RAVER Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Αν γνωριζεις, το ιδιο ισχυει και για τα g900/g700? το ιδιο ακριβως! αυτο το tip ισχυει για ολα τα κινητα sony ericsson.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 το ιδιο ακριβως! αυτο το tip ισχυει για ολα τα κινητα sony ericsson.:) Σε ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 καμια ιδεα σχετικα με το δικο μου προβλημα εχουμε η μπα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy3 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Δε μπορώ απ' την αρχή που πήρα το τηλέφωνο να διαγράψω πολλά sms μαζί. Όταν τα επιλέγω (τα τσεκάρω) και πατάω "διαγραφή μηνυματος" μου πετάει ένα μήνυμα που λέει "Λάθος αίτηση". Γνωρίζει κανείς γι' αυτό; Ο μόνος τρόπος να διαγράψω sms είναι να το ανοίξω και να το διαγράψω. Δυστυχώς όμως με τόσα μηνύματα που έχουν μαζευτεί, αν τα ανοίγω ένα προς ένα για να τα διαγράψω, θα πάρει ώρες!! Γιατί δε λειτουργεί ο εύκολος τρόπος;; :( Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Γυαλίζει ο Σιμ της μηχανής τα δυο ποδάρια, ο Ρεκ λαδώνει στην ανάγκη το τιμόνι. Μ' ένα φτερό ξορκίζει ο Γκόμπι τη μαλάρια κι ο στραβοκάνης ο Χαράμ, πίτες ζυμώνει. Ν. Καββαδίας 1910-1975 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzaxedin Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλησπέρα..έχω εγκαταστήσει το update service απο το site της sony ericsson και ενώ έχω βάλει και το adobe flash player 10 όταν το ανοίγω μου βγάζει μήνυμα και μου ζηταει το 8 ή πιο καινούργιο.κάποια βοήθεια???? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Δε μπορώ απ' την αρχή που πήρα το τηλέφωνο να διαγράψω πολλά sms μαζί. Όταν τα επιλέγω (τα τσεκάρω) και πατάω "διαγραφή μηνυματος" μου πετάει ένα μήνυμα που λέει "Λάθος αίτηση". Γνωρίζει κανείς γι' αυτό; Ο μόνος τρόπος να διαγράψω sms είναι να το ανοίξω και να το διαγράψω. Δυστυχώς όμως με τόσα μηνύματα που έχουν μαζευτεί, αν τα ανοίγω ένα προς ένα για να τα διαγράψω, θα πάρει ώρες!! Γιατί δε λειτουργεί ο εύκολος τρόπος;; :( Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Καλησπερα ! Πας μηνυματα -> τσεκαρεις πια θελεις -> περισσοτερα -> διαγραφη μηνυματος ->και επιλεγεις ΝΑΙ στην επιβεβαιοση Διαγραφης. μηπως κατι δεν κανεις καλα? κανε ενα ρεσταρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy3 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλησπερα ! Πας μηνυματα -> τσεκαρεις πια θελεις -> περισσοτερα -> διαγραφη μηνυματος ->και επιλεγεις ΝΑΙ στην επιβεβαιοση Διαγραφης. μηπως κατι δεν κανεις καλα? κανε ενα ρεσταρτ Αυτό ακριβώς κάνω, αλλά όταν πατάω ΝΑΙ μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "Λάθος αίτηση". Έκανα restart, έκανα μέχρι και firmware update αλλά τίποτα!! Παράθεση Γυαλίζει ο Σιμ της μηχανής τα δυο ποδάρια, ο Ρεκ λαδώνει στην ανάγκη το τιμόνι. Μ' ένα φτερό ξορκίζει ο Γκόμπι τη μαλάρια κι ο στραβοκάνης ο Χαράμ, πίτες ζυμώνει. Ν. Καββαδίας 1910-1975 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Μου έσπασαν και τα δύο μολυβάκια του p1. Ξέρετε που μπορώ να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Μου έσπασαν και τα δύο μολυβάκια του p1. Ξέρετε που μπορώ να βρω? Απο μαγαζια δεν εχω να σου προτινω εγω κατι ας το κανουν τα παιδια που το χουν το κινητο αλλα μπορεις να βρεις φθηνα στο e-bay Look at this http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=stylus+p1i\&_sacat=See-All-Categories Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Μου έσπασαν και τα δύο μολυβάκια του p1. Ξέρετε που μπορώ να βρω? Για ρίξε μια ματιά εδώ αν θές από Ελλάδα http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Αυτό ακριβώς κάνω, αλλά όταν πατάω ΝΑΙ μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "Λάθος αίτηση". Έκανα restart, έκανα μέχρι και firmware update αλλά τίποτα!! Ένα κολπάκι που μπορείς να κανεις είναι το εξής!Φτιάξε έναν νέο φάκελο μετέφερε εκεί όλα τα smsn και από εκεί σβηστά με τον γωστό κόλπο!μερικές φορες κολλάνε τα μηνύματα στην sim! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy3 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ένα κολπάκι που μπορείς να κανεις είναι το εξής!Φτιάξε έναν νέο φάκελο μετέφερε εκεί όλα τα smsn και από εκεί σβηστά με τον γωστό κόλπο!μερικές φορες κολλάνε τα μηνύματα στην sim! Καλή η σκέψη σου φιλαράκι! Προς στιγμήν χάρηκα αλλά τώρα που το δοκίμασα, δυστυχώς ανακαλύπτω οτι τα μηνύματα δε μεταφέρονται απ'τα "Εισερχόμενα" ή απ' τη "SIM" στο νέο φάκελο που δημιούργησα. Πατάω μεταφορά στο φάκελο, δείχνει να τα μεταφέρει, μου λέει οτι διαγράφηκαν απ' το φάκελο "Εισερχόμενα" όμως είναι ακόμα εκεί. Και ούτε -έστω- αντιγράφονται στο νέο φάκελο. Είναι κενός. :wacko: Παράθεση Γυαλίζει ο Σιμ της μηχανής τα δυο ποδάρια, ο Ρεκ λαδώνει στην ανάγκη το τιμόνι. Μ' ένα φτερό ξορκίζει ο Γκόμπι τη μαλάρια κι ο στραβοκάνης ο Χαράμ, πίτες ζυμώνει. Ν. Καββαδίας 1910-1975 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 το ιδιο ακριβως! αυτο το tip ισχυει για ολα τα κινητα sony ericsson.:) Για ολα τα UIQ εννοεις γιατι στα μη UIQ δεν ισχυει αυτο, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Για ολα τα UIQ εννοεις γιατι στα μη UIQ δεν ισχυει αυτο, σωστα? ισχυει κανονικοτατα,απενεργοποιεις εθνικους χαρακτηρες και το sms γινετε 170 γραμματων.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ισχυει κανονικοτατα,απενεργοποιεις εθνικους χαρακτηρες και το sms γινετε 170 γραμματων.:) Κατσε γιατι μπερδευτηκα τωρα. Στα μή UIQ κινητα (πχ. C905) η συνταξη μηνυματων γινεται σε κεφαλαια αυτοματα και ειτε εχεις ειτε δεν εχεις Τ9 χρεωνεσαι ανα 160 χαρακτηρες, σωστα? Ενω απο την αλλη στα UIQ, πρεπει να γραφεις κεφαλαια και να εχει το Τ9 απενεργοποιημενο μονιμα, σωστα? Με λιγα λογια το μονο μειον στα UIQ ειναι οτι αν εισαι τυπος του Τ9 (οπως εγω) παπαλα η χρεωση ανα 160 χαρακτηρες, ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Με λιγα λογια το μονο μειον στα UIQ ειναι οτι αν εισαι τυπος του Τ9 (οπως εγω) παπαλα η χρεωση ανα 160 χαρακτηρες, ετσι? αφου υπαρχει πληρες πληκτρολογιο ποιος ο λογος να χρησιμοποιεις το Τ9? Παράθεση bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ισχυει κανονικοτατα,απενεργοποιεις εθνικους χαρακτηρες και το sms γινετε 170 γραμματων.:) Μηπως την εχεις πρόχειρη τη ρυθμιση γτ δεν το βρίσκω πουθενα!!! τνχ Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μηπως την εχεις πρόχειρη τη ρυθμιση γτ δεν το βρίσκω πουθενα!!! τνχ Δεν εχω το κινητο αυτο.παντως σε ολα τα αλλα πηγαινεις στα μηνυματα-->νεο μηνυμα-->προσθετα-->εθνικοι χαρακτηρες-->μη ενεργο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πώς μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (format) όταν το κινητό είναι κλειστό? Λογικά με πατημένο συνδιασμό πλήκτρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πώς μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (format) όταν το κινητό είναι κλειστό? Λογικά με πατημένο συνδιασμό πλήκτρων? Με απενεργοποιημενη συσκευη δεν νομιζω να μπορεις να κανεις επαναφορα αρχικων ρυθμισεων! οσα κινητα ειχα..κατι τετοιο ποτε δεν μπορουσα να κανω.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Επειδή στα Νοκια S60 (3rd Edition) γίνεται. Γιαυτό το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Επειδή στα Νοκια S60 (3rd Edition) γίνεται. Γιαυτό το λέω. στα Sony ericsson που εχω και ειχα και απ'οσο ξερω αυτο δεν γινετε.δεν ξερω στα κινητα της Sony Ericsson UIQ μηπως υπαρχει αυτο το tip. γι'αυτο σταματαω να μιλαω και ας σου δωσει καλυτερα απαντηση καποιος χρηστης την εν'λογω σειρας.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim401 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 παιδια καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει δυνατοτητα χρησιμοποιησης video tones ως ηχος εισερχομενων κλησεων.ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 οχι jim401 δεν παιζει κατι τετοιο δυστηχως.. μονο μουσικο κομματι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Πώς μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (format) όταν το κινητό είναι κλειστό? Λογικά με πατημένο συνδιασμό πλήκτρων? δεν μπορείς. νομίζω υπάρχει η δυνατότητα όταν φτάσεις στην οθόνη για να βάλεις το PIN αλλά κ πάλι δεν είμαι σίγουρος.πιο πριν κ ενώ είναι εντελώς κλειστό δεν μπορείς σίγουρα:!: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts