Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα παρακαλέσω αν μπορέσει κάποιος να μου πει

Εχω ένα Μιο Α701 στο οποίο έχω εγκαταστημένο (νόμιμα) το Destinator με τους τελευταίους χάρτες , και δουλεύει τέλεια .

Πήρα τελευταία ένα Nokia e95 8gb

Η ερώτηση είναι αν μπορώ να το εγκαταστήσω στο Nokia e95 8gb , και πως .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ξεχνα το

.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας. Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν το destinator 7 λειτουργει για στο samsung omnia και αν χρειαζεται η χρηση οποιουδηποτε ιντερνετ για να συνδεθει;

Ευχαριστω!

Παίζει μια χαρά αλλά θα χρειαστείς βέβαια το ανάλογο skin για την ανάλυση της οθόνης σου.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάνει εγκατάσταση του Destinator 6 σε HTC Touch Diamond και ενώ στην αρχή δούλευε κανονικά τώρα πια χωρίς να έχω πειράξει κάτι, με το που ξεκινάει και δείχνει την εικόνα της εφαρμογής 'κρασάρει'. Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς. Πήγα να δοκιμάσω να κάνω εγκατάσταση και τον Destinator 7 και έγινε ακριβώς το ίδιο. Καμία ιδέα..??
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάνει εγκατάσταση του Destinator 6 σε HTC Touch Diamond και ενώ στην αρχή δούλευε κανονικά τώρα πια χωρίς να έχω πειράξει κάτι, με το που ξεκινάει και δείχνει την εικόνα της εφαρμογής 'κρασάρει'. Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς. Πήγα να δοκιμάσω να κάνω εγκατάσταση και τον Destinator 7 και έγινε ακριβώς το ίδιο. Καμία ιδέα..??

Έχει αναφερθεί ξανά.Απλά σβήσε τις αναφορές παράδοσης μηνυμάτων.

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Καλησπερα σας. Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν το destinator 7 λειτουργει για στο samsung omnia και αν χρειαζεται η χρηση οποιουδηποτε ιντερνετ για να συνδεθει;

Ευχαριστω!

διαβασε και λιγο τα παλια μυνηματα στο ομνια τοπικ...

http://3286.servehttp.com/omnia/ οτι 8ες για ομνια / σκινς εδω !!!

για GPS ΒΑΛΤΕ !!! GPSGATE στο ομνια τουλαχιστον κλειδωνει σε 10 δευ.πτα ενω χωρις και το dest7 & igo κανουνε καποια λεπτα..

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

Έχει αναφερθεί ξανά.Απλά σβήσε τις αναφορές παράδοσης μηνυμάτων.

H το αρχείo smsmodule.dll από το φάκελο του destinator

για GPS ΒΑΛΤΕ !!! GPSGATE στο ομνια τουλαχιστον κλειδωνει σε 10 δευ.πτα ενω χωρις και το dest7 & igo κανουνε καποια λεπτα..

Λίγο άσχετο ίσως... υπάρχει έκδοση GPSGate για PNA συσκευές με WIndows CE 5.0??

Λίγο άσχετο ίσως... υπάρχει έκδοση GPSGate για PNA συσκευές με WIndows CE 5.0??

Φυσικα και υπάρχει! Και σε java περιβάλλον αν θέλεις:D

Παιδιά έχω το htc diamond. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βρίσκει gps;
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδιά έχω το htc diamond. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βρίσκει gps;

Μπες στο μενού του Destinator - επιλογές - ρυθμίσεις - σήμα GPS - ρύθμιση και βάλε

GPS

COM4

115200

NMEA

Δεν θα έπρεπε να υπήρχαν ΡΟΙ που να συμπεριλαμβάνουν κάποια καφέ ή και φαγάδικα κατά μήκος των ΕΟ ?

Η μήπως υπάρχουν ?

Μετάβαση - POI - περιήγηση - συνέχεια - αυτοκίνητο - ΣΕΑ.

Παιδια οι φωνητικες οδηγιες στο Destinator 7 εχουν καπως χαμηλη ενταση ή ειναι ιδεα μου? :(

ΑΝ πραγματι δεν ακουγονται τοσο καλα, εχει βρεθει λυση ωστε να τις δυναμωσουμε καπως?

Ευχαριστω. :)

Μετάβαση - POI - περιήγηση - συνέχεια - αυτοκίνητο - ΣΕΑ.

Ευχαριστώ dytsak .

Μιά και το έχεις βασανίσει το θέμα .

Ας πούμε έχω μιά διαδρομή Αθήνα-Κατερίνη . Υπάρχει δυνατότητα και πως , να επιλέξω σε συγκεκριμένο/α ΣΕΑ να με ειδοποιεί ?

Εχεις κατεβάσει αυτές από την υπογραφή μου?

Aν ακουγονται δυνατοτερα με χαρα να τις δοκιμασω :D

Μπες στο μενού του Destinator - επιλογές - ρυθμίσεις - σήμα GPS - ρύθμιση και βάλε

GPS

COM4

115200

NMEA

Οι ιδιες ρυθμισεις ισχυουν και για το samsung omnia;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ευχαριστώ dytsak .

Μιά και το έχεις βασανίσει το θέμα .

Ας πούμε έχω μιά διαδρομή Αθήνα-Κατερίνη . Υπάρχει δυνατότητα και πως , να επιλέξω σε συγκεκριμένο/α ΣΕΑ να με ειδοποιεί ?

Να σε ειδοποιεί δεν γίνεται, θα πρέπει να το περάσεις σαν αγαπημένο για να γίνει αυτό.

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις προορισμό ένα σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) και αφού κάνεις τη στάση σου επιλέγεις τον προορισμό σου.

Μπορείς βέβαια να φτιάξεις και διαδρομή με στάσεις...

Ντεν έχω samsung καρντιά μου.:lol:

Πάτα μέσα από το μενού του Destinator - επιλογές - ρυθμίσεις - σήμα GPS - ρύθμιση

αναζήτηση GPS.

Τις δοκιμασα και τελικα ισχυουν. Με αυτες επιασα δορυφορους.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ειναι ολα μια χαρα... Ευχαριστω πολυ ολους οσους βοηθησαν... Αν ξερει βεβαια να μου πει καποιος πως μπορω να το βαλω να εμφανιζεται και στα προγραμματα μου, θα ειμαι ευγνωμων!

Ειναι ολα μια χαρα... Ευχαριστω πολυ ολους οσους βοηθησαν... Αν ξερει βεβαια να μου πει καποιος πως μπορω να το βαλω να εμφανιζεται και στα προγραμματα μου, θα ειμαι ευγνωμων!

Κάνε copy το exe και paste shortcut (προσοχή όχι σκέτο paste) στο windows/start menu/programs.

GPS

COM4

115200

NMEA

ευχαριστώ!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Κάνε copy το exe και paste shortcut (προσοχή όχι σκέτο paste) στο windows/start menu/programs.

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ. Τα καταφερα και ειναι τελειο. Αν σε ρωτησω αν το προγραμμα αυτο κραταει το κινητο ανοιχτο οταν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για save power ή αν υπαρχει καποια επιλογη που δεν την εχω δει, γιατι κλεινει η οθονη μετα απο καποια ωρα, θα ειναι αιτια να με βρισεις; :p:lol:

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ. Τα καταφερα και ειναι τελειο. Αν σε ρωτησω αν το προγραμμα αυτο κραταει το κινητο ανοιχτο οταν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για save power ή αν υπαρχει καποια επιλογη που δεν την εχω δει, γιατι κλεινει η οθονη μετα απο καποια ωρα, θα ειναι αιτια να με βρισεις; :p:lol:

Είναι γνωστό bug της beta έκδοσης 463... βάλε την 588 (final build) και θα είσαι ΟΚ.