ga2618 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 έχω πάθθει τα ίδια με την mediamarkt και ακόμα τραβιέμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 επικοινωνησα με το ινκα και με προετρεψαν να προβω σε μηνυση...αν σας λεει κατι...παντως το multirama το επισκευαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saber Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Υπάρχει έστω ένας που να μην του τρίζει δεξια και αριτσερά η πρόσοψη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saber Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Υπάρχει έστω ένας που να μην του τρίζει δεξια και αριτσερά η πρόσοψη??? Sorry που ξαναρωτάω απλά θέλω να δω αν θα το πάω πίσω για αντικατάσταση μιας και το 'χω μόνο 3 μέρες και τρίζει σχεδόν από το κουτί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 http://www.imageshack.gr/files/vyxqh49u3vj26ueto7mm.jpg http://www.imageshack.gr/files/kk5v5i7wbwv1ayvuskbn.jpghttp://www.imageshack.gr/files/f2eppbnlnl2m9kgylmxj.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 παιδια επειδη ειμαι υποψηφιος αγοραστης αυτον τον καιρο, μιας και εχω μια προσφορα για το συγκεκριμενο, τι προτεινετε?βλεπω αρκετα προβληματα να εχουν αναφερθει, κυριως με τα πληκτρα και την προσοψη που τριζει...παιζει να εχουν σκασει στο εμποριο καινουριες παρτιδες με λυμενα τα παραπανω προβληματα?μερσι εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 παιδια επειδη ειμαι υποψηφιος αγοραστης αυτον τον καιρο, μιας και εχω μια προσφορα για το συγκεκριμενο, τι προτεινετε?βλεπω αρκετα προβληματα να εχουν αναφερθει, κυριως με τα πληκτρα και την προσοψη που τριζει...παιζει να εχουν σκασει στο εμποριο καινουριες παρτιδες με λυμενα τα παραπανω προβληματα?μερσι εκ των προτερων... Ετσι ακριβως ειναι.αυτο το ρποβλημα δεν υπαρχει αλλο.αμα θες να μ'ακουσεις παρε καλυτερα w580i γιατι εχει καλυτερη μπαταρια απο το S500i και στα (+) το ραδιοφωνο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ s500!!! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω 8-9 μήνες. Από τις πρώτε μέρες σπάνε ΟΛΑ τα πλήκτρα σιγα σιγά. Αν παίξεις παιχνίδι σε 2 ώρες σπάνε σίγουρα. Και να αλλάξετε πληκτρολόγιο πάλι θα σπάσουν. Σκέτη ταλαιπωρία!!! Θα τρέχετε συνέχεια στα service. Επίσης τρίζει ολόκληρο. Στέλνεις μήνυμα και νομίζεις ότι θα σου μείνει στα χέρια. Tα φωτάκια του στο πλάι χαλάνε και είναι σα φανάρι το βράδυ! Γελοίο!!! Που μπορούμε να κάνουμε καταγγελία παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ s500!!! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω 8-9 μήνες. Από τις πρώτε μέρες σπάνε ΟΛΑ τα πλήκτρα σιγα σιγά. Αν παίξεις παιχνίδι σε 2 ώρες σπάνε σίγουρα. Και να αλλάξετε πληκτρολόγιο πάλι θα σπάσουν. Σκέτη ταλαιπωρία!!! Θα τρέχετε συνέχεια στα service. Επίσης τρίζει ολόκληρο. Στέλνεις μήνυμα και νομίζεις ότι θα σου μείνει στα χέρια. Tα φωτάκια του στο πλάι χαλάνε και είναι σα φανάρι το βράδυ! Γελοίο!!! Που μπορούμε να κάνουμε καταγγελία παιδιά; Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ για προβλήματα με κινητα όπως τώρα στο s500i, για να βρω το δίκιο μου σαν καταναλωτής; Στο ΙΝΚΑ; Γιατι η sony-ericsson μας δουλεύει και δε βγάζεις άκρη... Το πληκτρολόγιό της έχει ανθεκτικότητα ακριβώς μία ώρα σε παιχνίδια!!!!!! 6 φορές το έχω αλλάξει!!! Μόνο αυτό σας λέω... Ακομη το εχεις αυτο το αχρηστο κινητο.επισης ακομη να κανεις καταγγελια??? περασαν 7 μηνες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgen Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 παιδια ξερει κανεις πως μπορεις να βαλεις flash themes σε s500i ???εχω βρει κατι εδω αλλα δεν δουλευει αυτο που λεει... θελω να βρω και themes που να ειναι και flash.ξερει κανεις???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Aκόμα στη Sony-Εricsson δουλεύεις φίλε raver; Σε πληρώνουν καλά για να κοροιδεύεις τους καταναλωτές στα forum; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Aκόμα στη Sony-Εricsson δουλεύεις φίλε raver; Σε πληρώνουν καλά για να κοροιδεύεις τους καταναλωτές στα forum; Ο Raver δεν δουλευει πουθενα.εσυ μας δουλευεις :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Aκόμα στη Sony-Εricsson δουλεύεις φίλε raver; Σε πληρώνουν καλά για να κοροιδεύεις τους καταναλωτές στα forum; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Πηρα χτες το κινητο(cosmote) αλλα μου ειπαν απο cosmote οτι ειναι κλειδωμενο για ενα χρονο και παιρνει μονο καρτεσ sim της cosmote... υπαρχει δυνατοτητα να το ξεκλειδωσουμε με καποιο τροπο?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Σου λένε ψέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Δηλαδη μπορω να βαλω οποια καρτα sim θελω? 8a δοκιμασω το απογευμα γιατι τωρα δν το εχω μαζι μου... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ναι κανένα κινητό στην ελλέδα δεν είναι κλειδωμένο. Μάλλον έπεσες σε άσχετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Να κάνω και γω μια ερώτηση... Χθες πήρε ένα Samsung F480 η αδερφή μου, και δεδομένου ότι θέλει να το χρησιμοποιεί παράλληλα με το παλιό της SE s500i, ψάχνει για ένα bluetooth που να υποστηρίζει 2 κινητά. Βρήκα το i.Tech II mini, το οποίο έχει "multipoint function", αλλά στη σελίδα αναφέρει: * To use the multipoint function, the two mobile phones must support Handsfree profile. Υποστηρίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία το s500? Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο bluetooth? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ενας φιλος το εχει , και καμια φορα του κανει προβλημα τα πρωτα δευτερολεπτα που απανταει μια κληση, του την τερματιζει το κινητο, οταν απαντησει με το slide up, κατι τετοιο, εχει κανεις παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ενας φιλος το εχει , και καμια φορα του κανει προβλημα τα πρωτα δευτερολεπτα που απανταει μια κληση, του την τερματιζει το κινητο, οταν απαντησει με το slide up, κατι τετοιο, εχει κανεις παρομοιο προβλημα? αυτο το προβλημα υπαρχει και σε αλλα κινητα,δεν ξερω αμα με αναβαθμιση το προβλημα εχει λυθει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Καλημέρα..Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link για το θέμα με το λουλούδι που αλλάζει τη μέρα, νύχτα κτλ? Ευχαριστώ ... Aκυρο, το βρήκα ... Ευχαριστώ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 καλησπερα...καλυπτει η εγγυηση την αλλαγη πληκτρολογιου στο s500? εχουν σπασει 5 πληκτρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 καλησπερα...καλυπτει η εγγυηση την αλλαγη πληκτρολογιου στο s500? εχουν σπασει 5 πληκτρα.. Δεν πιστεύω να στο καλύψη η εγγύηση σου.Ζημιές που γίνονται απο αυτόν που έχει το κινητό δεν καλύπτονται απο την εγγύηση.Τις προάλλες πήγα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να αλλάξω το κάλυμμα της μπαταρίας επειδή είχε σπάσει το δοντάκι και δεν έκλεινε και ενώ έδειξα την εγγύηση μου είπαν ότι δεν ισχύει και ότι θα το θεωρήσουν δικό μου λάθος.Οπότε πλήρωσα κανονικά το κάλυμμα και η απόδειξη στα.....σκουπίδια!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Δεν πιστεύω να στο καλύψη η εγγύηση σου.Ζημιές που γίνονται απο αυτόν που έχει το κινητό δεν καλύπτονται απο την εγγύηση.Τις προάλλες πήγα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να αλλάξω το κάλυμμα της μπαταρίας επειδή είχε σπάσει το δοντάκι και δεν έκλεινε και ενώ έδειξα την εγγύηση μου είπαν ότι δεν ισχύει και ότι θα το θεωρήσουν δικό μου λάθος.Οπότε πλήρωσα κανονικά το κάλυμμα και η απόδειξη στα.....σκουπίδια!:p ναι,μα το s500 παρουσιαστηκε ελαττωματικο εξαρχης στο πληκτρολογιο του.Οσοι το εχουν τους εχει σπασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 πραγματι,το υποστηριζει ομως η εγγυηση το προβλημα των πληκτρων Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts