blogPage Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Γειά σας παιδιά. Ήμουν σε ένα απ'τα γνωστά μαγαζάκια (που θα έλαγαν και άλλοι!) και βρήκα ένα μέρος όπου μπορείς πανεύκολα να κάνεις sign όποια unsigned εφαρμογή και αν έχεις! Απλά πηγαίνετε ΕΔΩ (περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο post, στο κατάλληλο θέμα με τις εφαρμογές για UIQ, εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Γειά σας παιδιά. Ήμουν σε ένα απ'τα γνωστά μαγαζάκια (που θα έλαγαν και άλλοι!) και βρήκα ένα μέρος όπου μπορείς πανεύκολα να κάνεις sign όποια unsigned εφαρμογή και αν έχεις! Απλά πηγαίνετε ΕΔΩ (περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο post, στο κατάλληλο θέμα με τις εφαρμογές για UIQ, εδώ) Το κοιταω τωρα φιλε γιατι με τους αλλους τρεις τροπους στην προηγουμενη σελιδα δεν εβγαλα ακρη! Ευχαριστω! Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prines13ap Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 μπορει καποιος να μου πει εναν καλο file manager που να βλεπει και τα αρχεια στο C: εχω τον x-plore αλλα δεν μου δουλευει μου λεει οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση στο προγραμμα.και στον υπολ να βλεπω ολα τα αρχεια του p1 καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Ρε παιδιά, για να καταλάβω, ΟΛΑ τα P1 έχουν προβληματικό ξυπνητήρι ή μόνο ορισμένα? Επίσης έχουν όλα κάποια bugs ή εξάρτάται πιό θα σου τύχει? Γιατί σαν πολλά παραπονάκια βλέπω εδώ... Σκέφτομαι να το πάρω τώρα, γι'αυτό ρωτάω. Έλεγα να περιμένω το G900 αλλά θα αργήσει 1-2 μήνες και ως καινούργιο μάλλον θα έχει και αυτό τα bugs του. Από την άλλη, το P1 που κλείνει χρόνο όπου να'ναι, δεν θα πρεπε να έχει σοβαρά bugs ακόμα, έτσι δεν είναι? Τελικά αξίζει? (Έπεσε στα 385 η τιμή του τώρα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 A, και κάτι ακόμα, τα P1 έχουν ηχογράφηση συνομιλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 τα bugs ειναι ελαχιστα εως μηδενικα μετα την τελευταια αναβαθμιση.το ξυπνητηρι το δικο μου τουλαχιστον λειτουργει αψογα.ηχογραφηση συνομιλιας ΟΧΙ δε μπορεις να κανεις.θα σου το πρότεινα προσωπικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 τα bugs ειναι ελαχιστα εως μηδενικα μετα την τελευταια αναβαθμιση.το ξυπνητηρι το δικο μου τουλαχιστον λειτουργει αψογα.ηχογραφηση συνομιλιας ΟΧΙ δε μπορεις να κανεις.θα σου το πρότεινα προσωπικα Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα το χτυπήσω! :-) Όσο για την ηχογράφηση συνομιλίας, τα καλά Νόκια την έχουν, γιατί όχι και η SE? Ενδεχομένως να υπάρχει κανένα προγραμματάκι...θα το ψάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 τα bugs ειναι ελαχιστα εως μηδενικα μετα την τελευταια αναβαθμιση.το ξυπνητηρι το δικο μου τουλαχιστον λειτουργει αψογα ..... θα σου το πρότεινα προσωπικα +1 σε όλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Απο τα καλυτερα κινητα που ειχα ποτε :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Απο τα καλυτερα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου. :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ρε παιδιά, για να καταλάβω, ΟΛΑ τα P1 έχουν προβληματικό ξυπνητήρι ή μόνο ορισμένα? Επίσης έχουν όλα κάποια bugs ή εξάρτάται πιό θα σου τύχει? Γιατί σαν πολλά παραπονάκια βλέπω εδώ... τα bugs ειναι ελαχιστα εως μηδενικα μετα την τελευταια αναβαθμιση.το ξυπνητηρι το δικο μου τουλαχιστον λειτουργει αψογα.ηχογραφηση συνομιλιας ΟΧΙ δε μπορεις να κανεις.θα σου το πρότεινα προσωπικα Καταρχήν τα bugs είναι ελάχιστα και σίγουρα δεν θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα, πχ εμενα χτες όταν είχα αναπάντητη η μήνυμα δεν άναβε το πράσινο λαμπάκι, μια επανεκκίνηση έκανα και όλα μια χαρά.Μερικές φορες επίσης όταν μεταφέρω τα μηνύματα από την SIM στο τηλεφωνώ μπορεί να υπάρχει κάποιο μήνυμα που να κολλήσει και να μην μεταφέρεται!!Σίγουρα αυτά είναι μικροπράγματα που δεν θα σε εμποδίσουν στην λειτουργία, απλά είναι λιγο "σπαστικά"!Τώρα όσο αφορά το ξυπνητήρι, δεν είπα σε καμια περίπτωση ότι έχει bug!!!Και εμενα άψογα δουλεύει, απλά είπα ότι εμενα ο τρόπος λειτουργίας του δεν με ικανοποιεί. Πχ θα ήθελα να διαλέγω εγώ πόση ώρα θα χτυπάει και ανά ποσα διαστήματα!(είμαι υπναράς τι να κάνουμε :)) Το ότι μια εφαρμογή δεν καλύπτει τις ανάγκες μου δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει σωστά ή είναι buggy! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 παιδιά επειδή έχει παραμεγαλώσει το thread πείτε μου plz μπορούμε να γράψουμε sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες χρησιμοποιώντας Τ9? επίσης το έχει χρησιμοποιήσει κανείς για να κάνει κλήσεις voip (πχ με i-call) μέσω wifi? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 μπορούμε να γράψουμε sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες χρησιμοποιώντας Τ9? ;)... - Τι πρέπει να κάνω για να συντάξω μηνύματα (sms) 160 χαρακτήρων; Πρέπει να απενεργοποιήσεις την λειτουργία αυτόματης διορθώσεις (Τ9) και να χρησιμοποιείς κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 το είχα δει το faq αλλά δεν ήξερα πόσο παλιά είναι η απάντηση.. οπότε ισχύει ακόμα ε? μάλιστα κρίμα... Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Κοιτάξτε κάτι ωραίες θήκες που βρήκα για το P1! http://www.beyzacases.com/cat-sony-ericsson-p1-slimline-leather-cases.cfm Πώς σας φαίνονται? USD 33,50 + 12,50 μεταφορικά! Λέω να πάρω αυτή: http://www.beyzacases.com/pd-sony-ericsson-p1-slimline-vertical-leather-pouch-case---vsl5---vintage.cfm Μήπως την έχει πάρει κανείς άλλος? Μήπως δεν χρειάζεται να πάρω μεμβράνη martin fields αφού θα πάρω θήκη? Τί λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 εγώ θα πρότεινα κάτι τέτοιο-> Leather Case for P1i Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 το ξυπνητηρι χτευπαει σε εσας ακομα και αν το κινητο ειναι κλειστο? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 επίσης το έχει χρησιμοποιήσει κανείς για να κάνει κλήσεις voip (πχ με i-call) μέσω wifi? μια σελιδα πισω το εχω γράψει πάλι. κανω με skype και voipbuster μεσω fring Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 το ξυπνητηρι χτευπαει σε εσας ακομα και αν το κινητο ειναι κλειστο? OXI.χτυπάει μονο όταν είναι κλειστό αλλα ειναι στη φόρτιση.κι αυτο εξηγειται επειδη κατα τη διαρκεια τη φορτισης εχει ηδη μπουτάρει και ειναι ''σχεδον'' ανοιχτό στην ουσια...kolatos ειμαι καλος μαθητής??:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 προσωπικα δε μου αρέσουν οι θηκες που κανουν το κινητο να μοιαζει με πορτοφολι. Ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο για να το βαζεις σε τετοιες θηκες. γι αυτο και εχω αγορασει τη δερματινη sony ericsson που ειναι μονο για μεταφορα.ταιριαζει κι ας μην ειναι για P1.πληροφοριακα sto media markt 12 ευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 προσωπικα δε μου αρέσουν οι θηκες που κανουν το κινητο να μοιαζει με πορτοφολι. Ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο για να το βαζεις σε τετοιες θηκες. γι αυτο και εχω αγορασει τη δερματινη sony ericsson που ειναι μονο για μεταφορα.ταιριαζει κι ας μην ειναι για P1.πληροφοριακα sto media markt 12 ευρα Συμφωνω.. Ωραιες καποιες θηκες που εδειξαν τα παιδια παραπανω, αλλα κι εγω δεν θα ηθελα να το κρυβω (κι ας γινεται τρελος στόχος....:worry:) Εγω πχ χρησιμοποιω, για να το μεταφερω, την βελουδινη θηκη που ειχε μεσα στο κουτι.. και στην καφετερια πχ το βγαζω. Αλλα δεν ειμαστε ψωναρες... :cool: ε, BIANCOrossi?! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Συμφωνω.. Ωραιες καποιες θηκες που εδειξαν τα παιδια παραπανω, αλλα κι εγω δεν θα ηθελα να το κρυβω (κι ας γινεται τρελος στόχος....:worry:) Εγω πχ χρησιμοποιω, για να το μεταφερω, την βελουδινη θηκη που ειχε μεσα στο κουτι.. και στην καφετερια πχ το βγαζω. Αλλα δεν ειμαστε ψωναρες... :cool: ε, BIANCOrossi?! :lol::lol: A! Έχει θήκη μέσα το κουτί? Δεν το ήξερα... Biancorossi εσύ για ποιά θήκη λες? Την ICE-25 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 A! Έχει θήκη μέσα το κουτί? Δεν το ήξερα... Άμα θες να χρησιμοποίησης θήκη πάρε καλύτερα καινούρια και όχι αυτήν του πακέτου ;). http://img175.imageshack.us/img175/3695/01xq9.th.jpg - http://img175.imageshack.us/img175/3372/02tb6.th.jpg - http://img187.imageshack.us/img187/4503/03ii3.th.jpg - http://img187.imageshack.us/img187/197/04tu1.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Άμα θες να χρησιμοποίησης θήκη πάρε καλύτερα καινούρια και όχι αυτήν του πακέτου ;). http://img175.imageshack.us/img175/3695/01xq9.th.jpg - http://img175.imageshack.us/img175/3372/02tb6.th.jpg - http://img187.imageshack.us/img187/4503/03ii3.th.jpg - http://img187.imageshack.us/img187/197/04tu1.th.jpg Ναι, αν θες και για "προστασια" (κατα την χρηση-ολη την ωρα) μια after market θηκουλα ισως να ηταν προτιμοτερη. Του πακετου ειναι κυριως για κανα πεσιματακι, αν το εχεις μεσα να μην γρατσουνιστει.. Αν και με αυτην του πακετου, εγω δεν εχω κανενα προβλημα περα απτο βαλε-βγαλε. Ειναι πολυ ομορφη παντως.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Έχουμε κανένα νεότερο σχετικά με τα flash sites? Υπάρχει περίπτωση να δούμε σύντομα καμιά καινούρια έκδοση του opera ή αλλου browser που να υποστηρίζει flash? Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts