Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προς το παρόν πάνε για τα κινητά με ενσωματωμένο gps:

MLS: Νέος πλοηγός MLS Destinator για κινητά τηλέφωνα

Την κυκλοφορία του MLS Destinator Mobile Phone Edition για όλα τα κινητά τηλέφωνα με ενσωματωμένο δέκτη GPS ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα δημοφιλή και ευρέως διαδεδομένα κινητά της αγοράς μετατρέπονται αυτόματα, χωρίς κανένα κόστος συνδρομής ή σύνδεσης με το Internet, σε πλοηγούς με MLS Destinator.

το πλήρες άρθρο εδώ:

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=946834&nid=638697

Σχεδον ολα ειναι καλυτερα?

Οσα εχω δει ειναι χειροτερα.

Σε τι ειναι καλυτερα?

Ποιο ειναι καλυτερο?

Πες μου εστω και ενα και αν πεσει στα χερια μου να το συγκρινω.

Πωλείται στο e-shop στα 98€ http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCE.00411

Παραγγελίες μαζεύουν εκει?:p Θελω αμεσα απο Θεσσαλονίκη να το παρω!:)

NavNGo 8, tomtom, navigon, miomap2008...

Σαν προγράμματα είναι καλύτερα overall, άσχετα με τον χάρτη.

Το miomap2008 έχει χάρτη της Gi, οπότε κερδίζει σε πολλά.

Και το έχουμε πει πάρα πολλές φορές, περιμένετε μια εβδομάδα να κάνει η Gi τις ανακοινώσεις της και μετά βλέπετε τι θα αγοράσετε.

άντε να μπει το νέο έτος να δούμε τι θα κάνουμε? λέτε να παίξει μεταπήδηση από το destinator στο miomap, με χάρτες ngi?

άντε να δούμε :ΡΡ

Το miomap ήδη χρησμοποιεί χάρτες Gi.

To θέμα είναι πιο άλλο πρόγραμμα θα τους πάρει.

Εικάζω βέβαια οτι μπορεί να έχουμε και κάποια παρουσιάση του προγράμματος και για PDAs. Νομίζω λέγεται mireo και δουλεύει με τον χάρτη της Gi, αλλά επίσημα δεν πωλείται ακόμη.

Θα δείξει.

εν αναμονή των εξελίξεων.... :) ελπίζω τουλάχιστον αν "κλείσει" το destinator να μην πάνε στράφι τα ευρώπουλα μας και να μεταφερθεί η άδεια σε κανα άλλο πρόγραμμα της εταιρίας....

εν αναμονή των εξελίξεων.... :) ελπίζω τουλάχιστον αν "κλείσει" το destinator να μην πάνε στράφι τα ευρώπουλα μας και να μεταφερθεί η άδεια σε κανα άλλο πρόγραμμα της εταιρίας....

Για κανένα λόγο...

Το εβαλα σε mio moov 330 και ουτε κολλαει ουτε τιποτα οπως εχουν περιγραψει καποιοι φιλοι.

Για εντυπωσεις , τι να πω και το miomap και το d7 ειναι επιεικως απαραδεκτο να μην εχουν αριθμηση για κεντρικοτατες και μεγαλες οδους σε πολη 30.000 κατοικων

:down::down:

Να μην εχει σε χωρια και κωμοπολεις αντε να το καταλαβω , αλλα οχι ρε παιδια και σε αστικα κεντρα.

Αλλο ενα απαραδεκτο και στα 2 προγραμματα ειναι οτι δεν ειναι ενημερωμενα οσον αφορα μονοδρομησεις που ειναι ιδιες εδω και πανω απο 10 χρονια...με βαζανε να στριψω σε κοντρα μονοδρομο :mad:

Τιθεται το ερωτημα αν τους χρηστες της επαρχιας τους θεωρουν κατωτερα οντα.... :X:whistle:

Διοτι αν θελω να παω σε ενα συγκεκριμενο νουμερο διευθυνσης και δεν εχει αριθμηση η οδος...η με στελνει απο κοντρα μονοδρομους (η και τα 2 :blink: ) τοτε γιατι να μην γυρισω το μηχανημα πισω και να τους ριξω και μια μουντζα ?

Ας οψεται που θα χρησιμοποιηθει μονο στην Αθηνα...ελπιζω να μην συνεχιστουν τα ιδια....κουλα και οι χαρτες να ειναι πραγματικα λεπτομερεις.

Οπως και να εχει το θετικο ειναι οτι η πλoηγηση γινεται απροβληματιστα , χωρις κολληματα και με την ηχητικη καθοδηγηση να ερχεται σε ποιο ενδεδειγμενο χρονο απο οτι στο miomap (Εΐναι υποκειμενικο αυτο φυσικα) , οι χαρτες μεταξυ των 2 μου φαινονται ιδιοι , αλλα το miomap εχει πολυ πιο ομορφο περιβαλλον.

Το δε moov 330 αν εξαιρεσει κανεις οτι εχει πολυ μικρη αυτονομια χωρις τροφοδοσια ειναι πολυ ποιοτικο και γρηγορο μηχανημα και δεν θα προβληματισει για χρηση gps στο αυτοκινητο.

Για pocket pc δεν κανει , καθοτι δεν εχει καν εισοδο για ακουστικα , ουτε και video in/out και λοιπα καλουδια, αλλα απο την αλλη φορτιζεται κι απο usb (κυκλοφορουν κι ανταπτορες απο usb σε ρευμα)

Στη τιμη που κανει αυτη τη στιγμη , ταπεινη μου γνωμη οτι καλλιτερο κυκλοφορει ( το νεοφερμενο 500 εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με λιγο μεγαλυτερη οθονη , ιδιας αναλυσης παντως , αλλα και το ΜΛΣ 4810 που γλυκοκοιταζα ξεφευγει σε τιμη.)

Σημειωτεον η τιμη αγορας ηταν 157 απο eshop

το 7 όσες φορές το έχω βάλει να με πάει κάπου (στην Αθήνα) με πάει έξω από την πόρτα. Σε λίγες περιπτώσεις μόνο είχα πρόβλημα με την αρίθμηση αλλά είναι μετρημένες. Για επαρχία δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει

καλησπερα παιδια ξερει κανεισ αν θπαρχη ελληνοβουλγαρικοσ χαρτησ γιa destinator 6 h 7?

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Συνεχίζει το Destinator να είναι το καλύτερο για Αθήνα?

για Ελλάδα, βασιζόμενο στους χάρτες της Gi. Τώρα βρήκα το Mireo και θέλω να το κάνω μερικά τεστ ντράιβ να δω τι λέει....

Ειδα στην TV το talk&drive... τι ειναι αυτο? μπαινει σε PPC (diamont)?