speedex Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 καλημερα, εκανα απο την δευτερα την αναβαθμιση και το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν κανει συνδεση με το wlan (ενεργοποιηται, βλεπει το δικτυο αλλα δεν συνδεεται με το modem για να μπω ιντερνετ).μια απαντηση γι αυτο εαν μπορειτε και πως βλεπω το firmware του κινητου? και ποιο είναι το τελευταίο που πρεπει να εχω? Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 πως βλεπω το firmware του κινητου? και ποιο είναι το τελευταίο που πρεπει να εχω? Για να δεις το Firmware πάτησε στην αρχική οθόνη (κατάσταση αναμονής) «Περισσότερα» > «Κατάσταση» και δες εκεί που λέει "Τηλέφωνο" :). Η τελευταία είναι η R9K009 :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 καλημερα, εκανα απο την δευτερα την αναβαθμιση και το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν κανει συνδεση με το wlan (ενεργοποιηται, βλεπει το δικτυο αλλα δεν συνδεεται με το modem για να μπω ιντερνετ).μια απαντηση γι αυτο εαν μπορειτε και πως βλεπω το firmware του κινητου? και ποιο είναι το τελευταίο που πρεπει να εχω? κοιτα να δεις αν σου εχει δημιουργησει μια συνδεση την Default wifi account στους λογαριασμους ιντερνετ. την διμιουργει την πρώτη φορά που συνδεεσαι σε μη ασφαλες wifi. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Διάβασα κάπου οτι υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις το μέγεθος των χαρακτήρων στο P1i.. Δηλαδή "μικροί-μεσαίοι-μεγάλοι" έτσι ωστε να μεγαλώσουν οι γραματοσειρές επομένως και τα κουμπιά//επιλογές. Γνωρίζει κανείς που έχει το P1 αν ισχύει αυτό?? :what: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ρε παδια εκει στα faq κατι διαβαζα για τα sms.δηαλαδη δεν μπορεις να στηλεις με κανονικά γράμματα και τ9 160 χαρακτηρες;ποσουσ στελνει ετσι;γιατι ειναι πολυ χαζο να σου χρεωνει 2ο ςμς χωρις λογο.και εγω τοσα χροια γραφω μονο με Τ9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ρε παδια εκει στα faq κατι διαβαζα για τα sms.δηαλαδη δεν μπορεις να στηλεις με κανονικά γράμματα και τ9 160 χαρακτηρες;ποσουσ στελνει ετσι;γιατι ειναι πολυ χαζο να σου χρεωνει 2ο ςμς χωρις λογο.και εγω τοσα χροια γραφω μονο με Τ9 Aφού το λέει φίλε μου έτσι είναι.. Η αν άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιηώ.. Τραβάει γένικος ένα ζόρι με το τ9.. Ισως κάποια στιγμή με μία αναβάθμιση να διορθωθεί..:X Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 μην ελπίζεις avid, "κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" από εποχής P900i κι απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειτε ν' αλλάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Με την τελευταία αναβάθμιση παρατήρησα ότι το πλήκτρο 4 που αλλάζει την εστίαση φωτογράφισης από κανονική σε macro και άπειρο είναι νεκρό.Προηγούμενα δούλευε μια χαρά.Μη τα θέλουμε και όλα.Ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ε μην τα θες κι όλα. κλασική sonyericsson φτιάχνουμε ένα πράγμα και χαλάμε 10 έτσι για να περιμένουν τα κορόιδα (λέγε με πελάτες) νέα αναβάθμηση και να γίνεται ντόρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Διάβασα κάπου οτι υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις το μέγεθος των χαρακτήρων στο P1i.. Δηλαδή "μικροί-μεσαίοι-μεγάλοι" έτσι ωστε να μεγαλώσουν οι γραματοσειρές επομένως και τα κουμπιά//επιλογές. Γνωρίζει κανείς που έχει το P1 αν ισχύει αυτό?? :what: Ευχαριστώ! Αυτο γινεται τουλχ στα μηνύματα και τις επαφές. Κάποια link με themes για το P1i ;;;:) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Κάποια link με themes για το P1i ;;;:) Check This :this: ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 @egoeimai: thanx για την πληροφρία! Τουλάχιστον θα παίζω πιο εύκολα με τα ονόματα στον κατάλογο!.. :lol: @stavros4u: κοίτα κι εγώ το διάβασα και μάλλον έτσι είναι για να το λένε τα παιδιά.. Δεν το έχω το P1 (όμως μάλλον για αυτό προορίζομαι ή για το LG KS20) αλλά γνωρίζω οτι μέχρι περίπου 70 χαρακτήρες μπορείς να γράψεις με Τ9 (για 1sms). Για το κανονικό sms (δλδ μέχρι 160 χαρακτήρες) απλά απενεργοποίεισε το Τ9 και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 μην ελπίζεις avid, "κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" από εποχής P900i κι απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειτε ν' αλλάξει. Γιαυτό το βούλωσα με τσιρότα...:happy: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Η τελευταία είναι η R9K009 :). Απ`όταν το πήρα δεν έχω κάνει upgrade, θα δω μεγάλες διαφορές σε σχέση με την R9H004 που έχω; Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 δηαλδη εστω οτι γραφω ενα μυνημα ετσι.γραφω κανονικα με Τ9 φτανω στο κανονικο μυνημα (160 χαρακτηρων) και εκεινη την στιγμη απενεργοποιω το Τ9.τι γινετε χρεωνομαι διπλο η 1 sms ?ας μας πει καποιος που να εχει το κινητο παρακαλω.και αν υπαρχει καποια λυση πανω σ αυτο Επισης υπαρχει τροπος εκτος μεσω πληκτρολογιου να στελνεις μυνημα με την οθονη αφης δηλαδή ειτε να πατας με τα δαχτυλα ενα εικονικό πληκτρολόγιο η και να σχεδιαζεις το γραμμα και να το μετατρεπει σε χαρακτηρα(τι ζηταω ε??)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Γιαυτό το βούλωσα με τσιρότα...:happy: :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 δηαλδη εστω οτι γραφω ενα μυνημα ετσι.γραφω κανονικα με Τ9 φτανω στο κανονικο μυνημα (160 χαρακτηρων) και εκεινη την στιγμη απενεργοποιω το Τ9.τι γινετε χρεωνομαι διπλο η 1 sms ?ας μας πει καποιος που να εχει το κινητο παρακαλω.και αν υπαρχει καποια λυση πανω σ αυτο Επισης υπαρχει τροπος εκτος μεσω πληκτρολογιου να στελνεις μυνημα με την οθονη αφης δηλαδή ειτε να πατας με τα δαχτυλα ενα εικονικό πληκτρολόγιο η και να σχεδιαζεις το γραμμα και να το μετατρεπει σε χαρακτηρα(τι ζηταω ε??)? nai μπορεις να γραφεις με το εικονικο πληκτρολογιο ειτε να ζωγραφιζεις το γραμμα στην οθονη...αλλα για να γραψεις Ελληνικα ζωγραφιζοντας τα γραμματα πρεπει να εχεις πατημενο το alt.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ρε παιδια ξεχαστηκα.ειναι qwerty το πληκτρολογιο ενταξει δεν ειναι και τπτ τρελο το Τ9 αν ηταν και καλο να υπηρχε και αυτο.Μαλλον με βλέπω κ εμενα για P1i σε κανα 2 μερουλες. Ειδικα τώρα που και τα G700,G900 ειναι σε uiq3.1 πιστευω οτι θα υπαρχουν και πολλές εφαρμογές όπως και στα Symbian s60?Sκεφτομαι σωστά η όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Καπου διαβασα οτι τωρα πια κυκλοφορει χωρίς το gps στην συσκευασία;Ισχύει κατι τετοιο;Δηλαδη αν το παραγγείλω απο πλαισιο τώρα δεν θα εχει μεσα στην συσκευασία το εξωτερικο gps και τα αλλα κολπα του; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azamanis Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 με την τελετευταία αναβάθμιση που έκανα εχω παρατηρήσει καλύτερη ταχύτητα σε όλες τις διαδικασίες του κινητού.πολύ καλύτερο... τώρα μόλις παρατήρησα οτι συνδέοντας την συσκευή με USB δεν υπάρχει επιλογή για την φόρτιση του ή μη.θα φορτίζει πάντα στην σύνδεση του με USB Παράθεση The only cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Να σε ρωτήσω azamani ή όποιος άλλος γνωρίζει, εγώ που έχω σε λίγο αναβάθμιση (αν πάρω το P1) θα το πάρω με την έκδοση της τελευταίας αναβάθμισης (ή έστω την προτελευταία).? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 stavros4u: Καπου διαβασα οτι τωρα πια κυκλοφορει χωρίς το gps στην συσκευασία;Ισχύει κατι τετοιο;Δηλαδη αν το παραγγείλω απο πλαισιο τώρα δεν θα εχει μεσα στην συσκευασία το εξωτερικο gps και τα αλλα κολπα του; Θα ήθελα κι εγώ πολύ να το μάθω αυτό, αν και το καλύτερο είναι μία ερώτηση στα καταστήματα, άσχετα με το οτι εμένα στα μισά καταστήματα μου είπαν "ναι" και στα άλλα μισά "δεν ξέρω//μάλλον όχι". Αν είναι να το αγοράσεις, το πιο σίγουρο είναι να το ελέγξεις εκείνη την ώρα..! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 με την τελετευταία αναβάθμιση που έκανα εχω παρατηρήσει καλύτερη ταχύτητα σε όλες τις διαδικασίες του κινητού.πολύ καλύτερο... τώρα μόλις παρατήρησα οτι συνδέοντας την συσκευή με USB δεν υπάρχει επιλογή για την φόρτιση του ή μη.θα φορτίζει πάντα στην σύνδεση του με USB Έχει πατάς την επιλογή περισσότερα και σου βγάζει την επιλογή αν φωρτίζει ή όχι. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Με την τελευταία αναβάθμιση παρατήρησα ότι το πλήκτρο 4 που αλλάζει την εστίαση φωτογράφισης από κανονική σε macro και άπειρο είναι νεκρό.Προηγούμενα δούλευε μια χαρά.Μη τα θέλουμε και όλα.Ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Είναι ένα bug που εμφανίστηκε σε όλους μετά την τελευταία αναβάθμιση. Ο μόνος τρόπος για να το διορθώνεις είναι να πατάς το κουμπάκι που βγάζεις φωτογραφίες μέχρι τη μέση. ε μην τα θες κι όλα. κλασική sonyericsson φτιάχνουμε ένα πράγμα και χαλάμε 10 έτσι για να περιμένουν τα κορόιδα (λέγε με πελάτες) νέα αναβάθμηση και να γίνεται ντόρος. +1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azamanis Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Να σε ρωτήσω azamani ή όποιος άλλος γνωρίζει, εγώ που έχω σε λίγο αναβάθμιση (αν πάρω το P1) θα το πάρω με την έκδοση της τελευταίας αναβάθμισης (ή έστω την προτελευταία).? φίλε blogPage το P1i το έχω σχεδόν 1 μήνα.η εκδοση του firmware του όταν το πήρα ήταν η προηγούμενη απο αυτή που μόλις βγήκε.η προτελευταία δλδ.η R9J005 δλδ. Η τελευταία έκδοση του φίρμγουεα(ρ) είναι η R9K009. τώρα όσο για το GPS, το κουτί του P1i που έχει μέσα τον δέκτη έχει ένα αυτοκόλλητο άσπρο που με κόκκινους χαρακτήρες αναγράφει "Wayfinder Navigator 7". μου είχαν "σφυρίξει" να το προσέξω αυτό αν το γράφει πριν το πάρω έχεις δίκιο DeathAngel.σου έχει επιλογή στα περισσότερα.είμαι απρόσεκτος Παράθεση The only cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts