Nikoump Δημοσιεύτηκε March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2007 Θέλω να αναβαθμίσω τη μνήμη στον Υ/Η, αλλά δεν μπορώ να βρω τι μνήμη πρέπει να παραγγείλω. Τον άνοιξα λοιπόν κι εγώ και είδα ότι η υπάρχουσα μνήμη γράφει επάνω τα εξής: TwinMOS model M269108A TT 256 MB DDR DIMM. Επίσης στη ΒΙΟS γράφει DRAM FREQUENSY 333 Mhz. Πώς θα ζητήσω την κάρτα που θα παραγγείλω; Η μητρική είναι: SiS 648 F). Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 1ον) Θα δεις η μητρικη τι υποστηρίζει. Θα ψάξεις να βρεις τι μητρικη είναι. 2ον) Αφού ξέρεις είδη ότι υποστηρίζει 333 Mhz καρτα και ddr θα ψάξεις να βρεις τι pin έχει. Αν είναι 184, 200 ή κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ζήτα μια DDR-PC2700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Πρέπει να δει τι υποστηρίζει η μητρική πρώτα από ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 To chipset αυτό υποστηρίζει και μνήμες DDR στα 400MHz. Ωστόσο αν αγοράσει τέτοιες μνήμες θα δουλεύουν στα 333MHz αφού αυτή είναι η μέγιστη συχνότητα λειτουργίας που υποστηρίζει η υπάρχουσα μνήμη. Περισσότερα: http://www.sis.com/products/sis648fx.htm Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Απο τη μνημη που εχεις(256Mb) φανταζομαι πως δεν φορτωνεις και πολυ το pc σου.Εγω θα σου προτεινα να βγαλεις τελειως αυτη και να βαλεις μια 512Mb στα 400MHz.Τωρα αν θελεις να κρατησεις και αυτη θα πεσει και η καινουρια στα 333MHz αλλα δεν εχει και τοσο μεγαλη διαφορα αν δεν ζωριζεις το pc σου. Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Καλημέρα...:happy: Επειδή αναβαθμίσεις σε μνήμες έχω κάνει αρκετές φορές θα σου πρότεινα με την σειρά μου εκτός απο τα MHz που πρέπει να έιναι ίδια να κοιτάξεις να είναι και το CL(Cas Latency) ΙΔΙΟ για να αποφύγεις τυχών ασυμβατότητες καθώς και για ίδια εταιρία πάλι (πράγμα στο οποίο δεν θα δυσκολευτείς...) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 ti einai to CL kai pou mporo na to do? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 ti einai to CL kai pou mporo na to do? Καλησπέρα... Δες λίγο CAS Latency π.χ. : RAM Διάστημα αντίδρασης CAS CL2.5 RAM Διάστημα αντίδρασης CAS CL3 Στην μνήμη πάνω το αναγράφουν σε ένα ταμπελάκι/αυτοκόλλητο οι περισσότερες :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts