Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mobile tv σε cosmote εχετε δοκιμάσει? Θέλει 3g sim?

Για βιντεοκλησαεις παντως διαβασα οτι κανει και με τις παλιες sim και δεν χεραζεται να εχεις 3g sim...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σε ολους

Χθες πηρα το P1i και θελω να μπαινω στο internet με το κινητο.Πως μπορω να το κανω?

Στο σπιτι εχω ασυρματο internet

Οποιος ξερει ας βοηθησει,ευχαριστω.

καλορίζικο....;)

Κύριο μενού -> Πίνακας Ελέγχου -> Συνδέσεις -> WLAN . Επιλέγεις 'Ανίχνευση' , βρίσκει το router σου και πατάς σύνδεση . Απο εκεί και πέρα πλέον surfάρεις

Εαν δεν σου εμφανίζει το router σημαίνει ότι είναι 'κλειστό' το SSID.Αν ισχύει αυτό μπες στις ρυθμίσεις του modem/router σου και δώσε πρόσβαση στο κινητό σου

Υπαρχει αλλο προγραμμα για synchronization εκτος του SE PC SUITE?

Εχω winxp sp1 και το SE PC SUITE δεν εγκαθισταται με τιποτα :(

Για πες τι κουλό σου κάνει γιατί είχα και εγώ πρόβλημα στην αρχή με την εγκατάσταση του.Εκανε conflict με μια προηγούμενη έκδοση που είχα εγκατεστημένη (του W800) και μου έβγαζε σφάλμα στην εγκατάσταση.Εβγαλα την παλιά έκδοση,έβαλα την νεότερη και όλα οκ.Εσένα τι σου κάνει?

Μπορεί να μου πεί κάποιος στο gdesk πως βγάζω συντόμευση για το κύριο μενού?Εχω βρεί για όλα τα υπόλοιπα πλήν αυτού:(

Ξέρει κανένας??

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΔΕΚΣΙΑ Η ΓΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΕΖΑ ΕΤΡΙΖΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑ ΜΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΟΣΕΙ ΣΩΣΤΑ!ΤΩΡΑ ΤΕΚΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ!ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΒΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΩΣΟΨΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ??!!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ??

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!Q

Me Vodafone Cu δεν μπορω να λαβω και να στειλω mms.

Πηρα vodafone μου εστειλαν τα 2 γνωστα μυνηματα, εχει τις ρυθμισεις αλλα παρολα αυτα μου βγαζει οταν κανω ΛΗΨΗ

Ελεγξτε τις ρυθμισεις

MMS/Λογαριασμου Internet.

Γνωριζει κανεις τι μπορει να θελει γιατι εχω φαει μια καρτα με την εξυπηρετηση πελατων και αλλη μια ενας φιλος να μου στελνει mms :wacko:

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με συνδεση vodafone. Οι τεχνικοι σηκωσαν τα χερια ψηλα και mms δεν μπορεσα να παρω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με συνδεση vodafone. Οι τεχνικοι σηκωσαν τα χερια ψηλα και mms δεν μπορεσα να παρω....

Μία απο τα ίδια.Δεν μπορώ με τίποτα να μπω internet μέσω gprs.Μου πετάει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε διακομιστής.Μετά από 7 αλλεπάλληλες συνομιλίες με το τεχνικό τμήμα της vodafone, η απάντηση ήταν: "Περάστε απο την Sony Ericsson, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω!" Πάω αύριο το πρωί!

Τελικα αφου δοκιμασα τα παντα και απο vodafone μου εστειλαν ρυθμισεις και απο sonyericsson κλπ. ειπα να δοκιμασω και απο το site της vodafone.

Καταρχην σβησε οτι συνδεση σχετικη εχεις μεσα στους Λογαριασμους Internet.

Πας στο http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001031000&vars=0000000000

πατας στο WAP / MMS / WAP & MMS / INTERNET

και μετα στο νεο παραθυρο βαζεις το κινητο σου κλπ επιλεγεις δυκτιο και στελνεις στο κινητο σου τις ρυθμισεις για Vodafone MMS Prepay , Vodafone Live Prepay και Vodafone Web .

Μετα πας στους λογαριασμους Internet απο control panel του κινητου και θα εχεις 3 λογαριασμους.

VF Live! Prepay

Vf MMS

VFWeb

Προσθετεις στις ομαδες δεξια στο Internet την VF Live! Prepay και την Vf MMS και Αποθηκ. και μετα κανεις ενα reboot το κινητο.

Εισαι ετοιμος με CU για MMS δουλευει κανονικα και Internet.

Οτιδηποτε αλλο δοκιμασα δεν δουλευε.Μονο αυτα απο το site της voda.

Για συνδεση με παγιο λογικα κανετε ακριβως τα ιδια απλα επιλεγετε τα Postpay οχι τα Prepay .Λογικα θα δουλεψουν :)

Δυστηχως τιποτα

Σε ευχαριστω παντος

Να υποθεσω οτι ο router λειτουργει κανονικα και συνδεεσαι με το pc σου και serfareis ?

Εφοσον το δικτυο λειτουργει κανονικα το μονο που εχεις να κανεις ειναι οτι σου ειπαν και οι αλλοι.Δηλαδη ανιχνευση και συνδεση.

Αν εχεις Key θα στο ζητησει και θα το αποθηκευσει .Ολα αυτα εφοσον δουλει ο router dhcp.Αν τον εχεις static τοτε πρεπει να πας να δηλωσεις IP κλπ.

Δηλαδη ας υποθεσουμε οτι ο router σου εχει static IP 192.168.1.1

πρεπει να πας Λογαριασμοι Internet Και εφοσον εχεις φτιαξει Λογαριασμο για το wifi τον επιλεγεις πατας Επεξ. Προσεχε να εχεις στο SSID ιδιο με του Router σου. Τωρα πατας Περισσοτ. πας TCPIP --> Διαμορφωση IP και εδω επιλεγεις IPV4 και βαζεις IP κατι σαν 192.168.1.2 (εκτος αν εχεις στο pc σου ιδια IP οποτε βαζεις .3 ) Πυλη θα βαλεις 192.168.1.1 (τον royter σου) και μασκα θα βαλεις 255.255.255.0 (εκτος αν εχεις βαλει κατι αλλο στον router σου π.χ. 255.255.0.0).

Τωρα επιλεγεις παλι TCPIP και πας στο Διαμορφωση DNS.Για ευκολια δικη σου βαλε τα DNS του Provider sou.Δηλαδη αν εχεις οτενετ θα βαλεις 195.170.2.1 και 195.170.0.2 .

Αποθηκευεις τις ρυθμισεις και εισαι ετοιμος.

Κανεις Ανιχνευση συνδεεσαι στον router και πλεον πρπεει να σου δουλευει κανονικα το Internet.

Μην ξεχασεις στους Λογαριασμους Internet στις Ομαδες Internet να βαλεις 1. την συνδεση του WIFI αλλιως θα μπει με GPRS η οποια αλλη συνδεση εχεις προτεραιοτητα.

Πιστευω να βοηθησα.

mobile tv σε cosmote εχετε δοκιμάσει? Θέλει 3g sim?

Για βιντεοκλησαεις παντως διαβασα οτι κανει και με τις παλιες sim και δεν χεραζεται να εχεις 3g sim...

Ειναι θεμα της εταιρειας που εισαι .

Στη wind που ειμαι εγω ειναι Free οποια καρτα και αν εχεις η δυνατοτητα για βιντεο κλησεις !!!!!!!

Ακομα και καρτοκινιτο να ειναι !!!

Να υποθεσω οτι ο router λειτουργει κανονικα και συνδεεσαι με το pc σου και serfareis ?

Εφοσον το δικτυο λειτουργει κανονικα το μονο που εχεις να κανεις ειναι οτι σου ειπαν και οι αλλοι.Δηλαδη ανιχνευση και συνδεση.

Αν εχεις Key θα στο ζητησει και θα το αποθηκευσει .Ολα αυτα εφοσον δουλει ο router dhcp.Αν τον εχεις static τοτε πρεπει να πας να δηλωσεις IP κλπ.

Δηλαδη ας υποθεσουμε οτι ο router σου εχει static IP 192.168.1.1

πρεπει να πας Λογαριασμοι Internet Και εφοσον εχεις φτιαξει Λογαριασμο για το wifi τον επιλεγεις πατας Επεξ. Προσεχε να εχεις στο SSID ιδιο με του Router σου. Τωρα πατας Περισσοτ. πας TCPIP --> Διαμορφωση IP και εδω επιλεγεις IPV4 και βαζεις IP κατι σαν 192.168.1.2 (εκτος αν εχεις στο pc σου ιδια IP οποτε βαζεις .3 ) Πυλη θα βαλεις 192.168.1.1 (τον royter σου) και μασκα θα βαλεις 255.255.255.0 (εκτος αν εχεις βαλει κατι αλλο στον router σου π.χ. 255.255.0.0).

Τωρα επιλεγεις παλι TCPIP και πας στο Διαμορφωση DNS.Για ευκολια δικη σου βαλε τα DNS του Provider sou.Δηλαδη αν εχεις οτενετ θα βαλεις 195.170.2.1 και 195.170.0.2 .

Αποθηκευεις τις ρυθμισεις και εισαι ετοιμος.

Κανεις Ανιχνευση συνδεεσαι στον router και πλεον πρπεει να σου δουλευει κανονικα το Internet.

Μην ξεχασεις στους Λογαριασμους Internet στις Ομαδες Internet να βαλεις 1. την συνδεση του WIFI αλλιως θα μπει με GPRS η οποια αλλη συνδεση εχεις προτεραιοτητα.

Πιστευω να βοηθησα.

Να προσθέσω ότι σε περίπτωση που έχεις βάλει τον router να δινει internet μόνο σε συγγεκριμένες MAC address θα πρεπει να προσθέσεις και την MAC address του τηλέφωνου στη λιστα του router σου αν δεν το κάνεις αυτο(και έχεις ενεργοποιημένο το MAC address filter )δεν πρόκειτε να συνδεθείς ποτε

http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg

Τελικα αφου δοκιμασα τα παντα και απο vodafone μου εστειλαν ρυθμισεις και απο sonyericsson κλπ. ειπα να δοκιμασω και απο το site της vodafone.

και μετα στο νεο παραθυρο βαζεις το κινητο σου κλπ επιλεγεις δυκτιο και στελνεις στο κινητο σου τις ρυθμισεις για Vodafone MMS Prepay , Vodafone Live Prepay και Vodafone Web .

Μετα πας στους λογαριασμους Internet απο control panel του κινητου και θα εχεις 3 λογαριασμους.

VF Live! Prepay

Vf MMS

VFWeb

Προσθετεις στις ομαδες δεξια στο Internet την VF Live! Prepay και την Vf MMS και Αποθηκ. και μετα κανεις ενα reboot το κινητο.

Για συνδεση με παγιο λογικα κανετε ακριβως τα ιδια απλα επιλεγετε τα Postpay οχι τα Prepay .Λογικα θα δουλεψουν :)

αφου δεν εχει στις συσκευες να επιλεξεις το p1 τι επιλεγεις?...

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

ελπίζω μέσα στη βδομάδα να ετοιμάσω ένα F.A.Q.

ως τότε όσοι έχετε ερωτήσεις ρίξτε μια ματιά πρώτα στο faq του p990 και αν δεν βρείτε απάντηση,ρωτήστε εδώ:)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

τελικα εβαλα το tomtom...τελειο ..το μονο που μου λειπει ειναι ο χαρτης...θα τον βρω κι αυτον...

να ρωτησω κατι αλλο που παρατηρησα, οταν κανεις μια κληση πχ στο 1252 αν εχεις cu και πατησεις το "ηχειο" αμεσως μολις εμφανιστει σαν επιλογη τοτε ο ηχος που θα ακουστει λιγα δεπτερολεπτα μετα ειναι τραγικος (διαβολικος θα ελεγα :lol: ) αν ομως το βγαλεις απ το ηχειο και το ξαναβαλεις ακουγετε μια χαρα...το κανει σε κανεναν...?δεν θα θελα να το παω στην sony ericsson γι αυτο γιατι μετα ποιος ξερει τι θα μου ερθει και σε τι κατασταση...το αποφευγω.ευχαριστω...αν δεν ειχα και σας να λεω τα παραπονα μου ε..!!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

VF Live! Prepay

Vf MMS

VFWeb

etsi opws ta leei einai!!!

to eftiaxa epitelous!

δεν εστειλα τισ ρυθμισεις γιατι τις ειχα , ολες σωστες ειναι απλα στο p1 πρεπει να πας λογαριασμοι ιντερνετ,ομαδες,ιντερνετ,προσθηκη νεου λογαριασμου και να βαλεις το mms! και εγινε! ουτε ρεσταρτ ουτε τπτ! ημαρτον τοσο απλο ηταν!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα εβαλα το tomtom...τελειο ..το μονο που μου λειπει ειναι ο χαρτης...θα τον βρω κι αυτον...

να ρωτησω κατι αλλο που παρατηρησα, οταν κανεις μια κληση πχ στο 1252 αν εχεις cu και πατησεις το "ηχειο" αμεσως μολις εμφανιστει σαν επιλογη τοτε ο ηχος που θα ακουστει λιγα δεπτερολεπτα μετα ειναι τραγικος (διαβολικος θα ελεγα :lol: ) αν ομως το βγαλεις απ το ηχειο και το ξαναβαλεις ακουγετε μια χαρα...το κανει σε κανεναν...?δεν θα θελα να το παω στην sony ericsson γι αυτο γιατι μετα ποιος ξερει τι θα μου ερθει και σε τι κατασταση...το αποφευγω.ευχαριστω...αν δεν ειχα και σας να λεω τα παραπονα μου ε..!!! :D

Και σε μενα το κανει αυτο, τωρα με την αναβαθμιση δεν το εχω δοκιμασει, μολις το κανω θα ενημερωσω.

Κι εμένα επίσης , όπως και ο ήχος στο βίντεο . Μάλλον είναι τα προ αναβάθμισης bug .
http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Πριν δυό μέρες έκανα ένα γενικό reset.

ξαναρχίζει, το δίκτυο στο σπίτι το βλέπει με τη μία, συνδέεται κανονικά.

Κατεβάζω τις ρυθμίσεις για τα mms από τη Sony, το internet σταματά να δουλεύει."Αδύνατη η σύνδεση με τον απομακρυσμένο διακομιστη" και τα σχετικά.

3 φορές η ίδια η ιστορία.

Τη τέταρτη μπαίνω στη Sony μέσα από το κινητό.

Έρχεται το sms τα πάντα λειτουργούν!:wacko:

Σύμπτωση; Βαριέμαι να το ξανακάνω.

Για το φίλο που ρωτάει για το Gdesk.

Aυτή δεν είναι η δουλειά του; Να αντικαθιστά το desktop της Sony?

Εκτός κι αν δεν καταλαβαίνω κάτι.

αφου δεν εχει στις συσκευες να επιλεξεις το p1 τι επιλεγεις?...

P990i Τι αλλο θα μπορουσες να βαλεις? :p

Exei kaneis latest ekdosh tou Agile h kati poio kainourgio apo thn 3.78 Alpha tou ipmart ?

An exei link as mou to kanei pm h mail sto modshq@gmail.com na mhn enoxloume to forum.

Eyxaristw !

παίδες εγω δεν άντεξα και το πούλησα! ήταν 1 εβδομάδα αλλά επειδή το δουλεύω πάρα πολύ ήθελα κάτι πιο εύχρηστο και γρήγορο! πάντως σε γενικές γραμμές ειναι καλό!

Πότε το πούλησες κιόλας?? Πόσο? (από περιέργεια.. φαντάζομαι δεν παραβαίνω κάποιο κανόνα που ρωτάω.... αλλά και να παρέβαινα...)

Πότε το πούλησες κιόλας?? Πόσο? (από περιέργεια.. φαντάζομαι δεν παραβαίνω κάποιο κανόνα που ρωτάω.... αλλά και να παρέβαινα...)

400€ αλλα ηταν 7 ημερών! σαν καινούργιο!

P990i Τι αλλο θα μπορουσες να βαλεις? :p

ελα που δεν εχει ουτε p990 ...μεχρι p910 εχει...εβαλα βεβαια Μ600ι και μου ηρθαν αλλα τιποτα...λεει ''αδυνατος ο εντοπισμος του απομακρυσμενου διακομιστη'' ...εν το μεταξυ χτες εφαγε ενα κολλημα...το αφησα να φορτισει στο pc (usb) κανα τριωρο και εφυγα...γυρναω και το βγαζω απ την βαση του..κοιταω την μπαταρια..98,95,90,83,...,62%)επεφτε κατακορυφα..δεν ξερω γιατι δεν φορτισε σε 3 ωρες..τοσο πολυ θελει πια..?(εκτος αν δεν εκανε κατι καλη επαφη).εν το μεταξυ οταν φορτιζει στο usb φευγει το screensaver,το βγαζω απ την βαση του λοιπον και δεν εδειχνε με τιποτα την εικονα που ειχα για προστασια οθονης,αλλαξα θεμα..αλλαξα εικονα..τα παντα..τιποτα..παω να κανω απενεργοποιηση και παταω το γνωστο κουμπακι (on-off) και παταω απενεργοποιηση και μ εβγαζε παλι στην επιφανεια κανονικα..το κανα 5-6 φορες και το ιδιο..μεχρη που τσαντιστικα και του βγαλα την μπαταρια..και σημερα μου κανε κατι κολπα με το αυτοματο κλειδωμα.μια δουλευε μια κουκουρουκου..δεν ειχα καλες αποψεις για τα sony ericsson (πολλα κοληματα) αλλα ειχα ακουσει πολυ καλα λογια γι το p1 και λεω αξιζει....ελπιζω να μην απογοητευτω κι αλλο...μεχρι στιγμης δεν μετανοιωνω..θα δειξει..ουφ..αυτα (ελπιζω η αναβαθμιση να κανει τιποτα)

• The title was changed to Sony Ericsson P1i