FASO Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 γεια σας παιδια,πως μπορω να ανοιξω με το p1 αρχεια με μορφη doc word rtf txt υπαρχει καποιο προγραμα? δεν υπαρχει τιποτα παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 @akis_k: Thanx φίλε aki. Και για πες μου κι εσύ μιας και το έχεις κάτι μήνες (καταρχήν το χρησιμοποιείς με το δάχτυλο; και αν ναι..) σου έχει πάθει κάτι η οθόνη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 γεια σας παιδια,πως μπορω να ανοιξω με το p1 αρχεια με μορφη doc word rtf txt υπαρχει καποιο προγραμα? Με το ενσωματωμένο πρόγραμμα που έχει "Quickoffice" ή "Σημειώσεις".. τα οποία βρίσκονται «Menu» > «Γραφείο» ;). Και για πες μου κι εσύ μιας και το έχεις κάτι μήνες (καταρχήν το χρησιμοποιείς με το δάχτυλο; και αν ναι..) σου έχει πάθει κάτι η οθόνη?? Συνήθως δεν Χρησιμοποιώ το πενάκι αλλά μόνο το δάχτυλο :).. Η οθόνη του είναι σαν καινούργια :happy: (αφού βέβαια την προσέχω ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 νασαι καλα,πρεπει να τα μεταφερω στο συγκεκριμενο φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 πρεπει να τα μεταφερω στο συγκεκριμενο φακελο? Δεν είναι απαραίτητο.. απλά ανοίγεις το πρόγραμμα πχ. Σημειώσεις, και κάνεις αναζήτηση το αρχείο (.txt) που θες να δεις :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 το εκανα αλλα δεν μου τα ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 @akis_k: :tease:θα τρελαθώ! άλλοι μου λένε πειράζει άλλοι μου λένε δεν πειράζει! Βέβαια μάλλον περισσότεροι είναι αυτοί που λένε πως δεν πειράζει.. Πάντως είναι αυτονόητη η "προσοχή" της οθονίτσας . . ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caution Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Λοιπόν επειδή η SE ορίζει να ξυπνάω σε 15 δευτερόλεπτα αφότου χτυπήσει το ξυπνητήρι (αλλιώς βγαίνεις αναφορά...) ψάχνω μια εφαρμοή που το alarm να χτυπάει μέχρι να το σταματήσω ΕΓΩ! Δοκίμασα το Ηandy Αlarm Clock και το ssClock αλλά τίποτα. Έχετε υπόψην σας τίποτα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 @akis_k: :tease:θα τρελαθώ! άλλοι μου λένε πειράζει άλλοι μου λένε δεν πειράζει! Βέβαια μάλλον περισσότεροι είναι αυτοί που λένε πως δεν πειράζει.. Βάλτα σε ένα φάκελο στην καρτούλα σου φίλε μου να ξέρεις και που είναι και είσαι μια χαρά....:) Πάντως είναι αυτονόητη η "προσοχή" της οθονίτσας . . ! Ναι:cry: εγώ την έκανα την κουκίδα από κάψιμο στο κέντρο...:mad: Προσοχή λοιπόν και μην το έχεις ανέμελα εκτεθειμένο....:dash: Λοιπόν επειδή η SE ορίζει να ξυπνάω σε 15 δευτερόλεπτα αφότου χτυπήσει το ξυπνητήρι (αλλιώς βγαίνεις αναφορά...) ψάχνω μια εφαρμοή που το alarm να χτυπάει μέχρι να το σταματήσω ΕΓΩ! Δοκίμασα το Ηandy Αlarm Clock και το ssClock αλλά τίποτα. Έχετε υπόψην σας τίποτα;;; Εγώ δεν έχω καμία υπόψη μου,αλλά στο ipmart έκανες καμία βόλτα μπας και.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 blogPage κι εγώ αυτά που αναφέρεις τα κάνω με τα δάχτυλα αλλά επειδή στο πρώτο P1i που είχα πάρει είχα ένα ατύχημα καθαρίζοντας την οθόνη τώρα δουλεύω μόνο με screen protector αλλιώς αν μου χαλάσει το protector θα το αφήσω στην άκρη το P1i μέχρι να μου έρθει το νέο screen protector. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caution Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 @avid Το σκέφτηκα, έψαξα αλλά τίποτα :O Πάντως είναι περίεργο να μην υπάρχει μια εφαρμογή για αυτή τη χρήση! Μάλλον υπάρχει αλλά μας διαφεύγει... Κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 avid: Βάλτα σε ένα φάκελο στην καρτούλα σου φίλε μου να ξέρεις και που είναι και είσαι μια χαρά.... ? ? ? ? (δεν το έπιασα ρε avid.!) Α! Όσο για την κουκίδα στην οθόνη, κάτι παρατήματα στον ήλιο και κάτι τέτοια, φυσικά τα ξεχνάω με αυτό το κινητό..!! @kollatos: Καλά το screen protector το είχα στου νου μου σίγουρα.. μου το έχουν προτείνει πολλοί. Και απ'οτι βλέπω(!) κάνει δουλείτσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Αν μου χαλάσει το protector θα το αφήσω στην άκρη το P1i μέχρι να μου έρθει το νέο screen protector. Υπερβολές......:ρ - :lol: - :p - :lol: Χε χε.. Καλά κάνεις φίλε μου,σου μιλάει ένας καμένος.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 @akis_k: :tease:θα τρελαθώ! άλλοι μου λένε πειράζει άλλοι μου λένε δεν πειράζει! Βέβαια μάλλον περισσότεροι είναι αυτοί που λένε πως δεν πειράζει.. Πάντως είναι αυτονόητη η "προσοχή" της οθονίτσας . . ! Λοιπον Φιλε στο θεμα της οθονης θα σου μιλησει ο ειδικος (εγω:p) το κινητο το εχω 5 μηνες. Απο την πρωτη βδομαδα κιολας εβγαλα το προστατευτικο και εχω την οθονη γυμνη..παντα χρησιμοποιω τα δακτυλα για ολες τις καθημερινες λειτουργιες..επισης σε θεματα,ανθεκτικοτητας εχω να σου πω οτι την οθονη δεν την προσεχω καθολου σχεδον..την πιεζω δυνατα και οταν χρησιμοποιω το πενακι την χτυπαω δυνατα τοσο ωστε να ακουγεται ο κροτος "τοκ τοκ" που κανει(δεν ξερω γιατι το κανω αλλα μου αρεσει).το μονο που προσεχω ειναι να βαζω παντα το κινητο σε αδεια τσεπη,χωρις κλειδια,κερματα κ.τ.λ. Η οθόνη σε σύγκριση με του lg ks20 και του /w960 δεν μπορω να σου πω. Καλυτερα να πας σε ενα καταστημα και να δοκιμασεις να δεις ποια ειναι καλυτερη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Καλά κάνεις φίλε μου,σου μιλάει ένας καμένος.. Όπως ακριβώς το είπες "καμένος" :p.. Έστω ήταν Cohiba και όχι κανένα τις πλάκας ;)! ...:lol: :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 paidia oson afora gia tin othoni pou eipate metaxu p1i kai w960i oti sto ena exei kati san filmaki kai h allh einai gyalinh boreite na dwsete ligo ta fwta sas?epeidh exw to w960i kai vlepw otan piezw me to penaki tin othoni oti dn einai gyalinh,mpainei ligo mesa!:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Υπερβολές......:ρ - :lol: - :p - :lol: Χε χε.. Καλά κάνεις φίλε μου,σου μιλάει ένας καμένος.. ε την πάτησα μια φορά:mad::mad::mad: μην τρέχω πάλι.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 ? ? ? ? (δεν το έπιασα ρε avid.!) Μπερδέυτηκα αυτό πήγενε στον FASO... Λάθος χειρισμός...:p ναι, μπράβο... δεν ήξερα πως να το εξηγήσω. Το P1 έχει έξω από την κανονική οθόνη αυτό που είναι σαν φιλμάκι!...... Οι άλλες οθόνες που είναι σκέτο "γυαλί", απ'ότι έχω ακούσει, λειτουργούν (αντιδρούν κατά κάποιον τρόπο) στην φωτεινότητα...... όταν ακουμπάς το δάχτυλό σου στην οθόνη, η οθόνη αντιδρά στην φωτισμό που αλλάζει.. (το είχα ακούσει σε μια παρουσίαση του neonode) Σαν του iPhone την οθώνη ένα πράγμα που είναι θάυμα!!!! ε την πάτησα μια φορά:mad::mad::mad: μην τρέχω πάλι.:X Εμένα που έλιωσε λίγο από κάψιμο τι θα κάνω δεν ξέρω,και είναι και στο καρακέντρο... Μαζί με protector.. Το έβγαλα μετά το κάψιμο γιατί εγίνε για πέταμα... http://img88.imageshack.us/img88/2199/p1burnsa7.th.jpg Όπως ακριβώς το είπες "καμένος" :p.. Έστω ήταν Cohiba και όχι κανένα τις πλάκας ;)! Aυτό πρέπει να με παρηγορεί.?.?.. LoL Ναι αν το δεις και από άλλη πλευρά ίσως να έχεις και δίκαιο.. :) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Aυτό πρέπει να με παρηγορεί.?.?.. LoL Ναι αν το δεις και από άλλη πλευρά ίσως να έχεις και δίκαιο.. :) Φαίνεται τόσο πολύ όσο δείχνει στην φωτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Φαίνεται τόσο πολύ όσο δείχνει στην φωτο ?? Ο ναι...:( Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Εγώ στην θέση σου ΔΕΝ θα το άντεχα να το έβλεπα :(.. Θα το έδινα & μάλλον, θα το ξανά-αγόραζα :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Εγώ στην θέση σου ΔΕΝ θα το άντεχα να το έβλεπα :(.. Θα το έδινα & μάλλον, θα το ξανά-αγόραζα :D. Ασε έρχεται το επόμενο.... ....( (X)έρεις εσύ..;)) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Εγώ στην θέση σου ΔΕΝ θα το άντεχα να το έβλεπα :(.. Θα το έδινα & μάλλον, θα το ξανά-αγόραζα :D. Τελικά δεν είμαι ο μόνος πειραγμένος εδώ μέσα:lol::lol: και μερικοί μου φώναζαν το Σεπτέμβρη που πούλησα το πρώτο P1i και πήρα άλλο... :blink::X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 δηλαδη το να αλλαξει οθονη στο service Ουτε καν να το σκευτομαστε??? σε περιπτωση που λεμε τωρα μακρυά απο μας Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Ασε έρχεται το επόμενο.... ....( (X)έρεις εσύ..;)) Βρε avid θα αργήσει αυτό :(.. θα αντέξεις τόσο καιρό :wacko:? Τελικά δεν είμαι ο μόνος πειραγμένος εδώ μέσα:lol::lol: Από ότι φαίνεται είμαστε αρκετοί :D!! δηλαδη το να αλλαξει οθονη στο service Ουτε καν να το σκευτομαστε??? σε περιπτωση που λεμε τωρα μακρυά απο μας Να σου πω την αλήθεια :).. Δεν θα μου άρεσε να του έβαζαν χέρι :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts