na parw ena stylato kinhto - slide up kai se kalh timh...to kserw zhtaw polla alla ti na kanoume?meta skeftomai na koitaksw kai se alles markes... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 den kserw ti na pw...eimai poli berdemenh...thelw na parw ena stylato kinhto - slide up kai se kalh timh...to kserw zhtaw polla alla ti na kanoume?meta skeftomai na koitaksw kai se alles markes... Κοίτα,εγώ πριν 1 εβδομάδα πήρα ΝΟΚΙΑ...σκέφτηκα ότι έκανα πολύ μεγάλη βλακεία που άλλαξα μάρκα!!!!!!Και ετσι περιμένω να έρθουν τα πλήκτρα που παρήγγειλα για το W580,και θα αλλάξω συσκευή...Σου είπα κι πιο πάνω τί να κάνεις...Πιστεύω πως το κινητό αξίζει τα λεφτά του...Άλλωστε ειναι από τα πιο στυλάτα κινητά που έχει βγάλει η έρικσον μέχρι τώρα...Άντε,να έρθουν και τα πλήκτρα μου... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 egw mexri twra exw parei mono nokia gi'auto eimai ligo epifilaktikh...auto pou exeis sto avatar phres?kalo prepei na einai k ligo akribo pantws...Tha to parw kai o theos bohthos...makari na eimai tyxerh!!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 egw mexri twra exw parei mono nokia gi'auto eimai ligo epifilaktikh...auto pou exeis sto avatar phres?kalo prepei na einai k ligo akribo pantws...Tha to parw kai o theos bohthos...makari na eimai tyxerh!!! Ναι,αυτό πήρα...Κι όντως,δε φαίνεται,είναι ακριβό!325€!Φυσικά κατάλαβα πως είναι ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΚΙΑ!Για αυτό,θα γυρίσω στο αγαπημένο μου W580!!!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Σαν κινητο απο εμφανιση ειναι τελειο και αρκετα καλο ηχειο εχει οθονη απεκτη αλλα απο πληκρα ειναι για να τα κλεισεις σε ενα μουσειο και να μεινουν ως τα πιο ευεσθητα πληκτρα κινητου.Σε 2 βδομαδες εχασα 2 πληκτρα+το joystic Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Σαν κινητο απο εμφανιση ειναι τελειο και αρκετα καλο ηχειο εχει οθονη απεκτη αλλα απο πληκρα ειναι για να τα κλεισεις σε ενα μουσειο και να μεινουν ως τα πιο ευεσθητα πληκτρα κινητου.Σε 2 βδομαδες εχασα 2 πληκτρα+το joystic όπως τα λες...δηλαδή,το πρόβλημα με τα πλήκτρα έχει καταντήσει αηδία!Στην τελική,ας μη το έβγαζαν τόσο νωρίς! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Στην τελική,ας μη το έβγαζαν τόσο νωρίς! Σωστος;)!!! Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 σορυ ρε παιδια εκανα βλακεια (Για τα διπλα μυνηματα ενοω Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Σωστος!;) Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 emena omws pou m'aresei san kinhto...ti na kanw?lew na to agorasw kai o theos nohthos...eeeee??? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 emena omws pou m'aresei san kinhto...ti na kanw?lew na to agorasw kai o theos nohthos...eeeee??? και βεβαια να το παρεις ειναι τελειο και στυλατο.Μονο=>απαλα τα πληκτρα:X Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ok...auto tha kanw...se kana 2 meres tha to exw...eyxaristw poli! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ok...auto tha kanw...se kana 2 meres tha to exw...eyxaristw poli! ok!tipota:up::happy: Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Μην κάνετε τη βλακεία να το πάρετε γιατί θα τρέχετε.... Εκτός από τα πλήκτρα που σπάνε έχει και ένα άλλο πρόβλημα. ΤΡΙΖΕΙ ολόκληρο. Στέλνεις μήνυμα και νιώθεις ότι θα σου μείνει στα χέρια.. Η μπαταρία, το κάλυμα αποπάνω, το joystick!!! Σπαστικό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Μην κάνετε τη βλακεία να το πάρετε γιατί θα τρέχετε.... Εκτός από τα πλήκτρα που σπάνε έχει και ένα άλλο πρόβλημα. ΤΡΙΖΕΙ ολόκληρο. Στέλνεις μήνυμα και νιώθεις ότι θα σου μείνει στα χέρια.. Η μπαταρία, το κάλυμα αποπάνω, το joystick!!! Σπαστικό!!! +1 Σκέτη καταστροφή! :mad: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S5ooi Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 +1 Σκέτη καταστροφή! :mad: Μηπως υπερβαλετε λιγο????? Το εχω 4 μηνες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα......οκ τριζει λιγο κυριος στην ενωση του slideup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Μηπως υπερβαλετε λιγο????? Το εχω 4 μηνες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα......οκ τριζει λιγο κυριος στην ενωση του slideup. Δεν υπερβάλλουμε καθόλου!Κι εγώ προσωπικά,πιστεύω πως εκεί μέσα στη Sony είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!:angry: Τί λανσάρουν προβληματικά κινητά??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Ρε παιδιά,δεν υπάρχει καμιά πατέντα για να μη φαίνονται τα πλήκτρα σπασμένα??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts