dinosss Δημοσιεύτηκε April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2007 Εμενα θα με διωξουν σε 2 μερες απο το torrentleech. Θα μπορω να κανω καινουριο λογαριασμο αν μου στειλουν προσκληση σε αλλο mail? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Εμενα θα με διωξουν σε 2 μερες απο το torrentleech. Θα μπορω να κανω καινουριο λογαριασμο αν μου στειλουν προσκληση σε αλλο mail? Όχι! Άστα να πάνε, διωγμένος είμαι καιγώ. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Γιατί σας διώξανε?Δεν το κατάλαβα... no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Το πρωτο μου download ηταν ενα παιχνιδι 7GB. To κακο ομως με το torrentleech ειναι οτι πρεπει να εχεις ratio>0.4, δηλαδη να ανεβασεις τουλαχιστον το 40% απο οτι εχεις κατεβασει. Το παιχνιδι ομως το κατεβασα με 55kb/s, ενω δεν υπηρχε καποιος να του κανω upload (το πολυ 5kb/s). Eτσι μου ηρθε ειδοποιηση οτι θα με διαγραψουν σε 5 μερες αν δεν ανεβασω το ratio στο 0.4, δηλαδη να ανεβασω περιπου 2.8GB με 4-5 kb/s!(Αδυνατον!) Eτσι και εγω αρχισα να κατεβαζω σαν τρελος οσο προλαβαινω μεχρι να με διωξουν!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Το πρωτο μου download ηταν ενα παιχνιδι 7GB. To κακο ομως με το torrentleech ειναι οτι πρεπει να εχεις ratio>0.4, δηλαδη να ανεβασεις τουλαχιστον το 40% απο οτι εχεις κατεβασει. Το παιχνιδι ομως το κατεβασα με 55kb/s, ενω δεν υπηρχε καποιος να του κανω upload (το πολυ 5kb/s). Eτσι μου ηρθε ειδοποιηση οτι θα με διαγραψουν σε 5 μερες αν δεν ανεβασω το ratio στο 0.4, δηλαδη να ανεβασω περιπου 2.8GB με 4-5 kb/s!(Αδυνατον!) Eτσι και εγω αρχισα να κατεβαζω σαν τρελος οσο προλαβαινω μεχρι να με διωξουν!! Κατεβαζοντας αρχεια ομως ανεβαζεις και το ratio σου αφου "μοιραζεις" και στους αλλους! :) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Μπορείτε πάντα να βάζετε χαμηλό όριο στο download και να αφήνετε τα torrents να seedάρουν αρκετή ώρα. Δε γίνεται αλλιώς, από τη στιγμή που οι γραμμές στην Ελλάδα έχουν τόσο τραγικό upload. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τα παραπάνω προτιμήστε τους public trackers, υπάρχουν πολλοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts