Jump to content

Sony Ericsson S500i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tα πλήκτρα του κινητού εμφάνισαν τα πρώτα ραγίσματά τους (2 ραγίσματα) μέσα σε 2 ημέρες. Πήρα τηλέφωνο την SE μου είπαν ότι δεν καλύπτονται από την εγγύηση και τα πήρα στο κρανίο και τους έστειλα email. Μετά από μία εβδόμαδα (όπου είχαν ραγίσει 8 πλήκτρα) με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα αντικατασταθούν τα πλήκτρα δωρεάν.

Οπότε το πήγα στην Omnitech και σε μια ημέρα το είχαν έτοιμο το κινητό με καινούργια πλήκτρα και δεν χρειάστηκε καν να αναφέρω ότι επικοινώνησα με την SE.

Το μόνο μου πρόβλημα τώρα είναι ότι μου παρέδωσαν το κινητό με μικρόφωνο που ΔΕΝ λειτουργεί και επίσης το πλήκτρο # ΔΕΝ πατιέται, οπότε πρέπει να ξανατρέχω στους άχρηστους για να μου το ξαναδιορθώσουν.....

Πάντως, τα πλήκτρα τα αλλάζουν δωρεάν σε οποιοδήποτε service point. Να έχετε υπόψιν ότι στο νέο πληκτρολόγιο το φωτάκι δεν χρωματίζει πράσινα τα πλήκτρα αλλά άσπρα που είναι σαφώς πιο άσχημο. Το χρώμα τον πλήκτρων παραμένει πράσινο πάντως.

Κατα την ταπεινή μου γνώμη ΔΕΝ αξίζει να αγοράσει κάποιος αυτό το -κατά τα άλλα πανέμορφο- κινητό αν είναι να μπει στην διαδικασία να αλλάξει πληκτρολόγιο. Δηλαδή αν ξέρεις ότι μπορεί να είσαι στο 50% που είναι προβληματικό, αξίζει τον κόπο να το αγοράσεις? Εγώ το πήγα στο service point και μου το δώσανε πίσω πάλι με πρόβλημα και πρέπει να ξανατρέχω... Αφήστε το και πάρτε κανένα άλλο, αυτό έχω να προτείνω...

• Απαντήσεις 707
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalimera paidia......psaxno na vro ena programma me to opio mporo na kano backup sto pc ola ta sms pou exo sto kinito....s500....mporei na me voithisei kapios please...tha to paw tin Triti gia alli pliktrologiou(gnostou prob) kai thelo na ta kano OLA back up....

Σ΄αυτήν την ερώτηση, μία είναι η απάντηση. MyPhoneExplorer.

Μόλις χθες κέρδισα στη ΔΕΘ ένα S500i. :) Πανέμορφο τηλέφωνο και πάνω που ψαχνόμουνα για καινούργιο, λέω, κάτσε να δούμε τι λέει και το myphone... Και αρχίζω να διαβάζω τη μία μετά την άλλη τις αναφορές για σπασμένα πλήκτρα! :worry:

1) Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω προληπτικά;

2) Ξέρουμε αν υπάρχει συγκεκριμένη παρτίδα με εύθραυστα πλήκτρα ή το πρόβλημα είναι γενικότερο;

3) Η εγγύηση καλύπτει πλήρως την επισκευή;

4) Τα νέα πλήκτρα μετά το service είναι γερά;

Ευχαριστώ...

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Μόλις χθες κέρδισα στη ΔΕΘ ένα S500i. :) Πανέμορφο τηλέφωνο και πάνω που ψαχνόμουνα για καινούργιο, λέω, κάτσε να δούμε τι λέει και το myphone... Και αρχίζω να διαβάζω τη μία μετά την άλλη τις αναφορές για σπασμένα πλήκτρα! :worry:

2) Ξέρουμε αν υπάρχει συγκεκριμένη παρτίδα με εύθραυστα πλήκτρα ή το πρόβλημα είναι γενικότερο;

Ευχαριστώ...

Μια χαρα ειναι το κινητο..,αν εξαιρεσεις καποις ελλατωματικες παρτιδες.η εγγυση καλυπτει τα παντα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ...

Με τέτοια τύχη και έχεις παράπονα; :)

Φυσικά και είναι μέσα στην εγγύηση οπότε ακόμη και αν έπεσες σε προβληματικό δεν τρέχει τίποτα.

Ευχαριστώ! Τώρα μπορώ να παίξω μαζί του άφοβα! :happy:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Εγω πηρα το S500i απο τους πρωτους. Μεσα σε μια εβδομαδα εσπασαν 5 πληκτρα και το πηγα στο Γερμανο και μου το αλλαξαν με μια νεα συσκευη επιτοπου. Δυστυχως και η νεα συσκευη μου εκανε τα ιδια!!!!

Τωρα ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης.....:worry::worry::cry: Δεν ξερω ομως αν η Sony Ericsoon εκανε καμια βελτιωση στα πληκτρα του S 500i. Μαθατε τιποτα καινουργιο;

paidia trelainomai gi'auto to kinhto!!!Omws exw fobhthei me tosa pou akouw!!!!!

Alloi lene oti exei problhma..alloi lene oti den exoun antimetwpisei problhma....

Poion na pistepsw?na to parw?ti na kanw?

:D

κανεις δεν εχει προβλημα..αν εξαιρεσεις το πληκτρολογιο..:cool:

κατα'τ'αλλα το κινητο ειναι μια χαρα.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανεις δεν εχει προβλημα..αν εξαιρεσεις το πληκτρολογιο..:cool:

κατα'τ'αλλα το κινητο ειναι μια χαρα.:D

ok Raver...έχεις δίκιο και εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι μόνο το πληκτρολόγιο είναι το πρόβλημα....

Όμως δεν είναι σοβαρό το γεγονός ότι σπάνε τα πλήκτρα??????:whistle::w00t:

ok Raver...έχεις δίκιο και εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι μόνο το πληκτρολόγιο είναι το πρόβλημα....

Όμως δεν είναι σοβαρό το γεγονός ότι σπάνε τα πλήκτρα??????:whistle::w00t:

Σπανε στις πρωτες παρτιδες του κινητου αυτου.οσοι εχουν αγορασει την 2η δεν εχουν κανενα προβλημα.εσενα w32? ειναι..:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτούσα στο site του γερμανού τα χαρακτηριστικά του S500i και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες!!!

1)Η κάμερα του έχει ζουμ?

2)Οι ηχοι mp3 μπορούν να μπουν ως ήχος κλήσης - ήχος μνμ και ήχος αφύπνισης?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Κοιτούσα στο site του γερμανού τα χαρακτηριστικά του S500i και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες!!!

2)Pleon gia ola ta nea SE kinita auto einai "D3domeno"

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

1) Η κάμερα έχει ζουμ αλλά μόνο στην VGA ανάλυση.

Το προβλημα με το πληκτρολογιο του ειναι συχνο?

Συνολικα υπαρχει καποιο αλλο "Χοντρο" Προβλημα?

Το προβλημα με το πληκτρολογιο του ειναι συχνο?

Συνολικα υπαρχει καποιο αλλο "Χοντρο" Προβλημα?

Το προβλημα το συναντας μονο στην α) παρτιδα.κατα'τ'αλλα το κινητο ειναι μια χαρα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παντως πηρα τα πρωτο κομματι που ηρθε στην wind και δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα το κινητακι !ηταν πολυ σταθερο εμφανισημο και μικρο αλλα το βαρεθηκα και το σουταρα :D

Ρε παίδες τους το έστειλα για αλλαγή πληκτρολογίου και μου το αντικατέστησαν κανονικά. οκ. Αλλά τους είχα πει και για καμμένο pixel στην οθόνη και μου έγραψαν ότι έκαναν δήθεν αλλαγή οθόνης... Το καμμένο pixel όμως παραμένει. Δηλάδη και δε μου έκαναν τίποτα με το pixel και μου έγραψαν ψέμματα ότι άλλαξαν την οθόνη!!! Τι πιστεύετε; Μπορώ να τους γαμ...;;; Όχι τόσο γιατί με ενοχλει το πρόβλημα αλλά μου τη δίνουν στη vodafone που κονομάνε και μας κοροιδεύουν και από πάνω!!

για όποιον ενδιαφέρετε το multirama έχει το S500i στα 199 ευρώ...

Το multirama :w00t: !!! καποιο λαθος κανεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για όποιον ενδιαφέρετε το multirama έχει το S500i στα 199 ευρώ...

τι λες ρε φιλε?δε μας δινεις το link γιατι εγω δε το βρηκα πουθενα

• The title was changed to Sony Ericsson S500i