Jump to content

[MOTO] KTM Duke II

makosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

aurio to duke 8a einai etimo me pinakides ktlp..to 8ema mporei na klido8ei k euxaristo gia tis plirofories.

αυριο παιρνεις εσυ την μηχανη κι εγω καινουριο αμαξι,αντε καλοριζικη σου ευχομαι να ειναι φιλε μου.:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 147
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

irthe o kairos na kalosorisoume kai to trito melos tou DUKE

http://automoto.pathfinder.gr/motos/models/reviews/267163.html

Του χρονου με το καλο θα το :blink:.τωρα βολευομαστε με το duke ii που ειναι best seler ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αρκετα πιο ομορφος ο ΙΙΙ απο τον ΙΙ........

Αντε με το καλο να μας ερθει σε 2 χρονακια οταν θα εχω βγαλει κ license και μετα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!1

αρκετα πιο ομορφος ο ΙΙΙ απο τον ΙΙ........

Αντε με το καλο να μας ερθει σε 2 χρονακια οταν θα εχω βγαλει κ license και μετα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!1

gia na mporeis na odighseis douka tha prepei na exeis paei 21 etc?gia diploma diladi...btw kaloriziko m8 piase ena kofti gia mena :P

Heaven Holds A Sense Of Wonder

And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up

When The Rage In Me Subsides

In This White Wave

I Am Sinking In This Silence

nai oraio mixanaki,sta perisotera site lene pos einai photoshop..makari na to vgaloun etsi giati apla ta spaei!ego pantos to II de to allazo gia kanena logo :p
http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

Ασε που θα κανει και μια περιουσια για να το αγορασεις.κανενα 10000ρο σιγουρα.παντως απ'οτι εχω διαβασει θα φοραει το καινουργιο μοτερ που εχει το νεο ktm 690 και θα εχει και abs.
[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εμενα μου αρεσει το Duke III,ελπιζω να ξεπερασουν και καποια προβληματακια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 1 year later...
Παιδια πως σας φενεται ο καινουριος δουκας?? εμενα μου αρεσε παρα πολυ το μονο που με χαλαει ειναι η τιμη και η εξατμιση που ειναι απο κατω αν ηταν σαν το παλιο καπως η εξατμιση θα ηταν πανεμορφο!!

Επειδη το μηχανακι το οδηγησα test drive το μηχανακιειναι τρελα :yahoo: καμια σχεση με το παλιο και με πολυ δυναμη,οσο για την εξατμιση..δεν ειναι τοσο ασχημα.επισης ενα (-) για εμενα ειναι η χαμηλη θεση οδηγησης.κατα'τα'αλλα η τιμη του αναμενωμενη..και ο δουκας ο παλιος τοσο κοστιζε πριν καποια χρονια.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο για την θεση το ακουσα και απο αλλους τοσο χαμηλα ειναι ρε συ?? δεν το εχω δει απο κοντα ακομα....η εξατμιση ομως ειναι χαλια...μακαρι να βγει ακραπα σαν τις διπλες απο το παλιο....

εγω φιλε ειμαι 2 μετρα ανθρωπος.ενας κοντυτερος του ερχετε "κουτι" η μοτοσυκλετα.ασε ειναι στημενο το μηχανακι..και εχει πολυ ροπη.εξατμιση για το μηχανακι βγαινει..αλλα κι'αυτη κατω απο το πλαισιο θα ειναι.

παντως ο παλιος ο δουκας ειναι ευκαιρια τωρα.διαζρονικο μηχανακι..και 3ης γενειας μοτερ που ειναι ασπαστο.και φυσικα μειωμενη τιμη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι το ονειρο μου αυτη η μηχανη αλλα μαλλον για duke ii παμε γιατι δεν παιζουν λεφτα... :)

και καλα να κανεις ;) κι εγω αυτο εχω..:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το μηχανακι δεν ειναι τελικης.ομως αμα θελησεις και το πας..αμεσως το κοντερ θα γραψει 170.εχει δυναμη..που τρομαζει! "μαμα" το εχω..γιατι η εξατμιση κανει 1000ευρο και βαζωντας εξατμιση η συντηρηση των βαλβιδων μειωνεται σε χιλιομετρα,και ηδη πληρωνουμε συχνο σερβις,δεν λεει πιο συχνοτερο!

οταν ειμαι σε ταξιδι την 3η την βγαζω στα 110χλμ στις 6000στροφες και με 4τη κανω παιχνιδι και προσπεραση παιζωντας,σηκωνω και καμια σουζα αμα'λεχει :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Extes koitaksa times gia kapoia montela ktm kai eida oti to duke to 2 to exoun 8.500 euro kai to duke 3 to exoun sta 9.700 euro.Poio apo ta dio tha dialegate eseis?Apo apospsi timis, sxediasmou kai epidoseon...

Extes koitaksa times gia kapoia montela ktm kai eida oti to duke to 2 to exoun 8.500 euro kai to duke 3 to exoun sta 9.700 euro.Poio apo ta dio tha dialegate eseis?Apo apospsi timis, sxediasmou kai epidoseon...

Το καινουργιο,το ρωτας κιολας???

μονο και για τα +10αλογα θα εφευγα τρεχωντας.ομως το παλιο το βρισκεις και φθηνοτερα.απλα 8500 ευρο εχει limited edition.¨

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nai.Apla auto to special edition poio einai?To portokali mauro?

Ακριβως το πορτοκαλι με χαραγμενο αριθμο στο τιμονι!

τσαμπα χρηματα δηλαδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει τπτ καινουριο το limited σε σχεση με τα αλλα???

εγω παντως αν ειχα δουκα θα τον ειχα καταμαυρο με acrapovic τερμα αλητεια!

Τιποτα απολυτως! μονο βαμενες ζαντες στο χρωμα των πλαστικων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia zitounte akrapovic gia Duke II.Opios exei kati ipopsin pm..

Και ειναι και δυσκολο να βρεις.εγω ψαχνω μεταχειρα εδω και ενα χρονο και εχω βαλει αγγελια σε πολλα hellinmoto αλλα δεν εχω βρει κατι.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]