Jump to content

Ηλεκτρονική Αθηνών

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ αναφερόμουν σε προϊόντα με μεγάλη εγγύηση, π.χ. 3 χρόνια.

Οι 2 μήνες περνάνε πριν το καταλάβεις...

Σε περίπτωση αντικατάστασης με καινούργια συσκευή, τότε είναι λογικό να ανανεώνεται η εγγύηση, σε μεγάλες επωνυμίες, γιατί όταν η ποιότητα είναι υψηλή τότε οι πιθανότητες για δεύτερη ελαττωματική συσκευή είναι μικρές.

Άρα κόστος για την εταιρεία ≈ 0 και

πελάτης = ικανοποιημένος

Πάντως αυτά τα "επανα-κατασκευασμένη" δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Είναι εντελώς διαφορετική η αίσθηση του "καινούργιου", με την αντικατάσταση από "λειτουργικά ισοδύναμη συσκευή".

Γιατι να μην αγορασεις κατι καινουργιο; Αν παρεις κατι μεταχειρισμενο και εχει πχ εγγυηση ακομα 2 μηνες μπορει να μη σου χαλασει σε αυτους τους δυο μηνες οποτε θα ληξει η εγγυηση σου.

Αυτό δεν κολάει στην περίπτωση της FREAK.

Δεν αγόρασε τίποτα μεταχειρισμένο!

Αγόρασε καινούργιο και πρέπει να της δωθεί αυτή η ικανοποίηση.

Φυσικά, όταν αγοράζεις κάτι μεταχειρισμένο, οι απαιτήσεις σου δεν είναι ίδιες!!!

Όταν αγοράζεις μια οθόνη με Χ pixels, εσύ τι κάνεις για να ελέγξεις ότι πράγματι πήρες αυτό που πλήρωσες;

Μετράς τα pixels ένα-ένα;

Φυσικά όχι!

Αγοράζεις : βεβαιότητα!

Edit:

Αγοράζεις την οθόνη σαν αντικείμενο, την βεβαιότητα ότι πήρες κάτι καλό αν η εταιρεία έχει καλό όνομα στην αγορά, την εγγύηση, όπως λέω και πιό πάνω, αλλά και την αίσθηση του καινούργιου (και όχι του...

...επανα-κατασκευασμένου).

Αυτό δεν κολάει στην περίπτωση της FREAK.

Δεν αγόρασε τίποτα μεταχειρισμένο!

Αγόρασε κάτι καινούριο και της το αντικατέστησαν με κάτι ουσιαστικά μεταχειρισμένο (ακόμα χειρότερα, επανακατασκεuασμενο).

;)

Ρε παιδιά, μόνο και που ακούτε αυτή την λέξη :

Ε-ΠΑ-ΝΑ-ΚΑ-ΤΑ-ΣΚΕΥ-Α-ΣΜΕ-ΝΟ,

δεν σας κάνει "κάπως";

Σε συνδυασμό με τις λέξεις "λειτουργικά ισοδύναμη"!

Πείραμα :

Πείτε δυνατά και αργά την φράση :

" Αντικατάσταση με λειτουργικά ισοδύναμη, επανακατασκευασμένη συσκευή"!

Δεν επ-ανακατεύεται το στομάχι σας;

:p

για να μιλησουμε απλα ελληνικα,και να γινει κατανοητο απο ολους.

η ο8ονη που μου εδωσαν δεν ειναι καινουργια.

ειχαν 10 χαλασμενες(πχ),βγαλαν οτι λειτουργουσε απο την καθεμια και φτιαξαν μια(αυτη που μου δωσανε)

σημερα παρατηρησα πως εχει και μια γρατζουνια.:(

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Mou fainetai mazi milame xoria katalavenoume!apo thn arxh anafera pws h egyhsh ananeonetai gia olh th diarkeia kati pou amfisvitises opote parethesa to nomo.epishs eipes pws tote tha epernan oloi metaxerismena kati pou den exei vash.sth periptwsh ths freak h egyhsh tha ananeothei eite arga eite grhgora.

Mou fainetai mazi milame xoria katalavenoume!apo thn arxh anafera pws h egyhsh ananeonetai gia olh th diarkeia kati pou amfisvitises opote parethesa to nomo.epishs eipes pws tote tha epernan oloi metaxerismena kati pou den exei vash.sth periptwsh ths freak h egyhsh tha ananeothei eite arga eite grhgora.

Σε ποιό σημείο το είπα αυτό;

Μπορείς να το βρείς και να το παραθέσεις;

Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.

Εγώ είπα ότι αν η εγγύηση μιας συσκευής ανανεωνόταν επ' αόριστον δεν θα αγόραζε κανείς καινούργια!

Θα έφτιαχνε δωρεάν ή θα αντικαθιστούσε την παλιά-χαλασμένη του με μια καινούργια!

Αυτό είπα.

Εσύ μίλησες για μεταχειρισμένα!!!

Σε ποιό σημείο το είπα αυτό;

[

Εγώ είπα ότι αν η εγγύηση μιας συσκευής ανανεωνόταν επ' αόριστον δεν θα αγόραζε κανείς καινούργια!

Θα έφτιαχνε δωρεάν ή θα αντικαθιστούσε την παλιά-χαλασμένη του με μια καινούργια!

Αυτό είπα.

Και είπες κάτι που δεν στέκει γιατί

α)με τη δική σου λογική θα είχα π.χ ακόμα 15αρι CRT (χλωμό) ή

β)θα έπρεπε μία οθόνη να χαλάει οπωσδήποτε τακτικά ανά 3 χρόνια ώστε να την αλλάζεις (πολύ χλωμό)..

γ)..αλλά να υπάχει ακόμα στοκ από 15αρια μόνιτορ οποιουδήποτε τύπου σε μία αντιπροσωπεία (εξαιρετικά χλωμό)

δ) ο κόσμος να αγοράζει μεταχειρισμένα μόνιτορ για να παίρνει την αρχική εγγύηση του αρχικού χρήστη (που δεν μεταβιβάζεται)

Είσαι δηλαδή 400% λάθος :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα προηγούμενα posts τα διάβασες;

Μάλλον όχι!!!

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε;

Μάλλον όχι!!!

Λέω ΑΝ γινόταν αυτό...

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι δεν γίνεται και για να το τεκμηριώσω, χρησιμοποιώ αυτό το παράδειγμα...

FREAK, αν βγάλεις άκρη κάνε ένα post και πες μας...

Γενικά αν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη (εύχομαι θετική).

Όλα τ' άλλα δεν νομίζω ότι έχουν νόημα...

;)

το εξωδικο σταλθηκε σημερα.ενα προς την ηλεκτρονικη αθηνων και ενα προς την ινφο κουεστ

οι απαιτησεις ειναι 2

1.εντος 3 ημερων(απο την ημερα που θα παραλαβουν το εξωδικο δλδ ή απο σημερα ΄η απο δευτερα) να μου αποδωσουν εγγραφως την βλαβη της ο8ονης(και οχι "δε ξερουμε,δε την βρηκαμε,ειναι μαλλον κατασκευαστικο")

και

2.εντος 3 ημερων να μου δοθει εγγυηση για την οθονη

βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι σημερα το πρωι ελαβα νεα τριετη εγγυηση για την οθονη που μου εδωσαν!!!!

βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι σημερα το πρωι ελαβα νεα τριετη εγγυηση για την οθονη που μου εδωσαν!!!!

Με ποια δικαιολογια; Σαν χαρη; Ή οτι εκαναν ******* εξαρχης;

συγκεκριμενα πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν να μην ανησυχω,θα μου αποστειλουν την εγγυηση με φαξ.

οταν τους ειπα πως δεν ενδιαφερομαι για φαξ,αλλα θελω επιστολη οπως γραφει και το εξωδικο ,μου ειπε πως θα το φροντισει το συντομοτερο δυνατο και θα μου στειλε αμμεσα και φαξ για να ειναι καλυμμενος και αυτος.

ζητησε 3 φορες συγνωμη για την ανεπαρκεια του υπαλληλου(κλασικα τα φορτωνουν σε αλλον)

3 eth apo otan agorases thn prohgoumenh othoni, h apo otan sou edwsan tin "epanakataskevasmeni"?