Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα γιατί στο Dest7 ενώ κινούμαι γυρίζει το βελάκι και όχι ο χάρτης?

Στο Dest6 είχε να ρυθμίζεις την κατεύθυνση με βάση την κίνηση ή όχι,στο 7 έχει με βάση την κατεύθυνση αλλά ενώ το τσεκάρω δεν κάνει τίποτα,τα ίδια μόνο,γυρίζει το βελάκι αντί το χάρτη....

paidia mia erotisi kai thelo tis boithia sas apo edo i apo pm

exo to mio p350 me to dest 7 edo kai 3 mines. Mexri simera kanena problima, mexri pou apo extes opote to anoigo to dest7 mou xalaei tin ora, gia tin akribia mou tin pigenei mia ora piso. Kseri kanis ti ginete k pos ftiaxni? eyxaristo poli!

Einai aplo..pas stis rythmiseis / wra kai vazeis ekei na einai athina ,kostantinoupolh klp..diladi + 2 wres....

TO EXO KANI AUTO

INE ATHENS ,INSTABUL ...GMT+2

par ola ayta pali paei piso 1 ora otan energopoiiso to dest

Εγώ έκανα hard reset προχθές και υπέθεσα ότι κάτι δεν έχω κάνει σωστά και με γυρίζει μια ώρα πίσω αλλά η φάση είναι ότι δεν μου το κάνει από προχθές αλλά από χθες.

Κάτι παίζει με την ενημέρωση των δορυφόρων και την χειμερινή ώρα λογικά.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Φίλοι μου έχω το HTC touch και εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ το destinator 7.

Ξαφνικά απο χθές όταν το ξεκινάω το destinator βγάζει την πρώτη εικόνα που δείχνει ότι φορτώνει και μετά αφού συμπληρώσει τα βελάκια ξαφνικά με πετάει έξω δηλαδή στην πρώτη σελίδα του today και μάλιστα με άσπρο κενό στο πάνω μέρος εκεί που είναι το κουμπί της έναρξης και τα εικονίδια του σήματος κλπ.

Η μόνη λύση είναι η επανεκκίνηση για να έρθει στην κανονική λειτουργία το PPC, αλλά όσο αφορά το distinator 7 δεν δουλεύει με τίποτα (σημειώνω ότι δεν τρέχει κανένα πρόγραμμα ταυτόχρονα όταν πάω να ξεκινήσω την εφαρμογή, τουλάχιστον δεν μπορώ να διαπιστώσω αν τρέχει κάποιο κρυφά και δεν έχω διαθέσιμη μνήμη)

Για να είμαι σίγουρος για το πρόγραμμα το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά.

Καμία λύση για το πρόβλημα ?

Φίλοι μου έχω το HTC touch και εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ το destinator 7.

Ξαφνικά απο χθές όταν το ξεκινάω το destinator βγάζει την πρώτη εικόνα που δείχνει ότι φορτώνει και μετά αφού συμπληρώσει τα βελάκια ξαφνικά με πετάει έξω δηλαδή στην πρώτη σελίδα του today και μάλιστα με άσπρο κενό στο πάνω μέρος εκεί που είναι το κουμπί της έναρξης και τα εικονίδια του σήματος κλπ.

Η μόνη λύση είναι η επανεκκίνηση για να έρθει στην κανονική λειτουργία το PPC, αλλά όσο αφορά το distinator 7 δεν δουλεύει με τίποτα (σημειώνω ότι δεν τρέχει κανένα πρόγραμμα ταυτόχρονα όταν πάω να ξεκινήσω την εφαρμογή, τουλάχιστον δεν μπορώ να διαπιστώσω αν τρέχει κάποιο κρυφά και δεν έχω διαθέσιμη μνήμη)

Για να είμαι σίγουρος για το πρόγραμμα το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά.

Καμία λύση για το πρόβλημα ?

εγω στην θέση σου θα έβαζα το destinator 6 που ειναι μια χαρα και δεν εχει προβλήματα, μεχρι το 7 να έρθει στα ίσια του!;)

εγω στην θέση σου θα έβαζα το destinator 6 που ειναι μια χαρα και δεν εχει προβλήματα, μεχρι το 7 να έρθει στα ίσια του!;)

Το έβαλα και αυτό φίλε μου αλλά το ίδιο πρόβλημα, όταν τρέχει κολλάει και βγάζει άσπρη γραμμή στο πάνω μέρος της οθόνης και θέλει restart για να ισιώσει....

Άραγε μήπως ήρθε ο καιρός για το πρώτο hardreset ????

Τα προβλήματα με το Destinator 7 και την αλλαγή μιας ώρας πίσω στο ppc μόλις κλειδώσει δορυφόρους συνεχίζονται

και λογικά θα συνεχιστούν μέχρι την αλλαγή της ώρας σε χειμερινή.

Υπομονή...:(

Καλησπερα παιδια.Που το βρισκω το destinator 7?Καμμια βοηθεια?Αν το ποστ ειναι εναντια στο φορουμ ας σβηστει,απλα εχω ενα μιο550 και δεν εχω destinator.Να το αγορασω?Αν θελει καποιος και μπορει ας με βοηθησει.Thanks..

To destinator 7 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα, beta εκδόσεις υπάρχουν δεξιά αριστερά με αρκετά όμως προβλήματα. Προτείνω να αγοράσεις το destinator 6 που λειτουργεί άψογα και το πιο πιθανό είναι μόλις κυκλοφορήσει το 7 να το αναβαθμίσεις δωρεάν... ;)
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Τα προβλήματα με το Destinator 7 και την αλλαγή μιας ώρας πίσω στο ppc μόλις κλειδώσει δορυφόρους συνεχίζονται

και λογικά θα συνεχιστούν μέχρι την αλλαγή της ώρας σε χειμερινή.

Υπομονή...:(

Τελικά η ώρα αλλάζει την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Εχουμε πολύ ακόμα, δυο βδομάδες και...:(

Τελικά η ώρα αλλάζει την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Εχουμε πολύ ακόμα, δυο βδομάδες και...:(

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=15579#15579

Προς τι η παράθεση?

Χ500 έχω και παίζει άψογα το Dest 7.

Δεν έχω τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα HTC.

Οσο γι' αυτό ''3. Μπορείς να προσθέσεις 1 ώρα κλίνοντας το Destinator''

το κάνω και χειροκίνητα, δεν είναι λύση να πηγαίνει μπροστά αφού κλείσεις το Destinator.

Δηλαδή την ώρα που κάνεις πλοήγηση θα βαράνε οι ειδοποιήσεις που έχεις ειδοποιηθεί ήδη.

Η πραγματική λύση όπως προείπα θα έρθει στην εθνική μας εορτή.:)

Εκτός κι αν δεν κατάλαβα τι διάβασα στο GPSPocketPC.

Είναι διαφορετικό πρόγραμμα. Δεν κυκλοφορεί ακόμη η επίσημη έκδοση, υπομονή...
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Σε μένα λύθηκε το πρόβλημα της ώρας βάζοντας +3 στις ρυθμίσεις ώρας του 7

Για να μη λέω τα ίδια.:p

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3314&postdays=0&postorder=asc&start=570

Eυχαριστώ για τη διευκρίνηση.Μιλάμε λοιπόν για ένα πρόβλημα που υπάρχει σε όλες τις συσκευές,αλλα δε λύνεται σε όλες τις συσκευές,βάζοντας +3 στο 7.Οι συσκευές που έχω είναι το qtek 8500 που είναι smartphone και το vector master 380 που είναι pna.Μόλις έβαλα +3 όσα sr και να κάνω δεν υπάρχει πρόβλημα.

Eυχαριστώ για τη διευκρίνηση.Μιλάμε λοιπόν για ένα πρόβλημα που υπάρχει σε όλες τις συσκευές,αλλα δε λύνεται σε όλες τις συσκευές,βάζοντας +3 στο 7.Οι συσκευές που έχω είναι το qtek 8500 που είναι smartphone και το vector master 380 που είναι pna.Μόλις έβαλα +3 όσα sr και να κάνω δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στο Χ500 δυστυχώς δεν ισχύει.:(

Μια ερώτηση... Οι ενημερώσεις για speed cams και Dangerous points που ισχύουν για Dest6, μπορούν να μπουν και στο Dest7? με τον ίδιο τρόπο? (Η συσκευή μου είναι pna)

Μια ερώτηση... Οι ενημερώσεις για speed cams και Dangerous points που ισχύουν για Dest6, μπορούν να μπουν και στο Dest7? με τον ίδιο τρόπο? (Η συσκευή μου είναι pna)

NAI den allazei kati :cool: