Jump to content

Gerostef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gerostef

  1. Αυτό σημαίνει γρήγορη ανταπόκριση! Όπως το βλέπω το φόντο είναι ομοιόμορφο. Οπότε μένουμε ώς έχουμε! Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Με το καλό να πάρεις τη συσκευή σου πίσω!
  2. Γεια και χαρά από εμένα! Παρέλαβα πριν λίγες μέρες ένα 3GS 16άρι (με ανανέωση Vodafone, την ίδια μέρα!!!). Εβδομάδα παραγωγής 37η, μέσα στον Σεπτέμβρη. Ωραία λέω όταν το βλέπω. Καινούρια παρτίδα! Χωρίς προβλήματα... Η οθόνη έχει όντως πιο "ζεστά χρώματα" και δεν φαίνεται να έχει το γνωστό θέμα με την έντονη κιτρινίλα. Χθες όμως το έβαλα δίπλα - δίπλα με ένα 3GS 32άρι ενός φίλου που και σε αυτόν η εβδομάδα παραγωγής ήταν η 37η. (άσχετο: σε εμένα είχε την 3.1 σε εκείνον τη 3.0.1 :mad: ) Νύχτα με τη μέρα! :!: Η οθόνη του ήταν όπως είναι σε όλα τα 3G! Με τη γνωστή απόχρωση... Υπάρχει λόγος να ασχοληθώ ιδιαίτερα με το θέμα; (Άμα σας πω ότι δε με χαλάει κιόλας που έχει πιο "ζεστά χρώματα"...)
  3. Και η καταγραφή στην περίπτωση αυτή γίνεται μόνο με restore στην 3.1; Αυτή βασικά είναι η απορία μου... Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση!
  4. Καλημέρα σε όλους! Εϊμαι και εγώ ένας νέος στον κόσμο του iPhone. Έχω αποκτήσει ένα 3GS 16GB. Απλά υπέροχο!!! Εχει προεγκατεστημένη την 3.1 (εβδομάδα παραγωγής 37 - September). Αυτό που με έχει μπερδέψει είναι το εξής: Πρέπει να κάνω την καταγραφή του ECID μέσω του Sauric ώστε να μπορώ να επιστρέψω στην 3.1 αν ποτέ αυτό χρειαστεί (πχ. αν σε μελλοντική έκδοση δεν μπορεί να γίνει jailbrake); Για να γίνει η καταγραφή αυτή πρέπει να κάνω restore στην 3.1; Έχω μπερδευτεί λίγο (αν και το post του pperiklis ήταν πολύ κατατοπιστικό)... Και περιμένουμε το JB για την 3.1... Άντε να δούμε... Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  5. Και σε εμένα ήρθε το ίδιο mail πριν από λίγο... Σα να άργησε να κινητοποιηθεί λιγουλάκι η Vodafone...
  6. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι και εγώ κάτοχος του 6300. Το κινητό είναι πολύ ωραίο και με καλύπτει πλήρως. Έχω όμως τα εξής προβλήματα: 1. Bluetooth headset. Έχω δοκιμάσει 2 bluetooth, το ένα μάλιστα της NOKIA (καινούριο), και με όποιους μιλάω μου κάνουν παράπονα ότι έχει πάρα πολύ θόρυβο. Στο 6233 και τα 2 λειτουργούν τέλεια. :!: 2. Το κινητό που και που, κάνει μόνο ένα στιγμιαίο reset. Δηλαδή, με καλεί κάποιος, πάω να απαντήσω, σβήνουν όλα (φωτίζει μόνο η οθόνη) και βλέπω το μήνυμα της Vodafone "How are you?". Αυτό μπορεί να συμβεί και σε άσχετες στιγμές πχ. ψάχνοντας μέσα στο μενού ή στο τέλος μιας κλήσης. Κάποια στιγμή που έσβησα μια επαφή μου και συνέβη, μου διαλύθηκε ο τηλ. κατάλογος! Δεν έβλεπα όλες τις επαφές! Έχω κάνει πριν λίγο καιρό update σε ΝΟΚΙΑ Shop για αυτό το λόγο. Τζίφος. Το κινητό "φοράει" την 7.21. Πως το βλέπετε; Να πάω για άλλο (5800...); Πραγματικά το 6300 το γουστάρω πολύ, κυρίως λόγω της ποιότητας κατασκευής και του μικρού όγκου του... Αναμένω ιδέες για τα "κουλά" του κινητού μου!... Ευχαριστώ!
  7. Προβλημα 1:είχα κάνει ένα backup πριν 2 μέρες στον Η/Υ μου για να κάνω ένα update στο κινητό μου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν ξαναπροσπάθησα να κάνω επαναφορά των δεδομένων στο κινητό μου, η διαδικασία "κόλλαγε" στο 18% (τη στιγμή που πέρναγε τις επαφές) και έμενε εκεί. Σύνδεση μέσω καλωδίου (του παλιού που είχα και στο 6630). Έκδοση PC Suite 8.22. Καμιά ιδέα; Πρόβλημα 2:έκανα συγχρονισμό των επαφών του κινητού για να ενημερωθούν οι επαφές στο Outlook 2007. Αυτό ήταν! Διαλύθηκε το σύμπαν! Όλες οι επαφές εμφανίστηκαν στο Outlook και έλειπαν γράμματα από τα ονόματα, από τις σημειώσεις, ημερολόγιο κλπ. 300+ επαφές λάθος! Αν θυμάμαι καλά είχα κάνει συγχρονισμό στο Outlook 2007 με το προηγούμενο κινητό μου 6630, με το ίδιο Nokia PC Suite. Το έχει δει κανείς άλλος; HELP!!! Ούτε backup, ούτε συγχρονισμός!!! :cry: :( :blink: :worry:
  8. Γεια χαρά! Έχω να σας ρωτήσω κάτι: είχα κάνει ένα backup πριν 2 μέρες στον Η/Υ μου για να κάνω ένα update στο κινητό μου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν ξαναπροσπάθησα να κάνω επαναφορά των δεδομένων στο κινητό μου, η διαδικασία "κόλλαγε" στο 18% (τη στιγμή που πέρναγε τις επαφές) και έμενε εκεί. Σύνδεση μέσω καλωδίου (του παλιού που είχα και στο 6630). Έκδοση PC Suite 8.22. Καμιά ιδέα;
  9. Γεια χαρά! Έχω να σας ρωτήσω κάτι: είχα κάνει ένα backup πριν 2 μέρες στον Η/Υ μου για να κάνω ένα update στο κινητό μου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν ξαναπροσπάθησα να κάνω επαναφορά των δεδομένων στο κινητό μου, η διαδικασία "κόλλαγε" στο 18% (τη στιγμή που πέρναγε τις επαφές) και έμενε εκεί. Σύνδεση μέσω καλωδίου (του παλιού που είχα και στο 6630). Έκδοση PC Suite 8.22. Καμιά ιδέα;
  10. Μετά από μια έρευνα αγοράς: Φορτιστής αυτοκινήτου 9€ Αντάπτορας φορτιστή 6€ Προτίμησα τον αντάπτορα για να έχω ένα φορτιστή για το 6630 και το 6233. Τα σέβη μου...! gerostefs@yahoo.gr
  11. Ίσως η λέξη "πρόβλημα" που χρησιμοποίησα δεν ήταν η καταλληλότερη. Για την ένταση του ήχου κλήσης ξέρω ότι δεν είναι "πρόβλημα", αλλά λειτουργία του κινητού. Προσωπικά θα ήθελα τη δυνατότητα να την απενεργοποιώ. Το ακουστικό είναι πιο αδύναμο, σε σχέση με το 6630 που έχω, αλλά δύσκολα δημιουργεί πρόβλημα. Για το λογισμικό περίμενουμε μια απάντηση από τα κεντρικά της ΝΟΚΙΑ (πήγα σε ένα Service Point της γειτονιάς μου) εάν μπορούν να μου το περάσουν χωρίς να χαθεί η εγγύηση. Για το Snake 3 ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω; Για τον φορτιστή θα τσεκάρω τιμές. Ευχαριστώ!
  12. Γεια σε όλους! Είμαι και εγώ κάτοχος του 6233. Πολύ ωραίο κινητό! Πραγματικά τα αξίζει τα χρήματά του! Οι μόνες λειτουργίες μου δεν μου άρεσαν είναι αυτές που όλοι εδώ μέσα έχετε επισημάνει (και ήξερα και πριν το αγοράσω). Μιλάω για τα γνωστά θέματα της χαμηλής έντασης του ακουστικού, τους ήχους κλήσης όταν βάλεις τη μέγιστη ένταση και το ότι αλλάζει ό επιλεγμένος ήχος κλήσης όταν αλλάζεις θέμα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στο θέμα τώρα: 1. Το κινητό το πήρα με επιδότηση από Vodafone. Παρόλο που δεν είναι Live! (είναι το 6233 και όχι το 34) έχει αλλαγμένα εικονίδια (ίσως και οργάνωση) στο μενού. Λεπτομέρεια μεν, αλλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου θέλω να το αλλάξω. Αν πάω για ένα update στη ΝΟΚΙΑ (έχω την 4.91) θα μου βάλουν το original λογισμικό ή θα μου βάλουν το "μπασταρδεμένο" της Vodafone; Με την εγγύηση θα έχω πρόβλημα; 2. Για κάποιο ανεξήγητο όλο, το Snake 3 που ήταν στην κάρτα μνήμης δεν άνοιγε και αναγκάστηκα να το σβήσω. Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου ή να μου το στείλει κάποιος; 3. Έχω φορτιστή αυτοκινήτου που χρησιμοποιώ στο παλιό μου 6630 (με το μεγαλύτερο βύσμα). Αν αγοράσω τον αντάπτορα που κάνει το μεγάλο βύσμα μικρό θα έχω πρόβλημα; Ισχύει και το ίδιο για τους φορτιστές ACP-12E; 4. Μέσα στις επιλογές της ενεργής αναμονής υπάρχει και η δυνατότητα ενεργοποίησης - απενεργοποίησης των εικονιδίων πλήκτρου περιήγησης. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ; Δεν έιδα κάποια διαφορά... Και κάτι για να γελάσουμε (ή να κλάψουμε...)! Στη Vodafone Νέας Σμύρνης από όπου και το πήρα, όταν είδα τη συσκευασία του 6233 μέσα στα "κόκκινα" και στα λογότυπα της Vodafone, τους ρώτησα τα εξής: - Μα καλά, το 6233 έχει Live!; - Μισό λεπτό να ρωτήσω... Ναι, έχει Live! - :blink: Και τότε ποιες είναι οι διαφορές με το 6234; - Μισό λεπτό... Το 6234 είναι 3G ενώ το 6233 όχι!!! :confused: :lol: :blink: :X :mad: :!: - Μα τι λέτε; Είστε σίγουροι; - Περιμένετε λίγο να ρωτήσω την υπεύθυνη... Όχι, δεν είναι 3G! ...και μου φέρνει τον κατάλογο της Vodafone, ο οποίος λέει ότι το 6234 είναι 3G ενώ για το 6233 τίποτα. Το ίδιο μου είπε και η κοπέλα που "ήξερε"... Κοντέψανε να με πείσουνε και ας ήξερα ότι λένε μπούρδες! Τελικά πήρε ο υπεύθυνος του καταστήματος στη ΝΟΚΙΑ... ΈΛΕΟΣ!!! Συγνώμη για το μεγάλο post... Ευχαριστώ!!! (gerostefs@yahoo.gr)
  13. καλημέρα παιδιά Σήμερα αγόρασα και εγώ το 810i σε έκδοση Vodafone Live! Και σας ερωτώ: υπάρχει δυνατότητα να κάνω αναβάθμιση το κινητό και να απαλλαχτώ από το Live; Γίνεται μέσω Internet; Ευχαριστώ για το χρόνο σας! :rolleyes:
  14. Thanks Kokkalhs! Vodafone Καλλιθέας: "Δεν φέρνουμε το 6233...", ήταν τα λόγια ενός "ειδικού" (από τις γνωστές κοπέλες) που λέει και ο RaptorII. Ή δεν έχουν ιδέα (πολύ πιθανό), ή με επιδότηση δίνουν μόνο το 6234... Παρόλα αυτά, το 6234 μπορεί να "γίνει" 6233 με ένα update; Ευχαριστώ παιδιά!
  15. Γεια χαρά σε όλους! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση: Έχω μια επιδότηση από τη Vodafone και σκεφτόμουν να πάρω το 6233. Δυστυχώς η Vodafone φέρνει μόνο το 6234 με το Live Menu, το οποίο αντιπαθώ ιδιαιτέρως. Αν το πάρω και πάω σε κάποια ΝΟΚΙΑ για να μου το αναβαθμίσουν θα μπορέσω να ξεφορτωθώ το Live; Εξακολουθούν οι παρτίδες των 6234 να έχουν πρόβλημα; Υγ. Μήπως να περιμένω το 6300 τελικά;
  16. Χαιρετώ όλους τους κατόχους του 6630! Ίδιο πρόβλημα με τον passenger57 αλλά: ΔΕΝ ΕΧΩ FIREWALL! (μόνο αυτό των Windows το οποίο δεν φταίει). Το ιστορικό: Εδώ και λίγες μέρες, έκανα ένα φορμάτ στον υπολογιστή μου και εγκατέστησα τα πάντα από την αρχή. Από εκείνη μάλλον τη στιγμή αντιμετωπίζω πρόβλημα με το PC Suite. Ενώ βλέπει το κινητό, μπορεί να κάνει Συγχρονισμό με το Outlook, δεν μπορώ να να μεταφέρω τίποτα στο κινητό (mp3, εικόνες κτλ.) Προσπαθώ να μπω στο "Nokia Phone Browser\Nokia 6630" στο My Computer και συνεχώς βγαίνει το εξής μήνυμα: "Δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας". Και δεν κάνει τίποτα. Δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα των μνημών. Εγκατέστησα όλες τις 3 τελευταίες εκδόσεις του PC Suite αλλά τζίφος. Στο τέλος το εγκατέστησα σε ένα άλλο partition του αδελφού μου και... δυστυχώς δούλεψε... Άρα πιθανώς κάποιο πρόγραμμα δικό μου κάνει τη ζημιά. Τα μόνα προγράμματα που δεν είχα πριν (και έχω εγκαταστήσει τώρα) είναι: Nero 7, ACDSee 8 και το Autopatcher (το οποίο βάζει όλα τα updates των Windows XP). Έχω κάνει format και στο κινητό... Τι να κάνω; :cry: Δεκτές όλες οι προτάσεις για το πρόβλημα μου... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  17. Οκ παιδιά, ευχαριστώ για τη βοήθεια. Η πλάκα είναι ότι από τη στιγμή που σας ρώτησα για αυτό το πρόβλημα που μου έβγαζε δεν το ξαναέκανε!!! Μας δουλεύουν τα ΝΟΚΙΑ!!! Πάντως εκτός από αυτό δεν μου έχει βγάλει άλλο bug (μάλλον είμαι από τους λίγους...). Θα πάω πάντως και για μια αναβάθμιση σε περίπτωση που ξαναρχίσει τα "κόλπα" του.
  18. Γεια σας παιδιά. Έχω ένα 7250 και τον τελευταίο καιρό βγάζει το εξής μήνυμα: "Εγγραφή στη SIM απέτυχε - Κάρτα SIM απερρίφθη". Και το κινητό από εκείνη τη στιγμή είναι εκτός δικτύου (πολύ εκνευρικό, ιδίως όταν σε ψάχνουν...). Πλέον το παθαίνει 4-5 φορές την ημέρα! Το έχει πάθει κάποιος από εσάς; Είναι πρόβλημα του κινητού ή της κάρτας SIM; Και κάτι ακόμα: Έχω την έκδοση 3.12 στο κινητό μου. Αξίζει να το πάω για αναβάθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γεράσιμος
×
×
  • Create New...