avid Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Flush; φακός; :blink:... Avid τι έκανες πάλι (:O) ?? Τιποτά...:O:p Δεν έχω αναφέρει ότι το flush μου γίνετε και φακός?? Μένει ανοιχτό με ένα πάτημα μετά από photo που έχω τραβήξει... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Ξέχνα το wayfinder δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Βάλε το Garmin. Όσο για το bluetooth κάνε πρώτα αναβάθμηση στο κινητό κι αν και πάλι δεν δουλεύει ετοιμάσου για επιστροφή στο κατάστημα που το πήρες. α και πρόσεξε αν σου πουν να το πας στη sonyericsson για να στο φτιάξουν μην δεχτείς με τίποτα και να απαιτήσεις αντικατάσταση από το κατάστημα που το αγόρασες. Βάση νόμου είμαστε καλυμένοι σαν πελάτες ότι μπορούμε να επιστρέψουμε ένα προϊόν που παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στο κατάστημα που το πήραμε εφόσον δεν έχουν περάσει 10 μέρες από την ημερομηνία αγοράς και το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να μας αντικαταστήσει το προϊόν. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες στο αρχειάκι που έχω κάνει attach. Όλα αυτά, φυσικά, σε περίπτωση που όντως έχει κάποιο πρόβλημα το τηλέφωνο, δλδ δεν πιστεύω να κάνεις κάτι λάθος στη μεταφορά και να νομίζεις ότι φταίει το τηλέφωνο. Όχι τιποτά άλλο, αλλά είναι κρίμα να φωνάζουμε για κάτι που δεν ξέρουμε πως δουλεύει :lol:. Α και κάτι ακόμα: Πραγματικά σε παρακαλώ πολύ να διαβάσεις αναλυτικά ένα βιβλιαράκι που συνοδεύει το κινητό και λέγεται manual. Εκεί εσύ, θα βρείς πολλές απαντήσεις στις απορίες σου κι εμείς... λίγη ηρεμία!!! :):):) Μην το πάρεις στραβά, στα λέω όλα εντελώς φιλικά, για να σου κάνω τη ζωή λίγο πιο εύκολη και τη συμβίωση με το P1i όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Ανδέας. :X :confused: . . . αν και δε νομίζω οτι είναι θεωρείται "recital" το κειμενάκι του παιδιού ούτε τίποτα δύσκολο το να την [ψιλο]πεις - φιλικά στον άλλον και, ακόμα περισσότερο δεν νομίζω ότι είπα/ρώτησα κάτι περίεργο πέρα από το ότι πήρα τελικά το P1 και από μια ερώτηση που έκανα για το εάν μπορεί να φταίει και το λογισμικό που δεν λάμβανε αρχεία μέσω bluetooth.... Τελικά, έκανα μια αναβάθμιση και παίζει ok τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Στο αναφέρω και παραπάνω, στα λέω όλα εντελώς φιλικά χωρίς να θέλω να στην πω ούτε να το παίξω έξυπνος. Αν τώρα θεωρείς πως ό,τι λέω το λέω ειρωνικά, λυπάμαι αλλά μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 γεια σας παιδια,μηπως ξερετε πως μπορω να απενεργοποιησω το GPRS?ειναι συνεχεια ανοικτο και τρωει την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Πάντως λέω να βγάλω και μια καινούργια sim. Απλά αναρωτιέμαι πόσο μεγάλο ρόλο λέτε να παίζει η sim για το σήμα του κινητού? Η SIM δεν καθορίζει την ποιότητα του σήματος που λαμβάνει η συσκευή, αυτό είναι θέμα που καθορίζεται εξ ολοκλήρου από την διαθέσιμη υποδομή του provider σου και το ηλεκτρονικό κύκλωμα που υλοποιεί το κινητό (ισχυρός ή λιγότερο ισχυρός πομποδέκτης). Αν η SIM είναι πολύ παλιά, τα προβλήματα που παρουσιάζονται συνήθως είναι αστάθεια στο κινητό, για παράδειγμα μπορεί να "χάσει" την SIM, να απαιτήσει κάποιο restart κτλ. Αυτά τα προβλήματα όμως μπορεί και να οφείλονται και σε κακό software/hardware οπότε στην πρώτη περίπτωση απαιτείται firmware update στην δεύτερη, service -δοκιμάζεις μια νεότερη SIM και αν εξαλειφθούν γνωρίζεις τον "ένοχο" πάντως ... Υ.Γ. Η SIM μου είναι αρχαία (11ετιας) παρ' όλα αυτά όσα τηλέφωνα παρουσίασαν προβλήματα αστάθειας, τα ίδια έκαναν και με καινούργιες SIM που είχα δοκιμάσει οπότε έφταιγε το software/hardware και όχι το SIMακι... Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 παιδια στελνω αρχεια απο καποια σησκευη, και το p1 δεν τα αποθηκευει καθολου,του κανω επανεκηνηση και μετα ειναι ενταξει,τι λετε να φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Μαλλον σταματησε η παραγωγή του P1i. http://www.expansys.no/p.aspx?i=148991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Τι έγινε σήκωσαν τα χέρια ψηλά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Έλα ρε! Τι βλάκες είναι! Ούτε χρόνο δεν έκλεισε.... Απαράδεκτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Μαλλον σταματησε η παραγωγή του P1i. http://www.expansys.no/p.aspx?i=148991 Τι έγινε σήκωσαν τα χέρια ψηλά??? Έλα ρε! Τι βλάκες είναι! Ούτε χρόνο δεν έκλεισε.... Απαράδεκτο... ΔΕΝ είναι λογικό να σταμάτησαν την παραγωγή του από την στιγμή που ΔΕΝ έχει βγει ακόμα ο αντικαταστάτης του ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ΔΕΝ είναι λογικό να σταμάτησαν την παραγωγή του από την στιγμή που ΔΕΝ έχει βγει ακόμα ο αντικαταστάτης του ;). Πάντως στα καταστήματα των τριών μεγάλων Δικτύων (*) (*) (*) , σε ΓΕΡΜΑΝΟ, και σε Media Markt (απ'όπου το πήρα πριν δυο μέρες) κινείται κανονικά το κινητό. Τουλάχιστον είχα ρωτήσει, για να το πάρω αργότερα, και δεν μου είπε κανείς κάτι σχετικό.. (εκτός, αν το Xperia X1, θεωρείται ο αντικαταστάτης που λες . . :confused:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163886 Στη Νορβηγία μπορεί να σταμάτησε, αλλά εδώ υπάρχει ακόμη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Πάντως στα καταστήματα των τριών μεγάλων Δικτύων (*) (*) (*) , σε ΓΕΡΜΑΝΟ, και σε Media Markt (απ'όπου το πήρα πριν δυο μέρες) κινείται κανονικά το κινητό. Τουλάχιστον είχα ρωτήσει, για να το πάρω αργότερα, και δεν μου είπε κανείς κάτι σχετικό.. (εκτός, αν το Xperia X1, θεωρείται ο αντικαταστάτης που λες . . :confused:) Μηπως ξερουν και αυτοί. Πουλανε απο ψυγεια μεχρι κινητά. Ασε που ειναι ασχετοι με το αντικείμενο. Μονο την τιμη, το πακετο συνδεσης,και το μοντελο ξερουν ( και για αυτα δεν ειναι και σιγουρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Μηπως ξερουν και αυτοί. Πουλανε απο ψυγεια μεχρι κινητά. Ασε που ειναι ασχετοι με το αντικείμενο. Μονο την τιμη, το πακετο συνδεσης,και το μοντελο ξερουν ( και για αυτα δεν ειναι και σιγουρο). Πλάκα πλάκα, σε MediaMarkt & μια Vodafone, στην αρχή δεν θυμόντουσαν ποιο είναι το P1i.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ερώτηση: παιδια θέλω να βάλω screen protector στο κινητό μου (το P1i δηλαδή..) αλλά , πρώτον, υπάρχει P1 screen protector? δηλαδή έτοιμο // μόνο για το κινητό αυτό.. και δεύτερον, ΆΝ υπάρχει ΠΟΥ μπορώ να βρώ ένα τέτοιο ? Thanx . ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Κυκλοφόρησε το καινούργιο fring 3.30.Έχει κάποιες καινούργιες δυνατότητες,αλλα το interface είναι το ίδιο. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ερώτηση: παιδια θέλω να βάλω screen protector στο κινητό μου (το P1i δηλαδή..) αλλά , πρώτον, υπάρχει P1 screen protector? δηλαδή έτοιμο // μόνο για το κινητό αυτό.. και δεύτερον, ΆΝ υπάρχει ΠΟΥ μπορώ να βρώ ένα τέτοιο ? Thanx . ! Αν έψαχνες λίγο στο thread θα έβλεπες ότι έχω γράψει 2-3 φορές μέχρι τώρα για αυτό το θέμα. Τελοσπάντων, δες της Martin Fields, τα θεωρώ κορυφαία και φυσικά τα χρησιμοποιώ κι εγώ στο P1i μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Αν έψαχνες λίγο στο thread θα έβλεπες ότι έχω γράψει 2-3 φορές μέχρι τώρα για αυτό το θέμα. Τελοσπάντων, δες της Martin Fields, τα θεωρώ κορυφαία και φυσικά τα χρησιμοποιώ κι εγώ στο P1i μου. Thanks kollatos . . και sorry . ! Δεν "το έχω" και τόσο το forum, και δεν μου κόβει να ψάξω με τη λεξούλα screen protector τι θα βγάλει.. :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δεν "το έχω" και τόσο το forum, και δεν μου κόβει να ψάξω με τη λεξούλα screen protector τι θα βγάλει.. :baby: τώρα το χοντρένεις το θέμα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Πλάκα πλάκα, σε MediaMarkt & μια Vodafone, στην αρχή δεν θυμόντουσαν ποιο είναι το P1i.. Πλάκα κάνεις φίλε μου όταν ήταν να πάρω το P1 γύρισα όλες τις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων με βασικές ερωτήσεις όπως αν περιλαμβάνει την bluetooth κεραια gps αν κατα την πλούγηση με το wayfinder που δίνει χρεώνομαι με gprs τη λειτουργικό έχει το κινητό και αφού μου απαντούσαν ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι (είχα ακούσει τα απίθανα σε κεντρικό κατάστημα γερμαναρά στον Πειραιά ο πωλητής "έλα γίνεται το P1 navigator α! θα το πάρω και εγώ!!!) απογοητεύτικα και για περισσότερες πληροφορίες ήρθα στο myphone να στε κάλα που παιδιά για την πληροφόρηση την βοήθεια και που μου ανοίξατε τα μάτια!!! :blink: Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azamanis Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 οπότε δεν "παίζει" να βρούμε protector "fit to screen" για το P1i εκτός απο αγορά online ε; άσχετο αλλα μήπως έχει βρεί κανείς σε κανένα κατάστημα αυτά τα σκοινάκια που τα βάζεις στα κινητά για να τα κρατάς;όχι τπτ κοριτσίστικα. εχθες ήμουν στο σύνταγμα μπροστά απο την κεραία με σήμα τίγκα, συνδεόμουν αλλά δεν μπορούσε να φορτώσει σελίδες,ουτε και τους χάρτες του google maps.μήπως ήταν υπερφορτωμένο ή κάτω το δίκτυο;πρακτικά πόσο μεγάλη διαφορά εχει το πρότυπο 802.11b απο το 802.11g σε συσκεύες τέτοιου τύπου; Παράθεση The only cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 οπότε δεν "παίζει" να βρούμε protector "fit to screen" για το P1i εκτός απο αγορά online ε; άσχετο αλλα μήπως έχει βρεί κανείς σε κανένα κατάστημα αυτά τα σκοινάκια που τα βάζεις στα κινητά για να τα κρατάς;όχι τπτ κοριτσίστικα. εχθες ήμουν στο σύνταγμα μπροστά απο την κεραία με σήμα τίγκα, συνδεόμουν αλλά δεν μπορούσε να φορτώσει σελίδες,ουτε και τους χάρτες του google maps.μήπως ήταν υπερφορτωμένο ή κάτω το δίκτυο;πρακτικά πόσο μεγάλη διαφορά εχει το πρότυπο 802.11b απο το 802.11g σε συσκεύες τέτοιου τύπου; Πρακτικα δεν εχει καμια διαφορα, για να μπορεσεις να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ 802.11b και 802.11g πρεπει να εχεις πολυ δυνατοτερο επεξεργαστη.. κανενα κινητο απο αυτα που κυκλοφορουν ως τωρα δεν κανει τη διαφορα ορατη:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 τώρα το χοντρένεις το θέμα.... όχι εντάξει, δεν το λέω για να κοροϊδέψω.. Απλά είναι η πρώτη φορά που "παίζω" με forum και ξεχνάω οτι μπορώ να ψάξω κ με μια λέξη ολόκληρο θέμα μέσα σε τόσες συζητήσεις . . . . ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 οπότε δεν "παίζει" να βρούμε protector "fit to screen" για το P1i εκτός απο αγορά online ε; Δυστυχώς, μάλλον δύσκολα . . . . Σε δύο Γερμανούς πήγα σήμερα και ένα κατάστημα S.Ericsson και δεν είχαν τίποτα. Ούτε καν γενικά screen protector. Στα media markt είχε αλλά μεγάλο μέγεθος που το έκοβες όσο ήθελες εσύ. Μόνο στης S.E. μου είπαν οτι θα έφερνε ένα screen protector σε μέγεθος για P1 αλλά τίποτα της προκοπής απ'οτι μου'πε κι αυτός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 δεν ξέρω αλλα τις τελευταιες μέρες την εχω βρει απιστευτα με το p1 μου! το fring δουλευει τέλεια. το tom tom θα με ξελασπώσει στις αλπεις που πάω μια βδομαδα διακοπες. στο γυμναστηριο κανω 40 λεπτα διαδρομο μονο και μονο αφου εχω περάσει το "24" και βλέπω ενα επεισόδιο κάθε φορά. εχω πειραματιστει αρκετα και με το gdesk και εχω φτιαξει ενα theme οπως το θέλω. το wifi συνδεεται πάντου. φτου φτου μην το ματιασω!!!!! μονο λιγο πιο δυνατα ακουστικα θα ηθελα.θα ψαξω τιποτα με καλυτερη ευαισθησια :D Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts