ταξιδιωτης22 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 aurio to duke 8a einai etimo me pinakides ktlp..to 8ema mporei na klido8ei k euxaristo gia tis plirofories. αυριο παιρνεις εσυ την μηχανη κι εγω καινουριο αμαξι,αντε καλοριζικη σου ευχομαι να ειναι φιλε μου.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 irthe o kairos na kalosorisoume kai to trito melos tou DUKE http://automoto.pathfinder.gr/motos/models/reviews/267163.html Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 irthe o kairos na kalosorisoume kai to trito melos tou DUKE http://automoto.pathfinder.gr/motos/models/reviews/267163.html Του χρονου με το καλο θα το :blink:.τωρα βολευομαστε με το duke ii που ειναι best seler ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 αρκετα πιο ομορφος ο ΙΙΙ απο τον ΙΙ........ Αντε με το καλο να μας ερθει σε 2 χρονακια οταν θα εχω βγαλει κ license και μετα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 αρκετα πιο ομορφος ο ΙΙΙ απο τον ΙΙ........ Αντε με το καλο να μας ερθει σε 2 χρονακια οταν θα εχω βγαλει κ license και μετα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!1 gia na mporeis na odighseis douka tha prepei na exeis paei 21 etc?gia diploma diladi...btw kaloriziko m8 piase ena kofti gia mena :P Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. April 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 nai oraio mixanaki,sta perisotera site lene pos einai photoshop..makari na to vgaloun etsi giati apla ta spaei!ego pantos to II de to allazo gia kanena logo :p Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Ασε που θα κανει και μια περιουσια για να το αγορασεις.κανενα 10000ρο σιγουρα.παντως απ'οτι εχω διαβασει θα φοραει το καινουργιο μοτερ που εχει το νεο ktm 690 και θα εχει και abs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 κι εμενα μου αρεσει το Duke III,ελπιζω να ξεπερασουν και καποια προβληματακια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 like? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Παιδια πως σας φενεται ο καινουριος δουκας?? εμενα μου αρεσε παρα πολυ το μονο που με χαλαει ειναι η τιμη και η εξατμιση που ειναι απο κατω αν ηταν σαν το παλιο καπως η εξατμιση θα ηταν πανεμορφο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Επειδη το μηχανακι το οδηγησα test drive το μηχανακιειναι τρελα :yahoo: καμια σχεση με το παλιο και με πολυ δυναμη,οσο για την εξατμιση..δεν ειναι τοσο ασχημα.επισης ενα (-) για εμενα ειναι η χαμηλη θεση οδηγησης.κατα'τα'αλλα η τιμη του αναμενωμενη..και ο δουκας ο παλιος τοσο κοστιζε πριν καποια χρονια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Αυτο για την θεση το ακουσα και απο αλλους τοσο χαμηλα ειναι ρε συ?? δεν το εχω δει απο κοντα ακομα....η εξατμιση ομως ειναι χαλια...μακαρι να βγει ακραπα σαν τις διπλες απο το παλιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 εγω φιλε ειμαι 2 μετρα ανθρωπος.ενας κοντυτερος του ερχετε "κουτι" η μοτοσυκλετα.ασε ειναι στημενο το μηχανακι..και εχει πολυ ροπη.εξατμιση για το μηχανακι βγαινει..αλλα κι'αυτη κατω απο το πλαισιο θα ειναι. παντως ο παλιος ο δουκας ειναι ευκαιρια τωρα.διαζρονικο μηχανακι..και 3ης γενειας μοτερ που ειναι ασπαστο.και φυσικα μειωμενη τιμη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Ειναι το ονειρο μου αυτη η μηχανη αλλα μαλλον για duke ii παμε γιατι δεν παιζουν λεφτα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Ειναι το ονειρο μου αυτη η μηχανη αλλα μαλλον για duke ii παμε γιατι δεν παιζουν λεφτα... :) και καλα να κανεις ;) κι εγω αυτο εχω..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Ωραιος φιλε να σε ρωτησω ομως ποσο τελικη σου βγαζει??? μανισιο το εχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 αυτο το μηχανακι δεν ειναι τελικης.ομως αμα θελησεις και το πας..αμεσως το κοντερ θα γραψει 170.εχει δυναμη..που τρομαζει! "μαμα" το εχω..γιατι η εξατμιση κανει 1000ευρο και βαζωντας εξατμιση η συντηρηση των βαλβιδων μειωνεται σε χιλιομετρα,και ηδη πληρωνουμε συχνο σερβις,δεν λεει πιο συχνοτερο! οταν ειμαι σε ταξιδι την 3η την βγαζω στα 110χλμ στις 6000στροφες και με 4τη κανω παιχνιδι και προσπεραση παιζωντας,σηκωνω και καμια σουζα αμα'λεχει :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Extes koitaksa times gia kapoia montela ktm kai eida oti to duke to 2 to exoun 8.500 euro kai to duke 3 to exoun sta 9.700 euro.Poio apo ta dio tha dialegate eseis?Apo apospsi timis, sxediasmou kai epidoseon... Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Extes koitaksa times gia kapoia montela ktm kai eida oti to duke to 2 to exoun 8.500 euro kai to duke 3 to exoun sta 9.700 euro.Poio apo ta dio tha dialegate eseis?Apo apospsi timis, sxediasmou kai epidoseon... Το καινουργιο,το ρωτας κιολας??? μονο και για τα +10αλογα θα εφευγα τρεχωντας.ομως το παλιο το βρισκεις και φθηνοτερα.απλα 8500 ευρο εχει limited edition.¨ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Nai.Apla auto to special edition poio einai?To portokali mauro? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Nai.Apla auto to special edition poio einai?To portokali mauro? Ακριβως το πορτοκαλι με χαραγμενο αριθμο στο τιμονι! τσαμπα χρηματα δηλαδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εχει τπτ καινουριο το limited σε σχεση με τα αλλα??? εγω παντως αν ειχα δουκα θα τον ειχα καταμαυρο με acrapovic τερμα αλητεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εχει τπτ καινουριο το limited σε σχεση με τα αλλα??? εγω παντως αν ειχα δουκα θα τον ειχα καταμαυρο με acrapovic τερμα αλητεια! Τιποτα απολυτως! μονο βαμενες ζαντες στο χρωμα των πλαστικων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Paidia zitounte akrapovic gia Duke II.Opios exei kati ipopsin pm.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Paidia zitounte akrapovic gia Duke II.Opios exei kati ipopsin pm.. Και ειναι και δυσκολο να βρεις.εγω ψαχνω μεταχειρα εδω και ενα χρονο και εχω βαλει αγγελια σε πολλα hellinmoto αλλα δεν εχω βρει κατι.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts