Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Νομίζω ότι έχεις δώσει την απάντηση μόνος σου! Το thread του Χ800 έχει ήδη ερημώσει πια!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Καλησπερα Καποια επιπλεον σχόλια για την νέα έκδοση ETEN_X800_WWE_A42_040_0454??? Δόκιμασε καποιος αλλος φίλος να μας πει εντυπώσεις.. (σε αλλα forum λένε οτι χάλαει το ραδιάκι FM).. Υπάρχει τέτοιο Bug? Επίσης, αν καποιος μπορεί να προτείνει κάτι για δυνατότητα για word completion ή spelling με WM6 (στα SMS T9 dictionary) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimop Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Καλησπέρα δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή. έχω windows Vista Business πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Na egkatastiseis to Windows Mobile Device Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimop Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Το έχω εγκαταστήσει αλλά και πάλι τίποτα. Το βλέπει σαν συσκευή αλλά δεν συνχρονιζει με τίποτα τις επαφές και το calendar. Επίσης έχει και ένα θέμα με την εξωτερική κάρτα micro.Αγόρασα μια 2 ΜΒ Lexmar και της έκανα εγκατάσταση το πρόγραμμα NAVIMATE. Όταν την έκανα εισαγωγή στο τηλέφωνο μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση και διαγραφή για να την αναγνωρίσει. Αν επιλέξεις όχι τότε δεν την αναγνωρίζει αν ναι τότε σου σβήνει όλα τα αρχεία. Τώρα έχω μια Kingston 512 και δεν μου το κάνει αυτό ποτέ. Ξέρει κανείς τίποτα που μπορεί να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Exeis ston ypologisti to Microsoft Outlook? (Apo to Office, oxi to Outlook Express). Formare tin karta sou me enan card reader se format FAT32 kai meta bale ta programmata sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimop Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ευχαριστω για την βοήθεια θα το προσπαθήσω το απόγευμα και θα σε ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anast Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Kalimera, Prospatho na metafero ta contacts mou apo to nokia pou exo sto x800, ta exo metaferi se ena folder sto pc se morfi VCF kai anarotieme ama iparxi kapios tropos (pera tou outlook dioti den to exo) na ta peraso sto x800. ty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Nomizw oti to Outlook einai kai i monadiki aksiopisti lysi, kai den einai kai katholou dyskolo na to breis. Se orismenes syskeves yparxei sto CD pou synodevei ti syskevi. Gia koita mipws einai kai sti diki sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimop Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 καλησπέρα, θέλω να εγκαταστήσω πρόγραμμα πλοήγησης στο Χ800. Ποιο έχετε να μου προτείνετε θέλω μια καλή και σίγουρη λύση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Prwta kai kalytera... Destinator. Meta... iGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 ακριβως!!!για ελλαδα αυτες ειναι οι 2 λυσεις,η διαφορα τους ειναι οτι το dest εχει καλυτερους χαρτες λογω της πολυ καλης δουλειας που κανει η ngi αλλα σαν προγραμμα ειναι τριτοκοσμικο και το igo που ειναι καλυτερο σαν προγραμμα αλλα οι χαρτες θελουν δουλεια ακομα,αυτα που λεω ειναι η προσωπικη μου αποψη φυσικα,εγω επελεξα να τα εχω και τα 2 στην συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Symfwnw kai epafksanw! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Symfwnw kai epafksanw! ;)φιλε athanaso μπορουσαμε να εχουμε igo με χαρτες ngi;μακαρι αλλα το βλεπω ονειρο θερινης νυκτος:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Polloi to exoume pei afto kai tha parakalousame gia mia tetoia synergasia alla... dyskolo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimop Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 εγώ μέχρι σήμερα στο HTC είχα το NAVIMATE PRO και ήταν αρκετά καλό. To Destinator και iGO από ποιές εταιρείες είναι, αν καi που μπορώ να τα βρώ σε trial έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 http://www.ngi.gr/ http://www.igomyway.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 παιδια 2 ερωτησεις μονο.... πρωτη και ΠΙΟ σημαντικη... διαβασα απο μερικους οτι πρεπει να χτυπησει μερικες φορες (3 συνηθως) για να δουλεψει η αναγνωριση... ισχυει? και μια απλη... εχει 3,5 jack για ακουστικα? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anast Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Den 3ero ama einai provlima tis siskevis i ama theli kapio epipleon setting alla anigo to blue tooth kai alla kinita den boroune na to doune :S kapios pou eixe to idio provlima kai to elise ? ty!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Den 3ero ama einai provlima tis siskevis i ama theli kapio epipleon setting alla anigo to blue tooth kai alla kinita den boroune na to doune :S kapios pou eixe to idio provlima kai to elise ? ty!! Prepei na to kaneis VISIBLE START --> Settings --> Connections --->Bluetooth ---> select tab MODE ---> click box Make Visible Etsi tha se blepoun kai ta alla kinita!!! ----------------------------------------------------------------- Exei kanei kapoios UPDATE stin nea ROM 454?? Entiposeis? Diorthonei to Memory LEAK?? Battery life? giati emena tora me poli ligi xrisi mou krataei molis 1.5 mera.. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anast Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Na eise kala antonio to eftiaxa! Epomeni erotisi, to logizmiko pou exo einai sta ellinika alla tis epafes kai genika msg's xrisimopio greekish, iparxi kapiso tropos na alaxo to standard keyboard sta agglika para na patao kathe fora pou thelo to koubaki pou sou vgazi to aggliko keyboard ? ty!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Pocket CM keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cala2ar Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 kalispera, Erotima: pos boro otan patao epafes na vgazi mono tis epafes tis sikevis kai oxi kai tis SIM ? Παράθεση -----www.angellight.eu----- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSIM Άλλαξε το 1 σε 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimop Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλησπέρα δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή. έχω windows Vista Business πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο; Ευχαριστώ πολύ ΄ Καλημέρα,ενώ κατάφερα να συνδέσω το κινητό με το pc μου που έχει VISTA ακόμη δεν έχω καταφέρει να το συχρονίσω με το outlook (επαφές,ημερολόγιο κ.λ.π.). Έχω προσπαθήσει αρκετά αλλά και πάλι τίποτα. Το activesync 4.5 δεν συνδέεται στα vista. Μπορεί να βηθήσει κάποιος. Επίσης να ενημερώσω ότι έχω στον υπολογιστή μου τα OFFICE 2007. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts