Jump to content

E-TEN X800

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιαδια μπορει καποιος με ελληνικο Χ800 να ποσταρει τα εξης 3 αρχεια

PREI_ZW4IN1_ETEN.CAB

PREI_ZUSUNNYSOFT_CERTIFIED.CAB

PREI_ZVSUNNYSOFT_ULC.CAB

μια και αυτα ειναι υπευθυνα για την μεταφραση του χ800 στα ελληνικα?

Που υπαρχουν αυτα τα αρχεια , πως μπορουμε να τα δουμε?

It&C My Company Dpt

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

bazile ,τι τιμες το βρηκες?πλαισιο-εξπανσις εννοω.γιατι νομιζω,ακομη και το πλαισιο δεν το εχει ιδια τιμη σε ολα τα μαγαζια

To expansys το έχει 577 μαζί με τα εξόδα αποστολής και το πλαίσιο του πουλάει 599(δεν χρεώνει έξοδα αποστολής). Συμφέρει για μένα απο το πλαίσιο γιατί αν πάθει κάτι το τηλέφωνο αναλαμβάνουν να το στείλουν αυτοί στην εταιρεία. Αντίθετα αν το πάρεις από το expsansys αναλαμβάνεις εσύ να το στείλεις.

Παίδες χρειάζομαι βοήθεια. Σήμερα αγόρασα το Χ800 και όταν το άνοιξα έβαλα κωδικό πρόσβασης όταν μου ζήτησε. Μετά όμως από το φόρτωμα τον προγραμμάτων και το ρεσταρτ που έκανε δεν μου τον αναγνωρίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το μηδενίσω? Το μόνο που αφήνει να κάνω είναι κλήσεις έκτακτης ανάγκης

Παίδες χρειάζομαι βοήθεια. Σήμερα αγόρασα το Χ800 και όταν το άνοιξα έβαλα κωδικό πρόσβασης όταν μου ζήτησε. Μετά όμως από το φόρτωμα τον προγραμμάτων και το ρεσταρτ που έκανε δεν μου τον αναγνωρίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το μηδενίσω? Το μόνο που αφήνει να κάνω είναι κλήσεις έκτακτης ανάγκης

φιλε μου το επαθα και εγω αυτο μολις

ειχα παρει την συσκευη και πηγα στο πλαισιο και μου

την αλλαξανε αμεσως.το προβλημα ειναι γνωστο τοσο στο

x800 oσο και στο x500 που ειχα διαβασει σε forum.

ειναι προβλημα τις version 401 οσες συσκευες και να παρεις

θα κλειδωνουνε.περασε την version 402 και θα εισαι ok.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει ελληνική 0402; αν ναι που μπορώ να τη βρώ. Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι νέος στα άθλημα (pda).

Μόλις συνδέσω το κινητό με το pc μου βγάζει μήνυμα "Your device is currently locked. To connect or synchronized with this pc please authenticate on your device"

απο την στιγμη που το τηλ.σου ειναι κλειδωμενο

δεν μπορεις να κανεις τιποτα.ουτε να το συνδεσεις με το

pc.νομιζω δεν εχει βγει ακομα ελληνικη μονο η αγγλικη.

δες εδω για αποριες η για το ποτε θα βγει

http://eten-users.eu/index.php? η

στο αναλογο θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167603 :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά. Είμαι και εγώ κάτοχος του Χ800 εδώ και 4 μέρες. Υστερα από ένα πρόβλημα που είχε κλειδώσει το κινητό από την πρώτη στιγμή,το οποίο λύθηκε χθες (Σάββατο)με επίσκεψη στο Πλαισιο, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να πάρω τις επαφές μου από το Νοκια 6233 και να τις περάσω στο Χ800.

Καλημέρα παιδιά. Είμαι και εγώ κάτοχος του Χ800 εδώ και 4 μέρες. Υστερα από ένα πρόβλημα που είχε κλειδώσει το κινητό από την πρώτη στιγμή,το οποίο λύθηκε χθες (Σάββατο)με επίσκεψη στο Πλαισιο, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να πάρω τις επαφές μου από το Νοκια 6233 και να τις περάσω στο Χ800.

η μεσο bluetooth η αμα εχεις τις επαφες σου στο pc θα βαλεις

το activesync και θα κανεις συγχρονισμο στο pda σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποθέτω πως ο φίλος θέλει να πει πως θέλει αρκετό customizing σαν συσκευή (περισσότερο από τις υπόλοιπες) για να δουλέψει ικανοποιητικά. Εάν εννοεί αυτό... συμφωνώ.

:wink:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

• 3 weeks later...
Eggyisi sou dinei to expansys alla apo ekei kai pera gia service prepei na to steileis esy stin etairia. To kalo me tin HTC einai oti i ACE Hellas se kalyptei kanonikotata se themata eggyisis (gia hardware problimata mono alla afto einai kai pou se noiazei) enw me ta ETEN prepei na to steileis sto ekswteriko me oti afto synepagetai.

Γεια χαρά.

Ενδιαφερομαι κι εγώ για το Χ800, και από χθες διαβάζω ό,τι έχετε γράψει εδώ μέσα, με πολλή προσοχή. Το θέμα της εγγύησης είναι πράγματι πια πολύ σημαντικό, γι' αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας (όχι μόνο για την εγγύηση).

Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής: Να πάρω το Χ800 από τις ΗΠΑ, στην τιμή των 600 δολαρίων (από το expansys), δηλ. λιγότερο από 400 ευρώ, με αμφίβολη εγγύηση ή από κανένα Πλαίσιο, στα 600 ευρώ, όπου η εγγύηση θα είναι δεδομένη?

Ευχαριστώ!

Μερικά υπερβολικά απλά πράγματα γίνονται τόσο σημαντικά όταν τα χάνεις...

• Administrators
Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής: Να πάρω το Χ800 από τις ΗΠΑ, στην τιμή των 600 δολαρίων (από το expansys), δηλ. λιγότερο από 400 ευρώ, με αμφίβολη εγγύηση ή από κανένα Πλαίσιο, στα 600 ευρώ, όπου η εγγύηση θα είναι δεδομένη?

Ευχαριστώ!

Ean to agoraseis apo Ameriki (ektos diladi evrwpaiki enwsis) pithanotata na min exeis katholou eggyisi. Tha sou proteina loipon mia endiamesi lysi kai na to pareis apo to expansys pou exei eggyisi kanonika kai me 495 Euros!!!

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157127

(Empeirika tha sou proteina na pas gia to X600 pantws ektos kai an theleis opwsdipote VGA othoni me oti periorismous afto synepagetai)

Modpic.gif

Προσωπικά θα σου πρότεινα να το χτυπήσεις, η VGA απλά είναι εκτός συναγωνισμού!

Θα βλέπεις μετά 320x240 και θα πιξελιάζει πολύ!

129026.png?1640591734

• Administrators
Προσωπικά θα σου πρότεινα να το χτυπήσεις, η VGA απλά είναι εκτός συναγωνισμού!

Θα βλέπεις μετά 320x240 και θα πιξελιάζει πολύ!

Symfwnw kai epafksanw, den tha eprepe omws na tou poume oti i sygkekrimeni syskevi zorizetai arketa gia na ta bgalei pera se aftes tis apaitiseis me apotelesma o epeksergastis kai kyriws i RAM tou na krinontai aneparkeis?

Modpic.gif

• 2 weeks later...

ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει γιαυτο?

το χ800 το εχω 2 μερες καταλαθος μου κολισε απο πολλα ανοιχτα προγραμματα και εκανα ρεσετ( οχι επαναφορα)

μολις ανοιξε η οθονη μου πεταξε μηνυμα για την καρτα μνημης οτι πρεπει να κανει φορματ για να τιν βλεπει το συστημα..........

εγω ομως την ειχα φουλαρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και καταλαβενετε τα εχασα ολα........απο τοτε εκανα ρεσετ καμια δεκαρια φορες και μου ξαναπεταξε το ιδιο μηνυμα 3 φορες.....

και χωρις να εχω τιποτα μεσα στην καρτα

ξερει κανεις να μου πει τι φταιει?

το τηλεφωνο η η μνημη?????????

η μνημη ειναι καινουργια και ειναι kingston

sos σας παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει να οφείλεται στην κάρτα μνήμης σου το πρόβλημα..

Άλλαξε την με κάποια άλλη για να δείς αν θα ξαναεπαναληφθεί.

ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει γιαυτο?

το χ800 το εχω 2 μερες καταλαθος μου κολισε απο πολλα ανοιχτα προγραμματα και εκανα ρεσετ( οχι επαναφορα)

μολις ανοιξε η οθονη μου πεταξε μηνυμα για την καρτα μνημης οτι πρεπει να κανει φορματ για να τιν βλεπει το συστημα..........

εγω ομως την ειχα φουλαρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και καταλαβενετε τα εχασα ολα........απο τοτε εκανα ρεσετ καμια δεκαρια φορες και μου ξαναπεταξε το ιδιο μηνυμα 3 φορες.....

και χωρις να εχω τιποτα μεσα στην καρτα

ξερει κανεις να μου πει τι φταιει?

το τηλεφωνο η η μνημη?????????

η μνημη ειναι καινουργια και ειναι kingston

sos σας παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμενα μου εκανε ακριβως το ιδιο. Δεν εκανα format και μετα απο λιγο την αναγνωρισε χωρις να εχει σβηστει τιποτα απολύτως.

Κι εμενα μου εκανε ακριβως το ιδιο. Δεν εκανα format και μετα απο λιγο την αναγνωρισε χωρις να εχει σβηστει τιποτα απολύτως.

το εκανα ετσι οπως μου ειπες και τελικα ετσι ειναι

θα την ξαναγεμισω να δω

και πηγα κιολας και την αλλαξα με καινουργια απο το πλαισιο

τελος παντων ασε και βλεπουμε παντος σευχαριστω

το εκανα ετσι οπως μου ειπες και τελικα ετσι ειναι

θα την ξαναγεμισω να δω

και πηγα κιολας και την αλλαξα με καινουργια απο το πλαισιο

τελος παντων ασε και βλεπουμε παντος σευχαριστω

κι εγω απο πλαισιο την πηρα, kingston 1gb. Να' σαι καλα και να πανε ολα καλα με τα καινουρια μηχανακια μας!!!

• Administrators
κι εγω απο πλαισιο την πηρα, kingston 1gb. Να' σαι καλα και να πανε ολα καλα με τα καινουρια μηχανακια μας!!!

Kali dynami kai stous dyo sas... giati xreiazetai arketo psaksimo to X800.

Modpic.gif

Kali dynami kai stous dyo sas... giati xreiazetai arketo psaksimo to X800.

Να'σαι καλα. Θα μας χρειαστει η ευχη σου ειμαι σιγουρη. Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος γιατι ειμαι κομματακι ασχετη!!!!!!!!!!!!!!!

• Administrators
Να'σαι καλα. Θα μας χρειαστει η ευχη σου ειμαι σιγουρη. Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος γιατι ειμαι κομματακι ασχετη!!!!!!!!!!!!!!!

Den yparxei logos na mpoume se endotera (pros to paron). Gia oti problimata antimetwpiseis... edw eimaste. ;)

Modpic.gif

παιδια τελικα βρικα ακρη με την καρα μνημης

εχω την κινκστον 2 γιγα και πιγα στου κουμπαρου μου σημερα το βραδυ και περασα μια τρανσπεντ 2 γιγα και την ωλεπει αμεσως και χωρις φορματ

την δευτερα παω αμεσως σο πλαισιο να την αλλαξω

δεν παει αλλο μου εχεισπασει τ α νευρα η καρτα

και κανει και 19 ευρω και η αλλη κανει 9

ελεος δεν ειναι?

Καλημερα περασα τη ETEN_X800_WWE_A42_040_0454

που βρηκα στο EtenusersForum Με 5mb pool και παει γρηγορα, ξεκιναει με 26-27mb και στο today τρεχουν:htc home plugin , spbtime resco today plugin ,handyswitcher,pocket power manager.

screenshoot

It&C My Company Dpt

• 4 weeks later...

Προτείνω να βάλετε μια δημοσκόπηση στο παρόν thread με θέμα : "Θα αγοράζατε το glofiish X800" και με επιλογές : 1) Φυσικά... είναι τέλειο, 2)είναι ακριβό, προτιμώ το X600, 3)δεν είμαι τρελός, καλύτερα να πάρω ένα htc και 4)Μακριά από την ETEN.

Έτσι ώστε να δωθεί σε αυτούς που δεν έχουν διαβάσει όλο το forum (όπως εγώ άλλωστε) η ευκαιρία να γνωρίζουν την γενική άποψη για το X800

Εγώ είμαι ανάμεσα στο Χ600 και στο Χ800 το μόνο που με προβληματίζει είναι όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρονται για το X800 σε αυτό το νήμα αλλά και εδώ

Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

• The title was changed to E-TEN X800