Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μπορώ να δω τις αναπάντητες κλήσεις κλπ, χωρίς να πάρω το μολυβάκι ή να ακουμπήσω την οθόνη με τα χέρια?

Με το jog dial κάνει κλήση στην αναπάντητη που δείχνει. Πώς την κάνεις προβολή με κουμπί?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απορία: Άνοιξα ένα πρόγραμμα java (morange) το οποίο όπως όλα τα προγράμματα java όταν πάνε να μπουν στο internet σε ρωτάει αν θα αφήσεις το "αναξιόπιστο midlet" να έχει πρόσβαση...

Κατά λάθος πάτησα να μην έχει ποτέ πρόσβαση! Μετά έφαγα τα μενού και προσπαθούσα να βρω πως γίνεται να αναιρέσω αυτή την επιλογή... τελικά είδα και αποείδα.. το απεγκατέστησα το πρόγραμμα και το εγκατέστησα ξανά...

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος ή κάποια ρύθμιση ώστε είτε να ρυθμίσω να μην με ρωτάει όποτε ανοίγω opera mini και morange αν τους επιτρέπω να συνδεθούν στο internet είτε αν καταλάθος επιλέξω να μην έχουν πρόσβαση να το αλλάξω;

μια κρισημη ερωτηση για το wifi...μου συνδεετε κανονικα αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ ( η συνδεση με τον απομακρυσμενο διακομηστη απετυχε )...και μετα απο ωρες παιδεματος διαπυστωσα οτι εφταιγε το κλειδωμα του δικτυου που ηταν wpa..οταν το εβαλα free h me wep μπεικα κανονικα...αλλα με wpa οτι και αν εκανα...τριχες..δεν εμπαινε με τιποτα..βασικα εκανε το εξης...συνδεονταν στο δικτυο και μου εβγαζε και την υδρογειο πανω στην μπαρα αλλα με το που εμπαινα στον browser η ξεσυνδεονταν η μου ελεγε το γνωστο ''η συνδεση με τον απομακρυσμενο διακομηστη απετυχε'' και ερωτω...το κανει και σε αλλους ( εχω 2 βδομαδες που εκανα αναβαθμιση ) τι να κανω?...thanks...

υ.γ εβαλα και manual τα ip και τα dns αλλα τιποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

άστο φίλε πικρή ιστορία το wifi με wpa encryption. είχα φάει μέρες μέχρι να βρώ τι έφταιγε από εποχής p990i. απλά δεν δουλεύει, όχι μόνο σε σένα αλλά σε όλους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά στο RDS στο ραδιόφωνο έχω τικάρει όλες τις επιλογές στις ρυθμίσεις του. Είναι σωστό αυτό που έχω κάνει? Γιατί μου εμφανίζει για παράδειγμα το σήμα kissfm στον σταθμό αλλά κολλάει εκεί και δεν δείχνει τίποτα άλλο! Κάτω κάτω όμως λέει πχ οι επιτυχίες του σήμερα, τα αγαπημένα του χτες. Έτσι είναι το λογικό ή πρέπει να αλλάζει και εκεί που λέει τον σταθμό?

μια κρισημη ερωτηση για το wifi...μου συνδεετε κανονικα αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ ( η συνδεση με τον απομακρυσμενο διακομηστη απετυχε )...και μετα απο ωρες παιδεματος διαπυστωσα οτι εφταιγε το κλειδωμα του δικτυου που ηταν wpa..οταν το εβαλα free h me wep μπεικα κανονικα...αλλα με wpa οτι και αν εκανα...τριχες..δεν εμπαινε με τιποτα..βασικα εκανε το εξης...συνδεονταν στο δικτυο και μου εβγαζε και την υδρογειο πανω στην μπαρα αλλα με το που εμπαινα στον browser η ξεσυνδεονταν η μου ελεγε το γνωστο ''η συνδεση με τον απομακρυσμενο διακομηστη απετυχε'' και ερωτω...το κανει και σε αλλους ( εχω 2 βδομαδες που εκανα αναβαθμιση ) τι να κανω?...thanks...

υ.γ εβαλα και manual τα ip και τα dns αλλα τιποτα...

άστο φίλε πικρή ιστορία το wifi με wap encryption. είχα φάει μέρες μέχρι να βρώ τι έφταιγε από εποχής p990i. απλά δεν δουλεύει, όχι μόνο σε σένα αλλά σε όλους.

εγω ενα netgear και εχω ασφαλεια wpa(8αφηφιο κωδικο)και μπαινω κανονικα

με ολα τα τηλ.και με το w960 και με nokia και με htc.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω ενα netgear και εχω ασφαλεια wpa(8αφηφιο κωδικο)και μπαινω κανονικα

με ολα τα τηλ.και με το w960 και με nokia και με htc.:O

ίσως να το διορθώσανε στο w960i δεν το γνωρίζω, πάντως και το p990i και το p1i δεν συνεργάζονται με wpa. τα νόκια από την άλλη δεν έχουν τέτοια ψιχολογικά. ίσως να φταίει ότι τα pxi έχουν wifi b κι όχι το πιο καινούριο το g.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν έψαχνα τρόπο για να φορτήζω το gps της wayfinder (αυτό που έχει η συσκευασία του P1i)παρατηρώντας λοιπόν την μπαταρία είδα ότι πέρνει την ίδια τάση με αυτή των παλιών NOKIA επίσης ο φορτηστής των παλιών NOKIA έχει την ίδια πολικότητα με τήν είσοδο του gps στην προσπάθεια μου να το βάλω να φορτίσει ο ανταπτωρας δεν ταίριαζε στην είσοδο του wayfinder, έκανα λοιπόν ένα κόλπακι ο adaptor της ΝΟΚΙΑ έχει μπροστα ένα καμματάκι πλαστικό το οποιο με ένα ψιλό σταυροκατσάβιδο (ρολογά) το διένοιξα και το προχώρησα και λίγο ποιο μέσα για να μην σφίγγει τον ανταπτορα η εισοδος φόρτησης του gps ,επίσης έκοψα με ένα κοπίδι χαρτιού την βάση του adaptor της ΝΟΚΙΑ γύρω στα 3 χιλιοστά ώστε να μπαίνει ποιο βαθιά μέσα στο GPS και να κάνει καλή επαφή...και τώρα φoρτίζω το GPS με φορτιστή ΝΟΚΙΑ στο σπίτι

πιστεύω ότι για κάποιον που οδηγεί moto ή κινείται με τα πόδια του είναι χρήσιμο....

αν ενδιαφέρετε κάποιος να του στείλω φώτος με όλη την ενχείρηση

...

φιλικά labakis:blink:

Ευχαριστώ..... μάθε τέχνη και άστηνε...:blink:

Α ,δουλευει και με τον αντιστοιχο ταχυφορτηστη ΝΟΚΙΑ

ΤΕΣΤ πας no2 o.k:!:

:D

θυμάμαι που αγόραζα 2 ,2 τα NOKIA 6310i λόγω του ότι ήταν καταπληκτικά για την εποχή τους μου φαίνεται ότι μετά και το garmin στο p1i

το ίδιο θα γίνει και με το p1i (απλά τα σπάει) πάω να τσιμπήσω άλλο ένα σε κανα δυο μέρες...θυμηθήτετο σε 2-3 χρόνια τα p1 θα είναι συλλεκτικά μεγάλης αξίας...

ρε παιδιά τι μπλέκεστε με πατέντες? η λύση είναι απλή δείτε εδώ.

αυτό μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με service κινητών και δεν χρειάζεται να ανγχώνεστε μην πάει τίποτα σταβά. εγώ έτσι το φορτίζω μήνες τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α,δεν το ήξερα ότι έχει βγει κάτι τέτοιο στο εμπόριο ,εκτός του ότι αν έχεις και αυτοκίνητο πρέπει να θυμάσε να παίρνεις και το φορτιστή μαζί...

πάντος εμένα δούλεψε...ότι κρίνει ο καθένας, πάντος είναι ποιο αξιόπιστη η λύση του εμπορίου....

ίσως να το διορθώσανε στο w960i δεν το γνωρίζω, πάντως και το p990i και το p1i δεν συνεργάζονται με wpa. τα νόκια από την άλλη δεν έχουν τέτοια ψιχολογικά. ίσως να φταίει ότι τα pxi έχουν wifi b κι όχι το πιο καινούριο το g.

ποιο το νοημα τοτε να εχει την επιλογη....τι ακυρο ειναι αυτο?...δεν παμε καλα...και καλα τοσο καιρο μονο εμενα ενοχλησαι?...ολοι οι αλλοι ας πουμε το ξερατε?...anyway..τουλαχιστον δεν χρειαζεται να το στειλω στην ericsson ... :) υπαρχει περιπτωση με κανενα update later να στρωσει η ειναι θεμα hardware...?thanks anyway

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

πραγματικά δεν ξέρω να σου απαντήσω αν θα λυθεί ποτέ ή αν είναι περιορισμός του hardware απλά ξέρω ότι υπάρχει το πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόλλα περιμένουμε να διορθωθούν με firmware update. Firmware όμως δε βλέπω να βγαίνει που να διορθώνει τίποτα ουσιαστικό. Μου φαίνεται πως κάποια στιγμή θα μας πούμε (όπως κάνανε και στο 990) ξέρετε αυτό ήταν το τελευταίο update που βγάλαμε για το κίνητό αυτό από δω και στο εξής σηκώνουμε τα χέρια ψηλά πάρτε το καινούριο που βγάζουμε σε λίγο καιρό το οποίο θα είναι super duper (και στην ουσία πάλι με παιδικά προβλήματα θα ασχολούμαστε).

Labakis1 όντως το 6310i ήταν κορυφαίο κινητό για την εποχή του από πλευράς τεχνολογίας, κατασκευής, σταθερότητας και με γαιδούρι μπαταρία (8 μέρες!). Μη περιμένεις την ίδια επιτυχία με το P1i άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.

συμφορουμιτες γεια.εχω ενα προβλημα με το p1.Εστειλα ενα εγγραφο απο το 9500 στο p1 με bluetooth .το δειχνει κανονικα αλλα δεν μπορω να το επεξεργαστω. στο περ.επιλογες δεν εμφανιζει κατι για να το φτιαξω.μηπως επειδη δεν ειναι δημηουργημενο απο word απο pc και ειναι δημιουργημενο κατευθειαν απο το 9500?συν ολα αυτα εφαγε κολλημα και χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια για να το επαναφερω.δεν με γυρναγε στο κυριο μενου με τιποτα.Ξερει κανεις κατι?

telika vrethike kanena programa msn mesw wi-fi ekjtos apo to fring epeidi se emena den duleuei....A kai alli mia erwtisi vlepw sto youtube diafora videakia me to p1i opws afto pou xeroume pou to kanei san iphone:http://youtube.com/watch?v=XepQemDr6OQ&feature=related

kai eida kai ena allo pou exei kai kala to logismiko tou w960:http://youtube.com/watch?v=XepQemDr6OQ&feature=related xerei kanenas tpt pou mporoume na vroume afta ta programata???an einai ta exei kapios as ta anevasei....ithela kai kati allo na rwtisw pws mporw na epilexw na grafw sms kai i prwti epilogi otan pataw kapio gramma na einai to agliko kai oxi sta ellinika gramma gt exw psaxei kai apo oti thimame ginete mono an to giriseis sta aglika.????

kai eida kai ena allo pou exei kai kala to logismiko tou w960:http://youtube.com/watch?v=XepQemDr6OQ&feature=related xerei kanenas tpt pou mporoume na vroume afta ta programata??? an einai ta exei kapios as ta anevasei.

Με μια ματιά που έριξα βρήκα αυτό σε ένα φόρουμ, το οποίο δίνει αρκετές πληροφορίες :).

(προσωπικά όμως δεν θα το ρίσκαρα.. και κατά δεύτερων μ’ αρέσει το interface του p1 περισσότερο :O)

Καλησπερα παιδες, πολυ ωραιο topic! Παρακολοθουθω τα software για UIQ3 και δεν εχω βρει τροπο για την ηχογραφηση συνομιλιας (έχω το Ρ1ι) -δουλευω στις πωλησεις και ηχογραφω παραγγελιες οταν ειμαι στο αμαξι οποτε δεν το θελω για υποκλοπες -Αν μου εχει ξεφυγει κατι και το βρει καποιος ... thanx!

p.s. και ενα προγραμμα σαν το qflashlight signed δεν θα με χαλαγε...

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

παίδες δεν ξέρω αν το πήρατε πρέφα αλλά είναι ήδη έτοιμο το νέο firmware update για το p1i με κάποιες ενδοιαφέρουσες προσθήκες-αλλαγές. θα βγεί στο seus μέσα στις επόμενες μέρες-βδομάδες, ετοιμαστείτε λοιπόν να το υποδεχθείτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιδή δεν θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ ( όχι άμεση ) σε λίγες μέρες,

μπορεί κάποιος να με ενημερώσει όταν βγεί το καινούργιο firmware με pm?

Ευχαριστώ πολύ!

no sig...

παίδες δεν ξέρω αν το πήρατε πρέφα αλλά είναι ήδη έτοιμο το νέο firmware update για το p1i με κάποιες ενδοιαφέρουσες προσθήκες-αλλαγές.

θα βγεί στο seus μέσα στις επόμενες μέρες-βδομάδες, ετοιμαστείτε λοιπόν να το υποδεχθείτε.

Ευχάριστα νέα :rolleyes::D!! Για να δούμε τώρα πότε θα μας το δώσουν (:().

Έπαθα το εξής.Έκανα full backup το p1i και μετά έκανα update.Μετά το update πάω να επαναφέρω τις επαφες αλλά δεν γίνεται με τίποτα.Μου βγάζει μεν ότι έγινε επαναφορά αλλά το κινητό μένει κολλημένο στο "επαναφορά σε εξέλειξη" και ξεκολλάει μόνο αν το βγάλω απο την usb.Δοκίμασα και εργοστασιακή επαναφορά αλλά τίποτα και πάλι.Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ.

The world is full of Kings and Queens

Who blind your eyes and steal your dreams.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i