Operater Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Αδερφια βοηθειααααα εγω ειμαι χρηστης απο ενα απεναντι forum που μιλαμε για τα Siemensakia μας αλλα η γυναικα αποφασισε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ και πηγε και αγορασε το 7250i :whistle: Τωρα θελει τα παιχνιδια μου τους ηχους μου και τα animation μου. Και εκει θελω βοηθεια Nokia IR Siemens IR τιποτα!! Τωρα να της παρω το καλωδιο ή τις υπερυθρες?????? Τα παιχνιδια μου της κανουν (Java για Σιεμενς)??? Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω να κοιμηθω ηρεμα 2 μερες :'( :'( :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Bgike Bluetooth gia ta kinitakia mas series 40 http://www.nokia.com/nokia/0,,47878,00.html Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 ti lete gia to bluetooth ? :confused: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Operater Αδερφια βοηθειααααα εγω ειμαι χρηστης απο ενα απεναντι forum που μιλαμε για τα Siemensakia μας αλλα η γυναικα αποφασισε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ και πηγε και αγορασε το 7250i :whistle: Τωρα θελει τα παιχνιδια μου τους ηχους μου και τα animation μου. Και εκει θελω βοηθεια Nokia IR Siemens IR τιποτα!! Τωρα να της παρω το καλωδιο ή τις υπερυθρες?????? Τα παιχνιδια μου της κανουν (Java για Σιεμενς)??? Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω να κοιμηθω ηρεμα 2 μερες :'( :'( :'( Mη το ψάξεις καθόλου κατευθείαν υπέρυθρες πάρε που δουλεύουν όλα ρολόι! Τα παιχνίδια δε κάνουν αλλά υπάρχουν εκατοντάδες περισσότερα για το nokia και φυσικά και όλα αυτά που έχεις ήδη στο siemens. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Το bluetooth δεν λεει και πολλά.Δεν γινεται ανταλαγη δεδομένων!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 An ena mobile 7250 exei problhma sto kanoun antikatastash me to i? kai na aexw to kalo rwthma antikatastash pws ginete?Aytoi to krinoun etsi? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonono Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την charlie_GR An ena mobile 7250 exei problhma sto kanoun antikatastash me to i? kai na aexw to kalo rwthma antikatastash pws ginete?Aytoi to krinoun etsi? Nai ekini to krinoun.Kai an krinoun pos theli antik. se merika katastimata tous dinis tin diafora (xrimaton) kai sou dinoun auto pou tous zitas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Ρε παιδια ειμαι αυτη την στιγμη στην Σερβια... Εμαθα απο κατι παιδια οτι μπορουν να αλλαξουν το λογισμικο του 7250 σε 7250i και με Ελληνικο μενου... Mε το *#0000# εχει τα: V3.22 23-06-03 NHL-4JX © NMP Mηπως ειναι το νεο λογισμικο που εχει και Ελλαδα??? Θα παω αυριο να το αλλαξω... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Geokon07 Ρε παιδια ειμαι αυτη την στιγμη στην Σερβια... Εμαθα απο κατι παιδια οτι μπορουν να αλλαξουν το λογισμικο του 7250 σε 7250i και με Ελληνικο μενου... Mε το *#0000# εχει τα: V3.22 23-06-03 NHL-4JX © NMP Mηπως ειναι το νεο λογισμικο που εχει και Ελλαδα??? Θα παω αυριο να το αλλαξω... :cool: Αυτό ακριβώς είναι!! Οπότε να πω καλή αναβάθμιση. Αλήθεια με τι χρηματικό αντίτιμο θα γίνει η όλη δουλειά; Ξέρεις ότι το κινητό βέβαια βγαίνει εκτός εγγύησης. Είναι κατάστημα;; Ρωτάω για το αν θα σε καλύψει αυτό σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Telika an sou kanoun antikatastash sou dinoun to 7250i h to zhtas esy kai dineis kapoia extra lefta.Rwtaw giati exw diavasei 2 diaforetikes versions tou parontos erwthmatos.Se pio katasthma sou ekanan thn antikatastash?kai kyriws ti problhma eixe h syskeyh? :worry: Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον charlie_GR Telika an sou kanoun antikatastash sou dinoun to 7250i h to zhtas esy kai dineis kapoia extra lefta.Rwtaw giati exw diavasei 2 diaforetikes versions tou parontos erwthmatos.Se pio katasthma sou ekanan thn antikatastash?kai kyriws ti problhma eixe h syskeyh? :worry: To απλό 7250 δεν υπάρχει πλέον οπότε η αντικατάσταση γίνεται πάντα με το 7250i. Στα κεντρικά στη Λεωφόρο Συγγρού. Μα γι' αυτό είπα να περάσει και κανένας άλλος να δει γιατί εμένα δεν είχε τίποτα η συσκευή μου, απλά είχα την έκδοση 3.14 και πήγα να μου περάσουν την 3.64 που βγήκε και όταν μου το φέραν μου είπαν ότι αντικαταστάθηκε με το i χωρίς αιτιολογία. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Ο φιλος που ειπα... εδωσε 560 διναρια περιπου 10 Ε. Σε εμενα που πηγα χθες ειπε οτι δεν εχει το λογισμικο αυτες τις ημερες αλλα σε 1-2 βδομαδες και η τιμη θα ειναι γυρο στα 20 Ε.. Το μαγαζι ειναι με κινητα(εδω δεν εχει nokia... αρα εγγυηση μετα παυει να ισχυει)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Geokon07 Ο φιλος που ειπα... εδωσε 560 διναρια περιπου 10 Ε. Σε εμενα που πηγα χθες ειπε οτι δεν εχει το λογισμικο αυτες τις ημερες αλλα σε 1-2 βδομαδες και η τιμη θα ειναι γυρο στα 20 Ε.. Το μαγαζι ειναι με κινητα(εδω δεν εχει nokia... αρα εγγυηση μετα παυει να ισχυει)... Mια χαρά τιμούλα πάντως και 20ευρώ τίποτα δεν είναι. Όταν κάνεις την αναβάθμιση λύσε μου και μια απορία και στα αναβαθμισμένα 7250 η μνήμη μειώνεται στα 4ΜΒ;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzaxi Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Προ 10 ημερων αγορασα ένα Νοκια 7250i και μου δημιουργει το εξής πρόβλημα: οταν πάω να αλλάξω ταπετσαρία αυτομάτως επανέρχεται σε κατάσταση αναμονής χωρίς να γίνεται τίποτα..?! Ξέρει κανείς κατι γιαυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nickzaxi Προ 10 ημερων αγορασα ένα Νοκια 7250i και μου δημιουργει το εξής πρόβλημα: οταν πάω να αλλάξω ταπετσαρία αυτομάτως επανέρχεται σε κατάσταση αναμονής χωρίς να γίνεται τίποτα..?! Ξέρει κανείς κατι γιαυτο? Και σου αφήνει τη παλιά ταπετσαρία ή σου βγάζει λευκό στη θέση της;; Μήπως οι είκόνες δεν είναι στο κατάλληλο μέγεθος; Δηλαδή και στις standar εικόνες που χει το κινητό το ίδιο κάνει;; Για θές τις εικόνες είναι κανονικά 128x128;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzaxi Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Οι εικόνες που προσπαθώ να χρησιμοποιήσω είναι αυτές που ηδη υπάρχουν στο φάκελλο γραφικά η αυτές που έχω τραβήξει με την κάμερα του τηλεφώνου, επιστρεφει σε κατασταση αναμονης σβηνοντας τον φωτισμο της οθόνης, και για μερικά δευτερα δεν έχει ούτε σήμα της στετ.. Αφήνει την παλιά ταπετσαρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nickzaxi Οι εικόνες που προσπαθώ να χρησιμοποιήσω είναι αυτές που ηδη υπάρχουν στο φάκελλο γραφικά η αυτές που έχω τραβήξει με την κάμερα του τηλεφώνου, επιστρεφει σε κατασταση αναμονης σβηνοντας τον φωτισμο της οθόνης, και για μερικά δευτερα δεν έχει ούτε σήμα της στετ.. Αφήνει την παλιά ταπετσαρία Τι να σου πω τότε και αυτό το κάνε από τη στιγμή που το πήρες ή ξαφνικά το έπαθε;; Μάλλον πρέπει να περάσεις από το service της nokia μιας και άλλη λύση δε μπορώ να σκεφτώ. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzaxi Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Mάλλον αυτο θα κάνω... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 paidia xeri kanis an eiparxei kanena java application gia editing tis photos meta pai tha tis bgalw Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Ti έγινε βγήκε αναβάθμιση σε (ι) ????!!!!!! Δεν το πιστευω!!!!!!! Ποτε?Που?Πόσο? (Στην Ελλάδα) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paris123 Ti έγινε βγήκε αναβάθμιση σε (ι) ????!!!!!! Δεν το πιστευω!!!!!!! Ποτε?Που?Πόσο? (Στην Ελλάδα) Μπα ξέχνα την Ελλάδα, νομίζω για Βουλγαρία μιλούσαν τα παιδιά. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Now we have ready for sell 20 pcs. Nokia 7250i at only 149 Euro/unit. All phones are new (not used or refurbished), unlocked (can be used in any GSM network 900,1800,1900MHz), genuine boxes, complete accessories, user guide in English and 1-year international warranty. Free shipping for Europe. Please contact us only at listed bellow email address: ouroffer4u@ yahoo.com With Best Regards, Paul Zaman This is not Spam! To be removed from this list, please mail to: ouroffer4u@ yahoo.com with "remove" in subject line and you will be removed from our list. -------------------------------------------------------------------------------- Kαλή προσφορούλα αυτη!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Παιδια αφηστε το... τελικα μ...α δεν εγινε τιποτα με την αναβαθμιση... πηγε να την περασει αλλα εβλαλε προβλημα και τωρα προσπαθει να το φτιαξει παλι οπως ηταν πριν αλλα δεν εχει σημα... :( Ειπε Δευτερα θα το εχει ενταξει.... αλλα δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Geokon07 Παιδια αφηστε το... τελικα μ...α δεν εγινε τιποτα με την αναβαθμιση... πηγε να την περασει αλλα εβλαλε προβλημα και τωρα προσπαθει να το φτιαξει παλι οπως ηταν πριν αλλα δεν εχει σημα... :( Ειπε Δευτερα θα το εχει ενταξει.... αλλα δεν ξερω... Άρε δίκιο είχε ο hotmanolo όταν έλεγε ότι δε γίνεται τίποτα. Α ρε hot... που είσαι χαμένο αλήθεια;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Paidia pls help. :worry:Xeri kanis an eiparxei kanena java application gia editing tis photos meta pai tha tis bgalw Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts