kgiannousis Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 1. Ναι αλλά μόνο με τα πλήκτρα. 2. Αρκετά καλές.. αλλά όχι σαν του κ800. 3. Restart; τι είναι αυτό; :p:p 4. SAR info: 0,56 W/kg ( P1i_SAR_ROW_R1A_Multilingual.pdf ). 5. Ναι είναι καλό (προσωπική άποψη πάντα) 6. Δεν θα έλεγα ότι έχει τεράστια διαφορά.. Ρ1:106 x 55 x 17 mm, k800: 105 x 47 x 22 mm. 7. Τι εννοείς και με τα δύο δάχτυλα? Όσον αφορά τις φωτό είναι τρομερό! Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από το Κ800 αλλά σε σχέση με άλλα κινητά δεν παίζεται... Όσον αφορά το touchscreen 2 δακτύλων δυστυχώς μονο το iPhone μέχρις στιγμής.... στο μέλλον ίσως και η SE. Περιμένω να δω το android της Google και αν θα το υιοθετήση η SE. Παράθεση Τσουνάμι εν όψη:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Επίσης για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται και τόσο για την πλήρη χρήση του σαν navigator αλλά θέλουν απλά να δουν το χάρτη της αθήνας (και μονο της Αθήνας δυστυχώς) μπορούν από το site της wayfinder να κατεβάσουν το χάρτη και να τον αντγράψουν στο κινητό. Λεπτομέρειες για την εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις παρέχει το site. Απο ποιο σημειο κατεβαζεις το χαρτη της Αθηνας γιατι δεν μπορω να τον βρω;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Επειδη ψιλομπερδευτικα να ρωτησω κατι συγκεκριμενο οσον αφορα το GPS.Eχω ας πουμε το προγραμμα wayfinder n Tom Tom και εχω εγκαταστησει ελληνικους χαρτες αν το συνδεσω με το bluetooth receiver που παρεχεται στη συσκευασια και ορισω μια διαδρομη απο ενα σημειο στο αλλο θα μου την βγαλει ακριβως οπως ενα κανονοκο GPS ετσι δεν ειναι.Και επισης μπορει να μου βγαλει σημεια εδιαφεροντος(βενζιναδικα,ξενοδοχεια κλπ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλησπερίζω το forum!Θαυμαστής και κάτοχος series60,80,90,UIQ συσκευων κουράστηκα το συνεχές παιχνίδι εντυπώσεων,αναβαθμίσεων,υποσχεσεων κτλ.Κάθε νέα παρουσία και υπόσχεση για θάυματα ενώ μετά απο λίγο το μόνο που ήθελες ειναι να λειτουργεί απλά σωστα...μου άρεσε το 7650,ngage,ηταν υπέροχο το 9300,P900,P910,nokia 7710(2 φορές το αγόρασα μετά απο κλοπή)m600 και P1 αλλά όλα τους ήταν υποσχέσεις για κατι που δεν λειτούργησε ποτέ σωστα,πότε το λογισμικό πότε η μνήμη,πότε ο αργός επεξεργαστής,πότε τα bug,πότε ξανά το λογισμικό.Ξανά τα ίδια με το P1,υπέροχο σχέδιο,άψογη ποιοτητα κατασκευής αλλα δεν μπορώ να γράψω μήνυμα,υπάρχει κάποιο bug και κλείνει τις εφαρμογες κειμενου παντου.Θα βρεθει κάποιος βέβαια να μου πεί 'κανε αναβαθμιση" ,κατεβασε αυτο ,κτλ...Αλλά παιδιά βαρέθηκα να πρέπει να τρώω 5 ωρες την εβδομάδα για κάτι που έπρεπε να λειτουργεί σωστα εξαρχής.Οπότε m600 και P1 πάνε γιά πούλημα και δοκιμαζω την τύχη μου με ενα HTC αυτήν την φορά...χαιρετισμούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Όσον αφορά τις φωτό είναι τρομερό! Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από το Κ800 αλλά σε σχέση με άλλα κινητά δεν παίζεται... Όπως είδη έχω πει το Ρ1 έχει καλή φωτογραφική, (αλλά όμως επειδή έχω περάσει από το k800 & k810) για αυτό περίμενα κάτι καλύτερο από το Ρ1, αλλά τελικά δεν το είδα :(! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Πάντως παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω το P1i (έχω άσχημη εμπειρία με ένα Ζ710 στην λήψη και ψάχνω για καινούριο), πέρασα από το Πλαίσιο να το δώ αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να "παίξω¨μαζί του αφού ζήταγε κωδικό (δεν πειράζει θα πεταχτώ αλλού να το δώ) και πρόσεξα ότι η τιμή του έχει πέσει στα 447€. Ρώτησα για το ότι το site δεν έχει την ίδια τιμή και μου είπε ότι απλώς δεν έχει ενημερωθεί και επισης τον ρώτησα αν περιέχει το gps γιατί σε προηγούμενο topic αναφέρ ότι μάλλον θα σταμθηκεατήσει το πακέτο με το gps και μάλλον θα είναι πιο φθηνό, αλλά τελικά μου είπε ότι είναι μέσα στην τιμή των 447€. Άρα το κινητό είνα πλέον πιο φθηνό. Το πρόσεξε και κανείς άλλος σε άλλο κατάστημα (wind,vodafone, κτλ)? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 jobous ΕΓΩ το πηρα απο eshop και ειχε το gps:) kalo ειναι να το διευκρινισεις πριν το αγορασεις οτι θες να εχει gps για να μην τρεχεις μετα..να ξερεις οτι στο κουτι θα εχει ενα κοκκινο αυτοκολητο που δηλωνει οτι εχει το gps;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Ρώτησα επειδή σκέφτομαι να το πάρω μέσω παραγγελίας από το site , επομένως θα μου έρθει στο γραφείο και δεν θα το έχω τσεκάρει στο μαγαζί (αν και παίζει να το παραλάβω από το κατάστημα) και επειδή το είδα σε αρκετά πιο χαμηλή τιμή από αυτή που έγραφε το site που φάνηκε παράξενο και ρώτησα αλλά τελικά όπως γράφω πάνω είναι μέσα στην τιμή και το gps. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλησπερίζω το forum!Θαυμαστής και κάτοχος series60,80,90,UIQ συσκευων κουράστηκα το συνεχές παιχνίδι εντυπώσεων,αναβαθμίσεων,υποσχεσεων κτλ.Κάθε νέα παρουσία και υπόσχεση για θάυματα ενώ μετά απο λίγο το μόνο που ήθελες ειναι να λειτουργεί απλά σωστα...μου άρεσε το 7650,ngage,ηταν υπέροχο το 9300,P900,P910,nokia 7710(2 φορές το αγόρασα μετά απο κλοπή)m600 και P1 αλλά όλα τους ήταν υποσχέσεις για κατι που δεν λειτούργησε ποτέ σωστα,πότε το λογισμικό πότε η μνήμη,πότε ο αργός επεξεργαστής,πότε τα bug,πότε ξανά το λογισμικό.Ξανά τα ίδια με το P1,υπέροχο σχέδιο,άψογη ποιοτητα κατασκευής αλλα δεν μπορώ να γράψω μήνυμα,υπάρχει κάποιο bug και κλείνει τις εφαρμογες κειμενου παντου.Θα βρεθει κάποιος βέβαια να μου πεί 'κανε αναβαθμιση" ,κατεβασε αυτο ,κτλ...Αλλά παιδιά βαρέθηκα να πρέπει να τρώω 5 ωρες την εβδομάδα για κάτι που έπρεπε να λειτουργεί σωστα εξαρχής.Οπότε m600 και P1 πάνε γιά πούλημα και δοκιμαζω την τύχη μου με ενα HTC αυτήν την φορά...χαιρετισμούς! Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις και νίωθω ακριβώς όπως και εσύ (η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ θα δοκιμάσω την τύχη μου με κάποιο S60). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Επειδη ψιλομπερδευτικα να ρωτησω κατι συγκεκριμενο οσον αφορα το GPS.Eχω ας πουμε το προγραμμα wayfinder n Tom Tom και εχω εγκαταστησει ελληνικους χαρτες αν το συνδεσω με το bluetooth receiver που παρεχεται στη συσκευασια και ορισω μια διαδρομη απο ενα σημειο στο αλλο θα μου την βγαλει ακριβως οπως ενα κανονοκο GPS ετσι δεν ειναι.Και επισης μπορει να μου βγαλει σημεια εδιαφεροντος(βενζιναδικα,ξενοδοχεια κλπ) κανει δεν ξερει?? jobous ΕΓΩ το πηρα απο eshop και ειχε το gps:) kalo ειναι να το διευκρινισεις πριν το αγορασεις οτι θες να εχει gps για να μην τρεχεις μετα..να ξερεις οτι στο κουτι θα εχει ενα κοκκινο αυτοκολητο που δηλωνει οτι εχει το gps;) δηλαδη βγαινουν 2 πακετα ενα με gps receiver και ενα χωρις,και εχουν διαφορα και στην τιμη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 κανει δεν ξερει?? δηλαδη βγαινουν 2 πακετα ενα με gps receiver και ενα χωρις,και εχουν διαφορα και στην τιμη?? δεν ξερω.. εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...ολα εχουν το gps απο οτι ξερω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 και αυτο που λες με το κοκκινο αυτοκολλητο??? Υ.Γ Και Χρονια Πολλα THEO_LEGEND;););) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 και αυτο που λες με το κοκκινο αυτοκολλητο??? Υ.Γ Και Χρονια Πολλα THEO_LEGEND;););) thanks zyp3r:) το κουτι με το gps εχει ενα στρογγυλο αυτοκολητο απεξω και λεει wayfinder αν θυμαμαι καλα (βαριεμαι να παω να κοιταξω τι λεει:O) κοκκινο χρωμα ειναι... κανει μπαμ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 edw kai 3 meres de mou emfanizei to onoma aftou pou perni tilefono ( merikes fores) ala mono to noumero tou... ti trexei ? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 edw kai 3 meres de mou emfanizei to onoma aftou pou perni tilefono ( merikes fores) ala mono to noumero tou... ti trexei ? μηπως πρεπει να αντιγραψεις τις επαφες στη μνημη του τηλεφωνου;;;;) αυτο μπορει να ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 ma iparxoune ... Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 απο τη sim στο τηλεφωνο εννοω περιμενε Deblnx θα το κοιταξω τωρα και θα σου πω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 oles ine sti mnimi tou til . opws eipa , pada ta emfanize... tora oxi Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 oles ine sti mnimi tou til . opws eipa , pada ta emfanize... tora oxi μπες στις επαφες > περισσοτερα > προβολη φακελου > ολες οι επαφες τηλεφωνου.. μετα δοκιμασε να βγαλεις την sim και να την ξαναβαλεις:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 den alakse tipota.. Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 proseksa kati .. piga na kanw back up ola ta onomata/til sti SIM ala leei h sim den ine etimh... ti ine touto pali Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 proseksa kati .. piga na kanw back up ola ta onomata/til sti SIM ala leei h sim den ine etimh... ti ine touto pali ξερεις τι.... βεβαιωσου οτι εχεις τις επαφες αποθηκευμενες στο τηλεφωνο και σβησε ολες τις επαφες απο τη sim,,,ετσι μπορει να στρωσει απο οτι καταλαβα κατι με τη sim παιζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 tha kanw anavathmisi .. ala to telefteo firmware to eixa valei prin kana mina.. to idio borei na perastei pali..? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Μπορείς να ξαναπεράσεις το ίδιο firmware. Σε ενημερώνει ότι δεν χρειάζετι αναβάθμιση, αλλά σου δίνει τν επιλογή να συνεχίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Δοκίμασες να βάλεις άλλη sim να το δουλέψεις, και μετά να βάλεις πάλι την δική σου; Εμένα δύο φορές λύθηκε το πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts