telnet05 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εγω το πηρα σημερα απο Γερμανο, και ειχε μεσα και GPS δεκτη μαζι με το προγραμμα Wayfinder. Κατα τα αλλα το τηλ ειναι τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef_10 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εγω το πηρα σημερα απο Γερμανο, και ειχε μεσα και GPS δεκτη μαζι με το προγραμμα Wayfinder. Κατα τα αλλα το τηλ ειναι τελειο. ποσο το μαλλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 μεταφορά επαφών απο κ750 σε p1 πως γίνεται???? μολις εγινα ενας ευτυχης κατοχος της ναυαρχίδας!!! Δημιούργησε αντίγραφο ασφαλείας επαφών και στείλε το με Bluetooth στο Ρ1. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Kalispera. Mia erwthsh. Bika sto ipmart kai mesa ston katalogo gia ta UIQ panw panw elege: "How to sign applications for P1i" Ti einai afto? Ti ennoei? Mexri twra hmoun me Nokia kai den exw idea. Opoios borei parakalw as bohthisei Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 πραγματικά έχω βαρεθεί να τα λέω αλλά τέσπα. λοιπόν για να εγκατασταθούν διάφορες εφαρμογές στο symbian 9 θα πρέπει αύτες να φέρουν μια ψηφιακή υπογραφή και συνήθως οι σπασμένες εφαρμογές δεν έχουν άρα θα πρέπει να κάνουμε μόνοι μας το sign για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχετε το δικό σας πιστοποιητικό(το αρχείο που κάνει το sign). όσοι λοιπόν ασχολείστε πρώτη φορά με symbian9 δεν έχετε ούτε πιστοποιητικό ούτε τα απαραίτητα αρχεία για το sign. κανονικά λοιπόν θα έπρεπε να πατε εδώ και να κάνετε register για να μπορέσετε να πάρετε το πολυπώθειτο αρχειάκι και να κάνετε μόνοι σας το sign, αλλά δυστυχώς η εταιρία έχει κλείσει προσωρινά το register για νέους χρήστες οπότε θα πρέπει να το πάρει κάποιος άλλος, που έχει λογαριασμό. αν λοιπόν θέλετε στείλτε μου το imei σας και το e-mail σας να πάρω εγώ τα πιστοποιητικλα για σας και να σας τα στείλω μαζί με τα αρχεία. ΠΡΟΣΟΧΉ όμως: δεν μπορώ να πάρω άπειρα αρχεία κάθε μέρα οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 ποσο το μαλλι? με επιδοτηση και cosmote 120, 389 euros. Ασχετο!!!! πως θα αλλαξω το εικονιδιο μου απο N80 σε P1i???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 με επιδοτηση και cosmote 120, 389 euros. Ασχετο!!!! πως θα αλλαξω το εικονιδιο μου απο N80 σε P1i????Πίνακας Ελέγχου->Επιλογή Avatar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 μηποs εχει κανεναs κανα λινκ για να κατεβασουμε το beτa το οπερα το 4 γιατι μπαινω απ το κινητο αλλα δν το αναγνωριζει για συμβατη συσκευη Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Δεν πειράζει που δεν στο αναγνωρίζει. Πάρα εκεί που λέει να "Μεταφόρτωση έκδοσης μεγάλης μνήμης" και εκτέλεσε το αρχείο που θα πάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Πίνακας Ελέγχου->Επιλογή Avatar Ωραιος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Καλημέρα Παίδες ! Είμαι εδώ και ένα χρόνο κάτοχος Ν73 και πολύ ευχαριστημένος………..! Τώρα θα ήθελα μια αλλαγή και σκέφτομαι σοβαρά το Π1 !!!!!!!!! Απλώς κάποιες ερωτησουλες για τους ήδη κατόχους του Π1…… 1.η μπαταρία με νορμάλ χρήση πόσο κρατάει 2.οι εφαρμογές των προηγούμενων UIQ είναι συμβατές? 3. είναι εύχρηστο χωρίς τζοιστικ? Αυτά τα λίγα πιστεύω ότι με καλύπτουν σε μεγάλο ποσοστό ! Σορρυ αν σας κούρασα η αν έχουν απαντηθεί ξανά , αλλά διάβασα αρκετές σελίδες και δεν βρήκα άκρη !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 οσο αναφορα τις εφαρμογεσ το tweak peak κανει οτνως το κινητο να πηγαινει πιο γρηγορα τωρα το swiss manager εκτος στο οτι σου διχνει ποση μνημη τρεχει δεν ξερω σε τι αλλο χρησιμευει! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Μηπως μπορεις κανεις να δωσει μερικα link για software του P1i??? Αν γινετε και με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 μεταφορά επαφών απο κ750 σε p1 πως γίνεται???? κανεις????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Το πληκτρολόγιο συνιθίζεται? γιατι το δοκιμασα ετσι σβηστο σε ενα μαγαζί και μου φάνηκε οτι πατουσα και τα δυο γραμματα μαζι :lol: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Το πληκτρολόγιο συνιθίζεται? γιατι το δοκιμασα ετσι σβηστο σε ενα μαγαζί και μου φάνηκε οτι πατουσα και τα δυο γραμματα μαζι :lol: Πατούσες πράγματι 2 πλήκτρα γιατί χωρίζεται δεξιά-αριστερά, άλλο γράμμα βγαίνει αν πατάς την δεξιά μεριά και άλλο αν πατάς την αριστερή, λίγο ενοχλητικό είναι όταν πατάς τα νούμερα γιατί πατάς την μέση του πλήκτρου και νιώθεις ότι πατάς 2 πλήκτρα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 το πηρα και γω σημερα το πρωι και ως δια μαγειας το ηχειο δεν ακουγονταν ταλειως νεκρο ρε παιδια! ειμαι πολυ στενοχωρημενος παντωσ το κινητο ειναι καλο οσο προλαβα να το δω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Το πληκτρολόγιο συνιθίζεται? γιατι το δοκιμασα ετσι σβηστο σε ενα μαγαζί και μου φάνηκε οτι πατουσα και τα δυο γραμματα μαζι :lol: οχι ειναι πολυ καλο εγω μεσα σε μια εβδομαδα το εχω συνηθισει ασε που με το εξυπνο συστημα πληκτρολογισης θυμαται τι εχεις γραψει και μετα απο λιγο γραφεις σφεντονα!! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 κανενα link, για P1i????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 οταν ανοιξατε την συσκευασια του τηλεφωνου η καρτα μνημης ηταν μεσα ή εξω απο το κινητο;ρωταω γιατι ειδα κατι περιργο σχετικα με την καρτα μνημης Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 στο δικό μου ήταν μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhon_starlet Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 μεσα στο κινητο σε εμενα και σε αλλα 3 που πηρα την ιδια μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Καλημέρα Παίδες ! Είμαι εδώ και ένα χρόνο κάτοχος Ν73 και πολύ ευχαριστημένος………..! Τώρα θα ήθελα μια αλλαγή και σκέφτομαι σοβαρά το Π1 !!!!!!!!! Απλώς κάποιες ερωτησουλες για τους ήδη κατόχους του Π1…… 1.η μπαταρία με νορμάλ χρήση πόσο κρατάει 2.οι εφαρμογές των προηγούμενων UIQ είναι συμβατές? 3. είναι εύχρηστο χωρίς τζοιστικ? Αυτά τα λίγα πιστεύω ότι με καλύπτουν σε μεγάλο ποσοστό ! Σορρυ αν σας κούρασα η αν έχουν απαντηθεί ξανά , αλλά διάβασα αρκετές σελίδες και δεν βρήκα άκρη !!!!!!!!! Φίλε μου έρχομαι κι εγώ από κινητό ΝΟΚΙΑ (6630) καταρχάς είναι τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Εγώ το επέλεξα γιατί ήθελα WiFi και γραφίδα. Οι εντυπώσεις θετικές κατά μεγαλύτερο ποσοστό παρά αρνητικές. Μου αρέσει που έχει μικρό μέγεθος, είναι περισσότερο τηλέφωνο απ ότι κάποια WM. Σ' αυτά που ρωτάς τώρα: 1. Εμένα μετά από μια εβδομάδα που το έχω με πολύ προσεκτική φόρτιση και με πολύ σκάλισμα τη μέρα και 45-60min χρόνο ομιλίας μέσω bluetooth τη μέρα κρατά το πολύ 2 μέρες. 2. Δε γνωρίζω για προηγούμενα UIQ συμβατότητα, πάντως είναι πολύ λιγότερες από αυτες των S60. 3. Δε θα το λεγα τα Nokia είναι πολύ πιο μπροστά σε θέματα ευχρηστίας. Αποψή μου άν δε χρειάζεσαι το WiFi κράτα το Ν73 ακόμα λίγο. Η απόφαση δική σου. Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 οταν ανοιξατε την συσκευασια του τηλεφωνου η καρτα μνημης ηταν μεσα ή εξω απο το κινητο;ρωταω γιατι ειδα κατι περιργο σχετικα με την καρτα μνημης Μέσα στο κινητό. Τι περίεργο είδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Μεσα στο κινητο και σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts