johnt007 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ασε που το παρα πεντε δεν αρχισε με 20 και κατι.....με 30 και κατι ξεκινισε....μη λεμε και οτι θελουμε.... Οκ sorry,μπορει ναμην αρχισε με 20 και κατι αλλα με 30 ακριβως....πια ηταν ομως η τηλεθεαση του την 2 εβδομαδα...θηματε κανεις??????? (Απο οτι μου ειπαν το 2ο επεισοδειο προβληθηκε 03.10.2005)Εδω και η τηλεθεαση του: 1 ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ANTENNA 21:08 22:12 44,6 2 ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ MEGA 21:06 21:59 26,6 3 ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ MEGA 22:00 22:56 25,5 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Οκ sorry,μπορει ναμην αρχισε με 20 και κατι αλλα με 30 ακριβως....πια ηταν ομως η τηλεθεαση του την 2 εβδομαδα...θηματε κανεις??????? (Απο οτι μου ειπαν το 2ο επεισοδειο προβληθηκε 03.10.2005)Εδω και η τηλεθεαση του: 1 ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ANTENNA 21:08 22:12 44,6 2 ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ MEGA 21:06 21:59 26,6 3 ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ MEGA 22:00 22:56 25,5 % αλλο 20 και αλλο 25.5!!!:rolleyes::rolleyes: το παρα 5 ειχε προοπικες και το σεναριο ειχε ενδιαφερον!!:rolleyes: Ποιος χεστηκε τωρα αν ο Ρωμας θα γουσταρει τη δασκαλα..:rolleyes: δεν υπαρχει περιπτωση αυτη η σειρα να κανει 40-50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt007 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 αλλο 20 και αλλο 25.5!!!:rolleyes::rolleyes: το παρα 5 ειχε προοπικες και το σεναριο ειχε ενδιαφερον!!:rolleyes: Ποιος χεστηκε τωρα αν ο Ρωμας θα γουσταρει τη δασκαλα..:rolleyes: δεν υπαρχει περιπτωση αυτη η σειρα να κανει 40-50% Eγω ειμαι σιγουρος οτι το 40 θα το φτασει ανετα!Θα το διξει η πορεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Αν πιασει 40 τοτε εχουμε προβλημα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Γενικά θα έλεγα, το θεωρείται εύκολο πράγμα να υπάρξει σειρά που χτυπάει 40άρια; Αυτό που με εκπλήσσει στους περισσότερους όμως είναι ότι ασχολείστε τόσο έντονα με μια σειρά για την οποία εύχεστε παθιασμένα να πατώσει! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 emena mou arese poli pados kai to brisko poli endiaferon makari na pai kala giati tou aksizi tou roma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Γενικά θα έλεγα, το θεωρείται εύκολο πράγμα να υπάρξει σειρά που χτυπάει 40άρια; Αυτό που με εκπλήσσει στους περισσότερους όμως είναι ότι ασχολείστε τόσο έντονα με μια σειρά για την οποία εύχεστε παθιασμένα να πατώσει! :lol::lol::lol: Κι εσύ το ίδιο κάνεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Γενικά θα έλεγα, το θεωρείται εύκολο πράγμα να υπάρξει σειρά που χτυπάει 40άρια; Αυτό που με εκπλήσσει στους περισσότερους όμως είναι ότι ασχολείστε τόσο έντονα με μια σειρά για την οποία εύχεστε παθιασμένα να πατώσει! :lol::lol::lol: Δε νομίζω να εύχετε κανείς παθιασμένα να πατώσει!! Δεν έχουμε προηγούμενα με τον Ρώμα. :p:lol: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Η σειρά, για τα δεδομένα του Ρώμα, τα πήγε χάλια από νούμερα. Για τα δεδομένα του καναλιού, είναι το δεύτερο σίριαλ της εβδομάδας που πέρασε ως προς το μέσο όρο. Άρα, είναι εντελώς κουτό να κόψουν τη σειρά γιατί απλούστατα το 22% για το prime time του ΑΝΤ1 είναι κάτι παραπάνω από ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΟ! Εξού και η αποψινή επανάληψη στις 21:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Δε νομίζω να εύχετε κανείς παθιασμένα να πατώσει!! Δεν έχουμε προηγούμενα με τον Ρώμα. :p:lol: Συμφωνώ απόλυτα! Δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει κάποιος κακεντρεχής που για συγκεκριμένους λόγους-εμπάθεια, μίσος, κακία, απαισιοδοξία κ.α.-θέλει να πατώσει ο Ρώμας, το ίδιο πιστεύουν όλοι.... Εκτός αυτού, δεν αναφέρεται σε κανένα μήνυμα η επιθυμία/ευχή κάποιου να πατώσει ο Ρώμας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 κανεις δεν νομιζω δεν θελει να κοπει η να πατωσει ενα σωρο κοσμος δουλευει στο σειριαλ...Καλα ο Ρωμας εχει βγαλει λεφτα πολλα οι υπολοιποι που δουλευουν εκει ομως γιατι να μεινουν χωρις δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Εξού και η αποψινή επανάληψη στις 21:00 Ναι, έλειψε τόσο πολύ από τους τηλεθεατές που το ξαναδείχνουν. Έλεος. Η αποψινή επανάληψη δεν είναι θέμα επιτυχίας ή αποτυχίας. Δεν υπήρξε καινούρια σειρά που να μην προβλήθηκε σε επανάληψη τόσο από το MEGA όσο και από τον ΑΝΤ1 τουλάχιστον μία φορά αυτή την εβδομάδα. Πάμε στο άλλο άκρο, όπου το "αν υπήρχες θα σε χώριζα" έπαιξε σε επανάληψη την Τρίτη, σήμερα το μεσημέρι και θα ξαναπαίξει 3η φορά επανάληψη, 4η σύνολο πάλι σήμερα στις 22:00! Αντιστοίχως το Φίλα το βάτραχό σου επίσης έπαιξε 2 φορές σε επανάληψη και άλλη μία φορά που έπαιξε στη πρεμιέρα του τη Δευτέρα. Πως τα καταφέρνετε να βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα, απορώ. Να ρωτήσω κάτι, τις συνεντεύξεις του Ρώμα δεξιά και αριστερά τις έχετε διαβάσει; Τόσο πριν τη πρεμιέρα όσο και στο τεύχος αυτής της εβδομάδας του Ζάππινγκ που την έκαναν πριν τη πρεμιέρα (μιλάει με το "θα"), ο Ρώμας κράζει ΟΛΕΣ τις σειρές τόσο του MEGA όσο και του ΑΝΤ1, λέει ότι είναι από τους λίγους που κρατάει τον ΑΝΤ1 από τον κατήφορο, ότι όλες οι άλλες σειρές είναι αντιγραφές παλιότερων δικών του (λες και το παρθεναγωγείο είναι... παρθενογέννεση, δεν θυμίζει τη ταινία "το χαμόγελο της Μόνα Λίζα"), ότι ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ η σειρά του θα σκίσει κ.α. κ.α. Απορώ αν διατηρεί ακόμα την ίδια γνώμη μετά τα ποσοστά της Δευτέρας. Δεν ήταν κακά, αλλά δεν ήταν αυτά για τα οποία μιλούσε. Προσωπικά εγώ τη Δευτέρα προτίμησα το Δεληγιάννειο (το είδα live) από τις Γοργόνες που τις είδα μετά, χωρίς ωστόσο να ξεχωρίσω καμία από τις δύο. Δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν το δεληγιάννειο "πατάτα" αλλά να μη το βγάλουμε και τη τρελή επιτυχία της σαιζόν με το 22% και τη δεύτερη θέση (της Δευτέρας στις 21:00, όχι της εβδομάδας). Πληροφοριακά τη Δευτέρα η agb έδινε 1ο το αν υπήρχες θα σε χώριζα, 2ες τις γοργόνες και 3ο το δεληγιάννειο. Και όταν διαβάζω τέτοιου είδους συνεντεύξεις βγάζω καπνούς :mad: Είπαμε έχει και το ψώνισμα τα όριά του. Το καλάμι όταν το καβαλάς είναι επικίνδυνο. Και για όλα όσα λέτε περί κοψίματος, γνωρίζετε ότι ο Ρώμας έχει υπογράψει συμβόλαιο για να παίζει 2 χρόνια το Δεληγιάννειο στον ΑΝΤ1, και ήδη γράφει την 2η σαιζόν; Το είπε ο ίδιος τη Δευτέρα στον Πρωινό Καφέ. Για να κοπεί η σειρά έτσι απλά ο ΑΝΤ1 να περιμένει μετά το θέμα να καταλήξει στα δικαστήρια. Ας πρόσεχε τι συμβόλαια υπέγραφε. Δεν είναι κάθε σειρά "Καφέ της Χαράς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Κι εσύ το ίδιο κάνεις...... Πες μου... που το έχω κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Πες μου... που το έχω κάνει; Καλύτερα πες εσύ πού το έχουμε κάνει(=ευχή για να πατώσει η σειρά) όλοι εμείς..... Εκτός κι αν ξέχασες ότι αναφέρθηκες σε όλους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Δεν μου λες γιατί δεν έχεις τίποτα να πεις και προσπαθείς να μου πετάξεις απλά το μπαλάκι! Εγώ αναφέρομαι σε όσους φέρονται αρνητικά και μιλάνε για κόψιμο της σειράς και πράσινα άλογα. Διάβασε λίγο πιο πάνω αν δε τα θυμάσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. October 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Δεν μου λες γιατί δεν έχεις τίποτα να πεις και προσπαθείς να μου πετάξεις απλά το μπαλάκι! Εγώ αναφέρομαι σε όσους φέρονται αρνητικά και μιλάνε για κόψιμο της σειράς και πράσινα άλογα. Διάβασε λίγο πιο πάνω αν δε τα θυμάσαι! Προτεινω να ηρεμισετε και οι 2 σας.Κουβεντα κανουμε,μην τσακωνεστε,χανει και το θεμα το νοημα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Γενικά θα έλεγα, το θεωρείται εύκολο πράγμα να υπάρξει σειρά που χτυπάει 40άρια; Αυτό που με εκπλήσσει στους περισσότερους όμως είναι ότι ασχολείστε τόσο έντονα με μια σειρά για την οποία εύχεστε παθιασμένα να πατώσει! :lol::lol::lol: Δεν μου λες γιατί δεν έχεις τίποτα να πεις και προσπαθείς να μου πετάξεις απλά το μπαλάκι! Εγώ αναφέρομαι σε όσους φέρονται αρνητικά και μιλάνε για κόψιμο της σειράς και πράσινα άλογα. Διάβασε λίγο πιο πάνω αν δε τα θυμάσαι! Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Είναι προφανές ότι αντιφάσκεις! Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Το σημερινό επεισόδιο ήταν καταπληκτικό, εμφανώς βελτιωμένο. Οι κωμικές ατάκες ήταν πάρα πολλές και γελούσα συνεχώς. Η σειρά είναι πολύ ευχάριστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt007 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Όντως το σημερινο επεισοδειο ηταν παρα πολυ καλυτερο απο το 1ο!Θα δουμε αυριο πωε τα πηγε σε τηλεθεαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Είναι προφανές ότι αντιφάσκεις! Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του... Φάσκω και αντιφάσκω; Για εξπλαίν λίγο που φάσκω και αντιφάσκω...αλλά καταρχήν πες μας τι κατάλαβες από τα παραπάνω! :lol::lol::lol: Μάλλον αστόχησες φίλε μου με τα βέλη σου εναντίον μου! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Το σημερινό επεισόδιο ήταν καταπληκτικό, εμφανώς βελτιωμένο. Οι κωμικές ατάκες ήταν πάρα πολλές και γελούσα συνεχώς. Η σειρά είναι πολύ ευχάριστη. Μπα,εμενα δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.Ειδικα οι γκριματσες του Ρωμα,ιδιες κι απαραλλαχτες,(απο προγενεστερα σιριαλ του).Δυσκολα θα το ξαναδω.Γιατι πανω-κατω η καταληξη του ειναι γνωστη.Αληθευει οτι θα παει κι για 2η χρονια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 3 χρονια το καφε αλλα 2 το δεληγιαννειο ..αμαν το πολυ το κυριε ελεησον ..:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Δεν πειράζει. Θα το αντέξουμε. Εδώ αντέξαμε την δυναστειοκρατεία των παρακμιακών σήριαλ της Ελένης Μαβίλη για αρκετές σεζόν (βλέπε Λαβ Σόρι και λοιπές μπούρδες :down:). Το ίδιο θα συμβεί και με το Ρώμα. Πιστεύω ότι πλέον κούρασε το στυλάκι του και είναι πολύ κοντά η πόρτα της εξόδου... Μακάρι για το καλό του να αποχωρήσει μόνος του με το σωστό timing, να μην απαξιωθεί εντελώς... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 3 χρονια το καφε αλλα 2 το δεληγιαννειο ..αμαν το πολυ το κυριε ελεησον ..:lol::p Ναι αλλα το καφε,μη ξεχνας ειχε κανει καλυτερη εκκινηση.Εμενα προσωπικα,το ολο κλιμα,τα σκηνικα κ.λ.π., μου αρεσουν,η (ψυχολογος απο το Μαζι σου,το παιζει μοιραια γυναικα??)/Επισης απο αυτα που ειδα σημερα,ο ρολος της προσσεγγιζει σε παρα πολλα σημεια τον αντιστοιχο της Χαρας.(για να μη πω σε ολα). Τελος, μια απορια,..Αυτα που βλεπουμε να διαδραματιζονται εχουν συμβει,κι αυτη η γυναικα με την οποια κι σημερα ξεκινησε το επεισοδιο απλως τα αφηγειται?? Επισης να αναφερω οτι σε καποιο εντυπο,εφημεριδας Σαββατου,μιλαει για τη σειρα που οι πρωταγωνιστες τις το εριξαν στο ροκ and ρολ. Θυμαστε προπερσυ,στο κολοκοτρωνιτσι που κι καλα,ηταν ολοι οι συγχωριανοι κι ο Ρωμας κι ειχαν μαστουρωσει,κι αρχισαν να χθρευουν το σουξε του ρουβα της γιουροβιζιον????Τι αστοχες εμπνευσεις ηταν(κι ειναι) αυτες??Χαλαν τις οποιες καλες στιγμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Ασχετο με το αν το καφε ηταν πιο πετυχημενο δεν καταλαβαινει οτι ετσι καιγεται?Η εχει τυφλωθει απο τα λεφτα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts