alexzzz Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Σου κουνιέται το τζάμι? ή σου κάνει "νερά" στην οθόνη όταν πιέζεις τις άκρες? Ναι. Από την αρχή έκανε όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση Όσοι έχεται αγοράσει το S500 παρακαλώ άν σας είναι εύκολο γράψτε πότε το αγοράσατε (δηλαδή πόσο καιρό το έχεται) και άν έχει σπάσει το πληκτρολόγιο. Επειδή το θέλω, και δεν ξέρω τελικά άν είναι μόνο οι πρώτες παρτίδες ή όχι !!! Εγώ το αγόρασα στις 29 Σεπτέμβρη από e-shop και μου έχει σπάσει 2 φορές το πληκτρολόγιο. :angry: λέτε αν ζητήσω από την se να μου αντικαταστήσει το κινητό για να μου δώσει το ίδιο στο χρυσαφί χρώμα να το δεχθούν? :shifty::shifty: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Εγώ το αγόρασα στις 29 Σεπτέμβρη από e-shop και μου έχει σπάσει 2 φορές το πληκτρολόγιο. :angry: λέτε αν ζητήσω από την se να μου αντικαταστήσει το κινητό για να μου δώσει το ίδιο στο χρυσαφί χρώμα να το δεχθούν? :shifty::shifty: δεν νομίζω να χάσεις κάνοντας μια δοκιμή!!!!:shifty::happy::shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Εγώ το αγόρασα στις 29 Σεπτέμβρη από e-shop και μου έχει σπάσει 2 φορές το πληκτρολόγιο. :angry: λέτε αν ζητήσω από την se να μου αντικαταστήσει το κινητό για να μου δώσει το ίδιο στο χρυσαφί χρώμα να το δεχθούν? :shifty::shifty: Να σου αντικαταστησει το κινητο δεν γινεται! ομως μπορει να το πας σε ενα service και να αλλαξεις το πληκτρολογιο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Να σου αντικαταστησει το κινητο δεν γινεται! ομως μπορει να το πας σε ενα service και να αλλαξεις το πληκτρολογιο.:) χμμμμ...ναι την ξέρω αυτή τη λύση το θέμα ειναι οτι μένω Κρήτη και πρέπει να σταλεί το κινητό στην Αθήνα και μου παίρνει 14 μέρες η όλη δουλειά....λίγο εκνευριστικό δεν είναι να εχω αγοράσει το κινητό 2,5 μήνες και να έχει περάσει 28 μέρες στα service? :confused: τέλος πάντων εγώ τα έβγαλα τα συμπεράσματα μου για την SE και για τον Γερμανό (το θεωρούν αγγαρεία να στέλνουν το κινητό μου στην Αθήνα..-έτσι τουλάχιστον μου είπε ο υπάλληλος-..δεν εχω αγοράσει το κινητό από εκεί αλλά η SE μου είπε να το πάω σε αυτούς τους βλάχους:rocket: ) . αυτά.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 είναι ντροπή πάντως για την sony-ericsson να ρίχνει στην αγορά ένα κινητό με τέτοια προβλήματα. Και στη τελική, όλοι εδώ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ το ρημάδι, δεν το κλέψαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 χμμμμ...ναι την ξέρω αυτή τη λύση το θέμα ειναι οτι μένω Κρήτη και πρέπει να σταλεί το κινητό στην Αθήνα και μου παίρνει 14 μέρες η όλη δουλειά....λίγο εκνευριστικό δεν είναι να εχω αγοράσει το κινητό 2,5 μήνες και να έχει περάσει 28 μέρες στα service? :confused: τέλος πάντων εγώ τα έβγαλα τα συμπεράσματα μου για την SE και για τον Γερμανό (το θεωρούν αγγαρεία να στέλνουν το κινητό μου στην Αθήνα..-έτσι τουλάχιστον μου είπε ο υπάλληλος-..δεν εχω αγοράσει το κινητό από εκεί αλλά η SE μου είπε να το πάω σε αυτούς τους βλάχους:rocket: ) . αυτά.... Αφου στη Κρητη εχει εξουσιοδοτημενο service στο Ηρακλειο,το πηγαινεις εκει και το αφηνεις. ΗΡΑΚΛΕΙΟ-∆ΑΝ∆ΟΥΛΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ Γ.-ΕΒΑΝΣ 84-2810341915 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του κινητου...εμφανισιακα σκιζει.αν ειναι καλο θα φανει στην πραξη..εχω ομως μια απορια!πως γινεται να βγαλω την εκνευριστικη δονηση καθε φορα που μετακινουμαι στο menu?thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του κινητου...εμφανισιακα σκιζει.αν ειναι καλο θα φανει στην πραξη..εχω ομως μια απορια!πως γινεται να βγαλω την εκνευριστικη δονηση καθε φορα που μετακινουμαι στο menu?thanks αλλάζεις το θέμα σου!!!;):)αυτά είναι τα flash themes!αν βάλεις κάποιο απλό δε θα στο κάνει!:rolleyes: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 ε ολα τα λεφτα ειναι αυτο το θεμα που εχει!!!...δεν γινεται χωρις να αλλαξω θεμα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 ε ολα τα λεφτα ειναι αυτο το θεμα που εχει!!!...δεν γινεται χωρις να αλλαξω θεμα ε? δυστηχώς για σένα όχι!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 delete Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αφου στη Κρητη εχει εξουσιοδοτημενο service στο Ηρακλειο,το πηγαινεις εκει και το αφηνεις. ΗΡΑΚΛΕΙΟ-∆ΑΝ∆ΟΥΛΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ Γ.-ΕΒΑΝΣ 84-2810341915 Και αυτοί με την σειρά τους το στέλνουν Αθήνα....χαίρω πολύ! οπότε δεν τις γλυτώνω τις 2 εβδομάδες....ερχονται και γιορτές??? Καλή χρονιά!:tease: το καλύτερο είναι ότι στην SE δεν γνωρίζουν(και καλά) το πρόβλημα που έχει το κινητό γενικά...2 στις 3 συσκευές που έχουν αγοραστεί έχουν χαλασμένο πληκτρολόγιο! μια είναι η λύση....θα το "σκοτώσω" :hunter: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Και αυτοί με την σειρά τους το στέλνουν Αθήνα....χαίρω πολύ! οπότε δεν τις γλυτώνω τις 2 εβδομάδες....ερχονται και γιορτές??? Καλή χρονιά!:tease: το καλύτερο είναι ότι στην SE δεν γνωρίζουν(και καλά) το πρόβλημα που έχει το κινητό γενικά...2 στις 3 συσκευές που έχουν αγοραστεί έχουν χαλασμένο πληκτρολόγιο! μια είναι η λύση....θα το "σκοτώσω" :hunter: Εσυ ξερεις καλυτερα.και να το πουλησεις...πρωτα θα πρεπει να φτιαξεις το πληκτρολογιο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 παιδια εμενα οτι ειναι ανοιχτο και πατησεις πχ το πληκτρο τερμα δεξια ψιλο παιζει αλλα οχι τπτ σπουδαιο...φυσιολογικο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIATARA Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Γνωρίζει κανείς αν τα oteshop ή ο Γερμανός διαθέτουν το μοντέλο σε κάποιο από τα άλλα χρώματα; Εδώ στην Ξάνθη μου λένε όχι, όμως το γεγονός μου φαίνεται παράξενο... Κάποια άλλη αλυσίδα καταστημάτων; Παράθεση http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Τα Vodafone shops το εχουν σε χρυσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Τα Vodafone shops το εχουν σε χρυσο? Όχι, από ότι ξέρω δεν υπάρχει σε χρυσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Και αυτοί με την σειρά τους το στέλνουν Αθήνα....χαίρω πολύ! οπότε δεν τις γλυτώνω τις 2 εβδομάδες....ερχονται και γιορτές??? Καλή χρονιά!:tease: το καλύτερο είναι ότι στην SE δεν γνωρίζουν(και καλά) το πρόβλημα που έχει το κινητό γενικά...2 στις 3 συσκευές που έχουν αγοραστεί έχουν χαλασμένο πληκτρολόγιο! μια είναι η λύση....θα το "σκοτώσω" :hunter: apoti ksero i proti partida ixe afto to problima.ean to stilis stin se tha sou to alaksoune enoite dwrean giati to gnorizoune to pr ke den tha exis kanena logo na to skotosi efoson den to exis xari akomi,to kratas gia tis giortes ke to stelnis meta.outos i alos to pr ine astitiko ke oxi litourgiko.ta pliktra pou exoun pspasi litourgoune olla fisiologika filika panta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 ας το επαναφερω μπας και το δει κανενας...οταν ειναι ανοιχτο το κινητο παρουσιαζει μια ασταθεια το slide δηλ κουνιεται γενικως η μονο σε εμενα ?!α btw http://www.play247.gr εχει το κινητο σε μαυρο,χρυσο,μοβ και λευκο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 ας το επαναφερω μπας και το δει κανενας...οταν ειναι ανοιχτο το κινητο παρουσιαζει μια ασταθεια το slide δηλ κουνιεται γενικως η μονο σε εμενα ?!α btw http://www.play247.gr εχει το κινητο σε μαυρο,χρυσο,μοβ και λευκο!!! kita enan mikro tzogo ton exoun den mpori na ine fix,alla oxi tati to idietro na se problimatizi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Στο S500i δεν αλλάζει χρώμα τα LED στο πλάι.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 dokimase mia afto... menu> rithmisis>ixi&idopoihs>efe fotismou ;) epilegis ena apola opio goustaris elpizo na se boithisa file... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rak Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 2 ερωτήσεις.. Έχει ρωτήσει κανένας αν το τηλέφωνο θα έρθει σε άλλα χρώματα από τη Vodafone? Οι συσκευές είναι Vodafone (έχουν δηλαδή το ενοχλητικό μενου και το Vodafone live)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 2 ερωτήσεις.. Έχει ρωτήσει κανένας αν το τηλέφωνο θα έρθει σε άλλα χρώματα από τη Vodafone? Οι συσκευές είναι Vodafone (έχουν δηλαδή το ενοχλητικό μενου και το Vodafone live)? oxi to menu ine se den ine tis vodafone,apolos exi proegatastimenes tis rithmisis vfl,ke apo xromata aktos tou kmabrou bgeni ke se ena kitrino(kapos kanarini) me asimi pliktrologio ke to kalima tis kameras apo piso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts