Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κουφιοκέφαλε,

Στις Συνδέσεις/Λογαριασμοί Internet/Ομάδες (Ποιες είναι οι Ομάδες σου και ποιούς λογαριασμούς περιέχει η καθεμία)

Στις Συνδέσεις/Λογαριασμοί Internet/Περισσότερα έχεις τσεκάρει "Εμφάνιση Διαλόγου Σύνδεση"

Φαντάζομαι ότι έχεις δώσει στο ρούτερ σου τη διεύθυνση MAC του κινητού σου (εφόσον φυσικά αυτό απαιτείται) και πως βάζεις σωστά τον κωδικό WEP. Κάτι χρήσιμο που μπορείς να κάνεις είναι να μετατρέψεις το δίκτυό σου σε ανοιχτό (δηλαδή να μην χρειάζεται κωδικό για να έχεις πρόσβαση σε αυτό) και να δεις αν μπορεί να συνδεθεί το κινητό σου.

Δοκίμασε τα παραπάνω και τα λέμε

Ηλίας

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαγκες μου κολλησε σημερα 2η φορα.κανονικα σε κατασταση αναμονης κολλημενο.ουτε επερνε τηλ και στις κλησεις οταν με επερναν φαινοταν κλειστο.το χει παθει κανεις??

Κουφιοκέφαλε,

Στις Συνδέσεις/Λογαριασμοί Internet/Ομάδες (Ποιες είναι οι Ομάδες σου και ποιούς λογαριασμούς περιέχει η καθεμία)

Στις Συνδέσεις/Λογαριασμοί Internet/Περισσότερα έχεις τσεκάρει "Εμφάνιση Διαλόγου Σύνδεση"

Φαντάζομαι ότι έχεις δώσει στο ρούτερ σου τη διεύθυνση MAC του κινητού σου (εφόσον φυσικά αυτό απαιτείται) και πως βάζεις σωστά τον κωδικό WEP. Κάτι χρήσιμο που μπορείς να κάνεις είναι να μετατρέψεις το δίκτυό σου σε ανοιχτό (δηλαδή να μην χρειάζεται κωδικό για να έχεις πρόσβαση σε αυτό) και να δεις αν μπορεί να συνδεθεί το κινητό σου.

Δοκίμασε τα παραπάνω και τα λέμε

Ηλίας

Αγαπητέ Ηλια ευχαριστώ πολυ για την τοσο περιεκτική απάντηση! Λοιπόν πρώτον να ξεκαθαρίσουμε ότι το WiFi δεν το χρησιμοποιώ για να συνδεόμαι στο σπίτι με ασύρματο δύκτιο συνδεόμουν στην δουλειά που το δίκτυο δεν έχει κωδικό και σε άλλα σημεία που υπάρχει κάλυψη με ελεύθερα δίκτυα και σε αυτά είχα πρόσβαση κανονικά πριν κάνω την αναβάθμηση απλά έκανα ανίχνευση αφού ενεργοποιούσα το WiFi και στην συνέχεια έκανα σύνδεση άνοιφα τον όπερα και όλα καλά. Τώρα στους λογαριασμούς Ιnternet έχω :

Ad-hoc Bluetooth PAN - DefaultWiFiAccount - και δύο άλλους που είχα συνδεθεί πρόσφατα.

Στις ομάδες έχω : μονο Internet η οποία περιέχει defaultWiFiAccount και τις δύο άλλες που έχα συνδεθεί πρόσφατα.

Στις Συνδέσεις/Λογαριασμοί Internet/Περισσότερα έχω τσεκάρει το τετραγωνάκι "Εμφάνιση Διαλόγου Σύνδεση" όπως επίσης από εκεί που μου είπε ο προηγούμενος φίλος έβαλα την εξικονόμηση ενέργειας "Απενεργοποιημένη"

Τέλος όπως είπα και ποιο πάνω τα δίκτυα που προσπαθώ να μπω είναι πάντα ελεύθερα και είναι σίγουρο γιατί μία μέρα πριν την αναβάθμηση μπορούσα να συνδεθώ ενώ μια μέρα μετά τίποτα και το δοκίμασα σε τέσσερα από αυτά που είχα πρόσβαση! Ευχαριστώ και πάλι αν υπάρχει καμιά ιδέα καλοδεχούμενη :O

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Δοκίμασα κι εγώ αυτά που προτείνατε σχετικά με την σύνδεση WiFi αλλά πάλι τπτ... Συνδέεται κανονικότατ στο δίκτυο αλλά δεν μπαίνει σε σελίδες internet.... Το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά δίκτυα και στα 3 κάνει το ίδιο...

Αν σας έρθει στο μυαλό κάτι άλλο let us know!!!

Δοκιμάσατε να φτιάξετε εσείς έναν νέο λογαριασμό?Πηγαίντε στο WLAN-> Περισσότερα->Νέος λογαριασμός

Όνομα λογαριασμού βάλτε αυτό που θέλετε.Όνομα δικτύου (SSID) πατήστε τον μεγενθυντικό φακό και βρείτε τα δίκτυα που είναι ορατά!Διαλέξτε το δίκτυο με το οποιο θέλετε να συνδεθείτε.Στο ασφάλεια αφήστε το "κανένα" αν το δίκτυο είναι ελεύθερο αλλιώς πρέπει να ξέρετε τον κωδικό πρόσβασης ή τον κωδικό και το username ανάλογα με το είδος ασφαλειας του δικτύου!Λειτουργία δικτύου "υποδομή".Μετά πατήστε επόμενο->αποθήκευση->Ναι->Αποθήκευση για να τον αποθηκεύσετε στην ομάδα internet!

Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να φταίει.Ελπίζω να βοήθησα!

:)

Δοκιμάσατε να φτιάξετε εσείς έναν νέο λογαριασμό?Πηγαίντε στο WLAN-> Περισσότερα->Νέος λογαριασμός

Όνομα λογαριασμού βάλτε αυτό που θέλετε.Όνομα δικτύου (SSID) πατήστε τον μεγενθυντικό φακό και βρείτε τα δίκτυα που είναι ορατά!Διαλέξτε το δίκτυο με το οποιο θέλετε να συνδεθείτε.Στο ασφάλεια αφήστε το "κανένα" αν το δίκτυο είναι ελεύθερο αλλιώς πρέπει να ξέρετε τον κωδικό πρόσβασης ή τον κωδικό και το username ανάλογα με το είδος ασφαλειας του δικτύου!Λειτουργία δικτύου "υποδομή".Μετά πατήστε επόμενο->αποθήκευση->Ναι->Αποθήκευση για να τον αποθηκεύσετε στην ομάδα internet!

Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να φταίει.Ελπίζω να βοήθησα!

Με αυτό ακριβώς τον τρόπο έχω συνδεθεί στα δίκτυα μέχρι στιγμής αλλά τπτ... Κάποιο setting προφανώς είναι που δεν το αφήνει να δει internet... Που θα μου πάει όμως...

παιδες οταν ανοιγω το τηλ. μου βγαζει να κανω εγκατασταση ενα παιχνιδι που ειχα παλια και οπως φαινεται δεν εχει απεγκατασταθει πληρως.

Μηπως ξερετε [στη καρτα μνημης] που βρισκονται οι εφαρμογες και τα παιχνιδια για να το διαγραψω πληρως

SOS...

διαπιστωσα οτι οταν ανοιγει το κινητο μου πχ μπορει να εχει μπαταραια στο 25% κι μετα απο 2 ωρες να τη δω π.χ. στο 33%.τι γινεται???

καθε φορα θα το κανουμε η θα αποθηκευτει σαν default?Ρωταω γιατι στο δικο μου κινητο η επιλογη "επομενο" δεν ειναι μαρκαρισμενη-φωτεινη.ειναι γκρι με αποτελεσμα να μην μπορω να ματησω επομενο-αποθηκευση

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

καθε φορα θα το κανουμε η θα αποθηκευτει σαν default?Ρωταω γιατι στο δικο μου κινητο η επιλογη "επομενο" δεν ειναι μαρκαρισμενη-φωτεινη.ειναι γκρι με αποτελεσμα να μην μπορω να ματησω επομενο-αποθηκευση

Μονο μια φορα την κανεις την διαδικασία μετά η σύνδεση αποθηκεύεται και γιαυτο θα βλέπεις ένα αστεράκι διπλα από το όνομα τις σύνδεσης όταν θα κανεις αναζήτηση.Για να δεις αν έχει αποθηκευτή πας στο Πινακα Ελεγχου->Συνδέσεις->Λογαριασμοί internet και θα την δεις εκεί μέσα.Aμα πας στο διπλα tab ομάδες the πρέπει να είναι και εκεί!

:)

καλησπερα σε ολους σας. θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται βεβαια.εχω παρει ενα κινητο sony P1i και ψαχνω εναν πλοηγο ελληνικο και δωρεαν γιατι αυτος που δινετε δωρο με το κινητο ειναι αγγλικος και αν τον λειτουργισεις σε χρεωνει μεσο internet. σας παρακαλω αν ξερει καποιος κατι ας με βοηθισει. ευχαριστω

καλησπερα σε ολους σας. θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται βεβαια.εχω παρει ενα κινητο sony P1i και ψαχνω εναν πλοηγο ελληνικο και δωρεαν γιατι αυτος που δινετε δωρο με το κινητο ειναι αγγλικος και αν τον λειτουργισεις σε χρεωνει μεσο internet. σας παρακαλω αν ξερει καποιος κατι ας με βοηθισει. ευχαριστω

Πιστευω πως το Οpera 4 να σε βωιθησει αν και δεν ειναι Ελληνικο ειναι ομως οτι καλητερο για τα κηνυτα:)

Sorry για τα ορθωγραφικα λαθοι!!:O

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

Πιστευω πως το Οpera 4 να σε βωιθησει αν και δεν ειναι Ελληνικο ειναι ομως οτι καλητερο για τα κηνυτα:)

Έχω την εντύπωση πως ο φίλος lakhsdiam ζητάει κάτι σε GPS..! :lol:

Αν κατάλαβα καλά..

Link παρακαλω για Brando...

Γειά σου Γιώργο :cool:..

Τι έγινε, επέστρεψες στο P1 :ninja:?

τι ειναι αυτο?

Ποιό; o Opera 4;

-είναι internet Browser :).

Έχω την εντύπωση πως ο φίλος lakhsdiam ζητάει κάτι σε GPS..! :lol:

Αν κατάλαβα καλά..

χμμ http://img411.imageshack.us/img411/2137/hmmmll6.gif.. ναι σωστά κατάλαβες :lol::p.

@lakhsdiam: Δες το TomTom και το Garmin ;)

Αν λοιπόν όντως ψάχνεις για GPS, μπορείς να περάσεις το ΤΟΜ ΤΟΜ ή το Garmin

Είναι και τα δύο ''δωρεάν'' και εύχρηστα, το Garmin είναι και ελληνικό.

Αν λοιπόν όντως ψάχνεις για GPS, μπορείς να περάσεις το ΤΟΜ ΤΟΜ ή το Garmin

Είναι και τα δύο ''δωρεάν'' και εύχρηστα, το Garmin είναι και ελληνικό.

Σε πρόλαβα :p

εξακολουθω να μη μπορω να συνδεθω μεσω WiFi.

και κατι ακομα ...δεν μπορουμε να βαλουμε videaki για ringtone οπως ολα τα αλλα SE.

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Καλησπερα akis φιλε τι γινεται?

Επιστρεφω στο UIQ σε λιγο με το G700

δε γινεται να μεινω μακρια ....:D

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το σκέφτομαι (το G700) :rolleyes:.. αλλά για τρίτο :D.

(Ναι το ξέρω είμαι υπερβολικός μερικές φορές :O!!)

Εσένα όμως είναι "edited" :shifty:, εμένα είναι ''μαμά'' το post.. :shifty: :lol:

Ναι αλλά το "edited" έγινε στις 17:43.. ενώ εσένα 17:40 ;):p:p

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το σκέφτομαι (το G700)

Φέρνει λίγο σε Ν73.....:p

Με το iPhone τι έγινε το πήρες??

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Παιδια οσοι εχετε προβλημα με το wi-fi προσπαθηστε να αλλαξετε το mode του wifi router σας απο 802.11B+G hybrid mode σε 802.11b πιστευω θα ειστε ενταξει.

Εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα στο δικο μου.

Παιδια οσοι εχετε προβλημα με το wi-fi προσπαθηστε να αλλαξετε το mode του wifi router σας απο 802.11B+G hybrid mode σε 802.11b πιστευω θα ειστε ενταξει.

Εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα στο δικο μου.

Φίλε βαγκέλη αυτή είναι ρύθμιση στο κινητό από ότι κατάλαβα. Που είναι όμως ακριβώς?

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Φίλε βαγκέλη αυτή είναι ρύθμιση στο κινητό από ότι κατάλαβα. Που είναι όμως ακριβώς?

Oχι φιλε μου ειναι ρυθμιση του ασυρματου ρουτερ σου.Προσπαθησε να μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ και σιγουρα θα το βρεις.Εμενα μολις πριν λιγο που το δοκιμασα μου δουλεψε μια χαρα.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i