AngeloDion Δημοσιεύτηκε March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2007 Πρσπαθούσα να κάν κάτι στο pc, και έσβησα τα Microsoft components.Δεν τα ξέρω όλα πάντως, σιγουρα το paint, volume control, κείνο που έχει άπειρα σύμβολα που έβρκσκες και διαλυτικά. Υπάρχει τρόπος να τα ξαναβάλω στο pc μου? να τα κατεβάσω απο κάπου? το έψαξα αλλα δεν βρήκα τίποτα. μου ζήτησε το cd των windows για να ξαναμπούν αλλά ΄που το βάζω μου λεει πως δεν έχει τίποτα μέσα. Κάποιος για βοηθεια σας παρακαλώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Πήγαινε στο Control Panel - Add/Remove Programs - Add/Remove Windows Components, τσέκαρε όποια θες, πάτα ΟΚ. Θα σου ζητήσει CD, το βάζεις στο drive και αν δεν το αναγνωρίσει πάτα browse και βρες το χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Το έκανα ήδη, δεν βρήσκει τιποτα. Anw βρήκα τι λύση μόνος μου. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts