sofikat Δημοσιεύτηκε April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2007 Directed by David Zucker Writing credits Jim Abrahams Phil Beauman Anna Faris ... Cindy Campbell Leslie Nielsen ... President Harris η τανια θα βγει το 2008....:) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Kι άλλο;; Why; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 As long as there will be scary movies to be based upon.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Kι άλλο;; Why; Καλή ερώτηση! Πάντως κάποτε ήταν ένοχη απόλαυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 kala sto tetarto den eipan pos tha nai to teleutaio tis trilogias?:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.1.7196/1662; en; U; ssr)) kala mi trelathoume kiolas kai to kanoume kai thema..den einai kati san na leme the godfather 4 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Μονο το 1 και 2 άξιζε... ΌΧΙ AΛΛΟ ΚAΡΒΟΥΝΟ. Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 τους η8οποιους δε βλεπω να τους σχολιαζει κανεις... δεν εχει σημασια ο τιτλος..δλδ αν το λεγανε καπως αλλιως θα αλλαζε κατι? και το λεω αυτο γιατι θεωρω πως το σεναριο της τετρα-τριλογιας "μπαζει" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Μονο το 1 και 2 άξιζε... ΌΧΙ AΛΛΟ ΚAΡΒΟΥΝΟ. το 1 μου αρεσε πολυ. το 2 καθολου. το 3 κ το 4 ηταν αστεια αλλα κ γελοια σε καποιες φασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 e nai mallon to kanan kapos san sequel...k efoson mias k pantote 8a bgainun neees movies panta 8a exun yliko na kanun kapies psiloparodies autonon...to 8ema einia oti prosopika emena exei arxisie na psilokurazei...ektos ean alaxun ligo stylaki k brun kapos kalitero tropo na satirizun Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 :O kai 5?ade na doume ti tha doume? gia mena meta to 2 dn elegan polla,parolafta paw kai ta vlepw:P Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 pleon omos gia dvd k poly tu einai..... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Αν θέλω να περάσω 1,5 ώρα βλακείας (που πολλές φορές θέλω :p ) θα επισκεφτώ ιντερνετικό μαγαζί και θα το "αγοράσω" σιγά μην νοικιάζω και DVD... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Το θέμα μετονομάζεται σε Scary Movies. Η συζήτηση μπορεί να περιστραφεί γύρω από όλες τις ταινίες της σειράς. Η επόμενη ταινία (5), αναμένεται το 2011. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Εμένα μου άρεσαν τα Scary Movie 2,4 αλλά και το Epic Movie! :p Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Εγώ περιμενω το "Vampires suck" (αληθεια λετε να χει βγει στα γνωστα μερη και να μην το χω παρει χαμπάρι? - παω να κοιτάξω) Φοβερή καφρίλα θα ναι, αλλά της χρειάζεται της βαμπιρομανίας μια τέτοια ταινία (βέβαια το Twilight ειναι πολυ εύκολος στόχος - όλοι το σατιρίζουν πια, αλλά είναι και ανεξάντλητο τόσο γελοίο που είναι) Edit: εχει βγει - το βαλα να κατέβει για όταν θα έχω όρεξη για καμένο χιούμορ τρέιλερ: http://www.youtube.com/watch?v=XcO09syPTSw Edited September 18, 2010 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Μόλις είδα το Scary Movie 4.. Σε μερικές σκηνές είχε γέλιο, αλλά σε άλλες σκηνές και ειδικότερα στο τέλος (με την Όπρα) ήταν τελείως γελείες.. :sick: Μ'άρεσε πολύ το παιδάκι που έλεγε κινέζικα φαγητά και προϊόντα και το μετέφραζαν ως ' Πήγαινε εκεί κ.α ' .. :p Ελπίζω το 5 να είναι καλύτερο, αν και δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να σκεφτούν να βάλουν.. :confused: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Μόλις είδα το Scary Movie 4.. Σε μερικές σκηνές είχε γέλιο, αλλά σε άλλες σκηνές και ειδικότερα στο τέλος (με την Όπρα) ήταν τελείως γελείες.. :sick: Μ'άρεσε πολύ το παιδάκι που έλεγε κινέζικα φαγητά και προϊόντα και το μετέφραζαν ως ' Πήγαινε εκεί κ.α ' .. :p Εγώ έριξα το απίστευτο γέλιο στη σκηνή με το μνημόσυνο! :lol: :lol: Αλλά μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω και οι σκηνές που σατιρίζαν το 8 Mile! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts