mougga Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 απο το τρειλερ φαινεται πολυ καλο!!:):) Γιατι υπηρχε περιπτωση απο το τρειλερ να φαινοταν πολυ κακο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Γιατι υπηρχε περιπτωση απο το τρειλερ να φαινοταν πολυ κακο?? to τρειλερ ειναι πολυ καλοφταγμενο με πολυ καλη μουσικη επενδυση και θα παιζουν εξαιρετικοι ηθοποιοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 to τρειλερ ειναι πολυ καλοφταγμενο με πολυ καλη μουσικη επενδυση και θα παιζουν εξαιρετικοι ηθοποιοι Α δηλαδή δε θα παίζει ο Ρώμας που είχα ακούσει,ε; :p:shifty: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Α δηλαδή δε θα παίζει ο Ρώμας που είχα ακούσει,ε; :p:shifty: ΚΑΚΕ:mad::mad::mad::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 κι εμενα για να πω την αληθεια δε με ενθουσιασε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ούτε εμένα.Αποτυχεία μου μυρίζει.Ο Ρώμας μου άρεσε στο Κωσταντίνου και Ελένης και ίσως στο μισό Καφέ της Χαράς.Απο τότε δεν τρελαίνομαι να τον βλέπω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ούτε εμένα.Αποτυχεία μου μυρίζει.Ο Ρώμας μου άρεσε στο Κωσταντίνου και Ελένης και ίσως στο μισό Καφέ της Χαράς.Απο τότε δεν τρελαίνομαι να τον βλέπω:p To ανησυχητικό θα ήταν αν τρελαινόσουν να τον βλέπεις :p:lol: Βασικά, ο Ρώμας έχει το κακό ότι σαν ηθοποιός έχει "τυποποιηθεί" περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Από τους Μεν & Δεν, μέχρι τον Κακό Βεζύρη, το Κων/νου & Ελένης και το Καφέ της Χαράς παίζει πάντα τον ίδιο γερο-γκρινιάρη, μισάνθρωπο, ιδιόρρυθμο χαρακτήρα-καρικατούρα. Είναι λογικό πως κάποια στιγμή βαριέσαι να βλέπεις τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα με άλλο όνομα και επάγγελμα. Από την άλλη είναι και το χιούμορ που κάποια στιγμή κουράζει, γιατί δε βασίζεται ούτε σε αστείες καταστάσεις αλλά ούτε και στις ατάκες (τουλάχιστον όχι τόσο έξυπνα όσο των Ρήγα-Αποστόλου). Το συνηθισμένο μοτίβο των αστείων του Ρώμα είναι "πιάνομαι από μια λέξη του συνομιλητή και την αλλάζω/κάνω αστεία" Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 τι να περιμενουμε αλλο απο τον ρωμα!μια απο τα ιδια παλι!ο κακος κ ο ιδιοτροπος!ελεος με τις σειρες του ρωμα ειναι ολες του ιδιου στυλ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 εκεινη την αποτυχια.λιφτινκ θαρρω την λεγανε,κι εκει τον ιδιοτροπο εκανε;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 εκεινη την αποτυχια.λιφτινκ θαρρω την λεγανε,κι εκει τον ιδιοτροπο εκανε;;; δεν τον λες κ ιδιοτροπο αλλα κατα καποιον τροπο δεν διεφερε κ πολυ απο τον γνωστο στις σειρες ρωμας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 γενικα εγω γελούσα με σκηνές από το καφέ της χαράς και το ρώμα δεν τον σιχαίνομαι, αλλά ούτε και τον λατρεύω. το τρέιλερ της σειράς πάντως δεν μου έδειξε κάτι συγκλονιστικό, ήταν σαν βλέπω τους χαρακτήρες από το καφέ της χαράς σε μεγάλο βαθμό... ελπίζω να διαψευστω, γιατί νομίζω ότι αν θέλει μπορεί να βγάλει γέλιο σαν ηθοποιός και σεναριογράφος. για την τυποποίση συμφωνω απόλυτα, έχει βρει τι παίζει καλά και το έχει... ξεσκίσει!!! :X:X:X πάντως το σίγουρο είναι ότι θα το δω να καταλάβω τι είναι!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 εκεινη την αποτυχια.λιφτινκ θαρρω την λεγανε,κι εκει τον ιδιοτροπο εκανε;;; Όχι, εκεί έκανε τον ερωτιάρη :scared::X:rotfl: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ρε παιδιά τι βλέπω...? ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΕΖΟΥΛΙΝΙ?!?!?! :w00t: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ρε παιδιά τι βλέπω...? ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΕΖΟΥΛΙΝΙ?!?!?! :w00t: Γιατί κάτι μου λέει πως οι διάλογοι του Τερεζουλινιακίου θα είναι κλάσεις ανώτεροι από των υπολοίπων; :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Είσαι κακός. Εγώ χαίρομαι που ο Ρώμας (μαζί με την Χατζητέτοια) συνεχίζει την επιτυχή και prolific πορεία του στην ελληνική τηλεόραση, χωρίς να αναλώνεται και να ανακυκλώνεται, αλλά κατορθόνωντας να κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα και να πρωτοπορεί. Άσχετο, θυμήθηκα τώρα τους καρμπόν διαλόγους από Ρέππα-Παπαθανασίου, απ'τις 3 χάριτες στο safe sex Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Δυσοίωνο το μέλλον της σειράς. Ούτε εμένα μ'άρεσε, να πω την αλήθεια. Μου θυμίσατε ένα αφιέρωμα που έκανε το Nitro στο τεύχος Σεπτεμβρίου για τη δεκαετία του 90. Και ενώ η δεκαετία "μιλάει", λέει: "Τρείς άνθρωποι φταίνε για την κακή μου φήμη: ο Σαντάμ, ο Μηλόσεβιτς και ο Χάρης Ρώμας". Απλά :respect: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Δυσοίωνο το μέλλον της σειράς. Ούτε εμένα μ'άρεσε, να πω την αλήθεια. Μου θυμίσατε ένα αφιέρωμα που έκανε το Nitro στο τεύχος Σεπτεμβρίου για τη δεκαετία του 90. Και ενώ η δεκαετία "μιλάει", λέει: "Τρείς άνθρωποι φταίνε για την κακή μου φήμη: ο Σαντάμ, ο Μηλόσεβιτς και ο Χάρης Ρώμας". Απλά :respect: Μην κρινετε εκ των προτερων.Ας περιμενουμε και βλεπουμε.Ενα ειναι το σιγουρο,οτι ο ρολος του θα ειναι ο κλασικος.Τωρα απο κει και περα παιζουν ηθοποιοι οπως Κ.Κωνσταντινου(απο εγκληματα)η Βανα(οι μεν και οι δεν)και εμενα προσωπικα με προιδεαζει για το καλο αποτελεσμα,και την εξελιξη της σειρας.Βεβαια λογια,λογια ειναι αυτα.Ας περιμενουμε και ας κρινουμε εκ του αποτελεσματος.Ας μη γινει μονο κουραστικο οπως το Καφε.Ελπιζω να προβληθει κατι φρεσκο,και στη τελικη ενα χρονο χωρις σειρα και μετα την επιτυχια του καφε,ο σεναριογραφος θα πρεπει να εχει δουλεψει επανω στη σειρα και στο σεναριο,για πιθανη συνεχεια μετα το περας της φετινη χρονιας.Αν καταλαβαινετε τι εννοω.Τα γυρισματα παντως πρεπει να γινονται σε εξωτερικο-φυσικο χωρο.Πιστευω εναρμονιζεται με το ολο κλιμα της σειρας και γενικοτερα στην εποχη που το σιριαλ μας μεταφερει.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Δυσοίωνο το μέλλον της σειράς. Μπα. Οι περισσότεροι και μόνο που είναι του Ρώμα θα την παρακολουθήσουν ότι και να γίνει. Άλλωστε έχει σταθερούς fan! Εδώ άντεξαν 3 χρόνια Καφέ της Χαράς, δε θα αντέξουν το Παρθεναγωγείο :p Δες το και κοινωνιολογικά! Σκέψου πόσοι νέοι θα εκπλαγούν όταν μάθουν πως υπήρχαν τέτοια μέρη (και δεν ήταν μονιμως άδεια - όπως θα ήταν σήμερα :rolleyes::lol: ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Σορυ για την παρεμβαση.Αλλα τετοιο θεμα ειχα ανοιξει παλαιοτερα.Οποτε ας ληφθει η παρατηρηση μου υποψη απο τους διαχειριστες.Αν δειτε σε προηγουμενες σελιδες θα το επισημανετε και οι ιδιοι.Αυτο ανοιξε μολις σημερα.Και τιτλοφορειται με τον ιδιο ακριβως τιτλο.Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Δες το και κοινωνιολογικά! Σκέψου πόσοι νέοι θα εκπλαγούν όταν μάθουν πως υπήρχαν τέτοια μέρη (και δεν ήταν μονιμως άδεια - όπως θα ήταν σήμερα :rolleyes::lol: ) Good ol' times, good ol' times :whistle: Σιγά μην κάνουν και επιστημονική λαογραφική μελέτη για τα ιστορικά και υφολογικά στοιχεία της εποχής :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ελεος ακομα δεν αρχισε η σειρα και τη θαβετε!!:blink::blink: Καθιστε να αρχισει πρωτα και μετα θα πειτε οτι ειναι να πειτε...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Σιγά, κάνουμε προθέρμανση. :p Κοίτα, όποιος έχει δει Ρώμα τα τελευταία 17 χρόνια μπορεί άνετα να σου πει πως θα ξεκινήσει η σειρά, πως θα εξελιχθεί, τι στιχομυθία θα έχει και πως θα καταλήξει :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 δηλαδη ουτε την γνωμη μας δεν μπορουμε να πουμε :X η μηπως θα πρεπει να δουμε 6-7 φορες την νεα σειρα του ρωμα για να βγαλουμε συμπερασμα οτι προκειται για μια νεα βερσιον των παλιων του σειρων :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Μόλις παρακολούθησα τη διαφήμιση της σειράς. Δείχνει υπερπαραγωγή. Συμμετέχουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί,τα σκηνικά φαίνονται προσεγμένα και μερικές ατάκες είναι αρκετά εύστοχες. Ελπίζω το «Δεληγιάνειον Παρθεναγωγείον» να αποδειχθεί το λιγότερο αντάξιο του «Καφέ της Χαράς». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Μόλις παρακολούθησα τη διαφήμιση της σειράς. Δείχνει υπερπαραγωγή. Συμμετέχουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί,τα σκηνικά φαίνονται προσεγμένα και μερικές ατάκες είναι αρκετά εύστοχες. Ελπίζω το «Δεληγιάνειον Παρθεναγωγείον» να αποδειχθεί το λιγότερο αντάξιο του «Καφέ της Χαράς». Θα συμφωνησω,και επισης το τρειλερ ειχε αρκετη διαρκεια,ενω το χθεσινο ηταν σχετικα μικροτερης.Και διαφορετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts