ddr2 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Στο θέμα μας λοιπόν, ο ΣτΠ από όσο θυμάμαι(γιατί είχα διαβάσει το καταστατικό του πριν μερικούς μήνες) δεν έχει τέτοιες αρμοδιότητες. Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον από την αστυνομία και βία τον Δήμο που να μπορεί να κάνει κάτι. Ίσως και μια ομαδική επιστολή κατοίκων προς τον αρμόδιο υπουργό(ποιος είναι τώρα αυτός?:worry:..ΠΕΧΩΔΕ?) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 easytarget εσύ κάλεσες σήμερα την αστυνομία στην Αγ. Δημητρίου;:p Καθώς τη διέσχιζα το μεσημέρι απο κάποια φάση και μετά κανένα αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες. Όσο τους πρόλαβα θα είχαν ξηλώσει 50 σίγουρα και συνέχιζαν!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 easytarget εσύ κάλεσες σήμερα την αστυνομία στην Αγ. Δημητρίου;:p Καθώς τη διέσχιζα το μεσημέρι απο κάποια φάση και μετά κανένα αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες. Όσο τους πρόλαβα θα είχαν ξηλώσει 50 σίγουρα και συνέχιζαν!:D Ή τους κάλεσε ή κάποιος εκεί μέσα είναι μέλος του φόρουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 εισαι πανθηρας?Αν και απαντώ πολύ καθυστερημένα, όχι δεν είμαι. Θα ήθελα να ήμουν, αλλά μόνο με αυτοκόλλητα, όχι δράσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά (όχι τόσο στα παρανομούντα αυτοκίνητα αλλά στους ανθρώπους). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Αν και απαντώ πολύ καθυστερημένα, όχι δεν είμαι. Θα ήθελα να ήμουν, αλλά μόνο με αυτοκόλλητα, όχι δράσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά (όχι τόσο στα παρανομούντα αυτοκίνητα αλλά στους ανθρώπους). Πιστεύεις ότι τέτοια αυτοκόλλητα μπορούν να έχουν το παραμικρό αποτέλεσμα?? Εγώ πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο να το κολλήσω στο δικό μου.:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Πιστεύεις ότι τέτοια αυτοκόλλητα μπορούν να έχουν το παραμικρό αποτέλεσμα??Σε αυτούς που έχουν έστω και λίγη συνείδηση ή/και φιλότιμο, ναι, πιστεύω ότι μπορούν να έχουν αποτέλεσμα. Στις υπόλοιπες ανίατες περιπτώσεις, δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα... :rolleyes: Εγώ πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο να το κολλήσω στο δικό μου.:lol:Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα να έχεις αυτοκόλλητο που να λέει ότι είσαι γαϊδούρι (δες στο site), εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Σε αυτούς που έχουν έστω και λίγη συνείδηση ή/και φιλότιμο, ναι, πιστεύω ότι μπορούν να έχουν αποτέλεσμα. Στις υπόλοιπες ανίατες περιπτώσεις, δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα... :rolleyes: Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα να έχεις αυτοκόλλητο που να λέει ότι είσαι γαϊδούρι (δες στο site), εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει... :whistle: Σιγά μην βάλω και τα κλάματα. Όχι, δεν με πειράζει. Ίσα ίσα να ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν. Αν μάλιστα έγραφε "είμαι φονιάς, κάντε όλοι στην άκρη" θα το προτιμούσα.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 ... http://photos1.blogger.com/x/blogger2/4884/386445198303694/254/972896/gse_multipart26092.jpg Ένας τρόπος διαμαρτυρίας είναι και τα αυτοκόλλητα των streetpanthers http://streetpanthers.blogspot.com/index.html Αυτό το αυτοκόλητο το είχα δει κολλημένο σε μερικά αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει σε τελείως άκυρα σημεία (ράμπες ανάπηρων, διαβάσεις κλπ) και το γούσταρα πολύ, αλλά δεν ήξερα που θα μπορούσα να το βρω! Να' σαι καλά που το πόσταρες! Ήδη παράγγειλα τα πρώτα 20!:p Edit: Εννοείται ότι δεν ξεφουσκώνω λάστιχα ή βάζω σκουπίδια. Το μόνο που έκανα μέχρι τώρα και θα συνεχίσω είναι το "σήκωμα" των υαλοκαθαριστήρων, μαζί με το αυτοκόλητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Αυτό το αυτοκόλητο το είχα δει κολλημένο σε μερικά αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει σε τελείως άκυρα σημεία (ράμπες ανάπηρων, διαβάσεις κλπ) και το γούσταρα πολύ, αλλά δεν ήξερα που θα μπορούσα να το βρω! Να' σαι καλά που το πόσταρες! Ήδη παράγγειλα τα πρώτα 20!:p Edit: Εννοείται ότι δεν ξεφουσκώνω λάστιχα ή βάζω σκουπίδια. Το μόνο που έκανα μέχρι τώρα και θα συνεχίσω είναι το "σήκωμα" των υαλοκαθαριστήρων, μαζί με το αυτοκόλητο. Φίλε Γιάννη, θα σου στέλνω τα δικά μου, αν θέλεις:lol: Θα είναι βέβαια second hand:O Σορρυ παιδιά, αλλά διαφωνώ με το όλο εγχείρημα τύπου δημόσιας διαπόμπευσης(έστω και με λίγο χιουμοριστικό τρόπο) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Φίλε Γιάννη, θα σου στέλνω τα δικά μου, αν θέλεις:lol: Θα είναι βέβαια second hand:O Σορρυ παιδιά, αλλά διαφωνώ με το όλο εγχείρημα τύπου δημόσιας διαπόμπευσης(έστω και με λίγο χιουμοριστικό τρόπο) Εγώ το βλέπω περισσότερο σαν μια προσπάθεια "συνετισμού". Να καταλάβει ο άλλος ότι αυτό που κάνει δεν είναι μαγκιά, αλλά κάτι που ενοχλεί τους συνανθρώπους του και ενίοτε είναι και επικίνδυνο! Φυσικά προσωπικά χαίρομαι πολύ περισσότερο (ίσως ακούγομαι κακός βέβαια) όταν στα εν λόγω αυτοκίνητα αντί για τον γάιδαρο βλέπω κλήση και το πλαστικό κάλυμα της πινακίδας που αφαιρέθηκε. Επίσης η Αστυνομία (κανονική και δημοτική) θα πρέπει να δίνει βαρύτητα σε όλους τους δρόμους της πόλης και όχι μόνο στην Τσιμισκή (μιλάω για την Θεσσαλονίκη). Σε γενικές γραμμές πάντως για την Τροχαία έχω καλή γνώμη, όσες φορές την κάλεσα ήρθε γρήγορα. Η δημοτική λειτουργεί μάλλον για να γεμίσουν τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και να κτιστεί το καινούργιο Δημαρχείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εγώ το βλέπω περισσότερο σαν μια προσπάθεια "συνετισμού". Να καταλάβει ο άλλος ότι αυτό που κάνει δεν είναι μαγκιά, αλλά κάτι που ενοχλεί τους συνανθρώπους του και ενίοτε είναι και επικίνδυνο! Φυσικά προσωπικά χαίρομαι πολύ περισσότερο (ίσως ακούγομαι κακός βέβαια) όταν στα εν λόγω αυτοκίνητα αντί για τον γάιδαρο βλέπω κλήση και το πλαστικό κάλυμα της πινακίδας που αφαιρέθηκε. Επίσης η Αστυνομία (κανονική και δημοτική) θα πρέπει να δίνει βαρύτητα σε όλους τους δρόμους της πόλης και όχι μόνο στην Τσιμισκή (μιλάω για την Θεσσαλονίκη). Σε γενικές γραμμές πάντως για την Τροχαία έχω καλή γνώμη, όσες φορές την κάλεσα ήρθε γρήγορα. Η δημοτική λειτουργεί μάλλον για να γεμίσουν τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και να κτιστεί το καινούργιο Δημαρχείο... Ξέρω πώς το βλέπεις, αλλά προσωπικά προτιμώ να αφήσω την αστυνομία(την κανονική αστυνομία, όχι τη δημοτική που ποτέ μου δεν τη συμπάθησα και είμαι αντίθετος με την εκχώρηση εξουσιών αστυνόμευσης σε οποιονδήποτε άλλον) να κάνει τη δουλειά της:) Αν δηλαδή σε όσους παρκάρουν παράνομα κολλάμε ένα αυτοκόλλητο που να λέει ότι είναι γάιδαροι, σε όσους κάνουν σοβαρά εγκλήματα τι πρέπει να κάνουμε? Να τους κρεμάμε στο Σύνταγμα?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μα το αυτοκόλητο δεν είναι τιμωρία, είναι μια 'υπενθύμηση' ότι εκεί που πάρκαρε κάποιος το αυτοκινητό του για να κάνει την δουλειά του, εξαιτίας του δεν κάνει την δουλειά του κάποιος άλλος. Αν μιλούσαμε για αντιδικία και τιμωρία πιστεψέ με ότι υπάρχουν και κατσαβίδια, και σουγιάδες ακόμα και πέτρες. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Φυσικά προσωπικά χαίρομαι πολύ περισσότερο (ίσως ακούγομαι κακός βέβαια) όταν στα εν λόγω αυτοκίνητα αντί για τον γάιδαρο βλέπω κλήση και το πλαστικό κάλυμα της πινακίδας που αφαιρέθηκε. Δεν είναι κακό να χαίρεσαι όταν βλέπεις κάτι να γίνεται σωστά. Δηλαδή να τους λυπηθούμε επειδή γίνονται πρόβλημα στην κυκλοφορία; Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που έχουν δύο ή τρείς λωρίδες και με τα (διπλο)παρκαρισμένα καταλήγουν να έχουν μια. Εγώ είμαι μ@λάκας να κάνω το διπλάσιο χρόνο για μια συγκεκριμένη διαδρομή επειδή κάποιος έχει κλείσει το μισό δρόμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μα το αυτοκόλητο δεν είναι τιμωρία, είναι μια 'υπενθύμηση' ότι εκεί που πάρκαρε κάποιος το αυτοκινητό του για να κάνει την δουλειά του, εξαιτίας του δεν κάνει την δουλειά του κάποιος άλλος. Αν μιλούσαμε για αντιδικία και τιμωρία πιστεψέ με ότι υπάρχουν και κατσαβίδια, και σουγιάδες ακόμα και πέτρες. Όχι, σίγουρα δεν είναι τιμωρία το αυτοκόλλητο, αλλά δεν βρίσκω και κανένα νόημα. Και δλδ πώς γίνεται αυτό?Κυκλοφορείς στο δρόμο φορτωμένος με αυτοκόλλητα ψάχνωντας για παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα??:p:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Όχι, σίγουρα δεν είναι τιμωρία το αυτοκόλλητο, αλλά δεν βρίσκω και κανένα νόημα. Και δλδ πώς γίνεται αυτό?Κυκλοφορείς στο δρόμο φορτωμένος με αυτοκόλλητα ψάχνωντας για παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα??:p:worry: Eγω πιστεύω είναι μια καλή ''μικρή τιμωρία'' (υπενθύμιση) ! Είχα μια παρόμοια περίπτωση, πάρκαρα βραδυ πάνω σε στροφή και το πρωί δεν μπορούσε να στρίψει το σκουπιδιάρικο και με κολησαν ενα παρόμοιο δικό τους απο την μια με πείραξε αλλά κατάλαβα την ''χαζομάρα'' μου Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Όχι, σίγουρα δεν είναι τιμωρία το αυτοκόλλητο, αλλά δεν βρίσκω και κανένα νόημα. Και δλδ πώς γίνεται αυτό?Κυκλοφορείς στο δρόμο φορτωμένος με αυτοκόλλητα ψάχνωντας για παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα??:p:worry: Όχι βρε συ. Έχεις ας πούμε καμιά 10αριά αυτοκόλητα παντα μαζί σου. Είναι μικρά και δεν πιάνουν χώρο. Δεν θα πας να κολλήσεις στα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα σε δρόμο όπου απλά απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Πηγαίνεις όμως να περάσεις απέναντι από τις διαβάσεις. Εκεί είναι παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο ή και δύο και πολύ πιθανόν να δυσκολεύεσαι να περάσεις ανάμεσά τους. Ή σκέψου το ίδιο σκηνικό μπροστά σε στάση λεωφορείου. Ή σε ράμπες για ΑΜΕΑ στα πεζοδρόμια. Ή να έχουν ανέβει και να κλείνουν όλο το πεζοδρόμιο αναγκάζοντάς σε να κατέβεις στο δρόμο (με ότι συνεπάγεται αυτό για την σωματική σου ασφάλεια) να το "προσπεράσεις" για να ξαναανέβεις στο πεζοδρόμιο. Μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ μέχρι στιγμής είδα κολλημένα αυτοκόλλητα σε γάιδαρους που έκλειναν διαβάσεις (σε σηματοδότη και μέρα-μεσημέρι) καθώς και ράμπες ΑΜΕΑ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Όχι βρε συ. Έχεις ας πούμε καμιά 10αριά αυτοκόλητα παντα μαζί σου. Είναι μικρά και δεν πιάνουν χώρο. Δεν θα πας να κολλήσεις στα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα σε δρόμο όπου απλά απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Πηγαίνεις όμως να περάσεις απέναντι από τις διαβάσεις. Εκεί είναι παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο ή και δύο και πολύ πιθανόν να δυσκολεύεσαι να περάσεις ανάμεσά τους. Ή σκέψου το ίδιο σκηνικό μπροστά σε στάση λεωφορείου. Ή σε ράμπες για ΑΜΕΑ στα πεζοδρόμια. Ή να έχουν ανέβει και να κλείνουν όλο το πεζοδρόμιο αναγκάζοντάς σε να κατέβεις στο δρόμο (με ότι συνεπάγεται αυτό για την σωματική σου ασφάλεια) να το "προσπεράσεις" για να ξαναανέβεις στο πεζοδρόμιο. Μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ μέχρι στιγμής είδα κολλημένα αυτοκόλλητα σε γάιδαρους που έκλειναν διαβάσεις (σε σηματοδότη και μέρα-μεσημέρι) καθώς και ράμπες ΑΜΕΑ.;) Α,είναι μικρούλικα? Νόμιζα ότι ήταν τίποτα κουμούτσες:O:lol: Ωραία, το έπιασα το νόημα:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Α,είναι μικρούλικα? Νόμιζα ότι ήταν τίποτα κουμούτσες:O:lol: Ωραία, το έπιασα το νόημα:) Έτσι, έτσι! Αλλιώς θα ήταν αφισοκόλληση!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. May 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 easytarget εσύ κάλεσες σήμερα την αστυνομία στην Αγ. Δημητρίου;:p Καθώς τη διέσχιζα το μεσημέρι απο κάποια φάση και μετά κανένα αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες. Όσο τους πρόλαβα θα είχαν ξηλώσει 50 σίγουρα και συνέχιζαν!:D :lol: :lol: όχι δεν την κάλεσα εγώ , είχα πάρει παλιότερα όμως. Να ναι καλά όποιος το έκανε ελπίζω να έχει αποτέλεσμα έστω και προσωρινά.Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση.. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 easytarget θα σε φτιάξω πολύ άσχημα και σήμερα. Αγ. Δημητρίου από εθνικής αμύνης μέχρι στροφή για περιφερειακό τα σήκωσαν ΟΛΑ! Είχαν 2-3 κλάρκ, 4-5 γερανούς της τροχαίας και πρέπει να μάζεψαν γύρω στα 100-150 αυτοκίνητα. Δε μπορώ να σκεφτώ μόνο που τα πήγαν! Βασικά κάποιο έργο πρέπει να ήθελαν να φτιάξουν στα πεζοδρόμια γι'αυτό και τα σήκωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Λογικά μάλλον επειδή έρχονται οι πολιτικάντηδες, θα αρχίσει η ΔΕΘ κλπ... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 easytarget θα σε φτιάξω πολύ άσχημα και σήμερα. Αγ. Δημητρίου από εθνικής αμύνης μέχρι στροφή για περιφερειακό τα σήκωσαν ΟΛΑ! Είχαν 2-3 κλάρκ, 4-5 γερανούς της τροχαίας και πρέπει να μάζεψαν γύρω στα 100-150 αυτοκίνητα. Δε μπορώ να σκεφτώ μόνο που τα πήγαν! Βασικά κάποιο έργο πρέπει να ήθελαν να φτιάξουν στα πεζοδρόμια γι'αυτό και τα σήκωσαν. Επί της Εγνατίας μπροστά από την έκθεση, κατά τις 12:00, εθεάθη γερανός της Τροχαίας να απομακρύνει ASTRA OPC με ανεβασμένο χειρόφρενο. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Μια φορά κάναν και κάτι καλό.πώς το πάθαν.... εκλογές πρέπει να γίνονται καθε 2 μήνες μηπως και βλέπουμε να γίνεται τίποτα :lol: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Το πρόβλημα με τα αυτοκίνητα ειναι απο τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Το μονο που έχουμε να κάνουμε ειναι να χρησιμοποιούμε στον μέγιστο βαθμό τα ΜΜΜ. (Εαν φυσικά υπάρχει εξυπηρετικό δίκτυο). Πρέπει πρώτα ΟΟΟΛΟΙ μα ΟΟΟΛΟΙ να αποκτήσουμε σωστή συνειδηση και μετα να παραπονεθούμε για το παράνομο παρκάρισμα. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορούν να κάνουν κάποιοι κάτοικοι στον Άγιο Ελευθέριο. Εκεί επί της οδού **** ***** 44 υπάρχει μία επιχείρηση parking! Και επί πολλά έτη καπηλευόταν τις θέσεις parking που έχει όμορα στην επιχείρηση του. Έως την στιγμή που κάποιοι κάτοικοι άρχισαν να βάζουν το αυτοκίνητο τους με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας και κίνδυνο καταστροφής της περιουσίας τους (πολλές φορές ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας). Αποτέλεσμα ήταν να μπει ένα Σάββατο πρωί ένα κάγκελο για να κρατά την θέση σε ένα κάδο, όμορα του parking. Στάλθηκε επιστολή στον δήμο Αθηναίων στο αρμόδιο τμήμα, επιστολή που σας παραθέτω. Δυστυχώς έως και σήμερα δεν έχουν πάρει επίσημη απάντηση, μάλιστα υπάλληλος του parking είπε χλευάζοντας κάποιο κάτοικο «τι θέλατε να γίνει, το αφεντικό καθάρισε». Τα ερωτήματα για το αν έγινε από δημόσιο φορέα ή από τον ίδιο τον επιχειρηματία, ήταν εύλογα. Διότι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο τοποθετήθηκε κάτι. Μάλιστα πριν στείλουν την επιστολή, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την υπηρεσία του δήμου, όπου τους είπαν «σύμφωνα με τις εργασίες που έχουμε κάνει και έχουν προγραμματιστεί δεν έχουμε κάνει ούτε πρόκειται να κάνουμε κάποια παρέμβαση στον συγκεκριμένο δρόμο, αλλά για να το έχετε επίσημα κάντε μας ένα γραπτό αίτημα». Πράγμα που έγινε αλλά…………Ελλάς το μεγαλείο σου! Τα στοιχεία της υπηρεσίας είναι: Δήμος Αθηναίων (καθαριότητα) ************ Δημήτρης ή Κάρλο υπεύθυνοι κάδων 2103467720 , φαξ 2103454703 Η επιστολή (η οποία περιείχε και τηλέφωνα κτλ): 23/3/2009 Προς Τμήμα Κάδων Δήμου Αθηναίων Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν έχει τοποθετηθεί από την υπηρεσία σας, επί της οδού **** ***** 42 (*) κάδος με σταθερή συστοιχία. Ο κάδος τοποθετήθηκε στης **/**/2009. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως εάν έχετε προβεί στην συγκεκριμένη τοποθέτηση ή όχι. Εάν η απάντησή σας είναι καταφατική, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε επιπροσθέτως για τον αριθμό της αντίστοιχης απόφασης, της υπηρεσίας σας. Επίσης το όνομα του εργολάβου ή του ατόμου που έκανε την τοποθέτηση, διότι έχουμε φωτογραφικό υλικό που φαίνεται ότι ο κάδος βρισκόταν στην ίδια οδό, αλλά στο νούμερο 40. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εάν έγινε στο συγκεκριμένο σημείο, έγινε από λάθος και όχι για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Διότι με την τοποθέτηση αυτή εξαλείφτηκε ακόμη μία θέση στάθμευσης στην περιοχή και όχι μόνο. Θα μπορούσε να τοποθετηθεί όμορα (**** ****** 40) χωρίς να δημιουργείτε οποιοδήποτε πρόβλημα. Με εκτίμηση, Κάτοικοι Αγ. Ελευθέριου. Και σας ρωτάω, τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts