Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Greek Keyboard v2:

Δεύτερη έκδοση του ελληνικού πληκτρολογίου, με κάποιες βελτιώσεις στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα, καθώς και επιπλέον QWERTY πληκτρολόγιο (αφιερωμένο εξαιρετικά στον odytsak που το ζήτησε).

http://http:/rapidshare.com/files/37058597/Destinator7_Greek_Keyboard_by_terrestial_v2.rar

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Δ/ΝΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛ : tpoulios@hotmail.com. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος, αλλα επειδη εδω υπαρχουν φοβερα ατομα και επειδη εκτος του DS εχω και το papago7 και επειδη ψαχνω χαρτες της Ευρωπης....δωρεαν θα παρακαλουσα αν καποιος αδελφος μπορει να με βοηθησει στο εξης

Χαρτες Tele Atlas Ευρωπης με C***Υπαρχουν? και αν ναι ποιος φανταστικος τυπος θα μου ανοιξει τα ματια?

Παιδιά λόγω χρόνου δεν μπορώ να ενημερωθώ αν έχει απαντηθεί κάτι ανάλογο με αυτό που θέλω να ρωτήσω:

Για laptop ποιό πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω για πλοήγηση με usb gps?

Το destinator 7 *reeware υπάρχει και αν ναι θα δουλέψει?

Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

Προς ολους τους χρηστες του Ρ3300 με την εκδοση 7 για να εξαφανιστει το μηνυμα -ο δρομος δεν ειναι προσπελασιμος με οχημα κλπ,κλπ χρησιμοποιηστε το GPS GATE οπως στη εκδοση 6(com 5) και τελος τα προβληματα.manos11 μαλλον θα αργησουμε να απαλαχθουμε απο αυτη.Σε οτι αφορα το σβυσημο ισχυει το κολπο του manos11 με το ξεκλικαρισμα απο το 'ενεργεια' των επιλογων.Και ολα θα λειτουργουν αψογα 100%

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Δ/ΝΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛ : tpoulios@hotmail.com. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ

http://rapidshare.com/files/37058597/Destinator7_Greek_Keyboard_by_terrestial_v2.rar

Μια χαρά δουλεύει το link.

Aν έχεις κάποιο πρόγραμμα για downloading π.χ. flashget πάτα άκυρο όταν επιλέξεις free και ξανά άκυρο όταν δώσεις τα τέσσερα ψηφία και κάνε λήψη με την εφαρμογή των windows.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ελπίζω να μην σας κουράζω, αλλά το γνωστό πληκτρολόγιο βελτιώθηκε στα σημεία. ;)

Υποστηρίζει πλέον περισσότερα σύμβολα, μεταξύ των οποίων και το & που ζήτησε ο talentscout.

Οι τελειομανείς μπορούν να δοκιμάσουν το ακόλουθο link:

http://rapidshare.com/files/37208794/Destinator7_Greek_Keyboard_by_terrestial_v2.1.rar

Ελπίζω να μην σας κουράζω, αλλά το γνωστό πληκτρολόγιο βελτιώθηκε στα σημεία. ;)

Υποστηρίζει πλέον περισσότερα σύμβολα, μεταξύ των οποίων και το & που ζήτησε ο talentscout.

Οι τελειομανείς μπορούν να δοκιμάσουν το ακόλουθο link:

http://rapidshare.com/files/37208794/Destinator7_Greek_Keyboard_by_terrestial_v2.1.rar

Από παραγγελίες βλέπω καλά πας...:lol:

Το κατεβάζω να το δοκιμάσω...:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Από παραγγελίες βλέπω καλά πας...:lol:

Το κατεβάζω να το δοκιμάσω...:)

Θα αρχίσω να τις χρεώνω. :p

Τι χρωσταω???:p

Τωρα μαλιστα!!! Νομιζω πως ειναι πληρης!

Και ξανα θενκς;)

Μηηηπως λεω μηπως:lol: υπαρχει η περιπτωση/δηνατοτητα παλι στο keyboard αντι να εχει ενα βελακι που αλαζει απο κεφαλαια σε μικρα κ.λ.π. να προσθεσουμε και αλλο ενα βελακι ετσι ωστε να μην χρειαζεται να παταμε 4Χ το υπαρχον βελακι?! (Μπρος-πισω δηλ.)

Ωχ βλεπω να με κηνηγανε τωρα...:lol:

Και να μη προστεθει αυτο ομως παλι τελειο θα 'ναι!:)

Να ρωτησω και κατι αλλο,καποιον ειδικο φυσικα που να γνωριζει..

Επειδη εχω αρχισει και μαζευω κατι πληροφοριες για κατι Favourites που θελω να φτιαξω,και βρηκα και τις καταλληλες εικονιτσες για το καθενα..

Τις εκανα bitmap,τις εκανα 25x25,αλλες 30x30,και αλλες παλι λιγακι μεγαλυτερες,χωρις να εχουν το ιδιο υψος-πλατος..

Η πρωτη που περασα βγηκε super,η δευτερη ομως μου εχει βγει στο destinator αστα να πανε,παραμορφωμενη δηλ. μηπως ξερετε τι παιζει?

Στην αρχη φανταστηκα οτι το κανει αυτο επειδη δεν ειναι ιδιο μηκος-πλατος,αλλα απ'οτι ειδα και στο destinator και σιγκεκριμενα στο εικονιδιο (passarela) ειναι σχεδον το ιδιο με το δικο μου σαν αναλυση,μακροστενο δηλ.οποτε μαλλον καποια μαγκια θα υπαρχει,η κατι δεν κανω εγω καλα!

Please,πειτε μου οποιος γνωριζει τι πρεπει να κανω για να εχω τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα με τα icons,και αν μου βγουν καλα θα σας τα ανεβασω στο τελος...αυριο/μεθαυριο δηλ.γιατι ειναι πολλα! ;)

Περιμενω μια γρηγορη απαντηση αν ειναι δυνατον,γιατι εχω κολισει τωρα 3 ωρες περιπου στο μαζεμα των διευθυσεων/τηλεφωνων και εικονιδιων!

Ουυφφ...Ευχαριστω εκ των προτερων και sorry για το μεγεθος αν ηταν λιγο κουραστικο! ;)

Τι χρωσταω???:p

Τωρα μαλιστα!!! Νομιζω πως ειναι πληρης!

Και ξανα θενκς;)

Μηηηπως λεω μηπως:lol: υπαρχει η περιπτωση/δηνατοτητα παλι στο keyboard αντι να εχει ενα βελακι που αλαζει απο κεφαλαια σε μικρα κ.λ.π. να προσθεσουμε και αλλο ενα βελακι ετσι ωστε να μην χρειαζεται να παταμε 4Χ το υπαρχον βελακι?! (Μπρος-πισω δηλ.)

Ωχ βλεπω να με κηνηγανε τωρα...:lol:

Και να μη προστεθει αυτο ομως παλι τελειο θα 'ναι!:)

Μπορεί να μπει τέτοιο κουμπί (για πίσω), και είναι έξυπνο σαν ιδέα, αλλά θα δεσμεύσουμε ένα πλήκτρο.

Μπορεί να μπει τέτοιο κουμπί (για πίσω), και είναι έξυπνο σαν ιδέα, αλλά θα δεσμεύσουμε ένα πλήκτρο.

Εσυ αποφασιζεις ;)

Εμεις ακολουθουμε!:D

Πως μπορεί να απενεργοποιηθεί το εκνευριστικό τσακ τσακ όταν πατάμε την οθόνη?:chair:

:rolleyes:

σβήσε το αρχείο click.wav από το φάκελο userdata

Ευχαριστώ το έκανα και είναι ok

:D

Εγω παλι παιδια με το 7 ειμαι ευχαριστημενος θα ελεγα!

Ουτε η οθονη μου εχει σβησει εως τωρα,ουτε κολαει την ωρα της πλοηγησης,ουτε το μηνυμα αυτο εχω δει να μου βγαζει (η αφετηρια η ο προορισμος δεν ειναι προσπελασιμος με οχημα),ουτε ο φωτισμος σβηνει...με λιγα λογια δεν μπορω να πω οτι εχω βρει καποιο σοβαρο προβλημα ακομα.

Το κανω χρηση απο τη μερα που βγηκε σε mio 168.

Και 2-3 πραγματα που μενω στο 7 και δεν γυρναω πισω στο 6.1.

1)Σημα καμπανα! και αυτη τη φορα ακομα και σε κλειστο χωρο (δωματιο κ.λ.π.) εχει φτασει τους 10 δορυφορους! (Πολυ βασικο αυτο).

2)Πολυ ομορφα γραφικα! Ειδικα με αυτο το skin του panosha,τελειο! Τωρα θα μου πειτε,τα γραφικα κοιτας εσυ ρε?! και θα σας πω οτι εχετε δικιο,αλλα αφου δεν βρισκω μειονεκτηματα,να μην το μετρησω και αυτο σαν ενα πλεονεκτημα?!

3)Αυτη η μαγκια που εχουν κανει,που αλλαζει απο μερα σε νυχτα..καλη φαση ε?

Αυτα,δεν μου ρχετε κατι αλλο τωρα,αν και δεν ειναι και πολλα τα σημεια που διαφερει με το 6 οκ.

Δεν θελω να πω για τους χωματοδρομους,γιατι δεν το εχω δοκιμασει αυτο ακομα.

Και εκτος αυτου ειναι beta version βρε παιδια,πραγμα που σημαινει οτι οταν κυκλοφορισει με το καλο η κανονικη version,θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα!

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ'ΘΕΛΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ :D

Δεν ξερω αν επιτρεπεται απο τους κανονες ...Μηπως καποιος φιλος μπορει και θελει να μου κανει προσκληση για το thegreekz.com ? Θα ειμαι υποχρεος

Παιδιά, έχω φτιάξει ένα skin, όπου φαίνονται όλες οι κατηγορίες των δρόμων. ;)

(Οι κατηγορίες είναι 6, αλλά, παρόλα αυτά, τα χρώματα στο Standard skin είναι 4, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζουν μεταξύ τους οι δρόμοι κατηγορίας 2 και 3, όπως και κατηγορίας 4 και 5. Το παρακάτω skin λύνει αυτό το πρόβλημα, δείχνοντας κάθε κατηγορία δρόμων με ξεχωριστό χρώμα. Έτσι είναι ορατή περισσότερη πληροφορία.)

http://rapidshare.com/files/37342141/Destinator7_DetailedSkin_by_terrestial.rar

(Οι κατηγορίες είναι 6, αλλά, παρόλα αυτά, τα χρώματα στο Standard skin είναι 4, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζουν μεταξύ τους οι δρόμοι κατηγορίας 2 και 3, όπως και κατηγορίας 4 και 5. Το παρακάτω skin λύνει αυτό το πρόβλημα, δείχνοντας κάθε κατηγορία δρόμων με ξεχωριστό χρώμα. Έτσι είναι ορατή περισσότερη πληροφορία.)

apla katapliktiko,mprabo file;)

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

χαχαχαααχαχαχααχαχαχα

φίλε τερέστριαλ, εξαιρετική δουλειά....το μπράβο είναι λίγο :) :) :) :)

το θέμα είναι όμως ότι κοντράρεις στα ίσα τον bill gates στις αναβαθμίσεις λογισμικού (κάθε λίγο και λιγάκι) και είδα ότι χρησιμοποιείς και τελείες πλέον στις εκδόσεις... (v.2.1.000.2007.ads):lol: :lol: :lol: :lol:

Εδω ειναι ενας ηχος για να αντικαταστησετε το ειδη υπαρχον και "σπαστικο" click.

Το αρχειο ειναι απο: "Windows Vista Ultimate RTM Sounds"

Και οπως ειπε και ο φιλος μας "bbbb" πιο πανω, τοποθετηστε το στον φακελο: DestinatorApps/Destinator/UserData.

http://rapidshare.com/files/37364627/click.rar.html