Jump to content

Προγραμματισμός

bill1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum.

Για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα στον H/Y χρειαζόμαστε κάποιο πρόγραμμα;Αν ναι, μπορείτε να προτείνεται κάποιο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

Καλησπέρα στο forum.

Για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα στον H/Y χρειαζόμαστε κάποιο πρόγραμμα;Αν ναι, μπορείτε να προτείνεται κάποιο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

ενοειται....

κ πρεπει να ξερεις απο γλωσσες προγραμματισμου οπως ειναι η pascal k η visual basic

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ενοειται....

κ πρεπει να ξερεις απο γλωσσες προγραμματισμου οπως ειναι η pascal k η visual basic

Ξέρεις κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεις;:)

Μίας και φαίνεσαι αρχάριος, θα σου πρότεινα να άρχιζες με Visual Basic 6.0, είναι από τις πιο εύκολες πλην δυνατές γλώσσες προγραμματισμού.

Ωστώσο, θα χρειαστεί να αφιερώσεις αρκετή ώρα από τον χρόνο σου για να διαβάσεις πως λειτουργεί αυτό το 'πράγμα', ειδικά αν δεν είσαι εξοικειωμένος με άλλες γλώσσες.. Να ένα tutorial που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο: http://www.vbtutor.net/vbtutor.html

:pig:

Μίας και φαίνεσαι αρχάριος, θα σου πρότεινα να άρχιζες με Visual Basic 6.0, είναι από τις πιο εύκολες πλην δυνατές γλώσσες προγραμματισμού.

Ωστώσο, θα χρειαστεί να αφιερώσεις αρκετή ώρα από τον χρόνο σου για να διαβάσεις πως λειτουργεί αυτό το 'πράγμα', ειδικά αν δεν είσαι εξοικειωμένος με άλλες γλώσσες.. Να ένα tutorial που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο: http://www.vbtutor.net/vbtutor.html

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.:D

• 4 years later...

Καλημερα παιδια με ενδιαφερει πολυ η pascal.Εχετε να μου προτεινετε καποιο βιβλιο,οδηγο στο διαδικτυο ή οτιδηποτε αλλο μπορει να με βοηθησει?

Υ.Γ. Ειμαι εντελος αρχαριος αλλα με ΠΟΛΥ ορεξη για να μαθω.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

• 5 weeks later...
Καλημερα παιδια με ενδιαφερει πολυ η pascal.Εχετε να μου προτεινετε καποιο βιβλιο,οδηγο στο διαδικτυο ή οτιδηποτε αλλο μπορει να με βοηθησει?

Υ.Γ. Ειμαι εντελος αρχαριος αλλα με ΠΟΛΥ ορεξη για να μαθω.

Αντί για Pascal που είναι πια ψιλοξεχασμένη, θα σου πρότεινα να μάθεις Fortran, που χρησιμοποιείται πολύ ακόμα, και είναι το ίδιο 'high-level' σε σύνταξη.

Εναλλακτικά, κοίτα την Delphi, είναι ο "διάδοχος" της Pascal.

- Alex

Αντί για Pascal που είναι πια ψιλοξεχασμένη, θα σου πρότεινα να μάθεις Fortran, που χρησιμοποιείται πολύ ακόμα, και είναι το ίδιο 'high-level' σε σύνταξη.

Διαφωνώ με τη Fortran. Εκτός κι αν είσαι μαθηματικός, φυσικός ή μηχανικός δεν χρειάζεται να παιδευτείς με δαύτην. Παραείναι δύσκολη για αρχάριους ενώ δεν είναι και καθόλου φιλική στην εκμάθηση.

Διάλεξε μία άλλη, η Delphi είναι μια καλή λύση αν σου αρέσει η Pascal καθώς θα μάθεις ταυτόχρονα και τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό.

Διαφωνώ με τη Fortran. Εκτός κι αν είσαι μαθηματικός, φυσικός ή μηχανικός δεν χρειάζεται να παιδευτείς με δαύτην. Παραείναι δύσκολη για αρχάριους ενώ δεν είναι και καθόλου φιλική στην εκμάθηση.

Διάλεξε μία άλλη, η Delphi είναι μια καλή λύση αν σου αρέσει η Pascal καθώς θα μάθεις ταυτόχρονα και τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις οντας αρχαριος επελεξα την pascal διοτι μοιαζει ΠΑΡΑ πολυ με την γλωσσα προγραμματισμου που διδασκουν στην γ λυκειου(στην οποια οτι ασκηση και να μου εβαζαν την ελυνα :cool: ).Την Delphi ουτε καν την ηξερα αλλα αφου μου την προτεινετε και οι 2 σιγουρα θα την κοιταξω.Fortran θα εχω στο πρωτο εξαμηνο οποτε και να μην θελω...Οσο για την pascal εχω αρχισει εδω και καιρο και διαβαζω αυτα http://dide.flo.sch.gr/Plinet/Tutorials/Tutorials-Pascal.html http://dide.flo.sch.gr/Plinet/Tutorials-Xatzikyriakou/Tutorial-Xatzikyriakou-PascalbyExample.pdf και τα παω πολυ καλα!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Παιδια καλησπερα! Χρειαζομαι την βοηθεια καποιου γνωστη C++ , πιο συγκεκριμενα τεχνικες προγραμματισμου.

Το μονο που θελω ειναι να στειλω το θεμα που επεσε, να στειλω την λυση που εκανα και να μου πειτε κατα ποσο ειναι σωστη. Μου εβαλε 2 αλλα νομιζω πως με τσεκουρωσε και αν ισχυει αυτο θα μπορω να του ζητησω να δω το γραπτο μου χωρις να εκτεθω. Ευχαριστώ εκ των προτερων!:)

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Πόσταρέ τα να τα δούμε.

εχω σε φωτογραφια το θέμα και την απάντηση σε .txt

edit: Όποιος το δει και ξέρει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ

Edited by spysot

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!