one_tree_hill Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ποιοτητα; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ποιοτητα; 4-01-2008 το αγορασα μου εσπασαν σε 2 εβδομαδες τα πληκτρα σε 4μερες μου τα αλλαξαν και τωρα ειναι ολα τελεια. βεβαια νομιζω οτι πριν εβγαζε πιο χαλια φωτογραφιες και εχω την υποψια οτι κατι εγινε με την καμερα στο σερβις. καθε καλυτερο δεκτο.....:rolleyes::lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa2000 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ S500I ΣΕ W580I ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ FLASH THEMES PLEASE ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ SO PLEASE PLEASE :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ S500I ΣΕ W580I ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ FLASH THEMES PLEASE ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ SO PLEASE PLEASE :( 1)δεν γινεται προς το παρον 2)μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 γίνεται,πώς δι γίνεται... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 γίνεται,πώς δι γίνεται... για πες.συγνωμη για την παραπληροφορηση.εμενα μου εγραφε μετα την αναβαθμιση αδυνατο το ανοιγμα του περιεχομενου pa30 και ειχε το μισο μενου.για πες να τοφτιαξω και γω Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 1)δεν γινεται προς το παρον 2)μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις Γίνετε και παραγίνετε με ΧS++ αλλά το μόνο μείων είναι ότι δεν θα έχεις ραδιόφωνο. Αλλά με διαφορά 30€ γιατί να μην πάρεις κατευθείαν το W580; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Γίνετε και παραγίνετε με ΧS++ αλλά το μόνο μείων είναι ότι δεν θα έχεις ραδιόφωνο. Αλλά με διαφορά 30€ γιατί να μην πάρεις κατευθείαν το W580; δεν ειναι τα30 υρω.γενικα η ποιοτητα του 500 ειναι καλυτερη.το θεμα ειναι γιατι εμενα δεν δουλευει ως 580 μετα το customize.και νομιζα οτι δεν γινεται. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa2000 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 τωρα μπορει καποιος να μου δωσει τις οδηγιες στα ελληνικα γιατι τα αγγλικα δεν ειναι το φορτε μου και φοβαμαι μην κανω πατατα!ευχαριστω και τους 2 σας που τουλαχιστον μου απαντησατε ελπιζω να με βοηθησετε:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 τωρα μπορει καποιος να μου δωσει τις οδηγιες στα ελληνικα γιατι τα αγγλικα δεν ειναι το φορτε μου και φοβαμαι μην κανω πατατα!ευχαριστω και τους 2 σας που τουλαχιστον μου απαντησατε ελπιζω να με βοηθησετε:rolleyes: μπαινεις http://www.4shared.com πατας στην αναζητηση και κατεβαζεις τα παρακατω .οταν τα κατεβαζεις τα αποσυμπιεζεις σε εναν φακελο xs 3.1 w580i main firmware w580 file system. κανε αυτα και θα σου συνεχισω αν ειναι ολα οκ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Νέο πρόβλημα εμφανίστηκε στο τηλέφωνό μου! Το κεντρικό πλήκτρο έχει γίνει αφής! Πιάνει συνέχεια χωρίς να το πατάω με δύναμη! Τι ποιότητα κατασκευής είναι αυτή;! ΕΛΕΟΣ!!! :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Νέο πρόβλημα εμφανίστηκε στο τηλέφωνό μου! Το κεντρικό πλήκτρο έχει γίνει αφής! Πιάνει συνέχεια χωρίς να το πατάω με δύναμη! Τι ποιότητα κατασκευής είναι αυτή;! ΕΛΕΟΣ!!! :mad: :mad: :mad: εχει καταστραφει το λαστιχακι και οι βασεις του πληκτρολογιου αρα εισαι στην πρωτη παρτιδα.πας για αντικασταση ολου του πληκτρολογιου δωρεαν Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 εχει καταστραφει το λαστιχακι και οι βασεις του πληκτρολογιου αρα εισαι στην πρωτη παρτιδα.πας για αντικασταση ολου του πληκτρολογιου δωρεαν 1)Επειδή μου το έδωσαν δώρο και δεν εχω απόδειξη αγοράς, υπάρχει ενδεχόμενο να μου κάνουν νερά και να μην μου το αλλάξουν; 2) Αν το αλλάξω θα ξαναέχω πρόβλημα με τα πλήκτρα; Με το κεντρικό, ή με τα υπόλοιπα που σπάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 1)Επειδή μου το έδωσαν δώρο και δεν εχω απόδειξη αγοράς, υπάρχει ενδεχόμενο να μου κάνουν νερά και να μην μου το αλλάξουν; 2) Αν το αλλάξω θα ξαναέχω πρόβλημα με τα πλήκτρα; Με το κεντρικό, ή με τα υπόλοιπα που σπάνε; καλυτερα να ρωτησεις απο που το πηραν και να πας στο μαγαζι να σου τυπωσουν την αποδειξη.χωρις αποδειξη δεν θα καλυφθεις. και κοστιζει 60 ευρω πανω και κατω πληκτρολογιο μετα δεν θα εχεις κανενα προβλημα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 καλυτερα να ρωτησεις απο που το πηραν και να πας στο μαγαζι να σου τυπωσουν την αποδειξη.χωρις αποδειξη δεν θα καλυφθεις. και κοστιζει 60 ευρω πανω και κατω πληκτρολογιο μετα δεν θα εχεις κανενα προβλημα Δηλαδή χωρίς απόδειξη θα πρέπει να πληρώσω 60€;! Και το κατασκεύασαν ελαττωματικό, και περιμένουν να το επισκευάσουμε! Δεν συμφέρει να δώσεις 60€! Καλύτερα καινούριο και από μια πιο αξιόπιστη εταιρεία... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Δηλαδή χωρίς απόδειξη θα πρέπει να πληρώσω 60€;! Και το κατασκεύασαν ελαττωματικό, και περιμένουν να το επισκευάσουμε! Δεν συμφέρει να δώσεις 60€! Καλύτερα καινούριο και από μια πιο αξιόπιστη εταιρεία... :mad: τα παραλες Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 τα παραλες Δεν τα παραλεω και καθόλου μάλιστα! Τον τελευταίο καιρό όλο ελαττωματικά κινητά βγάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 συμφωνω...ακους εκει 60...δλδ η αδερφη μ πχ που το χει σπασμενο,θα δωσει 60,για να ξανασπασουν!!!μωρε δεν ειμαστε καλα!!:mad: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 συμφωνω...ακους εκει 60...δλδ η αδερφη μ πχ που το χει σπασμενο,θα δωσει 60,για να ξανασπασουν!!!μωρε δεν ειμαστε καλα!!:mad: Πέστε τα ρε! Τι πράματα είναι αυτά... Η SE το έχει πάρει πολύ στο χαβαλέ και δεν μου αρέσει καθόλου! Δηλαδή που το βρήκαν 60€ για το πληκτρολόγιο που αυτή το κατασκέυασε χωρίς προσοχή; Στο δρόμο θα βρούμε τα 60€ για κάτι που δεν ευθυνόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Πέστε τα ρε! Τι πράματα είναι αυτά... Η SE το έχει πάρει πολύ στο χαβαλέ και δεν μου αρέσει καθόλου! Δηλαδή που το βρήκαν 60€ για το πληκτρολόγιο που αυτή το κατασκέυασε χωρίς προσοχή; Στο δρόμο θα βρούμε τα 60€ για κάτι που δεν ευθυνόμαστε; Τα τελευταία κινητά της sony ericsson είναι όλα ΕΛΑΤΤΩΜΑΤIKA! Έλεος! Και δεν είναι ούτε καμία sagem ούτε καμία lg! Θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες! Τι ποιότητα κατασκευής είναι αυτή;! Δηλαδή θα πληρώνουμε τα κινητά της για χρύσα;! Επίτηδες το κάνουν;! Το κατασκευάζουν ελαττωματικό και ή θα φοβόμαστε μην μάς μείνει στα χέρια, ή θα τους το πληρώσουμε για χρυσό! Nokia και πάλι nokia! Τουλάχιστον είναι πιο αξιόπιστη εταιρία!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Τα τελευταία κινητά της sony ericsson είναι όλα ΕΛΑΤΤΩΜΑΤIKA! Έλεος! Και δεν είναι ούτε καμία sagem ούτε καμία lg! Θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες! Τι ποιότητα κατασκευής είναι αυτή;! Δηλαδή θα πληρώνουμε τα κινητά της για χρύσα;! Επίτηδες το κάνουν;! Το κατασκευάζουν ελαττωματικό και ή θα φοβόμαστε μην μάς μείνει στα χέρια, ή θα τους το πληρώσουμε για χρυσό! Nokia και πάλι nokia! Τουλάχιστον είναι πιο αξιόπιστη εταιρία!:mad: δεν παιρνω το μερος της ερικσον και εγω καταναλωτης ειμαι και μου εχουν συμβει πολλα με την εν λογω εταιρεια.αλλα αφου εχω για ολα αποδειξη με καλυπτει τζαμπα.τωρα χωρις αποδειξη τι ψαχνεις εδω μερικκες φορες κασι με αποδειξη σου λενε οτι μαλακιες θελουν χωρις αποδειξη βγαινουν και απο πανω Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 δεν παιρνω το μερος της ερικσον και εγω καταναλωτης ειμαι και μου εχουν συμβει πολλα με την εν λογω εταιρεια.αλλα αφου εχω για ολα αποδειξη με καλυπτει τζαμπα.τωρα χωρις αποδειξη τι ψαχνεις εδω μερικκες φορες κασι με αποδειξη σου λενε οτι μαλακιες θελουν χωρις αποδειξη βγαινουν και απο πανω Απαράδεκτα πράγματα για μια πρωτοκλασάτη εταιρεία!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Απαράδεκτα πράγματα για μια πρωτοκλασάτη εταιρεία!:mad: το απαραδεκτο ειναι οτι ενω αναγραφει πανω το ταμπελακι του ιμει ετος και εβδομαδα γιατι να θελει αποδειξη για ταυτιση ημερομηνιας. στο τηλεφωνο λεει ειναι πολιτικη της εταιριας Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 το απαραδεκτο ειναι οτι ενω αναγραφει πανω το ταμπελακι του ιμει ετος και εβδομαδα γιατι να θελει αποδειξη για ταυτιση ημερομηνιας. στο τηλεφωνο λεει ειναι πολιτικη της εταιριας Ωραία πολιτική! Μήπως θέλουν και απόδειξη για να μας πιστέψουν ότι είναι το S500;! Τι να πεις;! Αν δεν δέχονται και τα πράγματα τα οποία οι ίδιοι κατασκευάζουν...! Ακούς εκεί θέλουν απόδειξη για να πιστέψουν ότι είναι στις πρώτες παρτίδες κατασκευής! Τι πράγματα είναι αυτά;! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightelf25 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Καλησπέρα.... Μόλις πήρα το s500ι και δε ξέρω πως να βάλω flash lite θέματα... Μπορούμε να βρούμε πουθενά...?? Μπαίνουν σαν τα κανονικά ή πρέπει να φλασάρεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts