dimitris2003 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Αγόρασα κι εγώ την γνωστή crystal θηκη για το Ν95 , και ομολογώ ότι δένει απόλυτα πάνω στο κινητό . Θέλω να ρωτήσω αυτούς που την έχουν , με φορεμένη την θήκη το slider ανοίγει μόνο πάνω ή καί πάνω και κάτω. Επειδή εμένα ανοίγει μόνο πάνω , και δεν θελω να το ζορίσω . Τελικά με μια μικρή παρεμβαση κατάφερα να ανοίγει και προς τα κάτω ,χωρίς κανένα πρόβλημα . Απλά εκοψα 1 χιλιοστό την θήκη στο σημείο που ενοχλούσε. Εννοείται ότι δεν φαίνεται καθόλου η παρέμβαση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Αγόρασα κι εγώ την γνωστή crystal θηκη για το Ν95 , και ομολογώ ότι δένει απόλυτα πάνω στο κινητό . Θέλω να ρωτήσω αυτούς που την έχουν , με φορεμένη την θήκη το slider ανοίγει μόνο πάνω ή καί πάνω και κάτω. Επειδή εμένα ανοίγει μόνο πάνω , και δεν θελω να το ζορίσω . εμενα ανοιγει και πανω και κατω. χωρις να πιεζεται.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Παιδιά απο'που θα κατεβάσω την καινούργια version:Nokia N95 firmware update: 12.0.013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Παιδιά απο'που θα κατεβάσω την καινούργια version:Nokia N95 firmware update: 12.0.013 απο εδω http://europe.nokia.com/softwareupdate υπαρχει και το αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 εμενα ανοιγει και πανω και κατω. χωρις να πιεζεται.:) σε κανενα ελληνικο site με αντικαταβολή μπορώ να τη βρώ ή ακομα? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 meno sto Londino pros to paron kai mias kai tha kano nea sindesi eimai anamesa sto N73 music edition kai N95. katarxin kserete an einai dinaton na prostheso ellinikes gramatosires kai T9 elliniko? giati anagnorizei ellinikous alla de mporeis na grapseis.. episima pou rotisa tin Nokia mou eipan de ginetai episis, exo akousei kapioa pragmata gia tin mpataria tou kai sigoura exete antalaksei polles apopseis edo. xrisimopoiontas arketa internet kai minimata poso nomizete krataei i mpataria? ligotero apo mia mera? iparxei kapoio paketo me programmata gia na xrisimopoio me to N95? Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 σε κανενα ελληνικο site με αντικαταβολή μπορώ να τη βρώ ή ακομα? απο εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=149736&asource=141581 με καταθεση σε λογαριασμο σε τραπεζα. εγω την εχω βρει και σε μαζαγι 15Ε (Λαρισα). [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 σε κανενα ελληνικο site με αντικαταβολή μπορώ να τη βρώ ή ακομα? Εγώ την πήρα από εδω 6,7Ε http://www.emmoni.gr/index.php?co=products&cat_id=93&prod_id=446 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ακούστε τι τρελό μου συνέβη σήμερα. Αποφάσισα τελικά να πάρω το Ν95. Πηγαίνω λοιπόν σε ένα κατάστημα Vodafone να κάνω ανανέωση της σύνδεσης. Πριν την κάνω, ζητάω να μου ανοίξουν το κουτί (το οποίο ήταν χωρίς ταινία ασφαλείας, όχι απλά ανοιχτό, αλλά χωρίς καθόλου ταινία, μάλιστα υποστήριξαν ψευδώς ότι «έτσι βγαίνει»), για να είμαι σίγουρος ότι είναι εντάξει. Βλέπω λοιπόν ότι δεν έχει ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο, αλλά μόνο αγγλικά (παραεισαγωγή από άλλη χώρα). Επειδή έχω διαβάσει διάφορα εδώ για μη αναγνώριση από την Alpha Copy συσκευών που δεν είναι αγορασμένες από την ίδια (πράγμα που είναι προφανώς παράνομο, όταν είσαι αντιπροσωπεία της Nokia υποχρεούσαι να επισκευάζεις και να αναγνωρίζεις την εγγύηση οποιασδήποτε συσκευής Nokia, από οποιαδήποτε χώρα, ή και πλανήτη ακόμη, και να είναι αγορασμένη), ρωτάω σχετικά τον τύπο που με εξυπηρετούσε και μου απαντάει κατά λέξη «η Alpha Copy δεν προσφέρει εγγύηση στις συσκευές που διαθέτει η Vodafone». Στην ερώτησή μου για το τι θα γίνει σε περίπτωση βλάβης μου απάντησε ότι θα αναλάβει η Vodafone (η οποία προσφέρει και την εγγύηση) την επισκευή. Ωραία (σχεδόν) ως εδώ. Να όμως που μου ήρθε να του κάνω και μία άλλη ερώτηση, σχετικά με το Nokia Update, καθότι γνωρίζω ότι ελέγχει το Product Code (το οποίο δείχνει τη χώρα προορισμού της συσκευής) και εγκαθιστά την ανάλογη έκδοση του firmware. Τον ρωτάω λοιπόν αν σε ενδεχόμενη αναβάθμιση μέσω internet εγγυάται ότι θα μπει η ελληνική γλώσσα. Η απάντησή του (που με άφησε σύξυλο) ήταν η εξής. «Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω internet παύει να ισχύει η εγγύηση». Όταν του εξήγησα ότι η αναβάθμιση είναι μία καθόλα νόμιμη διαδικασία η οποία υποστηρίζεται αλλά και προτείνεται από την κατασκευάστρια Nokia, μου απάντησε αυτολεξεί. «Αν επέμβει στη συσκευή (σε υλικό ή σε λογισμικό) οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τη Vodafone, η εγγύηση παύει να ισχύει». Πραγματικά, μου έχει σηκωθεί η τρίχα όρθια με αυτά που άκουσα. Εδώ υπάρχει προφανής παρανομία αλλά και κοροϊδία από τη Vodafone αλλά και από την Alpha Copy. Προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα. 1) Με ποιο δικαίωμα, και κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας, παρέχει η Vodafone στην ελληνική αγορά συσκευές χωρίς πλήρη ελληνική υποστήριξη; 2) Με ποιο δικαίωμα η Alpha Copy, η επίσημη αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα, αρνείται την υποστήριξη σε συσκευές που δεν έχουν αγοραστεί από την ίδια. Δηλαδή, αν είμαι Φινλανδός τουρίστας, που ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές και μου χάλασε το κινητό, η Alpha Copy θα αρνηθεί να μου το επισκευάσει; Η πανευρωπαϊκή εγγύηση που ισχύει υποχρεωτικά της λέει κάτι; 3) Με ποιο δικαίωμα μου απαγορεύει η Vodafone να κάνω αναβάθμιση λογισμικού στη συσκευή που χρυσοπλήρωσα, κόντρα στην κατασκευάστρια Nokia; Γιατί πρέπει να μείνω εφ' όρου ζωής με μία συσκευή με ελαττωματικό λογισμικό, τη στιγμή που επιτρέπεται αλλά και ενδείκνυται από τη Nokia να το αντικαταστήσω με νεότερο και βελτιωμένο; Τα παραπάνω ερωτήματα σκοπεύω να τα θέσω στις δύο εταιρείες, αλλά και σε όλες τις αρμόδιες ελληνικές και ευρωπαϊκές αρχές. Γιατί πρέπει επιτέλους να πάψουν να μας αντιμετωπίζουν ως κορόιδα. Υ.Γ. Φυσικά, από αύριο κιόλας, θα κάνω μεταφορά του αριθμού μου σε άλλη εταιρεία, εφόσον οι κύριοι, τους οποίους πληρώνω χρόνια τώρα, έδειξαν ότι δε με υπολογίζουν ως πελάτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Aν βάλω την καινούργια version οι ρυθμίσεις internet κ.λ.π. θα χαθούν? Πρέπει πάλι απ'την αρχή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Φιλε terestrial Αυτο που σε ειπαν για την alpha copy παιζει να ειναι αληθεια, το τι θα κανουν οι κατοχοι Ν95 δεν ξερω. Αυτο για την αναβαθμιση απο οσο ξερω:mad::mad::mad:αμα βγαλεις το βοταφον λαιβ χανεις την εγγυηση, σαν κατοχος ΣΕ κανω αναβαθμιση με VL εκδοση firmware, στο Ν95 μπορεις να κανεις αναβαθμιση, ο πωλητης δεν ξερει τι του γινεται. Και φυσικα η VODAFONE ειναι επιμονη με το ηλιθιο VL μενου, αλλα να μην σε αφηνει να κανεις update. Υπαρχει και η προστασια καταναλωτη και η μεταφορα αριθμου που στην αγγλια γινεται σε 2-3 ωρες και εδω με τα παραθυρα και οτι δεν πιεζουν τις εταιριες το καθυστερουν 2 βδομαδες. Βεβαια αμα θες να γινει η δουλεια σου παντα κοπανας οτι θα κανεις μεταφορα αριθμου Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Φιλε terestrial Αυτο που σε ειπαν για την alpha copy παιζει να ειναι αληθεια, το τι θα κανουν οι κατοχοι Ν95 δεν ξερω. Αυτο για την αναβαθμιση απο οσο ξερω:mad::mad::mad:αμα βγαλεις το βοταφον λαιβ χανεις την εγγυηση, σαν κατοχος ΣΕ κανω αναβαθμιση με VL εκδοση firmware, στο Ν95 μπορεις να κανεις αναβαθμιση, ο πωλητης δεν ξερει τι του γινεται. Και φυσικα η VODAFONE ειναι επιμονη με το ηλιθιο VL μενου, αλλα να μην σε αφηνει να κανεις update. Υπαρχει και η προστασια καταναλωτη και η μεταφορα αριθμου που στην αγγλια γινεται σε 2-3 ωρες και εδω με τα παραθυρα και οτι δεν πιεζουν τις εταιριες το καθυστερουν 2 βδομαδες. Βεβαια αμα θες να γινει η δουλεια σου παντα κοπανας οτι θα κανεις μεταφορα αριθμου Το N95 δεν είναι Vodafone Live. Πωλείται σε κανονική συσκευασία της Nokia και με firmware της Nokia. Κάπου σε αυτό το forum διάβασα για φίλους που ενώ είχαν το N95 με ελληνικά μενού, μετά την αναβάθμιση τους προέκυψε με αγγλικά. Προφανώς, από τη Vodafone περνούν το ελληνικό firmware χωρίς να αλλάξουν το product code, το οποίο μένει αγγλικό, γι' αυτό και το Nokia Update βάζει την αγγλική έκδοση. Φυσικά, το product code μπορεί να αλλαχθεί σε ελληνικό, αλλά τότε χάνεις σίγουρα κάθε εγγύηση, εφόσον το κάνεις με μη επίσημο εργαλείο. Δυστυχώς, το όλο θέμα είναι πολύ σοβαρό. Εγώ έτυχε να ξέρω πέντε πράγματα, ο μέσος όμως αγοραστής που θα αγοράσει ανυποψίαστος, αν είναι άτυχος και πέσει σε ελαττωματική συσκευή, θα γίνει μπαλάκι μεταξύ Άνα και Καϊάφα, και με μία εγγύηση που δε θα αναγνωρίζει κανείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Το N95 δεν είναι Vodafone Live. Πωλείται σε κανονική συσκευασία της Nokia και με firmware της Nokia. Κάπου σε αυτό το forum διάβασα για φίλους που ενώ είχαν το N95 με ελληνικά μενού, μετά την αναβάθμιση τους προέκυψε με αγγλικά. Προφανώς, από τη Vodafone περνούν το ελληνικό firmware χωρίς να αλλάξουν το product code, το οποίο μένει αγγλικό, γι' αυτό και το Nokia Update βάζει την αγγλική έκδοση. Φυσικά, το product code μπορεί να αλλαχθεί σε ελληνικό, αλλά τότε χάνεις σίγουρα κάθε εγγύηση, εφόσον το κάνεις με μη επίσημο εργαλείο. Αυτο πρεπει να εχει σχεση με το οτι δεν το φερνει μεσω alpha copy αλλα απο την αγγλια που ειναι τα κεντρικα της. Αλλαξε εταιρια αμα σε αρεσει το Ν95, η βοντα σιγα σιγα απογοητευει τους πελατες, το νεο κινητο μου δεν θα εχει VL ή εγω δεν θα εχω βοντα αλλο. Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Φυσικά, το product code μπορεί να αλλαχθεί σε ελληνικό, αλλά τότε χάνεις σίγουρα κάθε εγγύηση, εφόσον το κάνεις με μη επίσημο εργαλείο. στο δικό μου Ν95 είχαν αλλάξει απο πριν το product code και έτσι με την αναβάθμιση δεν έχασα τα Ελληνικά . Δεν χρειάστηκε να αλλάξω εγώ product code. Mάλλον έγιναν πολλές παραεισαγωγές , κάποιοι από τους εισαγωγείς άλλαξαν εκ των προτέρων το product code και και καποιοι άλλοι όχι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Nokia MU-41 4GBmicro SD card appears on Nokia.com http://img232.imageshack.us/img232/81/27988546rz7.th.jpg source: http://www.womworld.com/nseries/2007/07/24/nokia-mu-41-4gbmicro-sd-card-appears-on-nokiacom/ http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_301677 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Aν βάλω την καινούργια version οι ρυθμίσεις internet κ.λ.π. θα χαθούν? Πρέπει πάλι απ'την αρχή? θα χαθουνε ολα απο την συσκευη σου οπως την πηρες πρωτη μερα θα ειναι. μετα η θα μπουνε παλι αυτοματα η θα πας εφαρμογες/καλωςηρθατε και θα κανεις τα βηματα να μπουνε ολα.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ρε παιδια μια επιγουσα ερωτηση.Η minisd καρτα που εχω στο Ν80 κανει για το Ν95 η παιρνει αλλου ειδους καρτα μνήμης???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ρε παιδια μια επιγουσα ερωτηση.Η minisd καρτα που εχω στο Ν80 κανει για το Ν95 η παιρνει αλλου ειδους καρτα μνήμης???? το ν95 παιρνει microSD.:O οπως αυτη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167712&page=195 post #3899 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Πώς μπορώ να αποφύγω το lifeblog κατά το συχρονισμό του με τον υπολογιστή να μεταφέρει και τα αρχεία που έχω κάνει "κρυφά" βάζοντάς τα στο φάκελο temp της κάρτας μνήμης?, Είναι πολύ σπαστικό να μεταφέρονται και να ψάχνω ένα ένα ποιο θέλω να σβήσω από το πισι χειροκίνητα. Επίσης, μετά την αναβάθμιση σε 12, μου πέρασε όλες τις εικόνες διπλές, το έχει ξαναδεί κάποιος αυτό? cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applemaniac Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Μπορεί καποιος να μου πει που βρισκονται τα emoticons κατα τη σύνθεση μηνύματος? Δεν τα βλέπω πουθενά τα ατιμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Πώς μπορώ να αποφύγω το lifeblog κατά το συχρονισμό του με τον υπολογιστή να μεταφέρει και τα αρχεία που έχω κάνει "κρυφά" βάζοντάς τα στο φάκελο temp της κάρτας μνήμης?, Είναι πολύ σπαστικό να μεταφέρονται και να ψάχνω ένα ένα ποιο θέλω να σβήσω από το πισι χειροκίνητα. Επίσης, μετά την αναβάθμιση σε 12, μου πέρασε όλες τις εικόνες διπλές, το έχει ξαναδεί κάποιος αυτό? Σχετικα με τις διπλές εικόνες το επαθα και εγω αλλα υπήρχε λόγος. Είχε κολλήσει οταν εκανα την επαναφορα και ετσι περασε τις φωτο 2πλες. CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 τελικά θέλει και στο κινητό hidden να ορίσεις ένα αρχείο για να μην το "δει" το lifeblog.. cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Nokia MU-41 4GBmicro SD card appears on Nokia.com http://img232.imageshack.us/img232/81/27988546rz7.th.jpg source: http://www.womworld.com/nseries/2007/07/24/nokia-mu-41-4gbmicro-sd-card-appears-on-nokiacom/ http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_301677 Αυτή η κάρτα είναι συμβατή με τους υπάρχοντες card readers ή θέλει δικό της, όπως η Sandisk 4GB που έχουμε αγοράσει από ebay; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Εγώ την πήρα από εδω 6,7Ε http://www.emmoni.gr/index.php?co=products&cat_id=93&prod_id=446 ειναι καλη αυτή φίλε?ποσο καιρο την έχεις ?σου παρουσιασε κανενα πρόβλημα?ανοίγει κανονικά το κινητό πάνω και κάτω? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 ειναι καλη αυτή φίλε?ποσο καιρο την έχεις ?σου παρουσιασε κανενα πρόβλημα?ανοίγει κανονικά το κινητό πάνω και κάτω? Μια χαρά είναι φίλε . Δένει πολύ καλά πάνω στο κινητό. Στην αρχή μου άνοιγε μόνο προς τα πάνω . Είδα το σημείο που ενοχλούσε για το κατέβασμα προς τα κάτω και έκοψα 1 χιλιοστό στο σημείο αυτό την θήκη . Τώρα ανοίγει πάνω κάτω χωρίς να ζορίζεται καθόλου το κινητό . Φυσικά από την επέμβαση στην θήκη δεν φαίνεται τίποτα . Κατά την γνώμη μου είναι άψογη . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts