Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά για κάποιο λόγο σταμάτησε να φορτώνει το DESTINATOR 7 από την storage card.

Εκεί που φορτώνουν οι γραμμούλες με πεταει πίσω στα windows και πάνω μένει μία γραμμή που δείχνει ένα μέρος της εικόνας του loading του Destinator.

Δοκίμασα και το destinator 8 και έχω το ίδιο πρόβλημα.

Όλα αυτά με ένα touch cruise.

Χρονια πολλα

εδω εισαι

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10940

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά στην παρέα που μας κρατάει ενήμερους.. πήγα Θεσσαλονίκη και έβαλα προορισμό το Hotel Hyatt ευτυχώς που ακόμα ήταν ημέρα και ρώτησα να πάω στον προορισμό...αν το εμπιστευόμουν θα κοιμόμουν στο δρόμο..γέλασα την ώρα που είπε ..φτάσατε στον προορισμό σας....σταματώ και λέω στα παιδιά ελάτε φτάσαμε..θεωρώ ότι τέτοια λάθη είναι χοντράδες

Φιλε μου εκανες κακη χρηση του προγραμματος. Το ξενοδοχειο υπαρχει μεσα στα Pois του χαρτη. Ψυχαγωγια > Καζίνο>. (Το ΗΥΑΤΤ ολοι το ξερουμε σαν καζινο).

Μα φίλε μου, υπάρχει και σαν ξενοδοχείο αν το αναζητήσεις αν ήθελα το καζίνο θα ζητούσα καζίνο και το καζίνο είναι σε διαφορετικό μέρος απο εκει που είναι το ξενοδοχείο..

εχω τα αρχεια αλλα θελω οδηγιες εγκαταστασης σε htc diamond

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Προχθές ήθελα να πάω στο Κατσιμιδη άλλα δεν μπόρεσα να το βρω με τίποτα οσο και αν έψαξα στο destinator, και έτσι πήγα με τον παραδοσιακό τρόπο ρωτώντας!!!!:D:D

.

καλησπέρα,

ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πλήρες χάρτη για Βουλγαρία???

μιλάω για dest 7!

βρήκα κάτι στο μαγαζάκι ..αλλά ούτε 2mb δεν ήταν.

προσπαθησα ναεγκαταστησω το exe αρχειο και μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη .win32.ξερει κανεις τιποτα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Προχθές ήθελα να πάω στο Κατσιμιδη άλλα δεν μπόρεσα να το βρω με τίποτα οσο και αν έψαξα στο destinator, και έτσι πήγα με τον παραδοσιακό τρόπο ρωτώντας!!!!:D:D

.

το Κατσιμίδη δεν είναι ούτε δήμος, ούτε πόλη...οπότε κλάφτα. :)

προσπαθησα ναεγκαταστησω το exe αρχειο και μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη .win32.ξερει κανεις τιποτα

ποιο αρχείο πήγες να εγκαταστήσεις, απο που το ετρεξες, και που ήθελες να το κάνεις εγκατάσταση?

το Κατσιμίδη δεν είναι ούτε δήμος, ούτε πόλη...οπότε κλάφτα. :)

Αυτό είπα και εγώ γ******α @#% άσε που χάλασε και η φιγούρα γιατί εχω navi και στο αυτοκίνητο :angry:

.

.

Μια βουνοκορφή;

Το iGo 8 το έχει.:D

Μια βουνοκορφή;

Το iGo 8 το έχει.:D

Που το βρήκες στο igo ούτε εκεί το βρίσκω, στις πόλις

Που το βρήκες στο igo ούτε εκεί το βρίσκω, στις πόλις

Αναζήτηση στα POIs. http://sportakias.com/images/smilies/xarxar.gif

24km από Αθήνα μου έβγαλε, Αχαρνές.

ποιο αρχείο πήγες να εγκαταστήσεις, απο που το ετρεξες, και που ήθελες να το κάνεις εγκατάσταση?

προσπαθησα να εγκαταστησω και το 6 και το 7 αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη το συγχρονιζω και απο την επιφανεια εργασιας τρεχω το DESTINATOR.EXE και GpsTms.exe .εχω προσπαθησει να περασω ολο το φακελο στη συσκευη και να τρεξω το exe απο τη συσκευη,αλλα και παλι τιποτα.

εχω το htc diamond και εχω ηδη εγκαταστησει το garmin,εχει σημασια;

My History:

προσπαθησα να εγκαταστησω και το 6 και το 7 αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη το συγχρονιζω και απο την επιφανεια εργασιας τρεχω το DESTINATOR.EXE και GpsTms.exe .εχω προσπαθησει να περασω ολο το φακελο στη συσκευη και να τρεξω το exe απο τη συσκευη,αλλα και παλι τιποτα.

εχω το htc diamond και εχω ηδη εγκαταστησει το garmin,εχει σημασια;

copy-paste ο φάκελος στη συσκευή...

Αναζήτηση στα POIs. http://sportakias.com/images/smilies/xarxar.gif

24km από Αθήνα μου έβγαλε, Αχαρνές.

Α καλά..... θέλει πολύ δουλειά ακόμα το σύστημα. Thanks Χρόνια Πολλά

copy-paste ο φάκελος στη συσκευή...

και θα τρεξω απο τη συσκευη το exe;γιατι το ειχα κανει αλλα τιποτα.μου ανοιγε κατι αλλα οταν το εκλεινα το destinator δε βρησκοταν στη λιστα προγραμματων της συσκευης

My History:

Σωστό είναι το σημείο ή άλλο λέμε;

Δεν έψαξα γιατί δεν έχει και νόημα. Τώρα το εχω βάλει στα αγαπημένα και είμαι οκ, το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχει ούτε το dest ούτε το igo.

Δεν έψαξα γιατί δεν έχει και νόημα. Τώρα το εχω βάλει στα αγαπημένα και είμαι οκ, το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχει ούτε το dest ούτε το igo.

Να συμπληρώσω

Για τους Αθηναίους είναι προσφιλές μέρος σας το συστήνω τωρα το χειμώνα για παιχνίδι με τα χιόνια και ΠΑΙΔΑΚΙΑ τα καλλίτερα. Το στίγμα είναι Ν=38.18920, Ε=23.78640. (Εξω απο την ταβέρνα :D)

.

To talk & drive είναι μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί από την αγορά.

To talk & drive είναι μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί από την αγορά.

+1 Μεγάλη πατάτα

τρεχω το exe με πεταει εξω και κολλαει

My History: