Jump to content

Πρόβλημα με Tellas Zisto kai OTE..

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΗΝΔΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ZISTO

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ DSL , ΚΑΛΩ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ

ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ , ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ

ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΟΧΙ.

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ 2η ΓΡΑΜΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ

ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ PSTN.

ΓΕΝΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ Λ@ΜΟΓΙΑ.:mad:

καθοτι ειμαι ενας πικραμενος που περιμενει το zisto σκεφτικα να ανοιξω αυτο το tread.πριν υπογραψω την αιτηση μου ειπαν 25 εργασιμες μερες αφου και καλα περιμενω αριθμοδοτηση απο την εταιρεια και δεν ειμαι συνδρομητης του οτε(οποτε θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα).βλεπετε μπηκα στο διαμερισμα μου τωρα και δεν εχω καν τηλεφωνο.ετσι λοιπον μολις ακουσα οτι θελουν μονο 25 εργασιμες μερες για την περιπτωση μου συμφωνησα να κανω αιτηση.σημερα λειγουν οι 25 εργ μερες.αλλα πιστευω πως θα παρει κανα 2 μηνο.η αδελφη μου απο τα χριστουγεννα εχει κανει αιτηση και τιποτα απο ιντερνετ.μολις ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια βρεθηκε να πληρωνει μεχρι σημερα παγιο και στον οτε και στην τελλας ενω το ιντερνετ αφαντο.ολο απο βδομαδα λενε.απο οτι λοιπον βλεπω θα τραβηξω τα ιδια.θα τους παρω σημερα και θα τους κραξω.ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ 25 ΜΕΡΕΣ????
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Φιλε μου , δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα φιλος μου που εχει κανει αιτηση από το Νοεμβρη για το Ζιστο ακομα δεν εχει αυτο που ειχε υπογραψει

Επρεπε να το ελεγαν Χ@@στο και οχι Ζιστο

φιλικα

re guys ενεργοποιησα και εγω το ζιστο μετα απο 5 μηνες αναμονης και τωρα δεν εχω ιντερνετ.απο τις 7/5 εως σημερα οταν παω να συνδεσω το μοντεμ μου βγαζει the far end fail to respond.τους παιρνω τηλεφωνο 3 φορες τη μερα και ολο το δινουν με προταιρεοτητα και καλα στο τεχνικο τμημα για να το φτιαξουν αλλα μεχρι τωρα π α π α ρ ι α.ειχε κανεις κατι παρομοιο να ξερω ποσο θα περιμενω περιπου?

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

re guys ενεργοποιησα και εγω το ζιστο μετα απο 5 μηνες αναμονης και τωρα δεν εχω ιντερνετ.απο τις 7/5 εως σημερα οταν παω να συνδεσω το μοντεμ μου βγαζει the far end fail to respond.τους παιρνω τηλεφωνο 3 φορες τη μερα και ολο το δινουν με προταιρεοτητα και καλα στο τεχνικο τμημα για να το φτιαξουν αλλα μεχρι τωρα π α π α ρ ι α.ειχε κανεις κατι παρομοιο να ξερω ποσο θα περιμενω περιπου?

Πρώτα ενεργοποιείται η τηλεφωνία και μετά από μερικές μέρες και το internet.

Ενόχλησε τους και τη Δευτέρα...;)

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα μονο που εμενα μετα την πρωτη μερα μου κοψαν και το τηλεφωνο γιατι ειχαν μπερδευτη οι γραμμες με καποιου αλλου και οταν τον περναν τηλεφωνο καποιος χτυπαγε το δικο μου αλλα μεσα σε 5 μερες το φτιαξαν και επεφτε ενδιαμεσα και σαββατοκυριακο.