Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8600 Luna

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια κατι βασικο!Το ψαχνω και δε το βρισκω.Υπαρχει ρυθμιση να βλεπω κατα τη διαρκεια της κλησης το χρονο που μιλαω??Οχι στο τελος της κλησης αλλα κατα τη διαρκεια της!!Υπαρχει??

Καλως ήρθες στον μαγικό κόσμο των S40. Όχι δεν υπάρχει, τουλάχιστον, εύκολα. Μπορείς ενώ είσαι σε κλήση να πας στο μενού μητρώου κλήσεων και στην διάρκεια ο χρόνος θα τρέχει...

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

• Απαντήσεις 438
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ το είδα σήμερα πρώτη φορά μιας και θα πάρω κινητό μέσα στην εβδομάδα και μπορώ να πω πως δεν με ενθουσίασε καθόλου από κοντά σαν συσκευή και δεν μου θύμισε σε καμία περίπτωση το 8800. επίσης μόλις ανοίξανε τη συσκευή και το μέρος της κεραίας στο πίσω μέρος άμα το πίεζες έπαιζε. οπότε μάλλον πάω προς το γέρικο sirocco αλλά θα δούμε..

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

δεν ξερω αν στην θεση σου θα επαιρνα το γερικο sirroco κι αυτο λογω του παλιου μενου και της χαλια οθονης που διαθετει σε σχεση με το 8600.

παντως η σειρα 8 καλα παει,ας ελπισουμε οτι το original πολυτελες 88και κατι θα εχει ακομα καλυτερα χαρακτηριστικα.

εγω παντως εχω μεινει οχι απλα ευχαριστημενος με το 8600.

αληθεια ομως ανταλλακτικα του εχουν φερει?κι αν ναι,ειναι σε λογικες τιμουλες?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν ξερω αν στην θεση σου θα επαιρνα το γερικο sirroco κι αυτο λογω του παλιου μενου και της χαλια οθονης που διαθετει σε σχεση με το 8600.

παντως η σειρα 8 καλα παει,ας ελπισουμε οτι το original πολυτελες 88και κατι θα εχει ακομα καλυτερα χαρακτηριστικα.

εγω παντως εχω μεινει οχι απλα ευχαριστημενος με το 8600.

αληθεια ομως ανταλλακτικα του εχουν φερει?κι αν ναι,ειναι σε λογικες τιμουλες?

και εγώ φίλε ταξιδιώτη λόγω μενού, οθόνης, ακουστικού και μπαταρίας του 8600 είμαι σε έντονο δίλημμα για το τι θα επιλέξω και μου φαίνεται πως στο τέλος θα το κάνω με αντικειμενικά κριτήρια τύπου α-μπε-μπα-μπλομ, κορώνα γράμματα κλπ :p (όπως κάνω πάντα :lol:).

για τα ανταλλακτικά μη μου πεις πως σου χάλασε κάτι αλλά νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

οχι δεν μου χαλασε κατι ακομα φιλε μου.

κοιταξε στην αρχη που το πρωτοειδα δεν με ενθουσιασε και τοσο,μολις ομως το πηρα και το χρησιμοποιησα μου αρεσε πολυ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ναι ρε παιδιά, και εγώ το λάτρεψα το 8600, την πολύ καλύτερη οθόνη του, το ακουστικό του, την καλύτερη δερμάτινη θήκη :) αλλά ρε γμτ δεν διαθέτει αυτό το μόστρα φάκτορ του σιρόκο. Να σκας τώρα μύτη για καφέ και να βγάζεις πάνω στο τραπέζι το 8600... παιρνάς απαρατήρητος (με την έννοια ότι όλοι νομίζουν ότι έχεις άλλο ένα κινητό των 340 ευρώ).

ναι ρε παιδιά, και εγώ το λάτρεψα το 8600, την πολύ καλύτερη οθόνη του, το ακουστικό του, την καλύτερη δερμάτινη θήκη :) αλλά ρε γμτ δεν διαθέτει αυτό το μόστρα φάκτορ του σιρόκο. Να σκας τώρα μύτη για καφέ και να βγάζεις πάνω στο τραπέζι το 8600... παιρνάς απαρατήρητος (με την έννοια ότι όλοι νομίζουν ότι έχεις άλλο ένα κινητό των 340 ευρώ).

Αυτο που λες φιλαρακι ισχυει πολυ πριν του sirocco. εγω αν θυμαμε καλα το τελευταιο κινητο 88χχ που το χαζευανε οπου παιρναγες ητανε το 8850.απο το 8910 και μετα αυτο τελος.Δεν ξερω τι φταιει και συμβαινει αυτο, αλλα η γνωμη μου αυτη ειναι μια και εχω τα παντα απο 88χχ.ισως να τα βαρεθηκε ο κοσμος γιατι γεμησε ο τοπος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνωμη και ολας αλλα αγοραζεται κινητο για να το βλεπουν οι αλλοι ή για εσας?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Συγνωμη και ολας αλλα αγοραζεται κινητο για να το βλεπουν οι αλλοι ή για εσας?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ! αλλα οπως και να το κανεις, κανενας δεν θα σκασει 1000 ευρω για την παρτη του μονο,και οχι να το βλεπουν και λιγο οι αλλοι.αν ομως υπαρχει καποιος που να το πιστευει πραγματικα τοτε μπραβο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ! αλλα οπως και να το κανεις, κανενας δεν θα σκασει 1000 ευρω για την παρτη του μονο,και οχι να το βλεπουν και λιγο οι αλλοι.αν ομως υπαρχει καποιος που να το πιστευει πραγματικα τοτε μπραβο του.

Δηλαδη το κινητο μας κανει καποιους ?? Ελεος. Σε ολη μου την ζωη οτι εχω αγορασει ειναι για μενα και οχι για να το δειχνω. Λυπαμαι αυτους που κανουν το αντιθετο :cry::cry:

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Δηλαδη το κινητο μας κανει καποιους ?? Ελεος. Σε ολη μου την ζωη οτι εχω αγορασει ειναι για μενα και οχι για να το δειχνω. Λυπαμαι αυτους που κανουν το αντιθετο :cry::cry:

Φιλαρακι η σειρα 88χχ οπως και να χει, η ιδια η νοκια στα φυλλαδια της τα παρουσιαζει σαν πρεμιουμ κινητα τα οποια προβαλουν προς τα εξω μερος του χαρακτηρα σου.συνεπως οταν η στρατηγικη της εταιριας ειναι τετοια προς τους καταναλοτες,λιγοι ειναι εκεινοι που θα ξεφυγουν απο την παγηδα της προβολης.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλαρακι η σειρα 88χχ οπως και να χει, η ιδια η νοκια στα φυλλαδια της τα παρουσιαζει σαν πρεμιουμ κινητα τα οποια προβαλουν προς τα εξω μερος του χαρακτηρα σου.συνεπως οταν η στρατηγικη της εταιριας ειναι τετοια προς τους καταναλοτες,λιγοι ειναι εκεινοι που θα ξεφυγουν απο την παγηδα της προβολης.:cool:

1. Φιλαρακια δεν νομιζω οτι ειμαστε ;)

2. Αν εσυ εισαι θυμα marketing εγω δεν φταιω :O

3. Premium συνηθως ειναι κατι που σε ευχαριστει εσενα και οχι τους αλλους ;)

4. Αν ο χαρακτηρας σου ειναι ενα 8xxx τοτε συγνωμη και ολας αλλα :lol: :lol: :lol:

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

1. Φιλαρακια δεν νομιζω οτι ειμαστε ;)

2. Αν εσυ εισαι θυμα marketing εγω δεν φταιω :O

3. Premium συνηθως ειναι κατι που σε ευχαριστει εσενα και οχι τους αλλους ;)

4. Αν ο χαρακτηρας σου ειναι ενα 8xxx τοτε συγνωμη και ολας αλλα :lol: :lol: :lol:

Αν δεν καταλαβες αυτα που σου ειπα τοτε ουτε εγω σου φταιω! αυτα που σου ειπα ποιο πανω ειπα οτι αφορουν το μεγαλο μερος καταναλοτων και οχι εμενα προσωπικα!κοινος μηλησα για το πως περνανε αυτο που θελουν στην πλειοψηφια του καταναλοτικου κοινου και ξανα λεω....δεν αφορα εμενα!Α.... σορι για το φιλαρακι!:cool:

ΥΓ PREMIUM θα πει κυρος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω να ρωτησω το εξης: Επειδη κοιταω για ενα monoblock κινητο κ μου εχει γυαλισει το 8600 κοιτουσα τις τιμες.Στον Σκρουτζ το φθηνοτερο καταστημα το ειχε 690.Κοιταξα ομως κ στο expansys και το εχει 575 δλδ ευκαιρια σε σχεση με τους αλλους.Γιατι τετοια διαφορα;Ακομα εχω ακουσει οτι στην Ελλαδα φερνουν καταναλωτικες συσκευες b-grade δλδ β διαλογης.Για παραδειγμα μια ψηφιακη sony στην ελλαδα ειναι παντα made in china ενω αμα την παρεις απο Γαλλια ειναι made in japan.Αυτο ισχυει κ στα κινητα;Δεν μας συμφερει να περνουμε κινητα απο e-shops του εξωτερικου;;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει ελληνική αναβάθμιση για το 8600? ή τουλάχιστον ελληνικό software?

Τσεκαρεις εδω ,εαν υπαρχει νεοτερο λογισμικο

http://europe.nokia.com/A4305060

ή και ακομα μεσω του nokia updater.

http://europe.nokia.com/softwareupdate

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Χαιρετισματα απο Αμερικη! Δουλευω στο San Diego Nokia R&D και εχουμε εδω και 6 μηνες τα luna για software test. Θα σας συνηστουσα να μην κανετε ακομα flash καινουριο software, εδω εχουμε προβλημα, πολλες φορες και δεν ξαναλειτουργουν. Αμα ειναι τουλαχιστον καντε το σε ενα ειδικευμενο καταστημα που θα παρουν αυτοι την ευθηνη.

Κατα τα αλλα θα ελεγα οτι ειναι φοβερο κινητο.. Προσωπικα, δεν το πληρωσα γιατι το τεσταρω, αλλα δεν νομιζω αξιζει τοσα λεφτα ομως.

Πολύ προχειρότητα ακόμα και σε τόσο ακριβά κινητά... Παλιά δεν "πέθαιναν" σε αναβάθμιση λογισμικού... Έχει βγει τελικά νεότερη έκδοση για το 8600 (ελληνικό) και αν ναι, την έχει δοκιμάσει κανείς από τους λίγους που το έχουν; Θέλω να το πάρω αλλά φοβάμαι πως είναι ακόμα σε beta stage λογισμικού...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πολύ προχειρότητα ακόμα και σε τόσο ακριβά κινητά... Παλιά δεν "πέθαιναν" σε αναβάθμιση λογισμικού... Έχει βγει τελικά νεότερη έκδοση για το 8600 (ελληνικό) και αν ναι, την έχει δοκιμάσει κανείς από τους λίγους που το έχουν; Θέλω να το πάρω αλλά φοβάμαι πως είναι ακόμα σε beta stage λογισμικού...

Ρε παιδια για ποιο λογο να κανουμε αναβαθμιση?Το εχω το κινητακι απο αρχες Αυγουστου και δεν εχω καποιο προβλημα με το λογισμικο του

εμεις κανουμε αναβαθμηση λογισμικου επειδη κανουμε test. Αναβαθμηση πρεπει να γινει οταν ζητηθει απο το προγραμμα που ειναι καποιος ενταγμενος.. Στο luna εχω κανει μονο δυο φορες.. Σε αλλα μοντελα καναμε και 3 φορες την εβδομαδα. Το software ειναι σταθερο, νομιζω σε μας απλα αλλαζουν μερικα πραγματα για αμερικανικα δικτια...

εμεις κανουμε αναβαθμηση λογισμικου επειδη κανουμε test. Αναβαθμηση πρεπει να γινει οταν ζητηθει απο το προγραμμα που ειναι καποιος ενταγμενος.. Στο luna εχω κανει μονο δυο φορες.. Σε αλλα μοντελα καναμε και 3 φορες την εβδομαδα. Το software ειναι σταθερο, νομιζω σε μας απλα αλλαζουν μερικα πραγματα για αμερικανικα δικτια...
Δεν αναφερθηκα σε σενα φιλε μου αλλα σε μας τους απλους χρηστες

Η ερωτηση αφορα ενα καλό φιλο που ειναι κατοχος 8600...

Υπάρχει δυνατοτητα ( με καποια εφαρμογη) να "ανοιξει" και να διαβασει αρχεια word και excel?

• 2 weeks later...
Αυτο που λες φιλαρακι ισχυει πολυ πριν του sirocco. εγω αν θυμαμε καλα το τελευταιο κινητο 88χχ που το χαζευανε οπου παιρναγες ητανε το 8850.απο το 8910 και μετα αυτο τελος.Δεν ξερω τι φταιει και συμβαινει αυτο, αλλα η γνωμη μου αυτη ειναι μια και εχω τα παντα απο 88χχ.ισως να τα βαρεθηκε ο κοσμος γιατι γεμησε ο τοπος.

Μια χαρά κάνει την δουλειά του και το 8600. Αυτοί που ξέρουν καταλαβαίνουν, και αυτοί σε νοιάζει να καταλάβουν.. ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif