pan82 Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος expert23 (26 Φεβ. 2004 , 11:58) Τελικα ποιο προγραμμα προτεινετε για την επικοινωνια του 7250 με το PC μεσω υπερυθρων και που μπορω να το βρω? δοκιμασα με το προγραμμα εγκαταστασης της θυρας υπερυθρων αλλα μπα.. Επισης ολα αυτα τα παιχνιδια που λετε,fifa 2004 κλπ,που μπορω να τα βρω? Στους παρακάτω φακέλους θα βρεις πλούσιο υλικό από παιχνίδια και το κατάλληλο software που ζητάς, και είναι το mobile media browser. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις και το επίσημο πρόγραμμα της nokia (pc suite) από το http://www.nokia.com αλλά είναι καμιά 20αριά ΜΒ http://groups.yahoo.com/group/ogznokiagames2/ http://groups.yahoo.com/group/hotmanoloIII/files/Software/ http://groups.yahoo.com/group/hotmanolo2/ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Na sas rwthsw kati paidia.Enas filos mou exei to 7250.Apo pou mporoume na doume an einai 7250 h i? Epishs epeidh einai ektos eggyhshs kai tou bgazei mia endei3h "karta sim aperif8h" ,gnwrizete an einai problhma ths sim h tou thlefwnou.Yparxei kapoio site gia na katedasw thn teleutaia ekdosh gia anaba8mish? Eyxaristw ek twn proterwn!. Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος george cc (28 Φεβ. 2004 , 17:02) Na sas rwthsw kati paidia.Enas filos mou exei to 7250.Apo pou mporoume na doume an einai 7250 h i? Epishs epeidh einai ektos eggyhshs kai tou bgazei mia endei3h "karta sim aperif8h" ,gnwrizete an einai problhma ths sim h tou thlefwnou.Yparxei kapoio site gia na katedasw thn teleutaia ekdosh gia anaba8mish? Eyxaristw ek twn proterwn!. Αρχικά πατάς σε κατάσταση αναμονής *#0000# και βλέπεις ποια έκδοση έχεις από εκεί μπορείς εύκολα να καταλάβεις και πιο κινητό. Εγώ με 7250i έχω 3.22 ας πούμε, 3.74 είναι νομίζω για το απλό. Ανοίγοντας το καπάκι όμως και αφαιρώντας τη μπαταρία λέει ξεκάθαρα πιο έχεις. Αλλά αφού είναι και εκτός εγγύησης είναι σίγουρα το απλό αφού το i δεν έχει κλέισει ακόμα χρόνο στην αγορά. Αυτό με τη κάρτα sim απερρίφθη μου το έκανε και μένα στιος αρχές αλλά με μια αναβάθμιση λύθηκε το πρόβλημα αλλά αναβάθμιση κάνει μόνο η nokia δε μπορείς να κάνεις εσύ από το pc. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Το 7250 που εχω δεν επικοινωνει καθολου με τη θυρα υπερυθρων.Πως μπορει να ξεπεραστει αυτο? Υπαρχει περιπτωση να φταιει το γεγονοσ οτι το λογισμικο του ειναι εκδοσης 3.12? Τελοσπαντων τι μπορω να κανω για να επικοινωνησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Thanks φίλε pan82 Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος expert23 ( 1 Μάρ. 2004 , 10:40) Το 7250 που εχω δεν επικοινωνει καθολου με τη θυρα υπερυθρων.Πως μπορει να ξεπεραστει αυτο? Υπαρχει περιπτωση να φταιει το γεγονοσ οτι το λογισμικο του ειναι εκδοσης 3.12? Τελοσπαντων τι μπορω να κανω για να επικοινωνησει??? χρησιμοποιησα το HANDSET MANAGER που υπηρχε στο cd εγκαταστασης της θυρας. υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LTR Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Παιδιά εχω μια απορία αλλα βαριέμαι να διαβάσω 34 σελίδες για να βρω την λύση γιαυτό οποιος ξέρει ας απαντήσει εδω η στο vasoliodaki@yahoo.gr μία φίλη μου έχει το 7250ι και οταν προσπάθησε να κατεβάσει πολυφωνική μελωδία μέσω wap της ζήτησε αρχικά όνομα χρήστη και έπειτα κωδικό πρόσβασης.τι κωδικούς πρέπει να βάλει εκεί και τί πρέπει να κάνει για να μην τα ζητάει καθε φορά? Παράθεση Αν το έργο είναι μακέτο θα σου παι,θα σου παίξω ένα μπουκέτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από LTR Παιδιά εχω μια απορία αλλα βαριέμαι να διαβάσω 34 σελίδες για να βρω την λύση γιαυτό οποιος ξέρει ας απαντήσει εδω η στο vasoliodaki@yahoo.gr μία φίλη μου έχει το 7250ι και οταν προσπάθησε να κατεβάσει πολυφωνική μελωδία μέσω wap της ζήτησε αρχικά όνομα χρήστη και έπειτα κωδικό πρόσβασης.τι κωδικούς πρέπει να βάλει εκεί και τί πρέπει να κάνει για να μην τα ζητάει καθε φορά? Apo poia wap selida? Gia pes tis na dokimasei na katevasei apo http://www.techteam.gr/wap;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LTR Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Γράφτηκε στο http://www.logolove.gr και προσπάθησε να κατεβάσει πολυφωνική μελωδία.¨Οταν πήγε να λάβει την μελωδία το τηλέφωνο ζήτησε όνομα χρήστη και κωδικ'ο πρόσβασης Παράθεση Αν το έργο είναι μακέτο θα σου παι,θα σου παίξω ένα μπουκέτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 lwl lol l0l l[]l.ayta Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 to site pou aneferes 8elei register gia na sou steilei thn melwdia h to logo.sta aristera einai des to.an kai kata thn gnwmh mou to site ayto den a3izei... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LTR Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 οχι οτι κατάλαβα αλλα ευχαριστω για το ενδιαφέρον.πάντως συμφωνω και εγω οτι το site δεν αξίζει πολλα αλλα μήπως ξέρεις κανένα άλλο με δωρεάν πολυφωνικές? Παράθεση Αν το έργο είναι μακέτο θα σου παι,θα σου παίξω ένα μπουκέτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 paidia na sas rwthsw kati sxetika me thn mpataria.eixa paei to mobile sth nokia gia 5 fora giati sbhnei mono tou kai adynatoune na to ftia3oune.mallon to proswpiko den einai kai poli sxetiko...telos panton mou eipane pws to problhma to eixe h mpataria.etsi mou dwsane mia NEW.apo periergia thn ebgala apo thn syskeyasia kai thn ebala sto kinito.diapistwsa oti to kinito anapse kai malista eixe kai 3 mpares sthn endei3h ths mpatarias.twra h erwthsh.einai dynaton na einai new kai na parolo ayta na anabei to kinito?den 8a eprepe na einai entelws afortisth h mpataria??? :!: :!: :!: :confused: Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος charlie_GR (23 Μάρ. 2004 , 01:27) paidia na sas rwthsw kati sxetika me thn mpataria.eixa paei to mobile sth nokia gia 5 fora giati sbhnei mono tou kai adynatoune na to ftia3oune.mallon to proswpiko den einai kai poli sxetiko...telos panton mou eipane pws to problhma to eixe h mpataria.etsi mou dwsane mia NEW.apo periergia thn ebgala apo thn syskeyasia kai thn ebala sto kinito.diapistwsa oti to kinito anapse kai malista eixe kai 3 mpares sthn endei3h ths mpatarias.twra h erwthsh.einai dynaton na einai new kai na parolo ayta na anabei to kinito?den 8a eprepe na einai entelws afortisth h mpataria??? :!: :!: :!: :confused: ποτέ καμιά καινούργια μπαταρία δεν είναι πλήρως αφόρτιστη! Δεν είμαι ειδική στο θέμα αυτό, αλλά σίγουρα υπάρχει λόγος που είναι έτσι. Πρόσφατα πήρα το 3200 και η μπαταρία ήταν 3 μπάρες! Την ξεφόρτισα και έβαλα το κινητό να φορτίσει κλειστό για κανένα 12ωρο. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 tNx 4 the reply ;) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerostef Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Γεια σας παιδιά. Έχω ένα 7250 και τον τελευταίο καιρό βγάζει το εξής μήνυμα: "Εγγραφή στη SIM απέτυχε - Κάρτα SIM απερρίφθη". Και το κινητό από εκείνη τη στιγμή είναι εκτός δικτύου (πολύ εκνευρικό, ιδίως όταν σε ψάχνουν...). Πλέον το παθαίνει 4-5 φορές την ημέρα! Το έχει πάθει κάποιος από εσάς; Είναι πρόβλημα του κινητού ή της κάρτας SIM; Και κάτι ακόμα: Έχω την έκδοση 3.12 στο κινητό μου. Αξίζει να το πάω για αναβάθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γεράσιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andreadakis Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 ofilete kathara sto kivito ixa to idio provlima me eva paliotero kivito moy to 3330 to piga stiv vokia kai moy ekavav mia avavathmisi kai epita itav ok!av telika to pas mi ksexasis va kratisis eva arxio sto pc soy giati tha soy svistoyv avagastika ola ta arxia poy exis sto kivito soy ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina-21- Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 basika emena to ekane sto 3200... alla ebala kala ti sim ke de to 3anakane (shmiwsh: h sim exei pesei ke se neroxith me nera gemato) :P Παράθεση http://www.go2sleep.be/ - ultimate site. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Γεια σας παιδιά. Έχω ένα 7250 και τον τελευταίο καιρό βγάζει το εξής μήνυμα: "Εγγραφή στη SIM απέτυχε - Κάρτα SIM απερρίφθη". Και το κινητό από εκείνη τη στιγμή είναι εκτός δικτύου (πολύ εκνευρικό, ιδίως όταν σε ψάχνουν...). Πλέον το παθαίνει 4-5 φορές την ημέρα! Το έχει πάθει κάποιος από εσάς; Είναι πρόβλημα του κινητού ή της κάρτας SIM; Και κάτι ακόμα: Έχω την έκδοση 3.12 στο κινητό μου. Αξίζει να το πάω για αναβάθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γεράσιμος gerasime kai se mena to parousiase kai opws eipan ta paidia me ena upgrade to problhma den 3anaparousiasthke.na eisai eyxaristhmenos pou to 7250 sou den sbhnei apo mono toy kai sou parousiase mono ayto :D :D .kata thn dikh mou gnwmh to sygekrimeno montelo h nokia den eprepe na to bgalei.asxeto ;) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina-21- Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 ne, na kaneis, alla rwta prwta pia ine h nea anaba8mish, an sou baloun pali to idio den a3izei kai tsampa o kopos! padws an ine kati new na kaneis thn anaba8mish olo ke kati dior8wnete Παράθεση http://www.go2sleep.be/ - ultimate site. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dina-21- ( 6 Απρ. 2004 , 01:55) ne, na kaneis, alla rwta prwta pia ine h nea anaba8mish, an sou baloun pali to idio den a3izei kai tsampa o kopos! padws an ine kati new na kaneis thn anaba8mish olo ke kati dior8wnete Υπάρχει καινούργια έκδοση η 3.78 νομίζω ή κάπως έτσι αλλά και την ίδια να σου βάλλουν διορθώνεται το πρόβλημα, εμένα το ίδιο έκανε και πήγα για αναβάθμιση και μου είχαν βάλει την ίδια και πάνω που λέω ότι δε πρόκειται ν' αλλάξει τίποτα, μετά δούλευε ρολόι. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispaok4 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (18 Ιούλ. 2003 , 01:02) Καλά στη nokia είναι τρομερά έξυπνοι άνθρωποι, επειδή έσβηνε πολύ συχνά και η οθόνη σκοτείνιαζε απότομα το πήγα στα κεντρικά στη Συγγρού τρέμοντας σύγκορμος από όλα όσα ακούω κατά καιρούς για το service. Της λέω λοιπόν τα καθέκαστα και μου λεέι όκ θα χρειαστεί αναβάθμιση, λέω ΟΚ αλλά υπάρχει της λέω νέα έκδοση έχω τη 3.12. Βεβαίως μου λέει περάστε σε 1-1.30 ώρα (σε 10λεπτά γινόταν στη siemens και ήμουν και μόνος μου). Τέσπα επιστρέφω μετά από 2 ώρες και μου λέει να περιμένω 10λεπτά, τελικά μετά από μισή ώρα μου το δίνει. Φυσικά νέα έκδοση δεν υπήρχε αφού όπως ακριβώς περίμενα πάλι τη 3.12 περάσανε. Α και το ωραίο είναι που μου λέει ότι με την αναβάθμιση θα χάσετε τις μνήμες (τώρα ποιος θα καταλάβαινε ότι εννούσε τα πάντα λέγοντας μνήμες απορώ...) Από την οθόνη μια από τα ίδια αλλά ευτυχώς κάτι βάλανε στη μπαταρία και κολλάει για τα καλά στο κινητό ούτε που κουνιέται κα δε σβήνει πια. Το πρόβλημα μου τώρα, όταν το πήρα πάω να κάνω κάτι και λέει κωδικό ασφαλείας, καλά αυτός δε χάνεται με την αναβάθμιση;; Βάζω το κωδικό, τόσα χρόνια σε όλα τα κινητά τον ίδιο κωδικό είχα, λέει λάθος από τότε έχω βάλει ότι μπορείτε να φανταστείτε και όλο λάθος βγάζει (καλά δεν έχει περιορισμό στις προσπάθειες;; Πάνω από 20φορές έχω προσπαθήσει. Τι μ@λ@κί@ κάνανε πάλι εκεί στη nokia και τώρα θα πρέπει να τους σκάσω 15ευρώ δηλαδή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispaok4 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω και επανήλθε μόνο του με τον ίδιο κωδικό βγάλε τη μπαταρία και άνοιξτο. Μόνο στη NOKIA γίνονται αυτά το χειρότερο σέρβις έχει αλλά τι να κάνουμε όλο λέω δεν θα ξαναπάρω NOKIA άλλα έχει τα πάντα το μπουρδέλο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanispaok4 (20 Απρ. 2004 , 05:04) Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω και επανήλθε μόνο του με τον ίδιο κωδικό βγάλε τη μπαταρία και άνοιξτο. Μόνο στη NOKIA γίνονται αυτά το χειρότερο σέρβις έχει αλλά τι να κάνουμε όλο λέω δεν θα ξαναπάρω NOKIA άλλα έχει τα πάντα το μπουρδέλο το κινητό. Καλά που το ξέθαψες τώρα αυτό; Πάντως ναι έτσι έκανα και μετά δούλεψε κανονικά με το κωδικό που είχα βάλει ήδη 100φορές και μου έλεγε ότι ήταν λάθος, αυτά τα απίστευτα μόνο στη νόκια... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerostef Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Οκ παιδιά, ευχαριστώ για τη βοήθεια. Η πλάκα είναι ότι από τη στιγμή που σας ρώτησα για αυτό το πρόβλημα που μου έβγαζε δεν το ξαναέκανε!!! Μας δουλεύουν τα ΝΟΚΙΑ!!! Πάντως εκτός από αυτό δεν μου έχει βγάλει άλλο bug (μάλλον είμαι από τους λίγους...). Θα πάω πάντως και για μια αναβάθμιση σε περίπτωση που ξαναρχίσει τα "κόλπα" του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts