bill1 Δημοσιεύτηκε April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2007 Καλησπέρα στο forum. Για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα στον H/Y χρειαζόμαστε κάποιο πρόγραμμα;Αν ναι, μπορείτε να προτείνεται κάποιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Καλησπέρα στο forum. Για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα στον H/Y χρειαζόμαστε κάποιο πρόγραμμα;Αν ναι, μπορείτε να προτείνεται κάποιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) ενοειται.... κ πρεπει να ξερεις απο γλωσσες προγραμματισμου οπως ειναι η pascal k η visual basic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ενοειται.... κ πρεπει να ξερεις απο γλωσσες προγραμματισμου οπως ειναι η pascal k η visual basic Ξέρεις κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεις;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Μίας και φαίνεσαι αρχάριος, θα σου πρότεινα να άρχιζες με Visual Basic 6.0, είναι από τις πιο εύκολες πλην δυνατές γλώσσες προγραμματισμού. Ωστώσο, θα χρειαστεί να αφιερώσεις αρκετή ώρα από τον χρόνο σου για να διαβάσεις πως λειτουργεί αυτό το 'πράγμα', ειδικά αν δεν είσαι εξοικειωμένος με άλλες γλώσσες.. Να ένα tutorial που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο: http://www.vbtutor.net/vbtutor.html Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Μίας και φαίνεσαι αρχάριος, θα σου πρότεινα να άρχιζες με Visual Basic 6.0, είναι από τις πιο εύκολες πλην δυνατές γλώσσες προγραμματισμού. Ωστώσο, θα χρειαστεί να αφιερώσεις αρκετή ώρα από τον χρόνο σου για να διαβάσεις πως λειτουργεί αυτό το 'πράγμα', ειδικά αν δεν είσαι εξοικειωμένος με άλλες γλώσσες.. Να ένα tutorial που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο: http://www.vbtutor.net/vbtutor.html Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Καλημερα παιδια με ενδιαφερει πολυ η pascal.Εχετε να μου προτεινετε καποιο βιβλιο,οδηγο στο διαδικτυο ή οτιδηποτε αλλο μπορει να με βοηθησει? Υ.Γ. Ειμαι εντελος αρχαριος αλλα με ΠΟΛΥ ορεξη για να μαθω. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλημερα παιδια με ενδιαφερει πολυ η pascal.Εχετε να μου προτεινετε καποιο βιβλιο,οδηγο στο διαδικτυο ή οτιδηποτε αλλο μπορει να με βοηθησει? Υ.Γ. Ειμαι εντελος αρχαριος αλλα με ΠΟΛΥ ορεξη για να μαθω. Αντί για Pascal που είναι πια ψιλοξεχασμένη, θα σου πρότεινα να μάθεις Fortran, που χρησιμοποιείται πολύ ακόμα, και είναι το ίδιο 'high-level' σε σύνταξη. Εναλλακτικά, κοίτα την Delphi, είναι ο "διάδοχος" της Pascal. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Αντί για Pascal που είναι πια ψιλοξεχασμένη, θα σου πρότεινα να μάθεις Fortran, που χρησιμοποιείται πολύ ακόμα, και είναι το ίδιο 'high-level' σε σύνταξη. Εναλλακτικά, κοίτα την Delphi, είναι ο "διάδοχος" της Pascal. Διαφωνώ με τη Fortran. Εκτός κι αν είσαι μαθηματικός, φυσικός ή μηχανικός δεν χρειάζεται να παιδευτείς με δαύτην. Παραείναι δύσκολη για αρχάριους ενώ δεν είναι και καθόλου φιλική στην εκμάθηση. Διάλεξε μία άλλη, η Delphi είναι μια καλή λύση αν σου αρέσει η Pascal καθώς θα μάθεις ταυτόχρονα και τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Αντί για Pascal που είναι πια ψιλοξεχασμένη, θα σου πρότεινα να μάθεις Fortran, που χρησιμοποιείται πολύ ακόμα, και είναι το ίδιο 'high-level' σε σύνταξη. Εναλλακτικά, κοίτα την Delphi, είναι ο "διάδοχος" της Pascal. Διαφωνώ με τη Fortran. Εκτός κι αν είσαι μαθηματικός, φυσικός ή μηχανικός δεν χρειάζεται να παιδευτείς με δαύτην. Παραείναι δύσκολη για αρχάριους ενώ δεν είναι και καθόλου φιλική στην εκμάθηση. Διάλεξε μία άλλη, η Delphi είναι μια καλή λύση αν σου αρέσει η Pascal καθώς θα μάθεις ταυτόχρονα και τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις οντας αρχαριος επελεξα την pascal διοτι μοιαζει ΠΑΡΑ πολυ με την γλωσσα προγραμματισμου που διδασκουν στην γ λυκειου(στην οποια οτι ασκηση και να μου εβαζαν την ελυνα :cool: ).Την Delphi ουτε καν την ηξερα αλλα αφου μου την προτεινετε και οι 2 σιγουρα θα την κοιταξω.Fortran θα εχω στο πρωτο εξαμηνο οποτε και να μην θελω...Οσο για την pascal εχω αρχισει εδω και καιρο και διαβαζω αυτα http://dide.flo.sch.gr/Plinet/Tutorials/Tutorials-Pascal.html http://dide.flo.sch.gr/Plinet/Tutorials-Xatzikyriakou/Tutorial-Xatzikyriakou-PascalbyExample.pdf και τα παω πολυ καλα! Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Παιδια καλησπερα! Χρειαζομαι την βοηθεια καποιου γνωστη C++ , πιο συγκεκριμενα τεχνικες προγραμματισμου. Το μονο που θελω ειναι να στειλω το θεμα που επεσε, να στειλω την λυση που εκανα και να μου πειτε κατα ποσο ειναι σωστη. Μου εβαλε 2 αλλα νομιζω πως με τσεκουρωσε και αν ισχυει αυτο θα μπορω να του ζητησω να δω το γραπτο μου χωρις να εκτεθω. Ευχαριστώ εκ των προτερων!:) Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Πόσταρέ τα να τα δούμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Πόσταρέ τα να τα δούμε. εχω σε φωτογραφια το θέμα και την απάντηση σε .txt edit: Όποιος το δει και ξέρει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ Edited July 6, 2011 by spysot Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts