aris_21 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Περα απο πολλοι ειδημονες,υπαρχουν και πολλοι τυφλοι ή υπερανω και δεν απαντουν.Επομενως ξαναρωτω και με συγχωρειτε για τα κεφαλαια 1)Υπαρχει δυνατοτητα ΧΡΗΣΗΣ της μπαταριας που θα υπαρχει στο Ν95 8GB ; Θα ειναι συμβατη με ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΣΟΔΣΗ του Ν95 ; Ελπιζω τωρα να ειδατε την ερωτηση 2)Σκοπευα να αγορασω κινητο απο Δευτερα,σκεφτομουνα για HTC Kaiser,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα του.Μετα λυπης μου ομως βλεπω πολυ απογοητευμενο κοσμο στις τελυταιες σελιδες..Και ρωτω πολυ απλα. ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; Θα εκτιμησω την απαντηση σας δεν σου απαντουν επειδη δεν γνωριζουμε και οχι επειδη σε προσπερνουν.:O 1.ακομα δεν ξερουμε με σιγουρια αμα ταιριαζουνε οι μπαταριες. 2.εγω που το ειχα απο την πρωτη παρτιδα δεν ειχα προβλημα σοβαρο οπως π.χ.με την οθονη που ειχανε μερικοι. γενικα αυτο δεν μπορω να στο πω με σιγουρια ουτε καποιος αλλος το οτι το τηλ.δεν θα ειναι προβληματικο.λογικα δεν πιστευω να εχεις σε κανενα τομεα μεχρι τωρα τα προβληματα του ειναι ο τζογος που εχουνε σχεδον ολα.και η οθονη που στα καλα καθουμενα βγαζει οπως λενε σαν χιονια. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παραξενο που δε ξερουν,ολοι εδω μεσα ειναι ειδικοι... Υπαρχει δηλαδη πρωτη παρτιδα και δευτερη; να ελπιζω δηλαδη σε πρωτες παρτιδες ; Το να υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι ελαττωματικο ειναι φυσιολογικο. Το να ειναι πολυ πιθανο ειναι ανωμαλια. Κι εχω κανει ηδη μερικες(sx1). Ελεος πια δε μπορουμε να ειμαστε 95% σιγουροι για τα ρημαδια τα 650 που θα δωσουμε ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Περα απο πολλοι ειδημονες,υπαρχουν και πολλοι τυφλοι ή υπερανω και δεν απαντουν.Επομενως ξαναρωτω και με συγχωρειτε για τα κεφαλαια 1)Υπαρχει δυνατοτητα ΧΡΗΣΗΣ της μπαταριας που θα υπαρχει στο Ν95 8GB ; Θα ειναι συμβατη με ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΣΟΔΣΗ του Ν95 ; Ελπιζω τωρα να ειδατε την ερωτηση 2)Σκοπευα να αγορασω κινητο απο Δευτερα,σκεφτομουνα για HTC Kaiser,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα του.Μετα λυπης μου ομως βλεπω πολυ απογοητευμενο κοσμο στις τελυταιες σελιδες..Και ρωτω πολυ απλα. ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; Θα εκτιμησω την απαντηση σας 1)Μεχρι χθες που εψαξα σε ολο το internet δεν υπαρχει καμια πληροφορια αν χωραει η μπαταρια του 8gb! 2)Nαι εχει λιγα-τζογος του slide(σε μερικες συσκευες)-οθονη(δεν ξερω αν θα το παρουσιασουν ολες οι συσκευες)-αναπαραγωγη μουσικης (καμια σχεση σε ενταση και ποιοτητα σε συγκριση με τα s.e).Kατα τα αλλα ειναι το πλυρεστερο και καλυτερο symbian κινητο που κυκλοφορη!Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις το 8gb που πιστευω οτι θα διωρθωθουν ολα τα ψεγαδια του απλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παραξενο που δε ξερουν,ολοι εδω μεσα ειναι ειδικοι... Υπαρχει δηλαδη πρωτη παρτιδα και δευτερη; να ελπιζω δηλαδη σε πρωτες παρτιδες ; Το να υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι ελαττωματικο ειναι φυσιολογικο. Το να ειναι πολυ πιθανο ειναι ανωμαλια. Κι εχω κανει ηδη μερικες(sx1). Ελεος πια δε μπορουμε να ειμαστε 95% σιγουροι για τα ρημαδια τα 650 που θα δωσουμε ; οπως θα γνωριζεις και εσυ....αλλες παρτιδες που ερχονται με το καιρο γενικα σε ενα τηλ. τοσο καλυτερα.βασικα πρωτη παρτιδα δεν βρισκεις εχει περασει καιρος ειχε την εκδαση 10.και τωρα ειμαστε στην 12.απλως ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι γινετε στο θεμα οθονης.εγω πρωσοπικα δεν ειχα προβλημα με την συσκευη μονο με το wifi στην αρχη που κολλουσε αλλα μου το αλλαξαν. η επιλογη δικη σου.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Και παλι ελεος... Και ημουν ενθουσιασμενος που θα αγοραζα καινουργια συσκευη... Παλι στο περιμενε Μαλλον αν δε δωσεις κοντα στα 800(Ε90,ΗΤC) σιγουρια δεν υπαρχει Οταν λες σου το αλλαξαν,εννοεις την συσκευη με καινουργια ; Και εσεις που εχετε προβλημα παρακαλω πειτε μας απο που ψωνισατε τα καλουδια σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Και παλι ελεος... Και ημουν ενθουσιασμενος που θα αγοραζα καινουργια συσκευη... Παλι στο περιμενε Μαλλον αν δε δωσεις κοντα στα 800(Ε90,ΗΤC) σιγουρια δεν υπαρχει αμα περιμενεις ποτε θα βγει καινουρια συσκευη δεν προκειται να παρεις ποτε.:O Οταν λες σου το αλλαξαν,εννοεις την συσκευη με καινουργια ; Και εσεις που εχετε προβλημα παρακαλω πειτε μας απο που ψωνισατε τα καλουδια σας ναι μου εδωσαν καινουρια μετα απο 1εβδομαδα και.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Κακως μπηκα και διαβασα... Δε περιμενω για το 8GB,αλλιως θα παιρνα το w960. Προτιμω μια μεγαλη καρτα μνημης παρα μια εννοια RAM. Θα το παρω και θα ελπιζω να μη λειτουργησει η γνωστη γκαντεμια μου. Και αν υπαρξει προβλημα θα ελπιζω σε αλλαγη. Αν και πιστευω πως τα θεματακια με το τζογο ειναι και λιγο θεμα χρησης. Το θεμα ειναι πως βγηκαν 3-4 που ειχαν προβλημα και γεμισαν τις τελευταιες 2-3 σελιδεσ ενω οι υπολοιποι δε σχολιαζουν τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesim Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Κακως μπηκα και διαβασα... Δε περιμενω για το 8GB,αλλιως θα παιρνα το w960. Προτιμω μια μεγαλη καρτα μνημης παρα μια εννοια RAM. Θα το παρω και θα ελπιζω να μη λειτουργησει η γνωστη γκαντεμια μου. Και αν υπαρξει προβλημα θα ελπιζω σε αλλαγη. Αν και πιστευω πως τα θεματακια με το τζογο ειναι και λιγο θεμα χρησης. Το θεμα ειναι πως βγηκαν 3-4 που ειχαν προβλημα και γεμισαν τις τελευταιες 2-3 σελιδεσ ενω οι υπολοιποι δε σχολιαζουν τιποτα Ρε φιλαράκι στείλε μας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό να στο υπογράψουμε να χαρείς επιτέλους! Σου γράφουν τα παιδιά ο,τι μπορούν! Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; Θα γίνουμε εμείς οι κριτές του αν θα βγάλεις 700 κατοστάρικα άπο την τσέπη σου; Και αν θες τόσο πολύ να μάθεις ανέτρεξε πιο πίσω να δεις, πολλοί γράφουν πολλά θετικά πράγματα για το τηλέφωνο. Δες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και αποφάσισε μόνος σου. Κανείς δε θα πάρει για σένα την απόφαση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannh1966 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Δηλαδη ρε φιλε τι λες να κανω?Να απαιτησω να μου αλαξουν την συσκευη?Και αν ναι να κανω καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου τμήμα συνηγόρου του καταναλωτή ωστε να υπωχρεωθουν να μου την αλλαξουν? Αυτό ακριβός λεω φίλε εμένα έτσι μου το άλλαξαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παίδες πήγα σήμερα στην voda και βρήκα το Ν95 540€, έπεσε τόσο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ρε φιλαράκι στείλε μας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό να στο υπογράψουμε να χαρείς επιτέλους! Σου γράφουν τα παιδιά ο,τι μπορούν! Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; Θα γίνουμε εμείς οι κριτές του αν θα βγάλεις 700 κατοστάρικα άπο την τσέπη σου; Και αν θες τόσο πολύ να μάθεις ανέτρεξε πιο πίσω να δεις, πολλοί γράφουν πολλά θετικά πράγματα για το τηλέφωνο. Δες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και αποφάσισε μόνος σου. Κανείς δε θα πάρει για σένα την απόφαση. Σωστος!και μια δηλωση του νομου 105.τι πρεπει να γινουμε τσολιαδες στην τσεπη σου ρε φιλε? [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παίδες πήγα σήμερα στην voda και βρήκα το Ν95 540€, έπεσε τόσο; Δεν μπορεί.Με κανένα πρόγραμμα μαζί ίσως.. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Αυτό ακριβός λεω φίλε εμένα έτσι μου το άλλαξαν Και αν τους παω μια φωτοτυπια απο το ποστ σου που αναφερει τους νομους λες να μην χρειαστει να τους καταγγειλω? Μπηκα στην σελιδα του υπουργειου εμποριου αλλα δεν βρηκα τον συνηγορο του καταναλωτη βρηκα μια αλλη σελιδα http://www.synigoroskatanaloti.gr μηπως ειναι αυτη? Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου,δεν θα τους αφησω σε χλωρο κλαρι γιατι μου εχουν βγαλει την πιστη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Δεν μπορεί.Με κανένα πρόγραμμα μαζί ίσως.. Την είπα την κοπέλα... μου είπε οχι. Τοσο πάει.... Δεν ξέρω, μήπως έκανε λάθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannh1966 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Και αν τους παω μια φωτοτυπια απο το ποστ σου που αναφερει τους νομους λες να μην χρειαστει να τους καταγγειλω? Μπηκα στην σελιδα του υπουργειου εμποριου αλλα δεν βρηκα τον συνηγορο του καταναλωτη βρηκα μια αλλη σελιδα http://www.synigoroskatanaloti.gr μηπως ειναι αυτη? Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου,δεν θα τους αφησω σε χλωρο κλαρι γιατι μου εχουν βγαλει την πιστη!! Φίλε μου σου στέλνω τα ακριβή στοιχεία Ελληνική δημοκρατία Υπουργείο ανάπτυξης Γενική γραμματεία καταναλωτή Διεύθυνση προστασίας καταναλωτή τμήμα α Ταχ. Δ/νση πλ.κανιγγος Ταχ.κωδικας 101 81 Αθηνά Τηλέφωνο 210 3803904 Τέλεφαξ 210 3829640 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ουτε εμενα ειχε κανενα καποιο προβλημα ...λιγο τα υλικα κατασκευης ,λιγο η στιβαροτητα του τηλεφωνου,λιγο το gps που αργουσε,λιγο η φωτογραφικη που ειδικα το βραδυ ηταν χαλια χειροτερη απο το ν73 που εχω τωρα,λιγο το μηνυμα μνημη πληρης που ειχα καιρο να το δω σε τηλεφωνο συνεθεσαν μια οχι καλη εικονα για το τηλεφωνο ...αλλιως περιμενα εγω ενα τηλεφωνο των 700+ΕΔηλαδη το πουλησες τωρα?Κακως με το νεο firmware εχει μεγαλη διαφορα,ειδικα στο gps,για τις νυχτερινες φωτο δενε χεις δικαιο και δυνατοτερο φλας απο το Ν73 εχει και αν παιξεις με τις ρυθμισεις βγαζει καλυτερα,τωρα μνημη πληρης εμενα μου βγαζει μονο οταν ανοιγω πολλα παραθυρα και με το νεο firmware εχουν μειωθει αρκετα και τα restarts Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfok Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 καλησπερα. εβαλα το καινουργιο firmware και εχω το εξης προβλημα:ενω βρισκει το ασυρματο δικτυο που εχω βγαζει μια μπαρα που γραφει συνδεση και μετα απο λιγο βγαζει το ακολουθο μηνυμα: διαδικτυο δεν βρεθηκε διακομιστης. καμια γνωμη για το τι ειναι αυτο το μηνυμα; ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Φίλε μου σου στέλνω τα ακριβή στοιχεία Ελληνική δημοκρατία Υπουργείο ανάπτυξης Γενική γραμματεία καταναλωτή Διεύθυνση προστασίας καταναλωτή τμήμα α Ταχ. Δ/νση πλ.κανιγγος Ταχ.κωδικας 101 81 Αθηνά Τηλέφωνο 210 3803904 Τέλεφαξ 210 3829640 Και κατι αλλο ρε φιλε αν μου πουν οτι φτιαχνεται εδω και οτι δεν χρειαζεται να φυγει στο εξωτερικο το τηλεφωνο δεν μπορω να ζητησω να μου το αντικαταστησουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 καλησπερα. εβαλα το καινουργιο firmware και εχω το εξης προβλημα:ενω βρισκει το ασυρματο δικτυο που εχω βγαζει μια μπαρα που γραφει συνδεση και μετα απο λιγο βγαζει το ακολουθο μηνυμα: διαδικτυο δεν βρεθηκε διακομιστης. καμια γνωμη για το τι ειναι αυτο το μηνυμα; ευχαριστω πολυ. αυτο σημαινει οτι λειτοθργει το ασυρματο δικτυο δηλαδη εχει σημα αλλα δεν ειναι συνδεμενο στο νετ.οπως αν εχεις ενα ασυρματο Modem στη μπριζα αλλα οχι συνδεμενο με καλωδιο στη γραμμη τηλεφωνου. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfok Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ναι αλλα με το laptop ειμαι συνδεδεμενος στο internet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesim Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ναι αλλα με το laptop ειμαι συνδεδεμενος στο internet. wpa! mipws sindeesai me to wlan tou laptop kai oxi me to router sou? an nai, den yparxei tropos na beis sto net etsi. to router sou einai asirmatos? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfok Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 wpa! mipws sindeesai me to wlan tou laptop kai oxi me to router sou? an nai, den yparxei tropos na beis sto net etsi. to router sou einai asirmatos? ναι ειναι ασυρματο το router. το router βρισκει το τηλεφωνο αλλα δεν γινεται τιποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesim Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ναι ειναι ασυρματο το router. το router βρισκει το τηλεφωνο αλλα δεν γινεται τιποτα. ανεφερες στο πρωτο post την αναβαθμιση λογισμικου. πριν απο αυτη το ειχες δοκιμασει και επαιζε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ρε φιλαράκι στείλε μας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό να στο υπογράψουμε να χαρείς επιτέλους! Σου γράφουν τα παιδιά ο,τι μπορούν! Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; Θα γίνουμε εμείς οι κριτές του αν θα βγάλεις 700 κατοστάρικα άπο την τσέπη σου; Και αν θες τόσο πολύ να μάθεις ανέτρεξε πιο πίσω να δεις, πολλοί γράφουν πολλά θετικά πράγματα για το τηλέφωνο. Δες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και αποφάσισε μόνος σου. Κανείς δε θα πάρει για σένα την απόφαση. Αρχικα ηρεμησε γιατι θα παθεις τιποτα. Κατα δευτερον εγω εχω την ανωμαλια να θελω να δωσω τα 7 κατοσταρικα μου σε κατι καλο. Δεν εβαλα κανεναν και ειδικα εσενα κριτη. Ζητησα γνωμες,οχι δικαστικες αποφασεις,δικανικουσ λογους και προεδρικα μανιφεστα. Κουλαρε φιλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Παιδια μια απορια!! Στο βιβλιαριο εγγυησης λεει οτι η ζημια στους φακους της καμερας λογω χρησεως ή φυσικης φθορας δεν καλυπτεται από εγγυηση! Το μαυρο σημείο που έχω εγω στην κάμερα λέτενα το δικαιολογησουν έτσι ή μπορω να φερω τα πράγματα με το μέρος μου?? http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts