nikos_kallithea Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ρε παιδιά για κάποιο λόγο σταμάτησε να φορτώνει το DESTINATOR 7 από την storage card. Εκεί που φορτώνουν οι γραμμούλες με πεταει πίσω στα windows και πάνω μένει μία γραμμή που δείχνει ένα μέρος της εικόνας του loading του Destinator. Δοκίμασα και το destinator 8 και έχω το ίδιο πρόβλημα. Όλα αυτά με ένα touch cruise. Χρονια πολλα εδω εισαι http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10940 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipp-s Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Χρόνια πολλά στην παρέα που μας κρατάει ενήμερους.. πήγα Θεσσαλονίκη και έβαλα προορισμό το Hotel Hyatt ευτυχώς που ακόμα ήταν ημέρα και ρώτησα να πάω στον προορισμό...αν το εμπιστευόμουν θα κοιμόμουν στο δρόμο..γέλασα την ώρα που είπε ..φτάσατε στον προορισμό σας....σταματώ και λέω στα παιδιά ελάτε φτάσαμε..θεωρώ ότι τέτοια λάθη είναι χοντράδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Φιλε μου εκανες κακη χρηση του προγραμματος. Το ξενοδοχειο υπαρχει μεσα στα Pois του χαρτη. Ψυχαγωγια > Καζίνο>. (Το ΗΥΑΤΤ ολοι το ξερουμε σαν καζινο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipp-s Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Μα φίλε μου, υπάρχει και σαν ξενοδοχείο αν το αναζητήσεις αν ήθελα το καζίνο θα ζητούσα καζίνο και το καζίνο είναι σε διαφορετικό μέρος απο εκει που είναι το ξενοδοχείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 εχω τα αρχεια αλλα θελω οδηγιες εγκαταστασης σε htc diamond Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Προχθές ήθελα να πάω στο Κατσιμιδη άλλα δεν μπόρεσα να το βρω με τίποτα οσο και αν έψαξα στο destinator, και έτσι πήγα με τον παραδοσιακό τρόπο ρωτώντας!!!!:D:D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 καλησπέρα, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πλήρες χάρτη για Βουλγαρία??? μιλάω για dest 7! βρήκα κάτι στο μαγαζάκι ..αλλά ούτε 2mb δεν ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 προσπαθησα ναεγκαταστησω το exe αρχειο και μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη .win32.ξερει κανεις τιποτα Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Προχθές ήθελα να πάω στο Κατσιμιδη άλλα δεν μπόρεσα να το βρω με τίποτα οσο και αν έψαξα στο destinator, και έτσι πήγα με τον παραδοσιακό τρόπο ρωτώντας!!!!:D:D . το Κατσιμίδη δεν είναι ούτε δήμος, ούτε πόλη...οπότε κλάφτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 προσπαθησα ναεγκαταστησω το exe αρχειο και μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη .win32.ξερει κανεις τιποτα ποιο αρχείο πήγες να εγκαταστήσεις, απο που το ετρεξες, και που ήθελες να το κάνεις εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 το Κατσιμίδη δεν είναι ούτε δήμος, ούτε πόλη...οπότε κλάφτα. :) Αυτό είπα και εγώ γ******α @#% άσε που χάλασε και η φιγούρα γιατί εχω navi και στο αυτοκίνητο :angry: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Προχθές ήθελα να πάω στο Κατσιμιδη άλλα δεν μπόρεσα να το βρω με τίποτα οσο και αν έψαξα στο destinator, και έτσι πήγα με τον παραδοσιακό τρόπο ρωτώντας!!!!:D:D . Μια βουνοκορφή; Το iGo 8 το έχει.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μια βουνοκορφή; Το iGo 8 το έχει.:D Που το βρήκες στο igo ούτε εκεί το βρίσκω, στις πόλις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Που το βρήκες στο igo ούτε εκεί το βρίσκω, στις πόλις Αναζήτηση στα POIs. http://sportakias.com/images/smilies/xarxar.gif 24km από Αθήνα μου έβγαλε, Αχαρνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ποιο αρχείο πήγες να εγκαταστήσεις, απο που το ετρεξες, και που ήθελες να το κάνεις εγκατάσταση? προσπαθησα να εγκαταστησω και το 6 και το 7 αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη το συγχρονιζω και απο την επιφανεια εργασιας τρεχω το DESTINATOR.EXE και GpsTms.exe .εχω προσπαθησει να περασω ολο το φακελο στη συσκευη και να τρεξω το exe απο τη συσκευη,αλλα και παλι τιποτα. εχω το htc diamond και εχω ηδη εγκαταστησει το garmin,εχει σημασια; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 προσπαθησα να εγκαταστησω και το 6 και το 7 αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη το συγχρονιζω και απο την επιφανεια εργασιας τρεχω το DESTINATOR.EXE και GpsTms.exe .εχω προσπαθησει να περασω ολο το φακελο στη συσκευη και να τρεξω το exe απο τη συσκευη,αλλα και παλι τιποτα. εχω το htc diamond και εχω ηδη εγκαταστησει το garmin,εχει σημασια; copy-paste ο φάκελος στη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Αναζήτηση στα POIs. http://sportakias.com/images/smilies/xarxar.gif 24km από Αθήνα μου έβγαλε, Αχαρνές. Α καλά..... θέλει πολύ δουλειά ακόμα το σύστημα. Thanks Χρόνια Πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Α καλά..... θέλει πολύ δουλειά ακόμα το σύστημα. Thanks Χρόνια Πολλά Σωστό είναι το σημείο ή άλλο λέμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 copy-paste ο φάκελος στη συσκευή... και θα τρεξω απο τη συσκευη το exe;γιατι το ειχα κανει αλλα τιποτα.μου ανοιγε κατι αλλα οταν το εκλεινα το destinator δε βρησκοταν στη λιστα προγραμματων της συσκευης Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Σωστό είναι το σημείο ή άλλο λέμε; Δεν έψαξα γιατί δεν έχει και νόημα. Τώρα το εχω βάλει στα αγαπημένα και είμαι οκ, το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχει ούτε το dest ούτε το igo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δεν έψαξα γιατί δεν έχει και νόημα. Τώρα το εχω βάλει στα αγαπημένα και είμαι οκ, το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχει ούτε το dest ούτε το igo. Να συμπληρώσω Για τους Αθηναίους είναι προσφιλές μέρος σας το συστήνω τωρα το χειμώνα για παιχνίδι με τα χιόνια και ΠΑΙΔΑΚΙΑ τα καλλίτερα. Το στίγμα είναι Ν=38.18920, Ε=23.78640. (Εξω απο την ταβέρνα :D) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ειδα στην TV το talk&drive... τι ειναι αυτο? μπαινει σε PPC (diamont)? Καποιος που να ξερει ( αν μπαινει στο DIAMOND )???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 To talk & drive είναι μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει. Θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί από την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 To talk & drive είναι μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει. Θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί από την αγορά. +1 Μεγάλη πατάτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 τρεχω το exe με πεταει εξω και κολλαει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts