Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι μεσα στον φακελο voice δεν υπαρχει το ρανταρ ταχυτητος.wav ή υπαρχει με καπως διαφορετικο ονομα.

σωστός ο Βρετον. δε βρίσκει το αντίστοιχο όνομα του ήχου του αγαπημένου για να τον παίξει. οπότε παίζει με τα νεύρα σου :)

κατ αρχην σας ευχαριστω και τους δυο, το σφαλμα ηταν δικο μου, γιατι ενω περασα τους ηχους στο φακκελο voice-ελληνικα, ειχα επιλεξει στην επιλογη γλωσσας φωνων ηχο igo και φυσικα το προγραμμα δεν μπορουσε να δει τα αρχεια ηχου, τελικα τα εβαλα και στο φακκελο igo και τωρα ετοιμαζομαι για δοκιμη, ειμαι ομως σιγουρος πως αυτη τη φορα θα δουλεψει.

οκ δουλεψε.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:cry:kalimera se olous...exei tin kalosyni kapios na me boithisei me tin eggrafi sto site tis ngi.gr ;;; exo kataxorisei to kleidi ekana logariasmo alla kati exo kanei lathos kai de mporo na bro tous xartes 2008.Q4.115,gia anabathmisi....mporei kapios na mou pei ligo pio analytika ti bazo sto device id.... sto licence key.....kai sto activation key...;;; eyxaristo re palikaria...mou spasane ta neyra na psaxnomai....

geia sas paidia...tha ithela na rotiso apo pou mporo na katevaso to destinator 7 gia to N95 me ellinikous xartes.exaristo prokatavolika...dexomai kai pm!!!

kalispera pedia. sto n96 beni to destinator7?eyxaristw

N95, N96 Νοκια δεν ειναι αυτά??? Αν ειναι Νοκια ξεχάστε το destinator :(, πάτε για άλλα ;)

.

Για Νόκια, προς το παρόν βολευτείτε με Garmin XT :)

Να ένας απο τους πολλούς λογους που η Νοκια θα χάσει πελάτες :lol::lol:

.

afou uparxei re paidia to mls destinator 7 mobile phone edition to opoio to eida se katasthma 99E kai kanei gia to N95...ti lete???

ναι ετσι ειναι

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ναι ετσι ειναι

Το πρόγραμμα που λες ναι υπάρχει αλλα δεν στο συστήνω ειναι προβληματικό και πιστευω οτι πιο εύκολο ειναι να χρησιμοποιήσεις αλλο πρόγραμμα ή να αλλάξεις κινητό αν θέλεις οπωσδήποτε dest. Γιατι αλλιώς βλέπω να μπλεκεις σε περιπέτειες και χαμένα χρήματα.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=8952&page=18

entaksei na allakso gps alla evala to garmin kai xiliokollaei...to allo provlima pou m exei einai oti dinei mono fonitikes entoles to aytokinito den kineitai menei stasimo...poio einai to kalutero gia N95???

Λοιπόν θα πω την γνώμη μου και όποιος θέλει ας την λάβει υπ' οψιν του. Η Νοκια σήμερα που τα τλφ μπήκαν στην στον χώρο των εφαρμογών πέραν της τηλεφωνίας και εφ΄οσον διατήρηση για λειτουργικό το symbian την εχει πατήσει από χέρι. Και το λέω εγώ που ποτέ δεν εχω κρατήσει στο χέρι μου κινητό αλλης εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο που ο ανταγωνιστής της η Ericsson στο νέο XPeria, έβαλε και αυτή win mobile, τι να λέμε? δεν είναι τυχαία τα windows, το πρώτο και μονοπωλιακό προϊόν στον χώρο της πληροφορικής. Γιατί πως έγινε κολοσσός? απο την αποδοχή που έχει στον κόσμο. Και σίγουρα θα βγουν κάποιοι και θα που οχι το symbian είναι καλύτερο ...κλπ. Μπορεί να ειναι καλύτερο ...αλλα θα αφήσω, εγω προσωπικά, αλλους να το διαπιστώσουν και δεν θα ακολουθήσω. Οταν έρθει η ώρα να πάω σε ενα τλφ το οποίο πέραν του τλφ θα είναι και pda, θα πάω σε WM.

Λοιπόν θα πω την γνώμη μου και όποιος θέλει ας την λάβει υπ' οψιν του. Η Νοκια σήμερα που τα τλφ μπήκαν στην στον χώρο των εφαρμογών πέραν της τηλεφωνίας και εφ΄οσον διατήρηση για λειτουργικό το symbian την εχει πατήσει από χέρι. Και το λέω εγώ που ποτέ δεν εχω κρατήσει στο χέρι μου κινητό αλλης εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο που ο ανταγωνιστής της η Ericsson στο νέο XPeria, έβαλε και αυτή win mobile, τι να λέμε? δεν είναι τυχαία τα windows, το πρώτο και μονοπωλιακό προϊόν στον χώρο της πληροφορικής. Γιατί πως έγινε κολοσσός? απο την αποδοχή που έχει στον κόσμο. Και σίγουρα θα βγουν κάποιοι και θα που οχι το symbian είναι καλύτερο ...κλπ. Μπορεί να ειναι καλύτερο ...αλλα θα αφήσω, εγω προσωπικά, αλλους να το διαπιστώσουν και δεν θα ακολουθήσω. Οταν έρθει η ώρα να πάω σε ενα τλφ το οποίο πέραν του τλφ θα είναι και pda, θα πάω σε WM.

εγω γι αυτό ακόμα δεν έχω πάρει smart phone. Κουβαλάω βέβαια κινητό και pda αλλά τουλάχιστον κάνω τη δουλειά μου σίγουρα :)

Δε σου τα είπαν καλά.

Το symbian είναι το Νο1 λειτουργικό σε smartphones σε πωλήσεις. Μετά έρχονται τα blackberries και μετά τα windows mobile. Aυτά για το 4Q/08. Το 3Q τα windows ήταν κάτω και από το Mac OS, το οποίο διαθέτει στην αγορά μια μόνο συσκευή σε αντίθεση με τις δεκάδες των winmo.

H sony ericsson δεν είναι ανταγωνιστης της Nokia στα smartphones. Δεν υπάρχει καν στο χάρτη.Ρίξε μια ματιά εδώ.

Αυτή τη στιγμή το wm είναι το χειρότερο λειτουργικό της αγοράς και πουλάει ακόμη από κεκτημένη ταχύτητα. Επίσης αν δεν λεγόταν windows, αλλά palm για παράδειγμα, θα είχε σβήστει επίσης από τον χάρτη.

entaksei na allakso gps alla evala to garmin kai xiliokollaei...to allo provlima pou m exei einai oti dinei mono fonitikes entoles to aytokinito den kineitai menei stasimo...poio einai to kalutero gia N95???

sthn erothsh mou omos den apantisate re paides:O

Ενω το destinator PNA δουλευει στο RYE 3503, στο RYE 4810 (PNA CE 5) το GPS εχει πολυ χαμηλο σημα και το χανει συχνα. Παρακαλω μηπως καμμια παραμετρος στο destinator θελει δαχτυλο?? Γιατι το GPS δουλευει κανονικα με το δικο του προγραμμα (SYGIC)

Ευχαριστω

Ρε μαγκες ολα καλα με το destinator. Μονο ενα προβλημα, που ειναι αρκετα ενοχλητικο για εμενα. Ενω στα Pois Που ειναι ενσωματωμενα στο destinator ( τα οποια ειναι πολυ λιγα.. ) λεει ποσα χιλιομετρα απεχει απο το σημειο που βρισκομαι, στα pois που βρισκονται στα αγαπημενα δε το λεει. Πχ παω να ψαξω που εχει κοντα στην περιοχη μου την ταδε τραπεζα, και μου λεει ολες τις τραπεζες της Αθηνας.. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

Ενω το destinator PNA δουλευει στο RYE 3503, στο RYE 4810 (PNA CE 5) το GPS εχει πολυ χαμηλο σημα και το χανει συχνα. Παρακαλω μηπως καμμια παραμετρος στο destinator θελει δαχτυλο?? Γιατι το GPS δουλευει κανονικα με το δικο του προγραμμα (SYGIC)

Ευχαριστω

Πολύ παράξενο, το GPS είναι hardware και στέλνει σε μια (σειριακή συνήθως) τα δεδομένα απ' όπου τα διαβάζουν όλα τα προγράμματα. Δεν ξέρω αν κάτι παίζει με την ταχύτητα επικοινωνίας αλλά δεν μπορεί να πάει το μυαλό μου κάπου. Μήπως δοκιμάζεις το Dest σε περίεργα σημεία;

Read The F...ing Manual First

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Έτσι είναι κατασκευασμένο το destinator.
Υπαρχει αλλο προγραμμα εκτος απο το destinator που να εχει περισσοτερα build in pois; Θυμαμαι οτι αυτο το χαρτη που ειχε ενσωματωμενο το rye traveller ειχε αρκετα Pois ( garmin ;; ). Αμα ειναι να αλλαξω προγραμμα.

Επισης οσο αφορα την ταχυτητα ποσο να την αφησω; και να βαλω NMEA ή Sirf;

kalispera se olous...exei tin kalosyni kapios na me boithisei me tin eggrafi sto site tis ngi.gr ;;; exo kataxorisei to kleidi ekana logariasmo alla kati exo kanei lathos kai de mporo na bro tous xartes 2008.Q4.115,gia anabathmisi....mporei kapios na mou pei ligo pio analytika ti bazo sto device id.... sto licence key.....kai sto activation key...;;; eyxaristo re palikaria...mou spasane ta neyra na psaxnomai...