ταξιδιωτης22 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 μεγαλη διαφορα η παραεισαγωγη,πλεον δεν δινω σημασια σε τετοια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Πολλες φωτος... http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/Nokia-8600-Luna-skleneny-luxus-test/sc-21-sr-1-a-1116144/default.aspx Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Τα παραεισαγόμενα έχουν εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Τα παραεισαγόμενα έχουν εγγύηση? Αν ειναι εισαγωγη απο ευρωπαικη ενωση εχουν εγγυηση, αν ειναι εισαγωγη απο αλλη χωρα δεν εχουν. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u_o_m_o Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 eida simera sto diafimistiko entypo tou plaisioy poy einai gia ta kinita thlefvna pos paroysiazei to luna alla den leei hmeromhnia afiksis...ego ypologizo arxes aygoystoy pantos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 To exei apo shmera sto plaisio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 To exei apo shmera sto plaisio. 759 Ευρω... Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Σημερα το πηρα το κινητακι 759 απο πλαίσιο.Οτι απορειες εχετε εδω ειμαι παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 φιλε μου απο μπαταρια πως παει το κινητο?Γενικα εχεις παρατηρησει κατι που δεν σου αρεσει μειονεκτημα ελαττωμα κλπ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 φιλε μου απο μπαταρια πως παει το κινητο?Γενικα εχεις παρατηρησει κατι που δεν σου αρεσει μειονεκτημα ελαττωμα κλπ??Για μπαταρια αυριο-μεθαυριο θα μπορω να σου πω φιλε μου.Το σιγουρο ειναι οτι αν εχεις ενεργοποιημενο το περιοδικο φωτισμο των πληκτρων που ειναι οντως πολυ ομορφος καιει αρκετα μπαταρια.Καποιο ιδιαιτερο μεινεκτημα δε μπορω να πω οτι προς το παρων εχω παρατηρησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 το πηρα κι εγω σημερα,το κινητο ειναι τρομερο,απο οθονη σκιζει,απο ποιοτητα κατασκευης τρομερο,το καλυμα στα πληκτρα ειναι ολα τα λεφτα. θα ηθελα ομως να εχει λιγο καλυτερο σε ποιοτητα ηχο.το μονο του μειονεκτημα μεχρι τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 βασικα σε ποιοτητα πως ειναι σε συγκριση με το 8800? (και κατι ακυρο, αλλα ποσο κανει το 8800 τωρα; ) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 μια χαρα ειναι για να μην πω οτι μου φαινεται και πιο στιβαρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Φίλε ταξιδιωτη ξερεις εχει βγαλει η Νοκια φορτιστη αυτοκινητου για το 8600??Εχεις βρει καπου γνησιο?Εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u_o_m_o Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 san mpataria poiotita kataskeyhs leitoyrgikotita aksizei?leo na to paro apo deytera...exo oli th seira 8xxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Φίλε ταξιδιωτη ξερεις εχει βγαλει η Νοκια φορτιστη αυτοκινητου για το 8600??Εχεις βρει καπου γνησιο?Εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω!! φιλε μου εχει κι ανταπτορακι η συσκευασια του οποτε μπορεις να το χρησιμοποιησεις και με τον παλιο φορτιστη αυτοκινητου. san mpataria poiotita kataskeyhs leitoyrgikotita aksizei?leo na to paro apo deytera...exo oli th seira 8xxx μπαταρια περιπου 29 ωρες και δεν εχει πεσει ακομα ουτε μια γραμμη:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 φιλε μου εχει κι ανταπτορακι η συσκευασια του οποτε μπορεις να το χρησιμοποιησεις και με τον παλιο φορτιστη αυτοκινητου.Ποιο ανταπτοράκι???Αυτο που εχει μεσα ειναι για υποδοχη mini-jack προφανως για να ακους μουσικη.Αυτο λες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Τελικα απο μπαταρια πως παει??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Τελικα απο μπαταρια πως παει???Αν και το χω μονο 3 μερες απο οσο φαινεται 2 μερες με αρκετη χρηση τις βγαζει σχετικα ανετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 μα πολυ ανετα μιλαμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 μα πολυ ανετα μιλαμε.Με το ανταπτορακι το τσεκαρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 οχι φιλε μου αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα κανει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 οχι φιλε μου αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα κανει. Και ομως ειναι μονο για το hands-free η γενικοτερα για οτι εχει υποδοχη mini-jack:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 παιδες το ηχειο του ειναι οπως του sirocco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 φυσικα κι οχι,πολυ καλυτερο ειναι του 8600. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts