sidf Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 to ekana restart molis mou ksana anoikse to kin mou zhthse na kanw egtatastash to logismiko tom tom pathsa akuro ,phga kai sto menou-ergaleia mhpws to exei ekei gia na to trexw alla den yphrxe tipota pws tha trexw to tom tom (perimenei kai h grammh entwlwn kai kala na perasw to id opws elege alla pws na to perasei apo thn sthgmi pou den mporeis na anoiksei to tom tom den sou bgazei ikonidio mono toy kanei install giati patise cancel ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplecafe_1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ok to ksana ekana restart mou ebgale gia egkatastash pathsa ok kai molis ksekinaei na to kanei apotoma kobetai (dhl oute sthn mesh den ftanei) kai me petaei eksw **ekei einai to problhma twra !!!!ekei kolaw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ok to ksana ekana restart mou ebgale gia egkatastash pathsa ok kai molis ksekinaei na to kanei apotoma kobetai (dhl oute sthn mesh den ftanei) kai me petaei eksw **ekei einai to problhma twra !!!!ekei kolaw Κάτι κάναμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplecafe_1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 nai alla ti ginetai apo dw kai meta ti ftaei ! sou eipa ola ta ekana kata gramma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 nai alla ti ginetai apo dw kai meta ti ftaei ! sou eipa ola ta ekana kata gramma Κοιτά να δεις αν θυμάμαι καλά ,γιατί το έχω περάσει καιρό αυτό μου το έκανε και εμένα . Το πρόβλημα μου φαίνεται ήταν ότι κάτι δεν είχα ρίξει σωστά τι να σου πω φίλε μου!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplecafe_1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ti na pw tha ksanaprospathisw gia polosth fora pantos eimai sigouros oti den kanw kati lathos pantws se eyxaristw para ma para polu gia thn bohtheia sou kai poy asxolithikes toso mazi moy (einai krima tosh prospatheia kai na mhn to kanw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 φιλαρακι ελπιζω τα παρακατω να σε βοηθησουν καταρχην να μην αντιγραφεις φακελους στην καρτα που σου ζητουν αντικατασταση αλλα ΜΟΝΟ τα αρχεια που υπαρχουν μεσα πχ φακελοι resource, sys, private που αν κανεις αντικατασταση θα γινει μπαχαλο το συστημα, πχ ο φακελος 10003a3f exei ena arxeio to ttmobile_reg.RSC αν τον αντιγραψεις στον φακελο privateτης καρτας θα χασεις ολα τα rsc τον προγραμματων σου. δευτερον πρωτα να κανεις (αν σου δουλεψει) την εγκατασταση και ενεργοποιηση και μετα απο ενα ρισταρτ και απεγκατασταση να κανεις την αναβαθμιση σε 6.21 και παλι με προσοχη να αντιγραψεις μονο τα αρχεια οχι φακελους με ιδιο ονομα οπως της καρτας MHN KANEIS update πριν να γινει εγκατασταση! (και απεγκατασταση) τελος ενδεχεται αν δεν σου βγαλει προμπτ για εγκατασταση μπες στον πινακα ελεγχου για χειροκινητη εγκατασταση ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplecafe_1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 mono ayto den me ebgaze den kserw an epaize rolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplecafe_1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 file mou se eyxaristo alla gia na deis prin ksekinhsw thn diadikasia olh ekana format thn karta gia na einai kathari kai akoulouthisa pista thn entwles apo to word Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 αν ειχες βγαλει μια φωτο και την αποθηκευες στην καρτα θα σου εφτιαχνε αυτον τον φακελο, δεν παιζει ρολο παντως προσπαθησε να περασεις μονο τα αρχεια στους αντιστοιχους φακελους κι οχι απευθειας τους φακελους γιατι καθε ενας εχει υποφακελους οι οποιοι χανονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplecafe_1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 aaa wraia kala ti na pw allo paidia ama ksereis kapios kati na me bohthisei h ena allo programma alla na kanei exw prospatheisei kai to route 66 alla mpa eyxaristw pantos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplecafe_1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 otan paw na to kanw install mou leei oti den einai dynath h anakthsh ths katastashs tou pistotikou mou leei sunexeia lew ok ksekinaei to install alla eipame to kobei mhpws prepei na allaksw kamia allh rythmisei sta pistopitika ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ο δεκτης gps που εχει το P1 εινια εξωτερικος ετσι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ο δεκτης gps που εχει το P1 εινια εξωτερικος ετσι? Ναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplecafe_1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 nai einai ton dinw mazi me to kin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ναι!!! Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! επισης θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεουν να συνδεθουν σ αυτον αλλα τηλεφωνα πχ Ν73?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! επισης θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεουν να συνδεθουν σ αυτον αλλα τηλεφωνα πχ Ν73?? Αυτό φίλε μου δεν το γνωρίζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Αυτό φίλε μου δεν το γνωρίζω!! ok φιλε μου σε ευχαριστω! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! επισης θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεουν να συνδεθουν σ αυτον αλλα τηλεφωνα πχ Ν73?? Nai mporeis na syndeseis opoio kinito theleis pou exei bluetooth!me to sygkekrimeno pou anafereis to exw dokimasei kai douleuei mia xara o gps receiver pou edine to P1i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Nai mporeis na syndeseis opoio kinito theleis pou exei bluetooth!me to sygkekrimeno pou anafereis to exw dokimasei kai douleuei mia xara o gps receiver pou edine to P1i Ωραια!!Ευχαριστω πολυ!!:) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1984_5 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδια εχω αγορασα το συγκεκριμενο κινητο πριν απο καμια 10αρια μερες και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης ενω το εχω φορτισει και δειχνει οτι η μπαταρια του ειναι στο 100% ξσαφνικα στην διαρκεια της ημερας χωρις να εχει δουλεψει καθολου πεφτει στο 20% με αποτελεσμα ξαφνικα να μενω χωρις τηλεφωνο απο μπαταρια. Μου φαινετε πολυ παραξενο μπαταρια 10 ημερων να πεφτει τοσο γρηγορα υπαρχει περιπτωση να ειναι κανενα αλλο προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 παιδια το fring δουλευει με i-call ????????????? αν ναι ...... ρυθμισεις μπορει να δωσει καποιος???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδια εχω αγορασα το συγκεκριμενο κινητο πριν απο καμια 10αρια μερες και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης ενω το εχω φορτισει και δειχνει οτι η μπαταρια του ειναι στο 100% ξσαφνικα στην διαρκεια της ημερας χωρις να εχει δουλεψει καθολου πεφτει στο 20% με αποτελεσμα ξαφνικα να μενω χωρις τηλεφωνο απο μπαταρια. Μου φαινετε πολυ παραξενο μπαταρια 10 ημερων να πεφτει τοσο γρηγορα υπαρχει περιπτωση να ειναι κανενα αλλο προβλημα??? Οπως το περιγράφεις συμπεραίνω ότι μάλλον έχει πρόβλημα η μπαταρία σου !!! και όχι το τηλ.Για να είσαι σίγουρος όμως δοκίμασε να βάλεις άλλη μία μπαταρία από κάνα φίλο σου και να το δοκιμάσεις !!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδια εχω αγορασα το συγκεκριμενο κινητο πριν απο καμια 10αρια μερες και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης ενω το εχω φορτισει και δειχνει οτι η μπαταρια του ειναι στο 100% ξσαφνικα στην διαρκεια της ημερας χωρις να εχει δουλεψει καθολου πεφτει στο 20% με αποτελεσμα ξαφνικα να μενω χωρις τηλεφωνο απο μπαταρια. Μου φαινετε πολυ παραξενο μπαταρια 10 ημερων να πεφτει τοσο γρηγορα υπαρχει περιπτωση να ειναι κανενα αλλο προβλημα??? Απο σημα πως εισαι ?? για τσεκαρετο , και αν δουλευει σε 3g !!!!!!!! κανε αλλαγη απο gsm δικτυο σε 3g δικτυο να δεις αν γινετε εντος μερικων δευτερολεπτων , και αντιστροφα (χειροκινιτα).(αν κολαει εχει προβλημα) καποια τετοια προβληματα ειχα και γω και εγινε αντικατασταση κινιτου!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Για fring και voipdiscount οι ρυθμίσεις είναι οι εξής: username:το username σας passwsord:το password σας Έπειτα επιλέγετε other και στο sip βάζετε sip.voipdiscount.com και πατάτε register.Έχει αρκετά καλή ποιότητα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Όταν έχω ενεργοποιημένο το 3g και μπω να κατεβάσω κάτι με τι ταχύτητα κατεβάζει; Γιατί το Ν95 που είχα όταν έπιανε 3g κατέβαζε με 3,2 Mbps:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts