sensi Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Wirelessly posted (Nokia7250/1.0 (3.12) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Apories k opoios mporei as boh8hsei:Ti shmainei-xrhsimeyei h parametros 'use wallet info?'k 'clear the cache?' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Πριν λίγο καιρό, στα καλά καθούμενα σταμάτησαν να δουλεύουν οι υπέρυθρες στο 7250 που έχω. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό? Σκέφτηκα να κάνω αναβάθμιση του firmware αλλά δεν μπορώ να κρατήσω back up τα δεδομένα που έχω στο τηλέφωνο. Η αγορά του καλωδίου της ΝΟΚΙΑ για σύνδεση μέσω της POP Port και της USB την θεωρώ ανέφικτη λόγω κόστους του καλωδίου (περίπου 60€ συν τα 15€ περίπου για την αναβάθμιση, καλύτερα να το πετάξω) Αν κάποιος έχει ακούσει κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 :down: h alh8eia einai oti ayto to problhma 1 fora to akouw.alla giati na to peta3eis :cool: krata to opws exei.giati de rwtas se kana club nokia mhpws to exoun 3anasynanthsei to problhma.isws an exei lh3ei h eggyhsh sou to kostos gia na sto ftia3oun einai mikrotero apo thn agora kalwdiou.an pali fobasai mhn xaseis oti exeis sthn mnhmh nokia einai ayth isws an tous to zhthseis na sou kanoun ena back up.ti les a3izei na rwthseis.?. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Σε ευχαριστώ για την συμβουλή Charlie ούτως ή άλλως σήμερα θα πήγαινα στο NOKIA club στην Όλγας για να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Τα νέα από την επίσκεψη στο ΝΟΚΙΑ club της Β. Όλγας είναι τα εξής. Για αρχή μου είπαν να αγοράσω το καλώδιο. (60€ ), μόλις όμως τους είπα ότι είναι τζάμπα λεφτά μου αντιπροτείνανε να μου κάνουνε backup σε Δισκέτα !!!!!!! (15€ ) (Μόνο οι φωτογραφίες μου είναι 2ΜΒ) και εν συνεχεία να μου κάνουν αναβάθμιση (άλλα 15€ ) που ΙΣΩΣ διορθώσει το πρόβλημα των υπερύθρων. Το πρόβλημα είναι ότι οι υπέρυθρες χαλάσανε μόλις έκλεισε ένα χρόνο το κινητό. :( Βρήκα κάποιον να το δώσω το κινητό τελικά και θα αγοράσω μάλλον το ΝΟΚΙΑ 6600 και θα πάώ μόνο για να μου πάρουνε backup. Αυτά τα λίγα από εμένα και συγγνώμη αν σας έπρηξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pentium_vi (21 Μάι. 2004 , 14:03) Τα νέα από την επίσκεψη στο ΝΟΚΙΑ club της Β. Όλγας είναι τα εξής. Για αρχή μου είπαν να αγοράσω το καλώδιο. (60€ ), μόλις όμως τους είπα ότι είναι τζάμπα λεφτά μου αντιπροτείνανε να μου κάνουνε backup σε Δισκέτα !!!!!!! (15€ ) (Μόνο οι φωτογραφίες μου είναι 2ΜΒ) και εν συνεχεία να μου κάνουν αναβάθμιση (άλλα 15€ ) που ΙΣΩΣ διορθώσει το πρόβλημα των υπερύθρων. Το πρόβλημα είναι ότι οι υπέρυθρες χαλάσανε μόλις έκλεισε ένα χρόνο το κινητό. :( Βρήκα κάποιον να το δώσω το κινητό τελικά και θα αγοράσω μάλλον το ΝΟΚΙΑ 6600 και θα πάώ μόνο για να μου πάρουνε backup. Αυτά τα λίγα από εμένα και συγγνώμη αν σας έπρηξα. theoro oti einai to kalitero pou mporeis na kaneis na doseis diladi to 7250 kai an apreis to 6600. eimai katoxos tou 6600 kai eimai poli efxaristimeni pragmatika tha trelatheis me tis ikanotites enos smartphone.kai ego prin to 6600 imoun katoxos 7250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 ax ayto to 7250 mas phre tis kardies olwn otan 1bghke kai ek tote olous mas apogohteyse.egw akoma to exw :P.alla pali kala pou exe kai ena gd87 giati.... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Μια φίλη μου που έχει 7250ι έχει το εξής πρόβλημα: μερικές φορές στην οθόνη εμφανίζεται μια κάθετη κόκκινη γραμμή που μετά από λίγο εξαφανίζεται πάλι... τι λέτε να φταίει? θέλει καμία αναβάθμιση? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgiz Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 xerete kanena link gia efarmoges i gia ixous i gia games gia to nokia 7250.Tora to pira kai thelo na to pirakso!Kamia anavathmisi iparxi? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dgiz (20 Ιούν. 2004 , 20:55) xerete kanena link gia efarmoges i gia ixous i gia games gia to nokia 7250.Tora to pira kai thelo na to pirakso!Kamia anavathmisi iparxi? :wacko: :happy: Twra pires to 7250?To skefthkes poli?Elpizw na sou bgei kalo :whistle: exw gyrw sta 100 games alla pote de ta epe3a ola giati to bare8hka to 7250.san texnologia de prosferei tpt.ase pou "xalaei" eykola.tespa an 8es mou les pws na sou steilw kana game ;) posa 8es? :cool: Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zax Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Πριν από λίγο καιρό προσπαθησα να στείλω καποιες εικόνες στο κιν του αδερφού μου (6600), αλλά μάταια. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τισ ξεκλειδώνει? Ή γινετε με καποια αναβαθμηση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Τα χουμε πεί χιλιάδες φορές αυτά, ΚΑΝΕΝΑ series 40 δεν στέλνει σε άλλο κινητό. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Lathos leosedf ta series 40 vers.2 k ligo pio palia exoun xekidotes ir to prota series 40 oxi Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Ε τότε που σκ@τ@ τις χρησιμοποιείς της βρwμο-υπέρυθρες εκτός από σύνδεση με υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 lol τα πιο παλιά ισως. Η Java δεν έχει πρόσβαση στο υλικό του κινητού η όχι όλο τουλάχιστον Μονο για PC. Και προορίζεται για συγχρονισμο με το πισι κλπ και οχι για να στέλνουμε εικονίτσες :) Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Να τις βράσω εγώ τέτοιες υπέρυθρες! Μου έδειχνε ένα φίλος μου το 7250 όταν το πήρε και κάναν όλη σαν τρελοί να το δούνε! Βλέπεις καινούγιο μικρό κινητό με κάμερα εκείνη την εποχή εντυπωσίαζε... Αφού το βλέπω λίγο και βλέπω πως η οθόνη ήταν ψιλομάπα όταν προσπαθούσες να τραβήξεις φωτογραφία και τέλος προσπαθώ να του στείλω κάτι με Ir και φυσικά δεν τα καταφέρνω του κάνω την ερώτηση: "Bluetooth έχει;;;" Τι την έκανα ενώ ήξερα την απάντηση. Εγώ λοιπόν τη βολεύω μια χαρά με το T68i και παιχνιδάκια μες την τάξη με Bluetooth παίζω και δεν παιδεύομαι με κλειδωμένες υπέρυθρες και κλειδωμένα bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Aπο το 3200 κ μετα τα s40 έχουν τις υπέρυθρες ξεκλειδωτες... :) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grteo2 Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 repas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grteo2 (23 Ιούλ. 2004 , 11:15) repas Παλι τα ιδια φιλε grteo2 ? :worry: http://www.myphone.gr/mp1/kx.gif Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 ti egine?den katalaba akribws alla ypospiazomai oti egrapse o parapanw filos kati enetlws asxeto?tespa.Pantos prepei ne exoume meinei e3airetika ligoi oi katoxoi tou 7250.... :rolleyes: Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alsafi Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 kai omos ginate perisoteri kata enas ekoma. :D 8a htan kalo ama mou stelnate kai emana kanena paixnidaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastery82 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 re paidia ti lete me to nokia pc suite se 2 lepta eisai enomenos me pc kai eisai vasilias apo gif mexri java games mexri polyphonic mporeis nametafereis se xrono 0 Παράθεση Life.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Alh8eia yparxei kana programmataki pou na 3ekleidwnei tis ypery8res tou kinitou?ws twra den gnwrizw kanena.eseis?Kai kati akoma:An balw sim apo agglia(agglikhs etairias ennow) to menu mporw na to exw sta ellhnika opws twra? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 clarlie_gr.. Otan pas se mia xwra toy ekswterikoy kai baleis alli karta sim(p.x. Agglias poy anafereis) to menu soy den tha allaksei... ektos ama stis rythmiseis toy kinitoy soy, sti glwssa exei balei aytomato... mono tote tha paei se alli glwssa (px gia agglia- agglika, Gallia-Gallika).. mporeis na to exeis monima Ellinika ama dialekseis ws glwssa Ellinika.. oso gia to allo poy rwtas den to katalaba kala.. alla den kserw kai kanena programma poy na ksekleidwnei tis yperythres.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grteo2 Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 gt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts