Jump to content

Sony Ericsson S500i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το αγόρασα πριν από 2 ώρες απο 249 σε 199 ευρώ...στην πάτρα...multirama...pc expert...

αποκλειεται απο το εν λογω καταστημα..τα multirama δεν εχουν κινητα.μηπως στο ιδιο κτιριο ειναι 2 καταστηματα..π.χ multirama & expert και τα μπερδεψες :blink: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 707
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

nop...εδώ στην Πάτρα από χτες συστεγάζονται...μάλλον είναι ειδική τιμή λόγο του γεγονότος πως άνοιξε νεο καταστημα στις 20/9...στο site της multirama δεν έχουν κάτι από ότι είδα...πάντως στο κατάστημα είχαν περί τις 60+ συσκευές σε αυτήν την τιμή 199...

Βασικά και εγώ ένα motorolla πήγαινα να πάρω (w510) και όταν είδα την προσφορά το τσίμπισα...Το τηλέφονο έχει R6BC002 firmware

den eperna egw ena Datsun na kanw th doulia mou

nop...εδώ στην Πάτρα από χτες συστεγάζονται...μάλλον είναι ειδική τιμή λόγο του γεγονότος πως άνοιξε νεο καταστημα στις 20/9...στο site της multirama δεν έχουν κάτι από ότι είδα...πάντως στο κατάστημα είχαν περί τις 60+ συσκευές σε αυτήν την τιμή 199...

Βασικά και εγώ ένα motorolla πήγαινα να πάρω (w510) και όταν είδα την προσφορά το τσίμπισα...Το τηλέφονο έχει R6BC002 firmware

Den agorazeis ena kai gia mena na to steileis edw pano???

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

παιδιά γιατί όταν μου έρχεται μήνυμα η διάρκεια του ήχου είναι πολύ μικρή ? ? ? μπορεί να αλλάξει κάτι ?

Οχι! νομιζω ο ηχος του μηνυματος ειναι 20 δευτερολεπτα.αυτο ισχυει σε ολα τα κινητα της sony ericsson.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εδώ στην Καλαμάτα την ίδια προσφορά έχουν... Το κατάστημα είναι καινούργιο και έχει κ κινητά.. Είχε ανοίξει κάπου μέσα στο καλοκαίρι.. Είναι καλή προσφορά.. 50€ δεν είναι λίγα..

Και εδώ στην Καλαμάτα την ίδια προσφορά έχουν... Το κατάστημα είναι καινούργιο και έχει κ κινητά.. Είχε ανοίξει κάπου μέσα στο καλοκαίρι.. Είναι καλή προσφορά.. 50€ δεν είναι λίγα..

join the club :)

παιδια θελω να αλλαξω το πλα'ι'νο φως απο μωβ σε πρασινο η αλλο χρωμα.οχι για τισ κλησεις μονο αλλα μονιμα οταν ανοιγω το πορτακι να αναβει αυτο.αλλαξα themes αλλα παλι τι χρωμα εμεινε ιδιο.

αν δεν αλλαξε με θεματα μαλλον δεν αλλαζει...

Κοίτα,εγώ με το W580 αλλάζουν.Αν δεν αλλάζουν με το θέμα,δε νομίζω να αλλάζουν με κάποιο άλλο θέμα...

και εγω θελω να το παρω αλλα ακουω για τα πληκτρα και :cry::cry::cry: πως θα καταλαβουμω εαν ειναι η δευτερη παρτιδα :ninja: που λενε πως δεν εχει προβλημα γραφει κατι επανω :blink:

και εγω θελω να το παρω αλλα ακουω για τα πληκτρα και :cry::cry::cry: πως θα καταλαβουμω εαν ειναι η δευτερη παρτιδα :ninja: που λενε πως δεν εχει προβλημα γραφει κατι επανω :blink:

Γραφει w32.Ομως και σε αυτη εχουν αναφερθει σπασιματα πληκτρων.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

η συσκευή έχει 2 χρόνια εγγύηση....αν είναι να χαλάσουν τα πλήκτρα ας είναι μόνο αυτό το κακό!!!

Συμφωνα με τη λογικη αυτο θεωρειται βλαβη απο την κακη χρηση. Αλλα αφου συνεβη σε πολλους πιστευω οτι θα καλυπτεται ως βλαβη.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!!!!! ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ!!!!!

Και εγω στην Καλαμάτα τους το πηγα πίσω μου αλλάξανε το πρώτο πληκτρολόγιο και το καινούργιο έσπασε σε περισσότερα πλήκτρα! Μια χαρά... από δω και πέρα μια βδομάδα θα το έχω εγώ και δεκαπέντε μέρες η vodafone...

Και εγω στην Καλαμάτα τους το πηγα πίσω μου αλλάξανε το πρώτο πληκτρολόγιο και το καινούργιο έσπασε σε περισσότερα πλήκτρα! Μια χαρά... από δω και πέρα μια βδομάδα θα το έχω εγώ και δεκαπέντε μέρες η vodafone...

Αυτο συμβαινει σε καποια...οχι σε ολα..εσυ αμφιβαλω αμα το ειχες αυο το κινητο.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

don't panic ...εσύ το λές αυτό διότι σου έτυχε και σε πιστεύω ...και κρίμα την ταλεπορία..εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω δει κάτι....το μέλλον θα δείξει!

η κοπελα μου και ενας φιλος μου το εχουν απο τους πρωτους...δεν εχει σπασει τιποτα....ειναι οπου τυχει...
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Η δικιά μου κοπέλα το αγόρασε η 20 Αυγούστου.

Το πήγε στο service point που προτείνει η Sony Ericsson 6 μέρες μετά (στην Omnitech) με 8 ραγισμένα πλήκτρα. Περιττό να αναφέρω ότι το κινητό είναι σκέτη αηδία με ραγισμένα και τσαλακωμένα πλήκτρα.

Της το επιστρέφουν μία μέρα μετά με χαλασμένο μικρόφωνο και με πρόβλημα στο κουμπί # το οποίο δεν λειτουργούσε καθόλου.

Άντε πάλι ξανάτρεξε πίσω στο service point και από τέλη Αυγούστου (σήμερα είναι 4 Οκτώβρη) έχει μπει σε λίστα αναμονής για να πάρει καινούργια συσκευή όταν θα έρθουν οι νέες παρτίδες - άγνωστο το πότε (χθες πήρα πάλι τηλέφωνο). Ούτε καν την ενημερώσανε ότι θα προβούν σε αυτήν την διαδικασία.

Δεν λέω... πανέμορφο κινητό... αλλά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να διακινδύνευα να αγοράσω αυτήν την -αποδεδειγμένα- μούφα απλά και μόνο επειδή έχει ωραία φάτσα, ενώ έχω ήδη γνώση ότι πρόκειται για προβληματικό μοντέλο.

Α, και κάτι τελευταίο. Σκατά :X στα μούτρα της Sony Ericsson για το εκπληκτικό και υπεύθυνο service της.

Είναι όντως προβληματικό μοντέλο, κρίμα. Το πήρε κι εμένα φίλη μου, και ένα μήνα μετά της έσπασαν τα πλήκτρα σε 4 σημεία.

Πανέμορφο κινητό, αλλά το βρίσκω απαράδεκτο να σπάνε έτσι τα πλήκτρα. Τουλάχιστον ας το αποσύρουνε μεχρι να λύσουνε το πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Σε κάθε περιπτωση μιλάμε για το μαυρο? Το χρυσο το εχει παρει κανεις για να δει τι παιζει με την δευτερη παρτιδα?

αυτό που έχω παρατηρήσει μέχρι ώρας είναι πως δεν μου αναγνωρίζει μια SIM από cosmote του 2000...και γράφει συνέχεια εισάγεται την SIM...Τα πλήκτρα πάνε καλά...

Εγώ το πήρα για τη γυναίκα μου. Κανένα πρόβλημα και να σκεφτείς ότι έκανα όλες τις διορθώσεις στον κατάλογο χειροκίνητα. Τα πλήκτρα είναι μια χαρά! Άσε που όσοι το βλέπουν χαζεύουν! Αν είχε φλας για τις φωτο και ραδιόφωνο θα ήταν το καλύτερο.
scos :innocent:

• The title was changed to Sony Ericsson S500i